Poolse regering haalt uit naar Rutte: “Laatste persoon die ons de les mag lezen”

De regering van Polen heeft uitgehaald naar demissionair premier Mark Rutte. De Nederlander is volgens een Poolse regeringswoordvoerder ‘de laatste persoon’ die zijn land de les mag lezen over problemen met de rechtsstaat.

De zegsman zei op televisie dat Nederland in sommige opzichten ook niet voldoet aan de Europese normen. ,,En dan heb ik het over belastingkwesties, belastingontwijking en andere mechanismen die Nederland al vele jaren gebruikt.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Poolse regering haalt uit naar Rutte: “Laatste persoon die ons de les mag lezen”

 1. Jan zegt:

  Rutte to kretyn, który uciekł z azylu dla obłąkanych

  Like

 2. Julia zegt:

  Die doorgeslagen fascist moet nodig wat zeggen en met een vinger wijzen naar andere landen dan moet je toch wel een betonnen plaat voor het hoofd hebben. Zelf een crimineel die schuldig aan het kapot maken van gezinnen toeslagenaffaire, helaas niet gestikt in zijn leugens, volk en land verraad als een kruipend schoothondje miljarden weg schenkt aan zijn vrienden in Brussel ten behoeve van bodemloze putten, tweedeling in de samenleving heeft veroorzaakt, burgers tot op het bot uitkleedt maar multinationals spekt, een enorme chaos heeft veroorzaakt vanwege zijn migratie wanbeleid, de gezondheids- ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg totaal heeft kapot bezuinigd waardoor een groot aantal mensen op de wachtlijsten voor een behandeling, een schandelijk woningtekort, geen macht meer heeft over criminelen en nog triester Nederland zit opgescheept met een corrupte rechtstaat. Hoekstra een doortrapte belastingontduiker. Kortom er zit nog zoveel onder de deksels van de stinkende beerputten verborgen waar wij geen weet van hebben. Kortom de Nederlandse politiek zit vol door en door rotte appels. Tijd dat de fascisten Rutte, De Jonge, Grapperhaus en de rest van de corrupte en frauduleuze trawanten zo snel mogelijk uit hun zetels worden getrapt.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Helemaal met jou eens, en dat er ook echt getrapt wordt. En berecht door een TRIBUNAAL uit alle gelederen van het volk.
   Maar zonder oorspronkelijke rechters.
   Polen stap uit de EU, dan stort het tenminste echt in.

   Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Ben benieuwd wanneer de grootste mislukking Rutte uit gaat halen naar Poetin. Poetin is nu aan zet en zit nog vol met desastreuze plannen om dat hele EU bolwerk eens flink schaakmat te zetten. https://www.telegraaf.nl/financieel/955378562/rusland-lijkt-niet-van-plan-meer-gas-te-leveren Die mislukking mag wel oppassen om continu met vingertjes naar de Oostblok landen te wijzen en ze op hun punt te zetten het zal niet lang meer duren dat dit soort landen zich achter Rusland zullen gaan scharen. Nou dan zijn de rapen gaar een EU met een armtierig leger en van de VS hoeven niet veel meer te verwachten dat is ook al een land in chaos. Je moet toch wel lef hebben om überhaupt een ander land verwijten naar het hoofd te smijten als je zelf een enorme chaos in eigen land hebt gecreëerd. Het falen en de blunders zijn binnen deze apartheidsstaat niet van de lucht waarvan de democratie totaal is vermoord ook mede door corrupte staatsrechters die mensenrechten negeren en aan de zijde van de corrupte politiek Den Haag staan, meerderheid van de kamer die boeren willen onteigenen. Politie die er op los ramt tegen vreedzame demonstranten. Man donder op ga je schamen en ga putje scheppen of zo je hebt geen enkele toegevoegde waarde meer voor de Nederlandse samenleving.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  De Raad van Europa is uiterst kritisch op de politieke en ambtelijke cultuur in nederland.

  Polen, Hongarije, Slovenie en Tjechjie staan echt niet alleen met hun kritiek.

  De echte pandemie is de hoge bloeddruk en de depressie van normale mensen die dagelijks de leugens, het gedraai en de ontkenningen aan moeten horen. En overal voor moeten betalen. Zonder inspraak.

  Democratie was eens, doden door hoge bloeddruk, depressie en een activistische gezondheidszorg is nu.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans M zegt:

  Die man is een ontzettende hypocriete klootzak. Steeds maar anderen de maat nemen terwijl je er hier een klerezooi van maakt. De regeringsleiders van Hongarije, Polen en Slovenië hebben meer verstand in hun grote teen dan Rutte in zijn hoofd. Hij is het schoothondje van Klaus Schwabber.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Rutte zou eens moeten kijken naar het verleden. Laten we hopen dat het nimmer nog zover zal moeten komen. Maar wat leg je op de waagschaal als je een democratie vermoord. Uiteindelijk is het wel zo dat ook de propagandazenders nimmer een dialoog aangaan met voor en tegenstanders en niet willen luisteren. https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_221 Een democratie kun je in stand houden door vooral een dialoog aan te gaan en niet zonder meer bepaalde partijen of groepen uitsluit. https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_221 Willen wij deze geschiedenis nog herhalen?

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Waar bemoeit die demissionaire Rutte zich mee ??? Het is zijn taak niet, om Polen de les te lezen. Van een psychopaat en duivelaanbidder kunnen we dergelijke stommiteiten verwachten. Rutte moet zijn bek houden en oppleuren !!!

  Geliked door 2 people

 8. Bert zegt:

  Waarom stappen al die oost blok niet gewoon uit de EU.
  Ze krijgen alleen dan geen geld meer.
  Blijven ze daarom soms bij dat EU gedrocht palkken?

  Like

 9. Groene Leeuw zegt:

  Rutte denkt de landen uit het Oostblok tot slavenstaten te kunnen maken.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  @Bert, ze spelen het spel gewoon heel slim, gewoon lekker blijven doen wat ze willen, niet uitstappen, gewoon blijven plakken, tot ze jou eruit willen, dan krijg je geld toe en anders kost het je geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s