Zwitserse Gardist klaagt Vaticaan aan: vaccinatiedwang met schandalige methodes

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Onchristelijk en onmenselijk”

Een van de drie Zwitserse Gardisten van het Vaticaan, die ontslag namen vanwege de vaccinatieplicht, luchtte nu zijn gemoed in een open brief over de onbeschrijfelijke druk waarmee hij en zijn collega´s te maken kregen om de gen-technologische behandeling te laten uitvoeren. Hij sprak van indoctrinatie en dreigingen. De vaccinatiedwang met een serum dat op basis van cellen van geaborteerde foetussen ontstaan zou zijn, zou een schandaal, onchristelijk en onmenselijk zijn, schreef hij.

Indoctrinatie met speciale seminaries

30 Gardisten gingen dwarsliggen, gingen echter in juli, na “bewerkt” te zijn geworden, door de knieën. Drie Gardisten namen ontslag. Ze werden tot de vaccinatie geschorst. Volgens mediaberichten zou ook de Zwitserse Gardecommandant, Christoph G., slechts met tegenzin de gen-technologische behandeling geaccepteerd hebben, omdat men ermee dreigde dat hij anders niet meer aan de algemene audiënties mocht deelnemen. Het “Nationale Katholieke Register” meldt dat het Vaticaan sinds het voorjaar jonge Gardisten in speciale pro-vaccinatie seminaries geïndoctrineerd heeft.

Positief geteste Gardisten allemaal gevaccineerd

De jonge Gardist, Pierre-André U., klaagde in zijn brief aan de paus en alle autoriteiten en instellingen van het Vaticaan de handelwijze van de Heilige Stoel aan. De vaccinatiedwang zou wetenschappelijk niet gerechtvaardigd zijn. Het argument van de groepsimmuniteit zou ongeldig zijn, omdat gevaccineerden zichzelf besmetten en het virus overdragen. Alle in dit jaar positief geteste Gardisten zouden al maanden daarvoor zijn gevaccineerd. (paus Franciscus zelf besmette zichzelf in september naar aanleiding van een bezoek aan Slowakije met het corona-virus – hoewel “volledig gevaccineerd”).

De Gardist zou zelf Covid gehad hebben, genezen zijn en zodoende de “beste immuniteit” hebben verworven. Dat accepteerde het Vaticaan niet. De vaccinatiecampagne zou gepolitiseerd geweest zijn, met fatale gevolgen. De vaccins zouden niet voldoende onderzocht zijn, er zouden berichten bestaan van zware bijwerkingen. De Gardist verwees naar een geloofsdoctrine van december 2020: derhalve zou een vaccinatie per se geen morele verplichting en vrijwillig moeten zijn.

Onethisch serum – moreel schandaal

Het zou een schandaal zijn dat het Vaticaan beslist zou hebben voor het Pfizer-vaccin, dat ontstond op basis van geaborteerde foetussen. Hoewel er andere alternatieven zouden zijn. Hij zou het lang hebben volgehouden, maar zou nu, net als anderen, uitgeput zijn. “Veel van min gewaardeerde collega´s onderwierpen zich helaas aan een medische behandeling, waarmee ze het niet volledig eens waren, door dwang beschikt – alleen om hun vrijheid te krijgen”, staat er in de brief.

Zijn geweten en zijn intuïtie volgend, zou hij voor de verdediging van de vrijheid hebben beslist, ook om het onrecht op zwaar beproefde mensen weer goed te maken. Hij zou daarmee al diegenen ondersteunen die anders denken, intelligent reageren en met overtuiging iets afwijzen wat onverstandig zou zijn. Een ding zou zeker zijn: al hetgeen hij en de anderen meegemaakt hebben, zou niet menselijk en nog minder christelijk zijn.

Paus wijst op vaccinatierebellen

Paus Franciscus is een ijverig voorstander van de gen-technische Covid-19-behandeling. De acceptatie van de “vaccinatie” zou een “daad van liefde zijn”, zei hij. Om je te laten “vaccineren”, zou een ethische verplichting zijn. Op de terugweg uit Slowakije, waar de volledig “geïmmuniseerde” paus zichzelf met corona besmette, zei hij tegen journalisten: Iedereen in het Vaticaan zou gevaccineerd zijn, “behalve een kleine groep, waarbij we ons best doen hen te helpen.” De vaccinatiedruk van de kant van het Vaticaan is onbegrijpelijk. In Vaticaanstad waren geen Covid-sterfgevallen en slechts 27 positieve gevallen, inclusief paus Franciscus – waarvan 11 bij de Zwitserse Garde.

Schijnheilig christendom

Vaticaanstad was overigens het eerste land dat al in februari van dit jaar per decreet de mogelijkheid van een profylactische vaccinatieverordening bekendmaakte. Wie zich wegens bewijsbare redenen niet zou kunnen laten vaccineren, zou elders worden ingezet. Volgens het motto: geen vaccinatie – geen werk.

Sinds 1 oktober geldt in het Vaticaan de groene pas. Werknemers, bewoners en bezoekers moeten of gevaccineerd, negatief getest of genezen zijn. Voor de Zwitserse Garde geld de vaccinatieplicht, op grond van het nauwe contact met de paus.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zwitserse Gardist klaagt Vaticaan aan: vaccinatiedwang met schandalige methodes

 1. Ravian zegt:

  Nou, het Vaticaan kan dus zo op bedevaart naar Neurenberg.
  Misschien kunnen we ze kruisigen in plaats van ophangen, om ze een plezier te doen.

  Geliked door 3 people

 2. leeuw7 zegt:

  Als christen van Joodse huize weet ik zeker dat deze valse volgeling van JEZUS een echte satanist is ,en gewoon deel uit wil maken van de nieuwe wereld orde !! Het Vaticaan is gewoon een zetel van het verderf ! Deze anti-christelijke paus vertrouwt niet op GOD(De VADER van JEZUS)maar op Big Pharma !!Deze man is gewoon een geïnstitutionaliseerde misleider die waarschijnlijk miljarden mensen op het verkeerde been zet!! Pharmakeia = toverij (farmacie, farmaceutica) hier vertrouwt deze tovenaarsleerling op !! Gelukkig zijn er Zwitserse Gardisten die deze criminele gek ook door hebben!! Het is alleen jammer dat ook de rechterlijke macht van het Vaticaan waarschijnlijk kromrecht spreekt en zich verschuilen achter de leugens van satan (tegenstander van mensen)en z’n trawanten!!

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   leeuw7.Sinds het begin van de jaren 60 wordt er satanisme gepraktiseerd in het vaticaan en nog veel meer smerige praktijken waaronder kinderen verkrachten en vermoorden.

   Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Vaticaanstad is een absolute monarchie en de huidige monarch is een Argentijnse jezuïet. Ik zou zeggen dat dit drie ongunstige factoren zijn.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   droevige mof; jezuïeten hebben altijd al een slechte naam gehad. Ik hoorde het verhaal aan van een wees die vroeger in een internaat zat waar jezuïeten de scepter zwaaiden. Als hij in hun ogen niet goed opgepast had kreeg hij een afranseling met het dikke koord wat de jezuïeten om hun middel hadden.

   Geliked door 3 people

   • koddebeier zegt:

    Vandaar dat in de volksmond een huichelaar Een vuile jezuïet wordt genoemd !!

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik meen me [ vagelijk ] te herinneren dat U in Tilburg woont[woonde ].
    Dan heeft U waarschijnlijk ook wel van de “Zusters-van-de-Liefde” gehoord.
    Die gaven les op laagste klassen lagere school in één van de voormalige NL-koloniën.
    Nou die konden er ook wat van als je z.g.n. iets stoutshad gedaan.
    Je moest je broekje iets omlaag doen, over heur tafel/bureau bukken en dan kreeg je een paar flinke meppen met een “rietje” op je kinderbilletjes…….
    Zo noemden ze dat, ik denk ’t was van bamboo.
    Niet dat ik er wakker van lig, t’ís tenslotte minstens 76 jaren geleden.
    Maar als ik nu filmpjes zie van o.a. hier in Fr waarbij de [vaak] allochtone leerlingen met stoelen door lokaal gooien………
    is alles nu veel beter

    Zusters van de liefde in Tropen-uitdossing.

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    delamontagne; ik hoorde ooit van iemand; de zusters van liefde, krengen van barmhartigheid. Aan de Pelgrimsweg, drie straten van mij vandaan, naast de kerk stond hun grote klooster. De kerk is afgebroken en daar werden appartementen gebouwd. Het klooster is al wat jaren niet meer in gebruik en werd ook verbouwd voor appartementen. De kerk die begon met het dom houden van de arbeiders en de rechterhand was van de fabrikanten groef haar eigen graf. Die pedoschandalen hebben het laatste zetje gegeven. Of anders die smerige paus wel.

    Like

 4. Joepiedepoepie zegt:

  Genmodificatie is sowieso vernboden door vaticaan?

  Like

 5. Edwin Vissers zegt:

  De valse profeet wordt in deze tekst aangegeven als het tweede beest.
  Hij is iemand die de wereld overtuigd dat de Antichrist waardig is en aanbeden moet worden. Uiteindelijk dwingt hij de mensen daartoe d.m.v. doodstraf.
  Uit de bijbel kan worden opgemaakt dat de valse profeet beweert dat hij Jezus van Nazareth is en de profeet Daniël vertelt ons dat deze krachtige geestelijke leider zal komen uit Rome.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  tja Bergoglio, de ene noemt hem ‘paus’, de andere noemt hem ‘valse profeet’. op deze website vind je meer als je zoekt met zoekwoord ‘valse profeet’ en ook over zijn kompaan de ‘Antichrist’ die voorlopig nog achter de schermen werkt: https://www.dewaarschuwing.be/nl/boodschappen.html (mapje ‘Boodschappen’)

  Like

 7. Julia zegt:

  Vaticaan en katholieke kerken pedofoli en misbruik van minderjarigen vieren zelfs tot op de dag van vandaag nog hoogtij. Het valt mij tegen dat zogenoemd God al deze smerige misdadigers nog niet tot zich heeft geroepen om ze naar de hel te voeren. Sorry zelf ben ik Katholiek opgevoed maar om deze reden heb ik het katholieke geloof de kliko in in gegooid. Roomse kan het niet kapitalisme en goud blinkt je tegemoet tijdens een bezoek aan o.a. Vaticaan stad terwijl er miljoenen mensen aan hongersnood en armoede sterven. Ja de Paus is barmhartig wat een hypocrisie. Hij heeft teveel macht dat is juist de ellende.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het blijkt veel erger te zijn, het zijn geen geaborteerde foetussen, maar gedode baby’s die net geboren zijn en waarvan het lichaam dus levend open gesneden worden.
  Citaat:
  ‘Contrary to nearly a half-century of misrepresentation and obfuscation, HEK293’s creation did NOT arise from an “abortion” as everyday people understand it.

  A very recent development serves to confirm this.

  In August, the University of Pittsburgh effectively made a horrifying admission. The Center for Medical Progress, which had to enlist the help of Judicial Watch before the university would respond to its Freedom of Information Act request, explained that the school’s GUDMAP program (full name: GenitoUrinary Development Molecular Anatomy Project), with the help of area Planned Parenthood abortion providers, was “allowing babies, some of the age of viability, to be delivered alive, and then killing them by cutting their kidneys out.”
  ….
  To harvest a viable embryonic kidney … sufficiently healthy children old enough to have adequately-developed kidneys must be removed from the womb, alive, typically by cesarean section, and have their kidneys cut out. This must take place without anesthesia for the child, which would lessen the viability of the organs.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/exclusive-pfizers-nervousness-covid-vaccines-origins-conceals-horror-story/

  En Hugo Mengele (en broer) werken hieraan mee in samenwerking met psychpaat Mark de Gestoorde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s