Donderslag in Weimar: Rechtbank heft mondkapjes- en testplicht op scholen op!

(Vertaling: E.J. Bron)

Met onmiddellijke inwerkingtreding!

Na het vrijheidsvonnis in Wenen, dat quasi de hele coronapolitiek van de Oostenrijkse regering uitwiste en de omstreden PCR- en antigeen-tests voor ondeugdelijk verklaarde, volgt in Duitsland nu een soortgelijke beslissing. Daar heeft het kantongerecht Weimar (in de Duitse deelstaat Thüringen) zich er namelijk mee beziggehouden of de mondkapjes- en testplicht op scholen juridisch toegestaan zou zijn.

Al even vooraf: de rechtbank verklaarde ze, net zoals talrijke maatregelen daarvoor, voor illegaal. Met onmiddellijke inwerkingtreding mogen meerdere scholen in Weimar hun leerlingen niet langer voorschrijven om mondkapjes te dragen, afstand te houden en aan sneltests deel te nemen. Maar niet alleen dat is opmerkelijk. Want in de motivering bevestigt de rechtbank tegelijk meermaals op indrukwekkende wijze de standpunten van critici.

PCR-tests ondeugdelijk voor diagnostiek, mondkapjes nutteloos

Zo zou de afstand- en mondkapjesdwang de kinderen “fysisch, psychisch, pedagogisch en in hun sociale ontwikkeling schaden, zonder dat hier een meer dan in het gunstigste geval een marginaal nut voor de kinderen zelf of voor derden tegenoverstaat.” Dit zou vooral gelden tegen de achtergrond dat scholen “geen wezenlijke rol in het ´pandemie´-gebeuren zouden innemen”.

Met betrekking tot de schooltests zou vastgesteld moeten worden dat de “gebruikte PCR-tests en sneltests […] op zich en al in beginsel niet geschikt” zouden zijn om een infectie met het Sars-Cov-2-virus vast te stellen. De rechtbank stelt daarbij in zijn argumentatie vooral vast dat er bij deze tests sprake zou zijn van een enorme foutmarge. Een dwang tot “massale tests zonder aanleiding op a-symptomatische, dus gezonde personen” zou wegens gebrek aan proportionaliteit niet opgelegd kunnen worden.

Rechtsaanspraak op deelname aan lijfelijk onderwijs

In de motivering van zijn vonnis waagt de rechtbank het ook om naar Oostenrijk te kijken. Hier in het land zou zijn aangetoond dat 100.000 basisschoolleerlingen een week lang alle bijwerkingen van het dragen van een mondkapje op de koop zouden moeten toenemen om één enkele besmetting per week te verhinderen. Zodoende zou de wetgever in Thüringen “in een historisch aandoende omvang ver verwijderd zou zijn geraakt van de feiten.”

Om kinderen op grond van het niet deelnemen aan zulke dwangmaatregelen hun deelname aan lijfelijk onderwijs te verbieden, zou bovendien ontoelaatbaar zijn. De kinderen zouden een rechtsaanspraak op toegankelijk onderwijs hebben. De rechtbank is er van overtuigd dat zijn bevel volgens de huidige stand van onderzoek ook in een verdere procedure bevestigd wordt. Op grond van het naderende einde van de Paasvakantie zou er echter onmiddellijk gehandeld moeten worden.

Het tweede moedige vonnis van het kantongerecht in Weimar

Het is overigens niet de eerste keer dat moedige rechters van het kantongerecht Weimar het met de maatregelen van de overheid aanleggen. Al in januari besliste het in het geval van een man, die een klacht had ingediend wegens zijn straf op grond van de deelname aan een verjaardagsfeest, dat het contactverbod van diverse verordeningen de volgens de grondwet onaantastbare menswaardigheid zou schenden.

Ook kwam de rechtbank destijds tot de conclusie dat er op het betreffende tijdstip geen sprake was van een “epidemische situatie van nationale draagwijdte”. Verder zouden de horrorscenario´s, die de lockdown beslissing in het voorjaar van vorig jaar beïnvloedden, berust hebben op “valse aannames over de letaliteit” van het virus. Deze ligt volgens het nieuwste onderzoek van de gerenommeerde Amerikaanse epidemioloog John P. Ioannadis overigens bij 0,15%.  

Beneder en Schiffmann benadrukken enorme draagwijdte

De deskundigen, die aan de kant van de verzetsbewegingen tegen de maatregelen staan, lieten zich na het bekend worden positief over het vonnis uit. Gerold Beneder (advocaten voor opheldering) sprak op zijn Telegram-account van een “vonnis als een mokerslag” op 178 pagina´s. Verder deelde hij de inschattingen van Dr. Bodo Schiffmann, die eveneens positief onder de indruk is van de gerechtelijke uitspraak. Deze zou “springstof” zijn, de rechters zouden “alles uit elkaar” halen.

Die hadden naar de deskundigen geluisterd, wat critici constant eisten. De draagwijdte zou enorm zijn: “als dit niet inslaat als een bom, weet ik het ook niet meer”. Het zou om een “echt supervonnis” gaan, dat het vonnis uit Oostenrijk nog zou overtreffen. Nu zou duidelijk zijn dat men door een “propaganda vastgehouden” zou worden. Het “einde van de leugenpolitiek” zou ingeluid zijn. Veel andere rechtbanken zullen dit voorbeeld volgen.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Donderslag in Weimar: Rechtbank heft mondkapjes- en testplicht op scholen op!

 1. Pingback: covid 19 niet aantoonbaar als virus volgens 7 universiteiten ! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. M. zegt:

  Geweldig, ik ben blij voor die kinderen en de ouders.
  Ze hebben het al ellendig genoeg met opgroeien in een totaal gefreakte wereld waar waanzin tot beleid is gemaakt die hun toekomst totaal zal vernietigen als hun ouders hun toekomst niet helpen veilig te stellen.

  Geliked door 5 people

  • droevige mof zegt:

   Helaas geldt de uitspraak van der rechtbank voorlopig alleen voor de twee kinderen wier moeder de rechtszaak had aangespannen. De regering van de deelstaat Thüringen kondigde onmiddellijk aan dat zij niets zou veranderen.

   Like

 3. LUCIA zegt:

  Dat vuile, vieze nazi-tuig , die vuile klote Archon-elite moet volledig uitgeroeid worden en verbrand, er moet geen cel van ze overblijven. Tijd voor een reset voor ons, had al eeuwen eerder moeten gebeuren.Een staak door hun hart, knoflook in hun smoel en op de brandstapel.

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Ik ben nog uit de tijd , dat alle vrouwen lief en aardig waren , Lucia .
   Pas op dat je niet teveel doordraaft !

   Like

   • LUCIA zegt:

    @Harry
    Alles op zijn tijd Harry, er is een tijd om de nagels te vijlen en een om de bijlen te slijpen, lijkt op mekaar maar andere tijden ander gedrag.

    Like

  • J. Onno Dekker zegt:

   In Nederland exact dezelfde ontwikkeling, vandaar dit bericht:

   Giap Tan heeft in societeit de Witte een klimaattafel. Zo, ons kent ons!
   Vanuit het haagsche kom je met de organigrammen, die we met AI maken,
   al heel snel op de bovenbazen in de criminele pikorde. Dus inderdaad niet verwonderlijk;
   het natuurvernietigende urgendabeleid van Mark Rutte en partners in crime. Hele biotopen
   de verbrandingsoven in voor de winsten van Vanguard en BlackRock en daarmee koningshuizen,
   Bill Gates, George Soros en vul maar aan…

   Maar het is nog erger. Zo’n psychopaat als Bill Gates koopt zijn aandelen in Big Farma met uw
   belastinggeld. Geld dat door het tuig als Hugo de Jonge en Sigrid Kaag o.a via GAVI naar Gates is percoleerd.
   Goede doelen zijn gewoon de constructies ter vermijding van belasting. Ze heten wel goede doelen, maar zijn
   tevens weer de dekmantel van de genocidepraktijken op het volk.

   Exact dezelfde strategie als hun voorgangers, de nazi’s, de joden betaalden voor hun eigen ondergang, georganiseerd door hun eigen volksgenoten. De nieuwe vorm van roofmoord door big capital en hun collaborateurs is qua principe niet zo nieuw, maar wel ‘verfijnder’ uitgewerkt in een vorm die bij oppervlakkige
   beschouwing een fractie van de tijd beschaafd lijkt. Een Soros kent deze praktijken als geen ander en beoefende
   deze onder de noemer: ‘beter door mij dan door de ander.”

   Tot slot onthoudt ik u niet het volgende:
   Jacques Attali is a jewish Freemason, Bilderberger.
   This is what Jacques Attali wrote in 1981, who was then an advisor to François Mitterrand: “The future will be about finding a way to reduce the population. We start with the old, because as soon as they exceed 60-65 years, people live longer than they produce and that costs society dearly. Then the weak, then the useless that do not help society because there will always be more of them, and above all, ultimately, the stupid. Euthanasia targeting these groups; Euthanasia will have to be an essential tool in our future societies, in all cases. Of course we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe that it is for their own good. Overpopulation, and mostly useless, is something that is too costly economically. Socially, too, it is much better when the human machine comes to an abrupt standstill than when it gradually deteriorates. Neither will we be able to test millions upon millions of people for their intelligence, you bet that! We will find or cause something a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and stupid will believe in it and seek treatment. We will have made sure that treatment is in place, treatment that will be the solution. The selection of idiots then takes care of itself: You go to the slaughter by yourself. ” [The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. “…

   Attali werkte voor Mitterrand (collaborateur en zelfbenoemd verzetsman) en was mentor van Macron.

   Concluderend zal het duidelijk zijn dat we voor de grootse taak staan het tuig dat ons land bezet houdt uit ons
   midden te elimineren en te berechten voor het herstel van een democratische republiek.

   file: Strategie Nazi Tuig, deel Nederland

   PS Uiteraard zijn er nuttige idioten in het bestuur, maar gezien de vele gesprekken, geristreerd
   door de overheidsafluisterapparatuur in Den Haag is duidelijk dat ‘ik wist het niet’ geen ontsnapping
   zal bieden; het is een ‘ik deed mee’.

   Like

  • J. Onno Dekker zegt:

   Wel heftig, maar ik denk dat we hier niet aan ontkomen met het Rutte, Kaag en Schwabtuig. Dit is WO III tegen het volk in Duitsland, Frankrijk, Nederland. De revolutie in Nederland zal heel belangrijk en nodig zijn. Dit is lang geleden voorbereid. zie citaat:
   Socially, too, it is much better when the human machine comes to an abrupt standstill than when it gradually deteriorates. Neither will we be able to test millions upon millions of people for their intelligence, you bet that! We will find or cause something a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and stupid will believe in it and seek treatment. We will have made sure that treatment is in place, treatment that will be the solution. The selection of idiots then takes care of itself: You go to the slaughter by yourself. ” [The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. “…

   Attali werkte voor Mitterrand (collaborateur en zelfbenoemd verzetsman) en was mentor van Macron.

   Concluderend zal het duidelijk zijn dat we voor de grootse taak staan het tuig dat ons land bezet houdt uit ons
   midden te elimineren en te berechten voor het herstel van een democratische republiek.

   PS En ik was altijd een lezer van Attali.

   Like

 4. Julia zegt:

  Ik ben blij voor de kinderen die onnodig worden meegesleurd in de waanzin van het dragen van mondkapjes die reuze slecht voor de gezondheid zijn een absoluut geen enkele toegevoegde waarde hebben evenals dat verplicht een wattenstaaf in de neusjes te duwen. Het is puur kindermishandeling anders kan ik het niet benoemen. Onbegrijpelijk dat domme volwassenen hun kinderen hier überhaupt aan bloot stellen om met deze ongezonde en niet werkende maatregelen mee te gaan. We moeten absoluut niet willen om naar een volledige testsamenleving te gaan dat is geen leven meer en zeer zeker dat gif vaccin een halt toe roepen. Van alle kanten komen er negatieve berichten binnen (die uiteraard niet in de linkse media worden gepubliceerd en zelfs op de propagandazender NPO als zeer positief worden verkocht). Dat slappe gezwam dat de mensen die bijwerkingen hebben gekregen of krijgen van een vaccin maar een fractie is ben ik helemaal beu. Niemand weet hoe het vaccin bij haar of hem zal uitpakken en zeer zeker niet wat de gevolgen zijn om lange termijn. Kijk hoe er gesjoemeld wordt met vaccins, dan wel goedgekeurd dan weer niet, kortom zeer onbetrouwbaar. Dan zullen we het nog niet hebben over het bekvechten rondom de leveringen van dit miljarden verdienmodel). Het is onmogelijk om een goed medicijn of vaccin op de markt te brengen zonder dat hier vooraf jaren onderzoek op is gedaan. Het is en blijft gelijk aan russisch roulette. Dus eindelijk een rechter die wel een terechte uitspraak doet en zeer zeker als het om kinderen gaat. In Nederland heeft het geen enkele zin om naar een rechter te stappen dat hebben we zelfs al gezien als het om democratisch recht gaat. De rechters hier handelen in opdracht van de staat en zullen de Staat ten alle tijde terecht of niet in gelijk stellen. Maar ja corruptie zowel in de politiek en onze rechtstaat is Nederland niet vreemd. Ik hoop alleen dat heel veel mensen niet meer meewerken aan de buiten proportionele en schadelijke maatregelen die miljoenen mensen treft. Uiteindelijk heeft het volk de macht.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Ik hoop het voor de burgers dat ze bevrijd worden van de corona (griep) hoax.Maar ik kan mij moeilijk voorstellen dat stasi/nazi zwijn merkel dit pikt.

  Like

 6. Pingback: BREAKING! – Weimar: Ook rechters krijgen te maken met de Merkel-dictatuur | E.J. Bron

 7. J. Onno Dekker zegt:

  p Tan heeft in societeit de Witte een klimaattafel. Zo, ons kent ons!
  Vanuit het haagsche kom je met de organigrammen, die we met AI maken,
  al heel snel op de bovenbazen in de criminele pikorde. Dus inderdaad niet verwonderlijk;
  het natuurvernietigende urgendabeleid van Mark Rutte en partners in crime. Hele biotopen
  de verbrandingsoven in voor de winsten van Vanguard en BlackRock en daarmee koningshuizen,
  Bill Gates, George Soros en vul maar aan…

  Maar het is nog erger. Zo’n psychopaat als Bill Gates koopt zijn aandelen in Big Farma met uw
  belastinggeld. Geld dat door het tuig als Hugo de Jonge en Sigrid Kaag o.a via GAVI naar Gates is percoleerd.
  Goede doelen zijn gewoon de constructies ter vermijding van belasting. Ze heten wel goede doelen, maar zijn
  tevens weer de dekmantel van de genocidepraktijken op het volk.

  Exact dezelfde strategie als hun voorgangers, de nazi’s, de joden betaalden voor hun eigen ondergang, georganiseerd door hun eigen volksgenoten. De nieuwe vorm van roofmoord door big capital en hun collaborateurs is qua principe niet zo nieuw, maar wel ‘verfijnder’ uitgewerkt in een vorm die bij oppervlakkige
  beschouwing een fractie van de tijd beschaafd lijkt. Een Soros kent deze praktijken als geen ander en beoefende
  deze onder de noemer: ‘beter door mij dan door de ander.”

  Tot slot onthoudt ik u niet het volgende:
  Jacques Attali is a jewish Freemason, Bilderberger.
  This is what Jacques Attali wrote in 1981, who was then an advisor to François Mitterrand: “The future will be about finding a way to reduce the population. We start with the old, because as soon as they exceed 60-65 years, people live longer than they produce and that costs society dearly. Then the weak, then the useless that do not help society because there will always be more of them, and above all, ultimately, the stupid. Euthanasia targeting these groups; Euthanasia will have to be an essential tool in our future societies, in all cases. Of course we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe that it is for their own good. Overpopulation, and mostly useless, is something that is too costly economically. Socially, too, it is much better when the human machine comes to an abrupt standstill than when it gradually deteriorates. Neither will we be able to test millions upon millions of people for their intelligence, you bet that! We will find or cause something a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and stupid will believe in it and seek treatment. We will have made sure that treatment is in place, treatment that will be the solution. The selection of idiots then takes care of itself: You go to the slaughter by yourself. ” [The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. “…

  Attali werkte voor Mitterrand (collaborateur en zelfbenoemd verzetsman) en was mentor van Macron.

  Concluderend zal het duidelijk zijn dat we voor de grootse taak staan het tuig dat ons land bezet houdt uit ons
  midden te elimineren en te berechten voor het herstel van een democratische republiek.

  file: Strategie Nazi Tuig, deel Nederland

  PS Uiteraard zijn er nuttige idioten in het bestuur, maar gezien de vele gesprekken, geristreerd
  door de overheidsafluisterapparatuur in Den Haag is duidelijk dat ‘ik wist het niet’ geen ontsnapping
  zal bieden; het is een ‘ik deed mee’.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   J.Onno Dekker.Bedankt voor u interessante reactie,ik hoop dat de reageerders en lezers op deze website u reactie goed in zich opnemen.

   Like

 8. Jan zegt:

  iedereen draagt weer de muilkorf want Angela Hitler heeft de beslissing teruggedraaid; het kantoor van de rechter die de beslissing nam werd vervolgens door de Gestapo binnengevallen, alles werd overhoop gehaald, mobiele telefoon werd in beslag genomen en de auto doorzocht.

  video onder 5
  https://vladtepesblog.com/2021/04/30/several-stories-on-mrna-injection-damage-a-court-victory-and-a-court-destroyed-links-3-april-30-2021/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s