Van corona-lockdown naar klimaat-lockdown . . .

(Door: “Elise Nijmegen”)

Van deze corona-lockdown gaan we direct door naar de klimaat-lockdown, die de consequentie zal zijn van de door de EU aangenomen klimaatwet van Frans Timmermans. Die wil dat Europa klimaatneutraal is in 2050, iets waar China, India en de VS niets in zien. Klimaatneutraal zijn, stoppen met fossiele brandstoffen, geen vlees eten e.d. is een grote “groene” leugen met nul kans van slagen en met catastrofale gevolgen voor onze economie en welvaart, zegt dr. Ferdinand Meeuws.

De kosten van windenergie zijn dubbel zo groot als die van fossiele brandstoffen en er moet steeds een even grote “back-up” met fossiel zijn om windstille periodes op te vangen. Meer windmolens maakt de groene energie prijs dus nog duurder.

Deze globalisten berekenen alles in hun voordeel; kernenergie wordt genegeerd, de biomassa-houtstook, die vele mooie en noodzakelijke bosgebieden uitroeit, stoot volgens deze “mensen” geen CO2 uit. Net zoals bij de covid-hoax is de klimaatonzin, het redden van de aarde, de grootste bullshit ooit. Een andere manier naar het wereldwijde communisme, dat is het streven van de WHO, de EU en het WEF.
(opiniez.com)

Het virus is zo dodelijk dat u getest moet worden om te kijken of u het heeft… 99,98% merkt er niets of weinig van en overleeft dit zo gevaarlijke virus. En wat heeft u dan eigenlijk als u positief getest bent? Want het zogenaamde gevaarlijke virus is nooit geïsoleerd, dus met andere woorden; “het bestaat niet”!!!.

Er wordt mijns inziens door de politiek, zoals ze dat op vele gebieden stimuleert, ongelijkheid, tweedeling en verdeeldheid gezaaid door het onzinnige testen met een test die niets aangeeft en het vaccineren van mensen en die dan vervolgens privileges te geven…. De politiek creëert, maar dat doet ze in mijn ogen al jaren, een verdeelde en ondemocratische samenleving.

Nu registreert het RIVM of en wanneer u gevaccineerd bent en de kleur is geel, net zoals de Jodensterren vroeger waren, maar dat even terzijde. Er vallen doden door de vaccinaties, mensen die kerngezond waren, vallen nu bij bosjes dood neer nadat ze gevaccineerd zijn met welk vaccin dan ook.
(herstelderepubliek.com)

Iemand die bij de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, heeft gewerkt, Astrid Stuckelberger, doet een boekje open over de echte plannen van de ongekozen satanistisch ingestelde wereldleiders die het wereldbeleid bepalen en de wereldbevolking niet als mensen, maar als gebruiksvoorwerpen zien.

Volgens Astrid is Zwitserland het centrum van de corruptie en zijn Bill Gates en zijn “GAVI”-onderneming, waar Rutte en ook Kaag zo vol lof over spreken, beiden, zowel Bill als GAVI schijnen immuniteit te bezitten en zijn vrijgesteld van elke schade die ze de mensheid aandoen.

De WHO neemt de leiding, aangezien de toepassing van de internationale Gezondheidsregeling (IHR) voor het gemak is opgenomen in de statuten van de WHO, wat betekent dat er niet over gestemd hoeft te worden en dat wat de WHO beslist per direct van kracht is… In 2016 werd een reglement aangepast dat ervoor zorgt dat de directeur-generaal in zijn eentje kan beslissen om vaccins toe te dienen aan de wereldbevolking of een “PCR-test te verkopen”.
(eindtijdnieuws.com)

Ik vind er wel wat van dat om reden van Covid, iets dat niet zichtbaar is én niet bestaat, ons onze vrijheden en privacy worden afgepakt. Ik vind er wel wat van dat onze ouderen nog steeds hun vrijheid niet terug hebben. Dat er nog steeds elke dag ondernemers failliet gaan. Dat er baby’s, kinderen en anderen getest worden met testen die nanotechnologie bevatten, zonder geldige reden, en velen zelfmoord plegen door de maatregelen.

Een bizarre situatie die wij, de Nederlandse bevolking, de gewone normale Nederlanders, de motorrijders, de hippies, de boeren, de voetbalfans, de zorg, de kermisexploitanten, de gepensioneerden, de leraren en alle mensen die onterecht gecensureerd worden en/of lastig worden gevallen door politiek geïnstrueerde intimidatieteams, omdat ze de waarheid laten zien of horen, met zijn allen kunnen stoppen. En dat gaan we ook doen, aangezien iedereen het erover eens kan zijn dat wij allemaal, maar speciaal onze kinderen, een toekomst verdienen waarin ze vrij kunnen zijn. En waar ze veilig zijn!

Er moet me toch nog even iets van het hart; ik vind het onbegrijpelijk, triest, treurig en zeer vreemd en echt, maar dan ook echt onbegrijpelijk dat er van de geüniformeerden en/of veteranen, die een eed hebben gezworen om anderen te helpen, of andere moedige mannen en of vrouwen die zich aan de grondwet houden en onrecht bestrijden; dat er van al die mensen niemand is, in al die jaren dat het al aan de gang is, die deze vreselijke satanische misdaden, gepleegd door hooggeplaatsten met kinderen, heeft onderzocht. Of die dusdanig geraakt is door het satanistisch misbruik in ons land, iets dat nog steeds gebeurt (zie het Red Pill Journaal met de overlevenden van satanistisch misbruik; Joost en Johan), het kinderleed, de kinderen die elk jaar opnieuw verdwijnen en/of worden geofferd. Hoe bizar is dat, dat iets dat vele kinderlevens, families en slachtoffers in de vernieling heeft geholpen of zelfs levens heeft beëindigd, nog steeds kan gebeuren? Hoe dan?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Van corona-lockdown naar klimaat-lockdown . . .

 1. Julia zegt:

  Is er al een vaccin tegen de klimaat lockdown? Misschien kan Ab Osterhaus de bekende paniekzaaier en vaccinatie zakkenvuller hierop iets verzinnen. Welk gezond denkend mens gaat nog langer in deze volkomen krankzinnigheid en machtswaanzin mee het wordt met de dag gekker uitsluitend voor de grote zakkenvullers die heimelijk achter hun villa poorten vrijelijk hun gang gaan. Plezier wordt een burger niet meer gegund, goede gezondheidszorg is er niet meer bij wat een grove schande dat duizenden operaties inmiddels zijn uitgesteld en wie worden de dupe U en IK want reken maar dat voor al die elitaire misdadigers tegen de menselijkheid altijd een OK of een bedje is gereserveerd. Zelfs godsdienstvrijheid wordt ontnomen dat tegen alle regels binnen de grondwet indruist. Niet dat ik gelovig ben maar het is ongehoord. Kortom al die waanzinnige machtswellustelingen en de meewerkende hieraan dienen morgen nog voor een tribunaal te worden gedaagd en levenslang te krijgen. Het is onvergeeflijk en onmenselijk wat zij miljoenen mensen aandoen. Hoelang laten miljoenen mensen zich nog onder het bewind van pure tirannie zetten of komt er nu eindelijk eens flink verzet. De algehele Haagse politiek staat bol van leugens en misleiding het is zelfs al zover dat er geen fatsoenlijke formatie meer gevormd kan worden. De finale dient snel te komen namelijk de definitieve eindafrekening. Rutte, Hoekstra, Kaag moeten ten strengste worden veroordeeld er zit niets anders meer op.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het ” sociale experiment” schrijft iedereen een verplicht prikkie voor, als graadmeter om de bereidwilligheid en gehoorzaamheid te toetsen, om ons binnenkort de dwangbuisjes aan te reiken, vanwege klimaatpolitieke verdragen die ons allen zullen gijzelen en gevangenhouden, iedereen een vaccinatie(gezondheids)paspoort om de restwaarde te kunnen bepalen…..we mogen ouder worden zolang we niets gaan mankeren….de zieke schaapjes en lammetjes kunnen weldra geslacht worden.

  Like

  • Julia zegt:

   Hovawart dat smerig elitair tuig moet niet alleen van oudere of zwakkere schaapjes af ook maar ook van de schaapjes in achterstandswijken want die kosten uiteraard geld en bezetten sociale huurwoningen die nu in de overspannen woningmarkt bitter hard nodig zijn om tegen extreem dure prijzen te worden verkocht. https://www.telegraaf.nl/nieuws/973217363/vaccin-argwaan-in-achterstandswijken-laagopgeleiden-begrijpen-niet-wat-rutte-zegt Je kunt je ook afvragen of die zogenoemde laagopgeleiden meer intelligentie bezitten en terecht wantrouwen hebben tegen een gif dat is ontwikkeld (maar het virus nimmer is geïsoleerd dus tot op heden geen enkele bewijs geleverd kan worden) dan al die onderdanige (hoog)opgeleide schaapjes die zich zonder meer laten prikken zonder dat er iets bewezen is en niet wetende of hij of zij wel gevoelig zijn voor eventuele bijwerkingen. Kortom zelfs de zogenoemde hoogopgeleiden hebben niet door dat het uiteraard niet om de volksgezondheid gaat maar om het reduceren van de wereldbevolking volgens de agende NWO. Het is zelfs het gewetenloze voorspel geweest ziekenhuizen kapot te bezuinigingen zodat heel veel mensen vervroegd zullen overlijden door o.a. uitgestelde operaties. Dus er zullen veel meer doden volgen maar niet door uitsluitend door corona. Op de gezondheidszorg had nimmer bezuinigd mogen en hoeven worden terwijl er geld genoeg was en al jaren miljarden zijn weggeschonken aan bodemloze putten. Dit politieke smerige schaakspel is al jaren geleden voorbereid. Denk o.a. aan de geheime Bilderberg conferenties, de doelen van Soros en Gates dat zegt meer dan genoeg. De tijd is nu aangebroken om het spel door te zetten 20 jaar geleden konden zij dat nog niet omdat men toen de mensen nog niet van alles wijs konden maken vandaar dat de linkse indoctrinatie al vanaf vroege leeftijd in het onderwijs plaats vindt en linkse berichtgevingen en linkse propaganda al jaren de boel verdoezelen en waarheden niet publiceren en mensen vooral dagelijks veel angst in zaaien zijn massa mensen dom gehouden en is het spel in volle gang. De komende jaren zullen wij allen hier keihard mee worden geconfronteerd.

   Like

   • Hovawart zegt:

    Juul, ik vraag u af of er iemand in de politiek een wenkbrauw oplicht over het massale injecteren van een experimenteel vaccin dat wellicht op de langere termijn een globale rampspoed zal opleveren aan bijwerkingen…………en verplichtingen.

    Like

 3. Bas zegt:

  Tijd voor een rectificatie in de volkskrant?
  https://www.volkskrant.nl/kijkverder/track-en-trace/v/eet-de-nederlandse-koe-de-braziliaanse-amazone-op/

  Eet de Nederlandse koe de Braziliaanse Amazone op?

  De Nederlandse koe is verslaafd aan de goedkope Braziliaans soja, althans haar boer is dat. Maar de scheepsladingen die de oceaan overgaan, kunnen alleen worden geproduceerd als stukken natuur worden geofferd. Kan Nederland wel tot kringlooplandbouw komen als soja een van de pijlers is?

  Antwoord:
  BBB
  Caroline van der Plas

  Wat een leugens weer. Groot deel sojaimport is doorvoer via Rotterdamse haven naar rest EU+.
  En NL melkvee eet nauwelijks soja(schroot!) en zeker niet uit gebied wat daarvoor wordt ontbost. Neem aan dat @NZOzuivel @LTONederland en @NMVnieuws rectificatie gaan eisen? twitter.com/ruudvdvelden01

  Wat eet een Nederlandse melkkoe
  https://pbs.twimg.com/media/EzksjcpWQAITySe?format=jpg&name=medium

  Caroline van der Plas.
  Varkens eten meest voer uit reststromen levensmiddelenindustrie, daarnaast granen en eiwitrijke producten. Voer van varkens bestaat voor slechts 8 procent uit soja, waarvan het grootste deel sojaschroot. 8 procent. En dat is meest RTRS soja, dus waarvoor GEEN bossen zijn gekapt.

  Like

 4. Bas zegt:

  Biden’s klimaat vereisten:

  https://pbs.twimg.com/media/Ezsj0d9XMAUvSTs?format=jpg&name=medium

  90% minder rood vlees consumptie
  Maar 1 burger per maand

  Like

 5. Bob zegt:

  Van 7.00 tot 2200 uur luchten.
  Daarna terug in je gehuurde of
  gekochte cel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s