Na gerechtelijk vonnis: Canarische eilanden worden door illegalen onder de voet gelopen

(Vertaling: E.J. Bron)

Las Palmas/Gran Canaria – Dat was te verwachten: nadat een rechter op de Canarische eilanden onlangs had beslist dat migranten, die met de boot op de eilanden aankomen, niet aan de doorreis naar het Europese vasteland gehinderd mogen worden, is de aanzuigende werking op de migranten toegenomen. Blijkbaar heeft een regelrechte stroom mensen vanuit het Afrikaanse continent zich op weg begeven.

Omdat de overtocht gevaarlijk is en niet alle boten zoals gepland naar de Canarische eilanden toe drijven, is er steeds opnieuw sprake van verliezen. Nu bijvoorbeeld ontdekte de kustwacht 500 kilometer van het eiland El Hierro verwijderd een boot met 21 inzittenden, waarvan er al 17 versmachtten van dorst. De meesten van hen overleefden het echter. Afgelopen zondag werden er nog 50 illegalen uit een andere boot geborgen.

De Canarische eilanden zijn op dit moment de favoriete route, via welke de illegalen de EU proberen binnen te komen. Vorig jaar landden er ongeveer 23.000 migranten op de Canarische eilanden, acht maal zo veel als in 2019 – en dat ondanks corona. En alleen al in de eerste drie maanden van dit jaar kwamen er al 3400, meer dan tweemaal zo veel al in dezelfde periode vorig jaar.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Na gerechtelijk vonnis: Canarische eilanden worden door illegalen onder de voet gelopen

 1. LUCIA zegt:

  Heb te doen met de bewoners van deze eilanden, ze zijn al zwaar getroffen door alle Corona-maatregelen( geen toerisme) en dan krijg je zo’n sprinkhanenplaag erover heen, het enige wat ze kunnen doen, is een paar kanonnen opstellen met de monden naar de zee gericht en gewoon schieten… zodat het gespuis niet bij hen terecht komt.Afika moet leeg zodat Gates en co het in kunnen palmen met alle rijkdom en archeologische zaken die er in verborgen liggen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het verbaast me dat er door de EU geen plannen gemaakt worden voor een treintunnel tussen het Afrikaanse continent en Europa, kunnen de reizigers direct overstappen naar een bestemming van keuze en voor familiebezoek of heimwee weer een paar dagen terug naar huis……….

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Dat voor de klimaatdoelstellingen de vakantiebestemmingen massaal overlopen worden door afrikanen heeft een gunstig effect op het beperken van bewegingen van reislustige Hollanders……

  Like

 4. hannah zegt:

  Voor 90% jonge mannen met dure telefoons en pakken geld ……. worden in 4 sterren hotels ondergebracht, eten wordt uit het raam gegooid (is niet lekker) en ’s avonds gaan ze de straat op om vrouwen lastig te vallen …

  Geliked door 1 persoon

 5. Yvonne zegt:

  Staan ze nou met wc papier in hun handen? Typisch hè alleen kerels die je altijd op de foto’s ziet

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Onze toekomstige moordenaars.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Ach er is een vliegtuig met onderdanige schapen vanuit Nederland onderweg voor een heerlijke vakantie https://www.telegraaf.nl/nieuws/111794458/fieldlab-proefvakantie-gran-canaria-all-inclusive-met-vrijheid Een gevaarlijke onderneming toch want ik ga er vanuit dat de ongecontroleerde invasie die zij tijdens hun vrijheid tegen het lijf kunnen lopen niet is gevaccineerd. Het is toch treurig dat mensen zich überhaupt opgeven voor een dergelijke vakantie. Maar misschien mogen ze een weekje langer blijven als zij positief worden getest tijden hun vakantie. Veel vakantieplezier maar ik ben voor dit soort experimenten niet thuis en noem het dan ook absoluut geen vakantie. Maar ja er zijn nu eenmaal goedgelovige volgzame schaapjes genoeg onder onze bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 8. Knalkopje1 zegt:

  Ik zou nog niet voor niets aan zo iets deelnemen. Dit maakt deel uit van fascistische gedrags-exoerimenten, waarvan de mondkapjesplicht een van de eerste was, een voorstel van burgemeester Bruls van Nijmegen en minister van zorg Van Ark. Trouwens, op Gran Canaria kunnen ze dan hoogstpersoonlijk kennismaken met de (o.a. islamitische) cultuurverrijkers, die uiteindelijk bij ons terecht komen. En dat door de uitspraak van een extreem-linkse rechter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s