Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?

(Door: CC Meier – Vertaling: E.J. Bron)

Kritiek op de mainstream

In het onderstaande gastcommentaar vraagt de economische en sociale wetenschapster en psychologe CC Meir zich af waar de beloofde klimaatopwarming blijft en rekent ze ironisch af met dogma´s over migratie en corona uit de mainstream media.

Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?

Dat dacht ik vandaag tijdens het sneeuwruimen, nadat ik tweemaal uitgegleden was en op m´n achterste was terechtgekomen en m´n stuitje had bezeerd.

Dat doet me nu nog steeds zeer! Alsof de spierpijn in de bovenarmen niet genoeg zou zijn, die ik eergisteren bij het wegscheppen van enorme hoeveelheden sneeuw heb opgelopen in de vergeefse poging de weg sneeuwvrij te maken. Terwijl ik in een streek woon waar het anders bijna nooit sneeuwt. En als er al sneeuw valt, dan is het hoogstens een beetje poedersuiker die snel smelt. Aan de buitengrenzen van de EU lijden de “vluchtelingen Muhammad, Khan of Abdellah” kou, beklagen de media.  

Vragen die zich af of het verstandig was om uit hun warme landen naar het koude Europa te trekken en dan ook nog hun eigen onderkomens in brand te steken? Men bericht er niet over dat de vaak zeer arme autochtonen in Griekenland en Bosnië kou lijden en hoe zij zich voelen wanneer migranten (waar zijn eigenlijk de vrouwelijke migranten?) eeuwenoude olijfbomen omhakken en in brand steken en dat de een of de ander door diefstal verkregen, geslachte dieren grillen.

Daarvoor hebben de meeste media en de politieke “elite” net zo weinig interesse als voor de inwoners van de Canarische eilanden, die moeten toekijken hoe jonge illegalen massaal op kosten van de EU-belastingbetalers in luxe hotels worden ingekwartierd, terwijl “the working poor” en het aantal onder de lockdown nog veel groter geworden aantal werklozen van de Canarische eilanden en Spanje vaak een armzalig leven onder het bestaansminimum moeten uithouden. Voor de meeste van de van medelijden met de “vluchtelingen” overstromende media zijn ook de kou lijdende autochtone daklozen in Europese steden geen thema…

“IJzige kou is in aantocht: de komende nachten vaak temperaturen van meer dan 10 graden onder nul”

Dat zegt het weerbericht. Beelden van ongebruikelijke sneeuwmassa´s bereiken ons ook uit vele streken: in Rome zouden toeristen, mochten die er nog zijn, een keer een besneeuwde en bevroren Fontana di Trevi fotograferen. Maar niemand zou bij deze kou op het idee komen om er, zoals de onvergetelijke “seksbom” Anita Ekberg in de film “La Dolce Vita”, te gaan baden en daarom hoeven de eveneens kou lijdende carabinieri van Rome niet in het ijswater te stappen om vrouwelijke toeristen uit de bron te halen en wegens “obsceen gedrag” te arresteren.

“Winterchaos in Spanje, vier doden – de hoofdstad Madrid verzinkt in de sneeuw. Spanje maakt het heftigste winterweekend sinds lange tijd mee. Er zijn doden te betreuren”

Dat werd bericht. Zware ongevallen op met ijs en sneeuw bedekte straten, ook sneeuwploegen en reddingsvoertuigen bleven steken, het verkeer komt tot stilstand. In veel steden verplaatsen de mensen zich op ski´s, als er überhaupt nog iets beweegt.

Geen bergen coronalijken, maar in plaats daarvan bergen sneeuw?

Wat is er aan de hand? Klimaatopwarming? Waar blijf je? Kun je dan helemaal niets meer geloven? Is de klimaatcatastrofe soms een hersenspinsel? Net zoals de killervirus-PANIEKdemie?

Natuurlijk, een ijskoude, sneeuwrijke winter maakt nog geen nieuwe IJstijd. Maar bewijzen enkele hete zomers dat de boze, boze mens en vooral de door onze Duitse publieke omroep “milieuzwijnen” genoemde oma´s (hoe zit het met de opa´s?) daadwerkelijk veroorzaakt hebben dat het onophoudelijk steeds warmer wordt, totdat we tenslotte allemaal gegrild worden?  

Bron:
wochenblick.at
Door: CC Meir

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?

 1. Ravian zegt:

  We kunnen ons beter zorgen gaan maken over het vers gearriveerde Maunder minimum en het nog altijd gevaarlijk lage CO2 niveau in de aardse atmosfeer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Vroeger, heel vroeger gebruikte men het geloof om de mens bang te maken, en een schuld gevoel aan te praten. Om zo de mens uit te buiten, te sturen, en leeg te roven!!
  En als je toen lachte werd je vermoord, want een mens die lacht heeft geen vrees!!
  Nu heden is dat woord geloof vervangen door: milieu/klimaat.
  Ze willen geld, véél geld, héél véél geld om zichzelf te verrijken!!!

  Geliked door 4 people

 3. D. G. Neree zegt:

  Over een weekje kunnen ze weer gaan gillen dat het de warmste seconde was sinds 1943 op 20 februari in Schin op Geul

  Geliked door 2 people

 4. Rini Stegeman zegt:

  Als men nog met een LOCKDOWN gaat komen, komt er half oktober/november 2021 weer zo’n winter als nu. komt door de schone lucht, zegt iemand.

  Like

 5. Julia zegt:

  Het is momenteel ook erg rustig rondom de aanhang van de klimaatgekkies zijn zeker massaal schaatsen. Is Timmermans ook even ondergesneeuwd dan maar hopen dat hij bevriest dan hebben we daar ook geen last meer van. Kijk eens naar het succes van die vernietigende draaiende horizonvervuilers, kijk eens naar het succes van de warmtepompen en nog even verandert het klimaat terug naar de ijstijd een natuurlijke cyclus wat dan met al die zonnepanelen. Kortom dag met het handje naar al die verspilde miljarden.

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Ja, het is kapitaalvernietiging op een werkelijk astronomische schaal.
   Het doel is de vernietiging van de westerse wereld, opdat op de puinhopen het socialisme weer eens kan bloeien.

   Geliked door 2 people

 6. Qvic zegt:

  Beide zijn bedenksels. Doordat de zonneactiviteit afneemt, gaat de noordelijke arctische straalstroom grillig worden. Dit veroorzaakt dat het weer min of meer onvoorspelbaar wordt. De enen jaar kan het resulteren in een zeer zachte winter, maar een jaar later extreem koud zal zijn of andersom. Dat zal bij elk seizoen het geval zijn, dat het enorm gaat fluctueren in temperatuur en neerslag. Dit geldt tevens voor het zuidelijke halfrond. Het heeft in ieder geval helemaal NIETS te maken met het CO2 verhaal.
  Het zogenaamde killer virus corona met al zijn zogenaamde mutaties zijn alle ook zo’n broodje aap verhaal. Een virus, wat het zelfde is als een exosoom, zijn de boodschappers in ons lichaam. Deze zorgen ervoor dat dat de cellen gezond blijven, doordat ze het o.a. immuunsysteem kunnen activeren. Dat vaccin wat eigenlijk een gen therapie is. Brengt een kunstmatige exosoom op nanotechniek in ons lichaam, die er dan op een kunstmatige manier onze cellen activeren om nog meer exosomen aan te maken. Maar als te veel exosomen aan gemaakt worden door onze cellen, kunnen deze onze eigen cellen gaan aanvallen of als jou bloed te zuur is, gaan deze exosomen zich ophopen in je longen, waardoor je in ademnood komt. In beide gevallen zul je er aan overlijden. Daar die vaccins jou eigen immuunsysteem buitenwerking stelt, wordt je veel gevoeliger voor bacteriën en andere ziekte kiemen en de vaccins werken maar een paar maanden en dan moet je weer gevaccineerd worden om zogenaamd beschermt te blijven. Maar als jij je meer vertrouwd op je eigen immuunsysteem, dan ben je veel beter af. Dat werkt veel effectiever en je er geen bijwerkingen van. Maar dat mag jij niet weten van de overheid en de farmaceutische bedrijven, want anders valt er niets te verdienen aan jou. Deze hele pandemie is berust op mega geld verdienen over de rug van de burgers. Maar met onze gezondheid heeft het helemaal niets mee te doen. Via chantage en angst zaaien door de overheid en media, willen zij ons indirect verplichten om dit tijdelijke experimentele genetische gemodificeerde injectie vrijwillig te laten nemen, want deze proefperiode loopt tot maart 2023. Door eerst onze vrijheden en rechten af te pakken, om vervolgens deze weer ons voor te houden, als we dat vaccin vrijwillig nemen. Dat het tegen alle mensenrechten in gaat, zoals de code van Neurenberg lappen de overheden wereldwijd aan hun laars.

  Geliked door 3 people

 7. ronjaspers zegt:

  De klimaathoax is een onderdeel van de N.W.O. agenda.

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Geloof die leugenachtige klimaatmodellen niet. We gaan wel degelijk een kleine, of zelfs een grote, ijstijd tegemoet. Inwoners van warme zuidelijke Europese landen zien hun landen in de winter steenkoud worden, compleet met zware sneeuwbuien. Bij ons deed dit jaar koning winter zijn (her)intrede. Zowel hete perioden als ijstijden kunnen allerlei tijdspannes voorkomen. De wisseling kan bijvoorbeeld in 50 jaar gaan, maar ook over honderden jaren. Zo’n hete periode of ijstijd kan dus bijvoorbeeld 50 jaar duren maar ook honderden jaren. Deze keer komt de ijstijd met kleine pasjes dichterbij, maar niemand kan ons zeggen hoelang deze nieuwe ijstijd gaat duren. En de Noordpool zou dan (tijdelijk) wegsmelten, de Zuidpool daarentegen breidt zich steeds verder uit. Temperaturen tot bijna 80 graden onder nul. De ijsberen zouden het moeilijk krijgen, maar het schijnt dat deze beesten zich aan de nieuwe omstandigheden aan weten te passen. Bovendien zijn er nog nooit zoveel ijsberen geweest als nu. De mens is niet de veroorzaker van klimaatveranderingen, de natuur regelt zelf zijn zaken en heeft de nietige mens niet nodig.

  Geliked door 3 people

 9. M. zegt:

  Zelfs de sneeuw is nep.

  Like

 10. Kanaloa01 zegt:

  We horen en zien weinig over de gezinnen met een hybride warmtepomp. Dergelijke pompen werken niet meer onder de plus 4 graden dus al die woningen met een warmtepomp moeten in deze periode ijskoud zijn. De media zal het wel verzwijgen om hun leugens te maskeren en deze regering doet niet anders als de boel beduvelen.

  Geliked door 2 people

 11. Knalkopje1 zegt:

  We maken inderdaad een korte, felle vorstperiode mee, maar vanaf maandag is dat weer gedaan. Maar altijd wordt gemakshalve vergeten dat we feitelijk de ene na de andere zachte tot zeer zachte winter achter de rug hebben en dat de zomers ook steeds heter en en speciaal in het binnenland ook droger worden. Is iedereen vergeten dat het op 25 en 26 juli 2019 40 graden in Nederland is geweest? Deze temperatuur was nooit eerder gemeten. De vorige winter was zó zacht, dat er plaatsen in Nederland zijn geweest die geen vlok sneeuw hebben gezien. Het wordt steeds lastiger om een winterperiode op touw te zetten. De druk van warme luchtmassa’s is zó groot, dat dat keer op keer mislukt. De vorstperiode die we nu meemaken was er ook bijna niet gekomen. De weermodellen sprongen van de hak op de tak: vorst, zacht, vorst, zacht, daarna gingen de modellen eensgezind voor vorst. Vorige week zaterdag probeerde een warmtefront uit Frankrijk de naderende kou tegen te houden en te verdrijven, de kou en het warmtefront botsten op elkaar boven onze hoofden, met als gevolg veel sneeuw en dichter bij het front veel regen en ijzel. Dat kun je ook zien als oorlog in de lucht, de strijd tussen warme en koude luchtmassa’s. Ik laat in het midden wat de oorzaak is, maar het klimaat wordt inderdaad warmer. Wie weet, is het toch niet de mens die dat veroorzaakt, en passeren we nu een keerpunt. Dat zal de tijd leren, als het aantal zachte winters en hete zomers vanaf nu zou gaan afnemen en in de zomer de 40 graden niet meer zouden worden gehaald.

  Like

  • Ravian zegt:

   Wat een lulkoek, mijn hele jeugd hangt aan elkaar van de zomers van 40 graden.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Absoluut ..zomer 1975 en 1976 waren toppers en vele daarna en we hadden tropenroosters en gingen 10 weken standaard meestal nog langer elke dag naar het strand.
    Vaste prik en je kon je spullen ’s avonds al klaar zetten.

    Nu mag er geen mooi weer zijn. Bijna elke morgen is het heel even mooi weer met een blauwe lucht maar al gauw komen de vliegtuigen het dekbedje van ellende tussen ons en de zon in aanleggen.
    Binnen tijd van een half uur trekt het helemaal dicht en hangt er een grijs dekbed boven ons hoofd.

    Vitamine D gebrek …worden mensen lekker ziek van en zo zien ze dat graag.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het leuke van ons geheugen is dat hoe langer iets geleden is alleen de leuke dingen blijven hangen, zo wist mijn oudste broer ooit met de grootste stelligheid te beweren dat zijn diensttijd de fijnste periode uit zijn leven was geweest.
    Ik heb hem er toen even aan herinnerd dat toen hij op de dag van zijn afzwaaien te horen kreeg dat hij drie maanden moest nadienen ivm de toestand in Nieuw-Guinea hij in de gang had staan te huilen en dat mijn moeder toen zo’n medelijden met hem had dat hij van haar een kostuum kreeg.

    Like

   • Ravian zegt:

    Tsja, beste Tijl, in tegenstelling tot het geheugen van jou broer werkt dat van mij nog prima.
    Misschien komt dat omdat ik, gezien de sun-blocker nog uitgevonden moest worden, elke zomer opnieuw helemaal affikte.
    Dat brand dat soort informatie er wel een beetje in zal ik maar zeggen.

    Like

 12. Johandederde zegt:

  Men moet moedertje aarde zien als een lichaam wat leeft, Moedertje aarde heeft ook een virus en heel veel daarvan ook bijna 8 miljard over een jaar of 10 zitten we op de 10 miljard. dan is het ook logisch dat moedertje aarde zich gaat weren tegen de menselijke virus.

  Like

 13. M. zegt:

  Tijl, onze schijn man komt zijn selectieve geheugen even op anderen projecteren met zijn jankende broer.
  Tijl zou eens moeten vragen aan mensen met heel wat nare herinneringen als het in hun leven niet zo goed is gegaan allemaal, of ze daarvan alleen de leuke dingen hebben onthouden.
  Tijl lult echt als een kip zonder kop die elke waarheid kapot moet kakelen.
  Heel veel mensen hebben foto boeken vol met foto’s warme zomers, Tijl, of dozen vol met dia’s.
  Mensen die niets mankeren aan hun geheugen en geen selectief geheugen hebben en boeken en dozen vol hebben met bewijs van de hete zomers.
  Op de scholen hadden ze tropenroosters Tijl …..HELE ECHTE TROPENROOSTERS.

  Tijl, de spiegel van de uil.

  Like

  • bobzelf zegt:

   HIJ IS ECHT DOM HE ONS TEILTJE ????

   TEIL IS DIE LIJST AL KLAAR ?? DE DODENLIJST VAN OOM VLADIMIR ??

   DIE LIJST VAN AL DIE MENSEN DIE HIJ IN 30 JAAR HEEFT VERGIFTIGD VERMOORD etc

   van daarvoor hoeft niet hoor……. zijn KGB jaren

   ANDERS WORDT DIE LIJST ZO LANG !!!

   EN ALLE OORLOGEN, DIE LIJST IS AL KLAAR, HOORDE IK

   VAN DE DAMES IN DE “”GELEENSTRAAT ,, DE SNOLLENKOPPEN

   WAT KOST EEN FATSOENLIJKE BLOW -JOB ?? TEIL ??

   IK VRAAG DAT EVEN VOOR EEN VRIEND

   WHAHAHAHA

   KOM OP MET DIE LIJST

   OOM GEBLUSTE KALK

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s