Idioten . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Idioten . . .

 1. Edwin vissers zegt:

  Om klimaatopwarming tegen te gaan, zouden we de natuurlijke systemen op aarde kunstmatig kunnen manipuleren. Geo-engineering, wordt dat genoemd.

  Aluminum, Barium and Strontium: the New Manhattan Project chemtrail sprays

  Er is een fackins fag fakings mature amateur big ass fuckinggenocide gaande in de lucht idioten !

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Rotorbladen van windmolens worden begraven, las ik. In een zéér geheime , onlangs terug gevonden memo , staat als reden voor ‘t begraven van die kunststof rotorbladen te lezen : “Tijdens de buitengewone vergadering van extreem linkse partijen in de EUSSR , poneert Fransje Timmermans de mogelijkheid tot het PLANTEN (dus niet begraven) van deze rotorbladen zodat binnen één jaar deze geplante bladen kunnen uitlopen en opgroeien tot échte rotorbladen. De vergadering besluit dol-enthousiast tot het planten van 100-den bladen. Afgevaardigde Klaver(tje4) wenst een publikatie-verbod van hun snode plannen maar stemt vóór het planten evenals de overige aanwezige extreem linkse riool-bewoners”. (als ik frituurvet in m’n tuin begraaf krijg ik een bon wegens een milieu-delict, de wereld is gek geworden , incl. Timmermans en Klaver)

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Karton Het blijft onbegrijpelijk dat miljoenen mensen onder een aantal elitaire linkse doorgeslagen idioten zich nog langer laten uitkleden en laten onderdrukken. Het aantal linkse politieke misdadigers tegen de menselijkheid en de linkse dictators die het leven van miljoenen mensen naar de armoede drijven, vertellen wat we nog wel mogen eten en wat niet, discrimineren tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden en overige dwang en dictatuur is uiteraard niets vergeleken met een miljoenen bevolking. Dus wie kunnen uiteindelijk de macht pakken en een einde maken aan de ziekelijke linkse doorgeslagen hysterie en verboden namelijk het volk. Hoogste tijd voor de finale afrekening.

   Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Rutte is al volop bezig om Groen Links in de coalitie te betrekken. Dus we kunnen onze borst nat maken en alvast onze knip omkeren om de klimaathysterie die vooral Groen Links ambieert te bekostigen. Schande en een belediging voor de kiezers om een partij als Groen Links met een zware minderheid aan zetels binnen te halen. Rutte dramt en slaat in alles door en heeft totaal maling aan land en eigen volk. Hoelang wordt deze sloper nog getolereerd of komt er eens een massale opkomst naar Den Haag om te laten zien dat wij zij corruptie en niet langer besodemieterd te worden absoluut niet meer tolereren. De kiezer bepaalt tenminste in een democratisch land maar zoals we allen heel goed weten is onze democratie de nek omgedraaid en wordt de bevolking als kleuters behandeld dit blijkt ook uit de waanzin van het nieuwe bedachte VVD spelletje. Hoe triest.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   @Julia. Weet u nog dat Rutte is begonnen bij de PvdA en socialist was. Hij was vaak in pak en netjes gekleed en zij vonden op basis van ‘uiterlijk’, dat hij meer als een VVDer uitzag. Omdat hij veel afgewezen werd, besloot hij om daarom maar over te stappen. Ook komt hij uit een socialistisch nest, zijn ouders waren nazi’s. Maar zijn hart is altijd socialistisch gebleven, dus toen hij de overstap terug kon maken, deed hij dat gretig. Twee vliegen in een klap voor hem. Of anders gezegd, een kaping op rechts en dan vervolgens deze overhevelen naar links.

   Geliked door 1 persoon

 4. Svalbard zegt:

  Rotorbladen die niet recyclebaar zijn!
  Eerlijk gezegd hoeft dat geen probleem te zijn. Ze dan maar begraven is prima. Zo kan je het terrein ophogen, hetgeen handig is in de laagste delen van ons land. Windenergie zie ik als iets positiefs, echter wel met kanttekeningen. Ik woon in Almere, en Flevoland heeft heel veel windturbines. Ik vind ze hier geen probleem, ze passen wel in ons landschap. Een heel ander verhaal echter is het als ze die windturbines in gebieden als de Veluwe of Zuid Limburg zouden plaatsen. Daar zouden ze het landschap juist aantasten. Grote windparken op zee vind ik een prima idee, daar heb je sowieso geen last van.
  Echter, de energietransitie die men nu voorstaat zal niet gaan werken, omdat zon en wind niet altijd beschikbaar zijn, we moeten altijd energiecentrales hebben om de basislast veilig te stellen.
  Windturbines genereren behalve elektriciteit ook werkgelegenheid, laten we dat niet vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De VVD en Groen-Linksch, dat we zowel linksom als rechtsom worden belazerd moge duidelijk zijn.
  Niet enkel de resultaten van de klimaathysterie worden begraven, maar zelfs de waarheid.

  Like

 6. Peter zegt:

  Ze zouden minstens de helft van onze universiteiten en hog scholen moeten sluiten,want daar komt al deze onzin vandaan ,kinderen zijn niet wijzer ,maar er wordt les gegeven door louter lobbyisten.

  Like

 7. Lot zegt:

  Een bedrijf maakt ze van hout eazwind. Deze zijn kleiner en tweebladig en een van de eerste ontwerpen die er waren, vroeger waren ze niet zo hoog en 1 of 2 is genoeg voor een boerderijbedrijf.

  Like

 8. Marijke zegt:

  Mijn vader sprak altijd over metaalmoeheid van de bladen. Die wil je dan niet op je kop krijgen, want dat overleef je niet, zie hij. Ik denk dat veel mensen er niet bij stil staan dat die bladen niet eeuwig mee gaan.

  Like

 9. Verwardeman zegt:

  Ik ben voor kernenergie , en voor zover ik weet wordt
  kernafval begraven in zoutmijnen , in elk geval in de
  grond .
  Misschien niet zo’n goed voorbeeld .
  Nee , kijk eens naar de rotzooi bij het winnen van
  grondstoffen voor accu’s , en de kinderarbeid daarbij .
  Wilt u nog een Tesla ?
  Ik heb een Rover 75 op benzine , 21 jaar oud en 100
  procent roestvrij , hoezo duurzaam ?
  O ja , en hij is DONKERGROEN !

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Hoe sloop je kapitalistische landen om ze rijp te maken voor een communistische NWO.Zo dus.

  Like

 11. Vrijheid zegt:

  Stoppen met die vogelhakselaars!

  Like

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Waarschuwing! Rekenkamer: Drinkwater in gevaar door boren naar aardwarmte*.
  https://www.destentor.nl/binnenland/drinkwater-in-gevaar-door-boren-naar-aardwarmte~a7b33b71/
  *gebeurt mbv FRACKING.Dat veroorzaakt aardbevingen.Zoals bij schaliegas.
  Zie ook: http://www.schaliegasvrij.nl
  Geen misverstand: het klimaat is niet maakbaar en Nederland
  functioneert NIET zonder gas.
  Als politieke idioten beweren dat heel Nederland wordt ontdaan van gasleidingen
  in de bodem of die in uw woning, liegen ze dat ze barsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s