Weg met de islam!

“We moeten Nederland bevrijden van de islam. Als we weigeren dit te doen, dan zullen we niet meer bestaan.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Weg met de islam!

 1. Jan zegt:

  Dan zijn de woestijnsocialisten weliswaar weg, maar dan zitten wij nog altijd met de westerse stadsocialisten opgescheept die weer zullen proberen het land te verwoesten met hun achterlijke gelijkheidsideaal. De uitkomst is dan uiteindelijk hetzelfde. Het eerste is Kaboel aan de Amstel, het tweede Pyong Yang aan de Amstel.

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Vertel dat aan Rutte en islam lover bitch Kaag.
  Die zullen alles doen om dit land naar de sodemieter te helpen.
  Trouwens nagenoeg de hele politiek doet daar aan mee.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Later, als de vele waarschuwingen tevergeefs bleken te zijn, wordt de man de hemel ingeprezen voor z’n vooruit ziende blik…………..

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Zullen we eerst beginnen met het verwijderen van Rutte & Co en de vaccinatie maffia. Lijkt me op dit moment urgenter. De islam is een gegeven in Nederland. Dat zal de komende generaties blijven. Laat de geheime diensten er dicht op zitten en genadeloos toeslaan op moment dat de politieke islam zich roert.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Ik zal mezelf even impopulair maken maar het dient in ieder geval een hoger doel, namelijk de waarheid… en hij die de waarheid spreekt kent weinig vrienden.
  Het allergrootste probleem wat we nu hebben, is de Covid-situatie te ontmantelen, dat is onze grootste bedreiging op dit moment, cru gezegd, als we dat niet doen, hebben we straks niks te vreten en de fuik waar we dan in zwemmen, is die van een “basisloon”, met voorwaarden a la China, dat is in het geval we de grote giftige muggenprik kunnen ontwijken en overleven.

  Dit zal geen eenvoudige opgave zijn want de enige groepering die er voluit voor gaat is Forum, gevolgd door Denk, mogelijk de Boerenpartij en dan pas PVV….Geert heeft al vanaf het begin de Corona-aanpak gesteund, sterker nog hij wilde het strenger… en ik moet het toch nog een keer zeggen hier… dat is FUCKING onze grootste bedreiging, dus dat allereerst aanpakken.
  Ik heb geen zin in een Fittie van Baudettiers versus Geerties… ik hoop dat ze samen zullen werken want ik zie hier positieve aspecten aan, voor de goede orde als we ooit nog gaan stemmen dan is de huidige situatie…. Lucia stemt Boerenpartij.

  Dat er een migranten probleem is, dat die mensen door een onzichtbare hand hier naar toe geveegd worden om chaos te bewerkstelligen, om mogelijk als het nodig is, als stoottroepen te gebruiken en onze economie te gronde te richten…. is duidelijk
  Ook duidelijk is dat we er op zeer korte termijn iets aan zullen moeten doen maar het staat 2e op de lijst we moeten eerst zien te overleven.

  Waar we ook op zullen moeten rekenen, gezien het feit dat onze huidige regering meer geld uitgeeft dan een dronken alzheimer patiënt, die al zijn rekeningen geplunderd heeft en nu met een grote zak geld op het plein staat uit te strooien…..dat de volgende regeringen een volledig failliet land zullen erven en dat dit ons allen, veel zal kosten om weer op te bouwen.
  Dit zal van ons allen een grote tol eisen en we hebben helaas de laatste 30 jaar kinderen op de wereld gezet, die narcistisch en stront verwend zijn dus op een houtje bijten, is iets wat ze niet kennen.. dat wordt dus niet makkelijk
  Dus kleine correctie op bovenstaand Twitter-Verhaal… maar Wilders heeft dat of niet door of hij zit ook bij de globalisten;
  We need to liberate the Netherlands from the globalists who are attempting to usher us into a New World Order…. that’s our priority…. everything else comes second.
  I rest my case!!!!
  For those of you who dont like to hear the truth, i dont give a rat’s ass whether you like it or not !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Slechts weinigen zien de islamofant staan, de schaduw over Nederland wordt steeds groter en toch durven mensen de waarheid niet onder ogen te zien. Geert zegt al jaren de waarheid!

  Like

 8. Willem zegt:

  Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, we moeten er ASAP mee beginnen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Dan dúrven ze de term izzlammofobie te verzinnen….

  “Onthoofdingen van niet-moslims” is een favoriet spel van kinderen in de Islamitische republiek Pakistan.
  Ze zeggen: “Wij zijn moslims, dus we moeten de hoofden van niet-moslims afsnijden, waar we ze ook zullen vinden, ongeacht wie ze zijn, we moeten ze onthoofden zoals islamitische helden doen”.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Door dat jarenlange bashen slaagt Geert Wilders er maar niet in om een vuist te maken tegen de Islam. Maar wie dan wel ? Buiten het FVD is de tweede kamer zo rood als de neten. Altijd is er een ruime meerderheid te vinden voor misselijkmakende wetsvoorstellen c.q. beleid. En ook de verkiezingsfraude levert altijd weer hetzelfde resultaat op; links, links, links, en nog eens links. We zullen, of we nu rechtsom gaan of linksom gaan, naar de kloten gaan.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  .

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Vertel dat maar eens aan de schapen, die zijn toch te dom om het te begrijpen !!

  Like

 13. bobzelf zegt:

  LEUK EN GEINIG !!!

  IK DENK DAT ONZE NIEUWE EU MEDEWERKER SSer GAULEITER MEIN KAMPFF

  DEZE GEPLAATST HEEFT ??

  IK DENK …… IK GOK EFFE , WHAHAHAHAHA
  IK DENK ZOMAAR DAT IK DOOR KAN VOOR DE KOELKAST ??

  OOM MUSSERT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s