Wees niet bang voor het virus, maar wees bang voor de staat!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Uit het eerste geval van postmortaal onderzoek van een tegen Sars-Cov-2 gevaccineerde patiënt bleek dat “viraal RNA is aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”. Een specialist vertelt; gebaseerd op dit nieuwe onderzoek betekent het dat iedereen – eventueel – bijwerkingen zal krijgen, omdat die spike-eiwitten zich overal in het lichaam aan ACE2- receptoren zullen binden. Erger nog, vervolgde hij, het vaccin werkt helemaal niet of het virus ondervindt een antilichaam afhankelijke versterking (ADE), wat betekent dat het zich juist sneller verspreidt onder gevaccineerde mensen. Dit is een globale tijdbom!!!
(frontnieuws.com)

Huisarts Els van Veen vindt het heel kwalijk dat de overheid zegt dat de nieuwe vaccins veilig zijn, dat weten we helemaal niet! We hebben de regel van “informed consent”. Dus je vertelt iemand als je die een medicijn geeft wat de voor- en de nadelen zijn. Hier nu bij de vaccins worden mensen niet eens geïnformeerd, het gebeurt haastig en onzorgvuldig en voor kinderen is het helemaal gevaarlijk!
(ninefornews.nl)

Er zijn gevaarlijke stoffen, ziekteverwekkers, gevonden op gedragen kindermaskers in Florida. Een groep ouders stuurde 6 maskers naar het laboratorium. Men vond onder andere; Streptococcus pneumoniae, mycobacterium tuberculosis, Neisseria tuberculosis, meningitis, en acinetobacter baumanni. Schokkend.
(rationalground.com)

De Russische President Vladimir Poetin heeft westerse regeringen beschuldigd van geo-manipulatie, chemtrails dus. Poetin zei diep bezorgd te zijn over de “ontwikkelde risico’s’” van het veranderen van het klimaat van onze planeet en dat het een “monumentale bedreiging” vormt die “tegen de natuur is” en dat alles in het kader zit van het nastreven van “bevolkingscontrole en winst”. Weermanipulaties van westerse regeringen zijn, zo zei Poetin, een grote aanval op het leven en de gezondheid van de aarde.
(social-consciousness-com)

In Schotland ondertussen sterven 6x meer mensen door de vaccinaties dan er sterven aan  het “zo gevaarlijke virus”.
(m.thebl.tv)

U begrijpt ondertussen wel dat de Nederlandse regering in dienst staat van in mijn ogen communistische mondiale instituten die Agenda 2030 nastreven, geleid door ongekozen narcistische personen. Wees niet bang voor een virus, wees doodsbang voor de mondiale overheid, zo zegt Dr. Michael Yeadon, de sympathieke ex-Pfizer directeur, die beter weet waar hij over praat dan al die betaalde zogenaamde “wetenschappers” die op de MSM komen.
(weesdeweerstand.nl)

Bekijk onderstaande tweet, daarin ziet u al een aantal politici dat dus gewoonweg het WEF dient, mensen zoals Mark Rutte, Sigrid Kaag, Bruno Bruins, Frans Timmermans, Elly van der Heuvel, Jesse Klaver, Hugo de Jonge, Liliane Ploumen, Mabel van Oranje, Wopke Hoekstra, allemaal politici die al jarenlang tegen u liegen en domweg doorgaan met de implementatie van de SDG doelen van Agenda 2030.
(twitter.com)

U bent de baas over uw eigen lichaam, u bepaalt of u wel of geen (de gezondheid schadende) muilkorf draagt, u beslist of u iemand wel of niet knuffelt of kust, u bepaalt of u die experimentele injectie wel of niet neemt. Denk na, beluister alternatieve media die wél het nieuws brengen aangaande alle ontwikkelingen, inclusief de doden en gewonden ná het nemen van de injectie.

U beslist of u Agenda 2030 wil voor de Nederlandse kinderen. Een leven zonder vrijheid, met door de overheid gedoseerd water, voedsel, medicatie, elektriciteit en andere zaken. Maar alleen als u zich volgens het “digitale creditsysteem” goed gedraagt. Hoe ziet u de toekomst van Nederland? En wat doen we eraan? Het is al zo erg dat we al politieke gevangenen hebben, mensen die de waarheid spreken worden door “bekende” rechters opgesloten… Bizarre gewaarwording.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wees niet bang voor het virus, maar wees bang voor de staat!

 1. Frits zegt:

  Bekijk de serie Colony op Netflix. Alvast een voorproefje van de te verwachte toekomst. Tenzij het volk opstaat en de verantwoordelijken verdrijft.

  Like

 2. karton zegt:

  Ik laat mij niet bang maken voor ‘t virus maar óók de “staat” maakt mij niet bang …….wél steeds meer argwanend én achterdochtig. Dit is/wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door persoonlijke waarnemingen en gebeurtenissen in m’n werkzaam leven. Deze achterdochtige én argwanende houding t.o.v. álles wat met de “staat” te maken heeft blijkt steeds meer nodig én is functioneel.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Nederland moet zo snel mogelijk af van dit soort beroeps politici en kartelpartijen, maar de grote vraag is hoe laat je een schapenvolk ontwaken ???

  Geliked door 2 people

 4. Klaas zegt:

  Like

  • bobzelf zegt:

   NEDERLAND HEEFT SLECHTS 283 % MEER BESMETTINGEN DAN RUSLAND

   LEUK HE, LEVEN IN NEDERLAND …. EEN LAND DAT OP ZWART STOND
   EN NU NOG MAG ER NIEMAND OP VAKANTIE WHAHAHAHAHAHA

   WHAHAHAHAHAHA , EN ALS JE TERUG KOMT MOET IEDEREN

   IN QUARANTAINE !!! WHAHAHA

   PUTIN DID IT ??

   NOU IK DACHT MEER RUTTE. EN HUGO LULLO

   OOM NAVALNY DID IT

   Geliked door 1 persoon

 5. Jo zegt:

  Profetie van de Heilige Hilarion uit de 4e eeuw betreffende Nederland, het land tussen de Rijn (de Rijn met in Nederland een andere naam) en de Noordzee.

  Nederland wordt een bergland ..en wordt het eerste land vrij van de satanische Illuminati-vrijmetselarij en hun invloed.
  http://tradcatknight.blogspot.com/2015/06/saint-hilarion-prophecy-comet-war.html?m=1

  Like

 6. Bob zegt:

  Als je jouw overheid en de VN vertrouwt.
  Koop dan al vast zes planken voor je
  eeuwige leven.

  Geliked door 1 persoon

 7. duinsnip zegt:

  Achter de schermen vind de echte politiek plaats. Misselijkmakend. Verkiezingen zijn een nepshow.

  Geliked door 2 people

 8. htskday zegt:

  Alles over de coronapandemie met Reiner Fuellmich

  Tijdens dit interview geeft Reiner Fuellmich antwoord op veel vragen die velen hebben en legt hij de situatie op een makkelijk te begrijpen manier uit.

  Verder spreken Reiner en Jorn over hoe de grootste misleiding ooit in gang is gezet en wordt er gesproken over de PCR-test, de vaccins, de mensen achter de schermen, het globalisme, hoe deze plandemie is opgezet en hoe wij als mensheid van het globalisme af moeten en na moeten gaan denken onze samenleving anders in te richten en uit dit corrupte systeem moeten.

  https://commonsensetv.nl/uitgebreid-interview-fuellmich/

  Nederlands ondertiteld.
  Ga er maar een uurtje voor zitten..

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Helaas steken miljoenen mensen de kop in het zand en vertikken zich te verdiepen wat daadwerkelijk het vaccin is en welke gezondheidsschade de komende jaren zal toedienen. Blijven blind en zwaar geïndoctrineerd door de linkse media en de staatspropaganda https://www.xandernieuws.net/algemeen/professor-pierre-capel-stilte-voor-de-storm-bloedklonters-en-zien-we-wat-we-zien/ Waarom sluiten mensen hun ogen en stellen hiervoor haar eigen gezondheid in gevaar. Onbegrijpelijk hoe dom of bevangen door angst mensen gevangen blijven zonder na te denken. Kortom de Staat is onze grootste vijand en begaat de grootste misdaad tegen de menselijkheid. Dat is zeer beangstigend.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb zo’n medelijden met mevrouw Nijmegen, ik heb bij artikelen of liever gezegd de links die zij geeft wel zo’n beetje alles de revue zien passeren, van chemtrails, tot 5G, van Agenda 21 tot 30, van Bilderberg tot Vrijmetselaars, van Bill gates tot Soros.
  En recent zijn daar de vaccinaties bijgekomen.
  In één ding heeft ze echter gelijk; we gaan allemaal dood, dat is de enige zekerheid die elk levend wezen heeft en wij als mens vormen daar geen uitzondering op.
  Voor de rest vertoont ze veel gelijkenis met de Jehova Getuigen van weleer; de wereld vergaat!
  Wat een ellendig bestaan moet je hebben als je daar allemaal bang voor bent, hoe kom je nog aan een gezonde nachtrust toe bij zovele gevaren die ons bedreigen in ons bestaan.

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA BESTE HEER ??? “” FATSOEN “” ???????????????????

   VALT NIET MEE, HE EEN DAME DIE GEWELDIG NIEUWS BRENGT .

   EN PROBEERT DUIZENDEN MENSEN WAKKER TE SCHUDDEN

   IEDERE KEER WEER !!!

   WAT WAS JUW LAATSTE GEWELDIGE STUK PROZA ??

   1924 ?? OKTOBER 27 ??? , DROEFTOETER ???

   DAN ZIT JIJ DAAR MAAR ZIELIG BIJ …

   ALS ZIJNDE VROLIJK NAGEBOORTE !!! UIT DE ISLAMD DRIHOEK IN DEN HAAG

   IN JE ROLSTOEL MET DIE AFGESLETEN WIELEN

   EN JE 2 MINDERWAARDIGE VRIENDJES

   EEN KINDERPOSTZEGEL LIKKER EN EEN EU TROL ,

   TEVENS HERSENDODE

   DUS IK BEGRIJP DAT JE HET DAAR BEST MOEILIJK MEE HEBT

   MET MENSEN MET WERKENDE HERSENCELLEN

   BESTE, 32 CM ONDER EEN PAARD HANGEND VRIEND

   WHAHAHAHHHAHA

   MIJN GOD. KOMT DIE LIJST NOU AL EEN KEER ??, ELLENDELING ???

   OOM FATSOEN MOET JE DOEN !!! a.k.a haagse vervelia

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s