Veel sterkte voor Israël in de strijd tegen het islamofascisme

(Door: “Balkanske priče”)

Net zoals het nazisme in de jaren 1930 en 1940 het grootste gevaar vormde voor de wereld, zo vormt tegenwoordig de islam het grootste gevaar voor de wereldvrede. Het islamofascisme tegen Israël laaide de afgelopen dagen weer op. De vermeende reden was de huisuitzettingen van enkele Palestijnse Arabieren, na jaren geen huur te betalen. Al jarenlang loopt er een rechtszaak van de Israëlische stichting Nahalat Shimon om vier Palestijnse families uit hun huizen te zetten, die voor 1948 in het bezit van Joden in Oost-Jeruzalem waren. Nahalat Shimon voert aan dat de families wonen in huizen die voor 1948 in het bezit waren van Joodse families, die na de Onafhankelijkheidsoorlog in 1948 onteigend werden door Jordanië, en dat de enige geldige eigendomsrechten zijn overgedragen aan Nahalat Shimon door nabestaanden van de eigenaren voor 1948.De rechtbank in Jeruzalem oordeelde eerder in de jaren ’80 dat de huidige Palestijnse bewoners van de huizen weliswaar niet de rechtmatige eigenaars waren, maar als bewoners rechtsbescherming genoten en niet zomaar hun woningen uitgezet mochten worden. Maar de corrupte media (ze zijn meestal links) verbergen deze feiten om bepaalde groepen ter wille te zijn…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Veel sterkte voor Israël in de strijd tegen het islamofascisme

  1. karton zegt:

    Het maffia-zootje in “Den Haag” kan én mag een voorbeeld nemen aan de regering in Israël.
    Dát land heeft de moed, wat zég ik nu ? Dát land heeft de plicht om zijn bevolking te verdedigen tegen het barbarisme, en ziet………..DIE regering neemt die plicht serieus, terwijl het Haagse zootje bij ons juist de barbaren binnen haalt !
    Ik zit bijna dagelijks te hopen dat de één of andere zg. prinses in ons land (er lopen er momenteel 10-tallen rond) wordt aangerand, betast aan haar adelborsten bijv., terwijl de aanrander blèrt : “Ali’s Hakkbar !!”.
    Indien zulks gaat gebeuren zijn we snel van dat moslim-gespuis af óf van ál dat zg. adellijke spul.

    Geliked door 4 people

    • Blaffertje zegt:

      @Karton.
      ‘Ik zit bijna dagelijks te hopen dat de één of andere zg. prinses in ons land (er lopen er momenteel 10-tallen rond) wordt aangerand’.

      Zou inderdaad geweldig zijn.
      Dan zijn de rapen ineens gaar, want o,o,o, je mag niet aan onze royals komen.
      Maar zo als het nu is, verwacht ik eerder dat ze met zo’n muzelman thuis komen.
      Ze hebben ook al zo’n muzelman als adviseur.
      Maar ach, wat is er nog wel zuiver aan ons koningshuis, niets toch?
      “Ben ik van duitschen bloed”.
      Het is een groot inteelt zooitje.

      Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      karton; ….Indien zulks gaat gebeuren zijn we snel van dat moslim-gespuis af óf van ál dat zg. adellijke spul….Was het maar zo simpel. Als zoiets gebeurt word dat weer afgedaan als een verwarde man die….En het zou dan natuurlijk een eenmalig incident zijn. Moslims worden alhier nooit aangepakt, de stemmen van Wilders en Baudet zijn als roependen in de woestijn. Moslims worden door den Haag de hand boven het hoofd gehouden, staan daardoor boven de Wet en boven de autochtone Nederlanders. Tegen de tijd dat Moslims echt vervelend beginnen te worden zijn de leden van het Koningshuis allang naar veilige oorden gevlucht, net als in de tweede wereldoorlog, om vanuit aldaar goeie dag en mooi weer te spelen. Radiotoespraken als deze; Landgenoten, onze gedachten gaan naar u uit in deze zo zware tijden voor u….enzovoorts, enzovoorts.

      Geliked door 2 people

  2. M. Devrindt zegt:

    Ok, het is de Story, maar toch…
    Wat te denken van het volgende artikel. https://www.story.nl/artikel/showbizz/mysterie-rond-huwelijk-sigrid-kaag
    Dat Mevr. Kaag na 4 jaar nog steeds geen vertaalde huwelijksakte heeft kunnen overleggen is natuurlijk een gotspe. Als ze dit nog niet kan is ze volkomen onbekwaam om minister te zijn, maar ja, dit is Nederland.
    Maar wat betekent het feit dat ze hier in Nederland nog steeds als ongehuwd geregistreerd staat b.v. voor haar belastingaangiften. Voor gehuwden en ongehuwden gelden verschillende tarieven en allerlei andere regeltjes. Zijn het inkomen en het kapitaal van haar man ( als hij bij de miljardair Yasser Arafat in de leer is geweest en goed heeft opgelet, dan is hij op zijn minst multimiljonair) bij haar inkomen opgegeven.
    Is het niet iets voor b.v. de PVV of FVD om dit eens uit te zoeken en er Kamervragen over te stellen?

    Like

  3. Bas zegt:

    Rtl nieuws: Steeds meer “Nederlanders” klaar met Israël……..?

    https://pbs.twimg.com/media/E1rMwYYX0AIRqpl?format=jpg&name=900×900

    Like

  4. Bas zegt:

    Ondertussen in Duitsland
    ‘Duitsland voor Joden niet meer veilig’

    https://pbs.twimg.com/media/E1rDXfeWEAQYzew?format=jpg&name=large

    Like

  5. Jules Vismale zegt:

    Het communisme heeft trouwens de wereldvrede na WO II ook decennia’s bedreigd waardoor zij de westerse landen bijna met kernwapens hadden vernietigd! Gelukkig ging dit moorddadige systeem in 1990 in Oost-Europa ten onder al moet het wel uit talloze Europese regeringen worden geweerd!

    Like

  6. Bob zegt:

    Van Joden mag je hun bezittingen afnemen.
    Dat gebeurt in de gehele wereld.
    De direkteur van Boimans van Beuningen
    heeft ooit gezegt:”ALs het joods bezit terug
    gegeven moet worden kan je de nederlandse
    musea wel sluiten”.
    Dat in 1948 in veel arabische staten joden al
    hun bezittingen en vaak ook hun levens waren
    afgenomen wordt dor de Wereld Politiek, dus
    door de UN normaal gevonden.
    Het terug eisen is diefstal.

    Like

Plaats een reactie