Geen bescherming meer tegen terreur: Boeren moeten wapens afgeven

(Vertaling: E.J. Bron)

“Kill the Boer!”

Tot nu toe had Zuid-Afrika een liberale wapenwetgeving. Elke burger heeft nu nog het recht om vrij vuurwapens te kopen en te dragen om zichzelf te kunnen verdedigen. Maar deze tijd van vrijheid zou weldra voorbij kunnen zijn. Een nieuw wetsontwerp wil het wapenrecht helemaal nieuw regelen. Verschillende types vuurwapens moeten helemaal verboden worden. Bovendien zal er een registratieplicht in een nationaal register komen. De belangrijkste verandering is echter dat de behoefte aan zelfverdediging niet meer moet volstaan als reden voor de afgifte van een wapenlicentie. Op de lange termijn zullen jagers de enigen zijn die een vuurwapen mogen bezitten.

* Zelfverdediging geen reden meer voor wapenbezit
* Miserabele economische situatie en enorme corruptie
* Hoge criminaliteit: roofovervallen en verkrachtingen
* Ook het ANC begint tegen Boeren op te hitsen

Criminelen houden zich niet aan wetten

Officieel dient de wet te dienen om de criminaliteit in te dammen. De ervaringen uit andere landen tonen echter duidelijk aan dat een wapenverbod niet tot meer, maar tot minder veiligheid leidt. Als men de wapens afpakt van wetgetrouwe burgers, hebben alleen nog criminelen vuurwapens. Die zijn natuurgetrouw niet echt geïnteresseerd in wetten.

Blanken worden gediscrimineerd

Sinds de politieke ommekeer in het jaar 1990, waarbij de regering van de Boeren, die Zuid-Afrika gesticht en opgebouwd hebben, beëindigd en door een multicultureel systeem vervangen werd, zinkt het land in toenemende mate weg in chaos. De economische situatie wordt met het jaar slechter. Bij het wanbeleid komt ook nog enorme corruptie. Sinds 1990 is de partij “African National Congress” (ANC) constant alleen aan de macht. Desbetreffend is ook haar netwerk van vriendjespolitiek in het staatsapparaat. Door discriminerende wetten worden blanken steeds meer op veel terreinen van de samenleving naar de rand gedrongen. Het criminaliteitscijfer in Zuid-Afrika bevindt zich op recordhoogte. Roofovervallen en verkrachtingen zijn aan de orde van de dag.

Gruwelijke moorden op blanke boeren

Bovendien hebben de Boeren ook nog te lijden onder het fenomeen van de “Plaasmoorden”. Daaronder verstaat men overvallen door zwarte bendes op blanke boeren, die dan beroofd en vermoord worden. Van deze terreur zijn al honderden boeren het slacht offer geworden. De zwarte daders treden daarbij uitermate wreed op. Vaak worden de slachtoffers voordat ze worden vermoord ook nog sadistisch mishandeld en vernederd. Veel boerderijen lijken dan ook op bunkers. Als men nu ook nog de vuurwapens van hen afpakt, zijn ze volledig zonder bescherming aan de terreur overgeleverd. Van de regering is geen hulp te verwachten. Die bagatelliseert namelijk de racistische achtergrond van de moorden en spreekt liever van een algemeen criminaliteitsprobleem. Dat er echter wel degelijk doelbewust blanken door de daders worden aangevallen, wordt ontkend.

Regeringspartij neemt deel aan ophitsing

Sinds geruime tijd stookt men weer enorm op tegen de blanken, die men de schuld van alle problemen in het land geeft, hoewel ze al lang nauwelijks nog iets te zeggen hebben. Er wordt openlijk gesproken over een onteigening van de Boeren zonder enige schadevergoeding, die behalve de landbouw niet veel meer bezitten. De op twee na grootste partij in het parlement, de “Economic Freedom Fighters” (EFF), heeft eigenlijk helemaal geen programma, behalve ophitsen tegen de blanken. Partijchef Julius Malema werd er bij gefilmd hoe hij met zijn aanhangers het strijdlied “Kill the Boer”, waarin wordt opgeroepen tot volkerenmoord op de blanken, heeft gezongen. Lange tijd waren zulke extremistische geluiden een standpunt van buitenbeentjes. Doordat het echter steeds slechter gaat met het land doet nu ook het ANC steeds vaker mee aan deze racistische retoriek. Voor de partij dienen de Boeren steeds vaker als zondebok voor haar eigen falen.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Geen bescherming meer tegen terreur: Boeren moeten wapens afgeven

 1. Harry zegt:

  Zo worden de goedwillende blanken daar stap voor stap in het pak genaaid .
  Net zoals wij hier , heel geniepig en geleidelijk aan .
  Wat bezielt tuig zoals Rutte en Kaag om hun eigen soort naar de verdommenis te willen helpen ?

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Elke overheid die zijn burgers ontwapend heeft kwade bedoelingen waarvan de minst kwade is dat de overheid zichzelf indekt tegen geweld van opstandelingen die willen afrekenen met een corrupte overheid.

  Geliked door 7 people

  • Lost zegt:

   Precies! Een overheid die de eigen burgers weerloos maakt doet dat opzettelijk, om de afhankelijkheid voor bescherming totaal van die overheid af te laten hangen. Dat deze overheid vervolgens structureel faalt of zelf de agressor word kan daardoor niet meer worden rechtgezet.

   Een mens het recht op zelf bescherming ontzeggen is een misdaad die de grond van het menselijk bestaan en het leven van de individu aantast tot in de kern.

   Alleen overheiden die van plan zijn geweld tegen de eigen burgers te gebruiken verbieden wapen bezit. Er zijn landen , ook in Europa waar wapenbezit grondwettelijk is vastgelegd als een recht. Dat is omdat deze landen weten wat het is om weerloos te zijn en men kent de prijs die voor dat weerloos zijn betaald is. Een goed voorbeeld is de Holomodor, waarbij mensen alles qua bestaan kon worden ontnomen omdat men ze structureel had ontwapend.
   In verschillende Europese landen is het openlijk dragen van wapens toegestaan en de aanschaf geen enkel probleem. zowel Bulgarije als Slovenie, als Tsjechie en Slowakije hebben liberale wapenwetten, waarbij in laats genoemde vuurwapens vrij te koop zijn na een kleine ingreep,
   Bijvoorbeeld een modern 9 mm pistool is daar vrij te koop onklaar gemaakt met een ingelijmde insteekloop naar een kleiner kaliber met een kleine pen in de loop tegen het afschieten van kogels, meestal gebruikt men 6mm flobert knal ( flobertky zbrane) maar ook 4 mm kogeltjes zijn te koop. De knalpatroon past dan in een adapter patroon van de originele afmetingen. Dit soort wapens is in vele landen vrij te koop maar meestal is het dan een alarmpistool in zinklegering. Maar dus niet overal. Prijs tussen de 450 euro en 1000euro voor een nieuwe 9mm Glock in 6 mm flobert knal.
   Ook AK47, Scorpion machine pistolen etc worden op deze wijze verkocht….

   Het is verboden de pin en insteekloop te verwijderen. Het is toegestaan deze wapens in de genoemde landen te kopen. Ze zijn immers volgens de nationale wetten onklaar. Het is verboden deze in Nederland te bezitten. Het is niet verboden onklare wapens uit een EU land te vervoeren naar een ander EU land mits deze voorzien zijn van een formulier dat deze volgens EU normen onklaar zijn. Het is niet verboden wapens die niet volgens de EU norm onklaar zijn gemaakt maar wel volgens de nationale norm van een EU land te transporteren naar een ander EU land mits men deze ter plekke aanbied om alsnog volgens de EU norm te worden onklaar gemaakt. Word dit niet gedaan is men in het land waar men dan is met het object strafbaar.
   Een wapen met een EU certificaat is niet langer een wapen maar een bezit. Een onklaar wapen ongeacht certificaat EU of ander certificaat in doorvoer van een land binnen de EU naar een ander land binnen de EU is een handelsgoed en daarmee mag dit niet in beslag worden genomen.
   De EU wetgeving staat boven de nationale wetgeving, dus de Nederlandse wapenwet is ondergeschikt aan de EU wetgeving, daar heeft Nederland zelf voor getekend.
   Binnen De EU is Nederland en van de weinige landen waar zwart kruit wapens van voor 1945 vrij te bezitten zijn. Deze wet word binnenkort gewijzigd dus wie er nog een wil moet niet te lang meer wachten….

   Geliked door 3 people

   • Ravian zegt:

    Het probleem met zwart kruit wapens is dat ze heel regelmatig herladen moeten worden, omdat het kruit vocht aantrekt.
    De enige manier om een zwart kruit wapen te ontladen is vervolgens het leeg te schieten.
    En het aantal plekken in Nederland waar je een vuurwapen leeg kunt schieten zonder binnen een vloek en een zucht de politie op de stoep te hebben staan is nogal beperkt…

    Like

   • Lost Johnny zegt:

    Ter info wat hieronder staat: zwartkruit wapens die goed worden geladen kunnen 50 jaar na dato direct vuren. er zijn gevallen bekend van ruim 100 jaar in de la en direct knallen… Kwestie van goed laden en de lading met wax of vet afsluiten….slaghoedje idem beschermen tegen lucht van buiten.

    Zwartkruit is niet slecht maar qua gebruik omslachtiger en meer schoonmaak werk. Ook me zwartkruit kan men op een kilometer een doel raken, mits de schutter goed kan schieten. Voorbeelden op you tube genoeg….blackpowder long distance shot

    Like

 3. Ravian zegt:

  “en door een multicultureel systeem vervangen werd”
  Zuid Afrika heeft geen multicultureel systeem, Zuid Afrika heeft een zwart systeem.
  En die zwarten, of beter gezegd de zwarten die er nu de dienst uitmaken, hebben helemaal niets in Zuid Afrika te zoeken.
  Het land is ontgonnen door blanken, en niemand anders, de zwarten die er nu de dienst uit maken zijn er pas vanuit het noorden naar toe getrokken nadat de blanken het land bewoonbaar hadden gemaakt.
  En de anderhalve zwarte die er al voor de blanken woonden, en die veel van hun (onbruikbare) land destijds aan de eerste blanken verkocht hebben, die zijn inmiddels door die nieuwe zwarten zo goed als uitgemoord.
  Zuid Afrika is één grote linkse leugen, maar wat is dat niet…

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Klopt de khoikhoi zijn er niet meer, nog wat halfbloeden, en de pygmees zijn er ook niet veel meer. En de Zoeloes zijn voor de meerderheid geen Zoeloes meer. En zij proberen met alle macht die andere zwarten te verjagen, met 10000 moorden elk jaar, maar het is tegen de klippen op. En dan zeggen ze dat zwarten agressief zijn, zou best kunnen dat het meer te zien is of naar boven komt. Maar volgens mij zijn zij met een overlevingsstrijd bezig daar in de kwazulu-natal staat.

   Like

 4. En nu hoor je de BBC niet elke dag… alles is DOODSTIL!

  Geliked door 1 persoon

  • Lost Johnny zegt:

   Typisch he, die stilte in de pers….wil zeggen dat de pers de vijand is van de eigen bevolking en opzettelijk gedachten stuurt en hersenen spoelt, vooral bij de jeugd lukt dat goed. En de BBC, die was ooit een voorbeeld van objectieve berichtgeving, maar dat is lang geleden….

   Wil je eerlijkheid in verslaggeving, dan moet de pers totaal worden ontmanteld. Bijna al het nieuws in Europa word via 2 eigenaren geregeld, een is een Belgische tycoon met een voorliefde voor hele kleine kindertjes, het andere een frontbedrijf voor het huis Saoed via heel veel bedrijven en beleggings fondsen, vooral vanuit London geregeld.
   Onaantastbaar en alles qua politici en rechters kruipt ervoor, het geheel van de Saoedis is een multinational waar veel lieden werk vinden in verschillende functies…Mercedes is er een goed voorbeeld van….eigendom van het huis Saoed. Niks Duits meer. Zo zijn gedurende 50 jaar de oliedollars in onze economie gepompt en nu is het gros van de hotels en bedrijven niet meer Europees maar Arabisch. En daarom kuipt de politiek, omdat de mach in een land ligt bij wie de monden kan voeden…zonder eten voor de bevolking waaien de politici hangend aan de boomtakken en lantaarn palen met de wind mee te bungelen…

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Holomodor is de door Joseph Stalin opzettelijk veroorzaakte hongersnood in de Oekraïne in de winter van 1932 1933. Stalin liet alles dat eetbaar was verwijderen uit de Oekraïne met de bedoeling om zo miljoenen mensen te laten omkomen in de winter die daarop volgde. Dat snode plan is hem gelukt. Miljoenen Oekraïners zij toen de hongerdood gestorven.

  Like

  • Lot zegt:

   Sommigen overleefden het door wilde planten en gras te eten. Nu is het zo dat gras door onze darmen niet verwerkt kan worden met verstopping als gevolg. Alleen koeien kunnen gras verwerken door de fibres in meerdere magen te kneden.
   Wel kan je gras door de sapcentrifuge doen, en het groene sap drinken, dat bevat veel nutrienten.

   Like

  • Lost Johnny zegt:

   Lijkt me dat dit een goede verklaring is waarom er in Oekraïne zoveel animo was om voor de Duitsers te vechten. Zelfde speelde in Letland en Litouwen….de Russen slachtten de bevolking af en de eerste die een geweer in de aanbieding had was vriend…

   ….een stukje geschiedenis dat we zelden horen omdat het niet past in het beeld dat ons is geschetst….

   In de buurt van Den Bosch of Boxtel, ben het ff kwijt, wilde men een standbeeld oprichten voor een Duitse soldaat die bij een bombardement een aantal kinderen had gered. Dat mocht niet….maar moeten we niet de mens beoordelen op zijn of haar daden ? En is schuld collectief? Want dan zijn alle VVD stemmers nu schuldig aan het beleid van Rutte en moeten al die lieden ook mee voor de rechtbank…..

   Onze wereld stort in elkaar door een gebrek aan moraal en moreel besef…de agent die de eigen daden zoals het in meppen op vreedzame demonstranten en bejaarden goedpraat door te stellen dat het bij het werk hoort tracht zijn of haar eigen geweten te ontlopen….excuses…ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar daden….die agent had ook timmerman kunnen worden….

   We zullen zien waar dit alles toe lijdt, maar ik mis de verrijking, de groei, de evolutie….

   Like

 6. kruisridder zegt:

  Het blanke bewind heeft een gruwelijke fout gemaakt door de macht over te dragen aan de zwarten.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Nou ik wist het wel vertrekken of anders beestachtig vermoord worden.
  Alles daar wat ik niet mee kan nemen vernielde ik.
  Bv. landbouw machines mijn opstal om er voor ze zorgen dat die zwarten daar niets meer aan hebben.
  Want verkopen kan je daar wel vergeten.
  Ik niets meer en dat zwarte gajes ook niet.
  En daarna rap wegwezen en die zwarte de schuld geven van die vernietiging.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Bv. landbouw machines mijn opstal om er voor ze zorgen dat die zwarten daar niets meer aan hebben.”

   Die zwarten hebben er toch niets aan. De bedoeling van landbouwmachines is namelijk om er mee te werken.

   Black Lazy Motherfuckers.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. Meine zegt:

  Laten we ruilen, alle negers uit Europa tegen alle blanken uit SA.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lot zegt:

  Aan de schrijver, het gaat niet om honderden maar om 70.000 blanken vermoord incl boeren. Dit is meer als het aantal Joodse Nederlanders dat vermoord is in de concentratiekampen. Er waren 100.000 nederlandse en 50.000 duitse joden in nederland. Hiervan overleefde 1/3. Dus dat is 66.667 doden van de joden die hier waren. En het verschil is dat daar over de blanken in zuid afrika niemand over praat. En het cijfer zal alleen maar toenemen. De meeste nederlandse joden waren vertrokken naar Amerika sinds de 1700s.

  De landonteigening langs de N1 onder johannesburg ter hoogte van Ennerdale en Grasmere ten noorden aan de westkant en ten zuid aan de oostkant van de N1. De video is eigenlijk een kwartslag gedraaid en je het westen is bovenaan. Frappant is hoe snel dat gaat. Vanuit de lucht zie je een woonwijk en als je het gele poppetje naar de weg schuift krijg je streetview. In 2010 was het nog geheel grasland. Ik had het destijds uitgebreid uitgezocht en erover geschreven. De smeerlappen hebben de westkant de foto weggehaald en er een toto voor 2014 neergezet, alsof de wijk er al heel lang is. Terwijl er eerst een foto van 2011 was met een leeg weiland. Ik ben getuige daarvan.
  En als je kijkt boven pretoria dan is het een en al velden met opgetrokken cabinparken. En dat is van vrij recent.
  Ik denk dat de meesten uit andere delen van AFrika komen, zimbabwe? En dan doen ze net alsof zwarten het zo slecht hebben. Maar de zwarten die er heel lang wonen, wonen niet zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s