Nek-aan-nek! Een zwarte dag voor Duitsland!

(Vertaling: E.J. Bron)


Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nek-aan-nek! Een zwarte dag voor Duitsland!

 1. duinsnip zegt:

  Als dit de uitslag is, dan is dit het Duitse volk. Altijd al een bron van irritatie in Europa.

  Geliked door 4 people

 2. droevige mof zegt:

  Duitsland is sinds 1945 een satellietstaat van de Amerikanen. Hier wordt niemand kanselier zonder Amerikaanse goedkeuring. De regering-Biden heeft belang bij een zwakke Duitse regering die aan de leiband loopt van Klaus Schwab. In dit opzicht vermoed ik dat Armin Laschet de volgende kanselier zal zijn. Olaf Scholz is te eigengereid. De partijlidmaatschap doet er niet toe.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sobieski zegt:

  Helaas maakt het weinig uit wie er wint, want ze willen allemaal dezelfde ellende zoals massa-immigratie, islamisering, gender- en lgbt-waan, klimaarnonsense en coronadictatuur uitgezonderd de AfD, die vanwege de cordon geen kans maakt om mee te komen in een coalitie en daarin sowieso ook geen eigen stem meer zou hebben. En wat betreft corona waanzin is zelfs de AfD niet meer te vertrouwen. Dit is een teken dat parlementaire (schijn)-democratie en partij-politiek op zich niet meer geschikt zijn om de wil van de mensen recht te doen. Een radicaal alternatief is hier gevraagd. Kleine autonome, deels zelfverzorgende gemeenschappen die onderling handel drijven en in een netwerk tot het meest lokale niveau tot gemeenschappelijke oplossingen komen is de toekomst. Die lijkt nu heel ver weg in de technocratische en corrupte wereld van vandaag, maar daar kan in de toekomst snel verandering in komen als steeds meer mensen gedupeerd gaan worden door het huidige systeem en steeds meer personen bewuster worden.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Een deerniswekkend beeld van de politieke versplintering binnen Europa, onbestuurlijk en op drift, gedoemd om in het zicht van de haven te stranden, geheel volgens de uitgezette koers van de Europese Unie…

  Like

 5. de barbaar zegt:

  Europa sttat op het punt van vallen….omvolking is hard bezig en de rechten van de mensen worden steeds meer beperkt/afgenomen.
  Gelukkig houden mijn vrouw en ik van een wijntje…dus het afgelopen jaar nogal wat lege wijnflessen bewaard, en we hielden wat oude kleding over ,in reepjes gescheurd en de benzine in duitsland is niet al te duur…..

  Geliked door 3 people

 6. Monalisa zegt:

  De SPD heeft gewonnen, vele oudere 60+ zijn van Merkel over gelopen naar de SPD

  Like

 7. Jan zegt:

  Totaal bizar, maar je ziet het altijd weer. De regerende partij laat men in de steek en men kiest voor de ‘oppositie’ die een kopie is met de vorige regerende partij. Nu kiest men in Duitsland voor dezelfde gekken, de rode SPD. Hoe mesjogge ben je dan eigenlijk? Alsof de politiek veranderd als Merkel weg is.

  Like

 8. Julia zegt:

  Wat maakt het uit mij interesseert het totaal niet meer. Kijk naar ons gave landje waar Kaag het voor het zeggen heeft wij krijgen te maken met vier jaar meer en meer ellende. Kortom ook een zwarte dag voor de apartheidsstaat voormalig democratisch Nederland. Of je nu door de hond of de kat wordt gebeten het is dezelfde bull shit als binnen de gehele EU.

  Like

 9. karton zegt:

  Als een soort “afscheidscadeau” heeft Frau Merkel de Duitsers nog ff duizenden “vluchtelingen” toegezegd, deze “vluchtelingen” worden Griekenland uitgeflikkerd en gaan op weg naar Duitsland onder de goedkeurende blik van Nazi-Merkel.
  (Ik vermoed trouwens dat @ bobzelf achter die Griekse exodus van “vluchtelingen” zit !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Meine zegt:

  De verkiezingen in Duitsland waren al voorgekookt, ARD maakte een foutje om de uitslagen op vrijdag 24/9 al uit te zenden, en deze uitslag klopt redelijk. Vooral AfD moet niet boven de 11% komen…. Net als in NL, waar plots D66 verdacht veel extra zetels kregen, en de voorzitter van de kiesraad een D66-er is…..
  https://www.rt.com/news/535791-projections-germany-elections-early/

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Hoe kunnen ze, in hemelsnaam, zo links hebben gestemd?
  Maken ze gebruik van dezelfde stemmachines als in de VS?

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Trump heeft ooit gezegd dat een westerse samenleving voor niet meer dan 5% mag bestaan uit mossels, vijf procent van de bevolking uit slamietjes om de reden dat deze ideologie aanzet tot dominantie, het alleenheerschappij..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s