De ‘Diversiteit’ schakelt diversiteit uit

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een week geleden wees een kennis van mij me op dingen waar ik me normaal niet mee bezig houd en zo keek ik een voor mij nieuw programma, “Formule 1 Café”, bij hem terug. Waar het om ging, was dat Max Verstappen, terwijl hij er OVERDUIDELIJK al RUIM voorbij was, na slechts één overtreding zijn plek moest teruggeven aan BLM-jankbal Hamilton, die ZÈLF op EXACT datzelfde punt (!) maar liefst NEGENENTWINTIG keer over diezelfde lijn was gegaan!

En dat is exact wat de huidige globalistische ‘samenleving’ ons elke dag opnieuw laat zien… Het meten met twee maten als het ‘iemand van kleur’ en/of moslims betreft. Als een vreedzame, ongewapende blanke over het (vaak door burgermeesters en politieambtenaren/handhavers ad hoc verzonnen!) lijntje gaat, wordt hij/zij kei-en-kei-hard afgestraft, maar als een ‘mens van kleur’ dat doet, wordt er weggekeken, worden feiten verzwegen of worden incidenten gebagatelliseerd. Sterker nog: dan blijken er speciaal voor HÈN ineens totaal ANDERE regels te gelden…

Overigens blijkt presentator Rob Kamphues niet echt intellectueel onderlegd en noemt het kruis dat coureur Kimi Raikkonen in zijn samenwerking met Westcoast Choppers (ik heb het naar aanleiding van de achterlijke uitspraak van meneer Kamphues opgezocht) op zijn caps en kleding draagt, “een Nazi-kruis”… Een 7 met het logo (ijzeren) kruis van Westcoast Choppers noemt Kamphues een Nazi-kruis! …Terwijl vèr voor de eerste wereldoorlog, namelijk in 1813 door koning Frederik Willem III, dat kruis al werd ingevoerd.

*** En TOEN bestonden er nog helemaal geen Nazi’s Kamphues!  SUKKEL! ***

Andere vormen van diversiteit

NIET of anders ‘gelovenden’, muziekliefhebbers uit de Heavy Metal scene, leden van motorclubs, mensen die met onze NOORDELIJKE (en dat is de enige JUISTE (!) uitleg van de term ‘boreale’!) Europese voorouders/oudheid (en/of runen – sinds enkele maanden verdiep ik me daar meer in) bezig zijn, worden steevast door ‘anderen’, zonder daar zèlf ook maar enige kennis van te hebben of vragen over te stellen, weggezet als heidenen, ongelovigen of zelfs als (neo) Nazi’s! Diversiteit gaat derhalve JUIST (!) door DÍE mensen die wij hier moeten accepteren als ‘normaal’, klaarblijkelijk NIET verder dan de acceptatie van een NIET blanke huidskleur of moslim zijn…

Alles wat hen niet zint, wordt derhalve eenvoudig kortzichtig veroordeeld, terwijl nu juist DÀT verschil in leefstijl en levensopvatting, mijns inziens, zou moeten bijdragen aan een bredere geaccepteerde diversiteit! Mijns inziens wordt een bevolking DÁÁR intellectueel rijker van en NIET van veroordeling, uitsluiting (van anders denkende kiezers en politieke partijen), discriminatie en toegepast geweld (homohaat, moord, ‘eerwraak’ en gestructureerd geweld op ‘afvalligen’) op basis van een achterlijk ‘geloof’ (dat ‘geloof’ van de vrede…) of op het dragen of gebruiken van naar vermeend ‘heidense symbolen/gebruiken’ (door zowel de islam als die andere achterlijke Midden-Oosterse-hersenspoel-sprookjes-‘religie’). Ik zeg het derhalve nogmaals: er staat MÉÉR wijsheid in 24 naar vermeend ‘heidense’ runen dan in alle leugenachtige Tora’s, Bijbels en Korans bij elkaar!

*** En hetzelfde geldt voor het runenschrift, want de oudst gevonden runen dateren (anders dan Wikipedia beweert) van drieduizend jaar VÓÓR de christelijke jaartelling, en al weten we door met name de Noordse mythologie veel van hun leven, de runen en hun cultuur, ook TOEN (!), waren er nog geen Nazi’s! SUKKELS! ***

Sowieso staat er op Wikipedia onvoorstelbaar veel onzin geschreven over runen. Als ik mijn boekje (Runen lezen en begrijpen: Cassandra Eason) erop nasla, slaat de uitleg van de rune odal helemaal nergens op. Dat zou volgens Wikipedia ‘bezit’ betekenen terwijl het ‘dat wat u van uw ouders en voorouders hebt geërfd’ betekent. En dan moet u dat oorspronkelijk ook nog eens als gekregen gaven en talenten interpreteren en NIET als fysiek bezit. Maar odal is er in Duitsland (alleen als deze alleenstaand wordt gebruikt) wel om verboden en dat verbod wordt, in NÒG verdere mate, klakkeloos doorgetrokken naar Nederland. Hier wordt door de HEMA zelfs de letterwaarde (de ‘O’) geschrapt, ondanks dat deze NIET alleen stond maar gewoon als onderdeel van het HELE runenalfabet wat op een trui stond. En uiteraard wordt DÀT, eveneens UITERAARD (!) zonder zelf onderzoek te doen (!), door onwetende na-papegaaiers (onder andere door de NOS, NPO etc.) WÈL overgenomen, maar blijft het ware verhaal van ene Floyd vanwege een evidente reden verzwegen…

Kortom: ZIJ, die bij het programma Opsporing Verzocht veelvuldig geblurd (wegens ‘privacy’ redenen) in beeld komen en omschreven worden (getint, licht getint, donker getint), EISEN van ú en mij dat WIJ hèn accepteren op huidskleur en afkomst en anders breken er BLM-rellen en plunderingen uit, net als rondom de dood van de gewelddadige crimineel George Floyd. En als het geen ‘huidskleur’ betreft, betreft het wel die altijd HÉÉL zielige mensen die hier WÈL willen parasiteren op de samenleving en “alleen maar ‘hun ‘geloof’ willen belijden”, maar in een milliseconde  OVERAL OM (!) ‘beledigd’ zijn en EISEN dat wij HIER HÙN haatdragende, steeds luider van minaretten rondtoeterende, gewelddadige achterlijke ‘religie’ die islam heet accepteren, de sharia accepteren en ons er uiteindelijk aan zullen onderwerpen. Ik zeg; NO FUCKING WAY !

Want nogmaals: de doorsnee autochtone BLANKE (!) Nederlander veroordeelt en/of discrimineert NIET op huidskleur of afkomst! Zij be- en veroordelen u uitsluitend op ÚW gedrag, ONGEACHT uw huidskleur of afkomst! Ú ge- en misbruikt de termen racisme, Nazisme en globalisering waar uitsluitend de (helaas groeiende!) OERDOMME GroenLinks- en D66-aanhang en het ronduit smerige BIJ1 op mee parasiteren.

Ik ga echter voor niemand op m’n knieën: niet voor ‘god’, niet voor Allah en niet voor keiharde criminelen die naar vermeend op basis van ‘racisme’ zijn overleden, terwijl het werkelijke verhaal van Floyd en de achtergrond van zijn arrestatie hardnekkig worden verzwegen. IK zie namelijk geen huidskleur, ik zie slechts uw gedrag en derhalve discrimineer ik NIET op kleur, ‘religie’ of afkomst!

Vandaag of morgen echter is het klaar met dat bewust polariseren, dat tweedelen en dat met twee maten BLIJVEN (!) meten. Dan wordt er kei- en keihard teruggeslagen en dat duurt niet lang meer. U heeft het zelf in de hand gewerkt en wie erom vraagt zal het krijgen ook. Genoeg is genoeg! Klaar ermee!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De ‘Diversiteit’ schakelt diversiteit uit

 1. Andre zegt:

  Zielige idioten denken dat ze belangrijk zijn maar zijn het niet. Hier nog een stukje linkse Soros zieligheid in NL dit is extinction rebellion te Den Haag echt te triest voor woorden want het zijn allemaal stinkende provo nietskunner mannen in een rood jurkje.Net of de poen op is bij ome Soros.

  https://www.rt.com/op-ed/521123-milk-racist-extinction-rebellion/

  En hier waaravn ze het hebben gejat…..wees eerlijk ziet er toch veel beter uit met een boodschap die wel aan kwam.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fran zegt:

  Kijk !
  Het kijken waard.

  Zie waar het eindigd.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Helaas gaat alle idioterie omtrent anti-racisme, diversiteit etc. nog steeds door naar aanleiding van dit artikel:

  ‘Kaas is racistisch!’ Geschifte Extinction Rebellion-activiste eist verbod op niet-plantaardig voedsel op scholen

  Zuivelproducten geven aan kinderen op school is volgens een activiste van het totaal doorgeslagen Extinction Rebellion hartstikke “racistisch.” Ze heeft dan ook een petitie opgezet om dat “racistische” gedrag te beëindigen. Op het moment van schrijven is die gestoorde petitie door honderden mensen getekend.
  En denken die akelige windbuilen dat ze hiermee alle kaas kunnen verbieden? Dan hoeft Gouda niet eens meer een kaasstad te zijn!

  Dat Extinction Rebellion een knettergekke organisatie was wisten we al langer, maar de Britse activiste Alison Palmer maakt het nu wel héél bont. Deze mevrouw sprak onlangs namelijk de gemeenteraad van Brighton and Hove City toe… en vertelde de raadsleden dat het heel storend is voor mensen zoals zij dat er zuivelproducten verkrijgbaar zijn op school. Dat is namelijk hartstikke racistisch.
  Die smerige Alison Palmer heeft trouwens nog een akelige kutkop ook alsof ze elke dag citroensap drinkt!

  Zuivelproducten geven aan kinderen op school is volgens een activiste van het totaal doorgeslagen Extinction Rebellion hartstikke “racistisch.” Ze heeft dan ook een petitie opgezet om dat “racistische” gedrag te beëindigen. Op het moment van schrijven is die gestoorde petitie door honderden mensen getekend.
  En zijn al die actievoerders als baby’s soms grootgebracht met bier, wijn, whiskey, cognac wodka, snaps etc., in plaats van moedermelk of koemelk?

  “Je zou kunnen stellen dat er een racistisch element zit aan het serveren van zuivelproducten, omdat 65 procent van de wereldbevolking lactose-intolerant is, waarvan een groot deel uit de BAME-gemeenschap (Black, Asian, Minority Ethnic) komt,” aldus deze doorgedraaide mafketel. “Heel veel ouders steunen dit. Wat willen kinderen? Ze willen actie. En ze willen het nú.”
  In werkelijkheid wordt er aan die kinderen op die scholen totaal NIETS gevraagd als het om voedingsmiddelen gaat! Of moeten ze daar op die school alle opgenoemde alcoholist dranken gaan nuttigen of anders wortels, noten en bessen?

  De petitie verzoekt de gemeenteraad om twee dagen op te voeren waarop er alleen plantaardig voedsel wordt uitgedeeld. En op het moment dat de pandemie voorbij is zou het helemaal plantaardig moeten zijn, elke dag. Want stel je voor dat een zwart kindje geconfronteerd wordt met kaas. Of melk. Het arme kind kan daar natuurlijk echt niet mee omgaan. Niet alleen zijn dat zuivelproducten, maar ze zijn nog wit (of in het geval van kaas geel) ook!
  Als mensen voor 100% veganist worden krijgen ze hierdoor alleen geen eiwitten binnen waardoor ze bloedarmoede oplopen omdat wij nou eenmaal geen herbivoren maar omnivoren zijn!

  Maar het racisme-argument is niet de enige reden waarom Extinction Rebellion wil dat ieder kind gedwongen veganist wordt. In de petitie wordt ook een hoogleraar geciteerd die gezegd zou hebben dat de veehouderij en de visindustrie leidende rollen spelen in de ontbossing, dode zones in oceanen, watervervuiling, vermindering van biodiversiteit en zelfs van het uitsterven van diersoorten. Door volledig over te gaan op plantaardig voedsel redden we dus de aarde, en specifiek planten! Wat? Wacht even…
  willen ze soms de hele wereld gaan volpakten met alleen graan, mais, tarwe, soja of groentes wat juist enorm veel water en grond gaat kosten!

  En oh, kijk! Ze hebben nu nóg een argument bedacht. “En dat is niet alles. Intensieve veehouderij vormt een significante bedreiging voor de ontwikkeling van nieuwe pandemieën en voor de opbouw van verdere antibacteriële resistentie.” Met andere woorden, de veehouderij en de visindustrie moeten kapot of dood omdat we anders corona 2.0 krijgen!
  dus laten die actievoerders allemaal het coronavirus gaan oplopen door bijvoorbeeld in China op ongezonde markten van alles te gaan kopen!

  Het moge duidelijk zijn dat het deze lieden puur en alleen om één ding gaat: ze hebben ‘de natuur’ of ‘de aarde’ tot religie verheven. In deze nieuwe religie is ‘de aarde’ heilig, en is de mensheid de duivel. Het gevolg? Dit soort totaal geschifte ideeën.

  Ik zou zeggen tegen actievoerders van organisaties als Extinction Rebellion: laat onze kinderen – en die van de Britten – met rust! Als jullie als een stel konijnen willen leven, soit. Maar dring het niet op aan de rest van de mensheid!
  Beter nog: Laten ze allemaal zoveel maagpijn krijgen van hun veganistische levensstijl dat die idioten er niet eens oud door worden! Ik heb gezegd!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Nee joh, deze activisten hangen allen aan de Soros en Schwaab tiet, alle vlees moet verdwijnen uit onze keukens, daarom zeggen ze ook “na de pandemie moet er alleen plantaardig voedsel zijn”, alsof ze in Africa of in Azie geen vlees eten, deze agenda is z.g. divers om ons een schuldcomplex aan te praten… dat is een van de grootste truken uit het globalistische trukendoosje.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    In werkelijkheid kunnen dit soort linkse idioten hun onzalige plannen NOOIT gaan verwezenlijken omdat mensen al eeuwenlang kaas eten! Dat kun je in een paar jaar nooit ongedaan maken!

    Like

 4. delamontagne zegt:

  De affaire ‘Sarah Halimi”: er komt geen process tegen de moordenaar Kobili Traoré.
  Mevr. Sarah is de Joodse vrouw die in 2017 in Parijs werd vermoord.
  De moordenaar wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard. 1 ! ! [ muslim ? ]

  Hof van Cassatie:'”mentale troebelen, mag worden vrijgelaten.


  https://pbs.twimg.com/media/Ey7wWJhXMAE9d1m?format=jpg&name=900×900

  BRON:
  https://www.rtl.fr/actu/justice-faits-divers/affaire-sarah-halimi-pas-de-proces-pour-le-meurtrier-juge-irresponsable-de-ses-actes-7900020035

  Like

 5. Qvic zegt:

  De bloedgroepen A, B en AB komen van oorsprong niet uit Europa en/of uit de noordelijke landen van de wereld, het zijn in wezen allemaal import. Deze kunnen enkel op vegetarische voedsel overleven. Daar in tegen kunnen mensen met bloedgroep O of nul niet zonder vlees en zuivelproducten overleven. Laat nu net het over grotendeel van het blanke mensenras de bloedgroep O of nul hebben. En dat de gewenste diversiteit nu iedereen is, behalve de blanken. Weet je nu ook waarom het veganisme zo gepromoot wordt door deze haatdragende actie club gesponsord door Sorros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s