Beatrix von Storch (AfD): Stations en treinen zijn niet meer veilig, omdat Merkel´s “grote coalitie” migrantengeweld importeert

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de “Bild-Zeitung” komen seksuele misdaden op stations en in treinen grotendeels voor rekening van migranten. Het aantal niet-Duitse verdachten is buitenproportioneel hoog – en neemt steeds meer toe. De krant verwijst naar data van de federale politie. Bij de delicten gaat het om kindermisbruik, verkrachting, bedreiging met geweld, intimidatie, exhibitionistische handelingen en andere delicten tegen de seksuele zelfbeschikking.

De vicevoorzitter van de fractie van de AfD in de Bondsdag, Beatrix von Storch (foto), zegt daarover:

“De openbare ruimte is uiterlijk sinds Merkel´s illegale grensopening niet meer veilig. Jonge mannen uit oorlogsgebieden zoals Syrië en Afghanistan, die tot geweld bereid en gewelddadig zijn, behoren inmiddels tot het dagelijks leven in Duitse straten en op Duitse pleinen. Het gevolg: de bewegingsvrijheid van burgers wordt beperkt, omdat men zich niet wil blootstellen aan niet in te calculeren risico´s en de bedreigingen en gevaren die van deze migrantengroepen uitgaan. Dat betreft vooral meisjes en vrouwen.

En nu bewijst het rapport van de federale politie dat meer dan de helft van de delicten in treinen en op stations gepleegd worden, vaak door Syriërs en Afghanen. Daarbij gaat het niet om zakkenrollen, maar om kindermisbruik, verkrachting, bedreiging met geweld, seksuele intimidatie. Bedankt, mevrouw Merkel. Wir schaffen das nicht. In ieder geval niet met een CDU-bondskanselier en een minister van Binnenlandse Zaken van de CSU. Als AfD-fractie eisen wij zulke daders onmiddellijk uit te zetten en een einde aan de import van geweld door de Duitse regering.”

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Beatrix von Storch (AfD): Stations en treinen zijn niet meer veilig, omdat Merkel´s “grote coalitie” migrantengeweld importeert

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Vanwege de huidige ellende waar we al decennia lang mee te maken hebben begin ik me steeds meer af te vragen hoe het nu zou als Hitler de oorlog gewonnen had.

  Like

 2. Torsten Himmelstoss zegt:

  Von Storch heeft groot gelijk! Ter herinnering deze toespraak:

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat waren de stations en treinen in 1940-45 ook al niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Alleen wisten veel joden, die tijdens WO II naar de vernietigingskampen werden afgevoerd, niet eens dat ze ten dode waren opgeschreven! Zo kwam het ook wel eens voor dat die joden in passagierstreinen naar die kampen werden afgevoerd waaronder 30.000 Bulgaarse joden uit Thessaloniki (Griekenland) naar Treblinka! En het kostte de nazi’s zeker twee dagen voor ze al die joden hadden vergast!

   Like

 4. ronjaspers zegt:

  Stasi/nazi zwijn merkel is een monster,ze haalt de islamitische vijand met miljoenen tegelijk binnen. Ze weet dat dit uitdraait op een oorlog,merkel heeft niet voor niks 5 sterren bunkers onder alle belangrijkste duitse steden laten bouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s