“Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden”

(Door: “Xander”)

CDC aangeklaagd wegens massale fraude: Uit de testen op 7 universiteiten van ALLE onderzochte mensen  bleek dat zij geen Covid, maar gewoon Influenza A of B hebben – RIVM- en EU statistieken: ‘Corona’ vrijwel verdwenen, zelfs sprake van ondersterfte

Een klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog in een laboratorium in het zuiden van Californië zegt dat hij samen met collega’s van 7 universiteiten het CDC aanklaagt wegens massale fraude. De reden: in niet één van 1500 onderzochte samples van ‘positief’ geteste mensen kon Covid-19 worden gevonden. ALLE mensen bleken gewoon Influenza A, en in mindere mate Influenza B te hebben. Dit komt overeen met de eerdere bevindingen van andere wetenschappers, waar we al diverse keren over hebben bericht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit komt overeen met de eerdere bevindingen van andere wetenschappers, waar we al diverse keren over hebben bericht.
  Die dus met alle geweld uit de media gehouden worden want de waarheid mag niet aan het licht komen.
  Ik vraag me af hoe lang deze leugens nog vol gehouden kunnen worden.
  De humor is dat op het einde van de rit de reguliere kranten zo veel klanten gaan verliezen dat ze over de kop gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Henk der Niederlánder; Breek me de bek niet open over die kranten. De Telegraaf (de zelfbenoemde gezond verstand krant) die in de oorlog met de bezetter heulde kreeg na de oorlog een verschijningsverbod van 30 jaar. Daarna werd het zomaar opeens terug gedraaid tot 5 jaar. Vandaag de dag is het met de complete media goed mis. Net zoveel mis als in een mis met 3 heren.

   Like

  • willem zegt:

   Daarom zijn Invermecten en Hydroxychloroquine verboden, het mag gewoon niet genezen worden want dan vallen de “great reset” plannen in het water.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik denk dat je heel dicht bij de waarheid zit Willem.
    Corona is een groot verdienmodel en verder niks

    Like

 2. M. zegt:

  Dat satanische addergebroed belazerd de boel al vanaf het begin en daarvoor.
  Mensen opgesloten in hun huizen vanwege zogenaamd besmettingsgevaar maar op elkaar gepakte massa nepvluchtelingen vind men geen enkel besmettingsgevaar zelfs niet als ze positief testen, ook al zegt dat geen moer met die zwendeltest van ze die niet testen kan wat het testen moet.

  Niet dat het de volgzame slaafse zichzelf en anderen slopende schaapjes wat uitmaakt want men is wel bang voor een zogenaamd virus maar vind het wel best dat men test met een test die niet kan testen.
  Kan je zien hoe achterlijk angst maakt.
  Ziekmakende schijnveiligheid viert hoogtij zowel in hun hersens als op hun slaafse smoeltje.
  Een test die men naar believen kan aanpassen maar niet test wat hij zou moeten testen?
  Als je smoel niet aanstaat test je positief en moet je in quarantaine?

  Mensen worden ‘besmet’ verklaart en in quarantaine gedwongen aan de hand van een test die niet testen kan wat het moet testen?
  Op basis van willekeur?
  Zo ‘dodelijk’ die corona dat men moet testen met een valse test om het te ‘vinden’?

  KOEKKOEK !

  Indien u zich als dom schaap blijvend blijft aanbieden om uzelf ‘besmet’ te laten verklaren met een test die niet kan testen of u besmet bent, besmet zal u zijn.

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Het is exact wat ik en velen met mij steeds gezegd hebben, het gaat om een nieuwe K’Lere van de Keizer Virus en nu moeten er wereldwijd mensen /misdadigers berecht worden en bloed en koppen gaan rollen.Vuile moordenaars zijn het!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  Moet zijn; en bloed gaan vloeien en koppen gaan rollen

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/blunderend-china-erkent-dat-eigen-vaccins-lage-effectiviteit-hebben-gaan-nu-opzoek-naar-andere-oplossingen/

  Lol! Blunderende nep-grootmacht China erkent lage effectiviteit van eigen propaganda-vaccins

  Wat een pech voor China, het land waar het coronavirus oorspronkelijk vandaan komt. De aldaar ontwikkelde coronavaccins blijken vrij waardeloze vaccins te zijn, zo moet de directeur van het Chinese RIVM schoorvoetend erkennen. De Chinese prikken hebben een uiterst lage effectiviteit in vergelijking tot de westerse prikken, en zijn dus bij lange niet de beste optie. China moet nu snel kijken naar andere oplossingen.

  Like

 6. M. zegt:

  Voor alle prikgeile artsen….
  https://www.bitchute.com/video/de9Dik0xE80j/

  Voorkom die strop om uw nek want u bent allen strafbaar met uw experimentele spuit.

  Like

 7. M. zegt:

  Voor de suïcidale prikgeile angsthazen ………prikken is niet nodig.
  Al die flauwekul zoals avondklok en lock down is ook niet nodig.
  Jezelf en je land laten afbreken al helemaal niet.

  https://www.bitchute.com/video/JtDx2qGn6HsR/

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen de politiestaat in Canada…

  Nadat de christenen het hek hadden afgebroken dat de regering rond de kerk van Edmonton had gebouwd, stuurde de politie 200 zwaarbewapende oproerpolitie. Dat is het kerkgebouw dat u daar ziet. Dit is China-spul, Iran-spul. Maar het gebeurt in Canada.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/studie-reeds-ingeente-mensen-vaker-besmet-met-zuid-afrikaanse-covid-variant-dan-niet-gevaccineerden/

  Studie: reeds ingeënte mensen vaker besmet met Zuid-Afrikaanse Covid-variant dan niet-gevaccineerden

  Een nieuwe Israëlische studie lijkt aan te tonen dat de Zuid-Afrikaanse coronavariant zich veel minder aantrekt van het vaccin dan de meeste andere varianten. Het academische werk is zaterdag gepubliceerd, en moet nog steeds het proces van peer review ondergaan. De betrokken onderzoekers keken naar 400 individuen die positief getest hebben op het coronavirus, ondanks het feit dat ze tenminste één dosis al ingespoten hebben gekregen van het Pfizer/BioNTech-vaccin. Vervolgens vergeleken de onderzoekers de prevalentie van de Zuid-Afrikaanse variant B.1.351 onder gevaccineerden met de aanwezigheid van de variant onder mensen die juist nog niet eens geprikt zijn.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Deze Coronagekte doet mij denken aan de heksenvervolgingen in Europa. Men hoefde maar met een vinger te wijzen naar de buurvrouw c.q. buurman en deze werd opgepakt, gefolterd tot er een bekentenis kwam en terechtgesteld op de brandstapel. Het ging toen ook niet om de waarheid, mensen waren geen heksen, maar het ging om een gekte waar iedereen aan meedeed. Toen een flink deel van Europa uitgemoord was en het uitsterven van de mens in Europa dreigde kwam het gezonde verstand opeens bovendrijven en werd de heksenvervolging in de ban gedaan. Mensen laten zich graag op het verkeerde been zetten, Hitler was daar ook al een voorbeeld van. Er zal pas afscheid genomen worden van de Coronagekte ook op een moment dat we in een onleefbare wereld terecht zijn gekomen en in de volgende onleefbare wereld terecht zijn gekomen, die van Build Back Better. Mensen vertrouwen liever op hun leiders (c.q. goeroes) dan op hun gezonde verstand !

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  De corona (griep) hoax is een smerige wereldwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden,het slopen van de economieen.Met de dodelijke corona vaccinazi,s willen ze 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor de installatie van een communistische NWO. 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) een onderhuidse chip waarmee je kunt kopen of verkopen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s