De Israël-haat van de “Black-Lives-Matter”-beweging

(Door: Alex Cryso – Vertaling: E.J. Bron)

Het is altijd weer spannend wanneer de façade van het schijnbare antifascisme afbrokkelt en daarachter de volgende valse tronie tevoorschijn komt. In het kader van de uiterst omstreden “Black-Lives-Matter”-beweging werd niet alleen tegen de dood van de zwarte zware crimineel George Floyd en het vermeende racistische politiegeweld gedemonstreerd, maar ook allerhande antisemitische haat geopenbaard.

Daarbij lieten in het kader van de opstanden in heel Amerika talrijke onschuldige mensen hun leven, maar eenmaal goed op gang werden in Los Angeles in één moeite door meerdere synagogen met martiale ophitsing zoals “Free Palestine!”Fuck Israel!” bespoten. Het standbeeld van de Zweedse redder van Joden in de nazitijd, Raoul Wallenberg, werd geschonden, in Washington kwam het tot haatspreekkoren tegen Israël, dat men opnieuw als land van de kindermoordenaars beledigde.

In het eveneens Californische San Diego werden joodse instellingen zoals het huis van de studentenorganisatie Hillel aangevallen. Ondersteuning kwam meermaals van de Antifa, die zoals altijd van de straat zijn slagveld maakte.

Het is heel duidelijk: in het kader van de wereldverbetering vieren de islamitische antisemieten weer hoogtij. Interessant genoeg worden daarbij vaker diegenen getroffen die het hele multiculti-BLM-One World-gedoe ook nog stimuleren. Zo was de Amerikaans-joodse historicus Gil Try sprakeloos over de alle perken te buiten gaande rellen, die niet alleen tegen ontelbare blanken, maar ook tegen de Joden in de VS gericht waren:

“Het is hartverscheurend. Zo veel Joden en rabbijnen ondersteunen BLM. We zagen in Los Angeles een toename van geweld tegen joodse winkels in joodse wijken. We zagen anti-joodse graffiti en hakenkruisen. Was het een algemeen fenomeen? Nee! Maar daarvoor mogen we zero-tolerance hebben. Het is vreselijk wanneer mensen de beweging ten volle gebruiken voor antisemitische haat.”

Hoewel BLM-vlaggen en BLM-symbolen door iedereen gebruikt kunnen worden, hebben de belangrijkste organisatoren zich hier nooit van gedistantieerd.

Integendeel: niet zelden verliezen de verantwoordelijken zichzelf in samenzweringstheorieën en diffuse hersenspinsels. Zo wordt bijvoorbeeld beweerd dat de Amerikaanse politie haar handwerk van de Israëli´s zou leren en wanneer in de VS een politieagent een zwarte doodt, dan zou de zogenaamde genocide van Israël op de Palestijnen daarvoor een voorbeeld zijn. Men gaat zelfs zover om het politiegeweld algemene volkerenmoord te noemen. De Joden moeten eens temeer voor alles verantwoordelijk gemaakt worden en ook BLM wakkert dit samenzweringsbeeld aan.

Anderen bevestigen het cultuur-marxistische wereldbeeld van “Black Lives Matter”, die in goed en kwaad denken onderverdeelt. Blanken onderdrukken zwarten – een omgekeerd racisme bestaat echter niet. Terwijl de vermeende discriminatie van politieagenten tegen zwarten tot nu toe op geen enkele wijze statistisch is bewezen. De haat van de Afro-Amerikanen op Joden heeft aan de andere kant van de oceaan echter een lange traditie. Zo wordt de Jood ook bij de schijnbaar onderdrukten graag als halsafsnijder en als gewetenloze zakenman gezien, die er aankomt met zijn eeuwige slachtofferrol, die eigenlijk toekomst aan de zwarten.

Die valt George Floyd in boven gedimensioneerde mate ten deel, om daarbij tot rockstar evenals tot twijfelachtig globaal jeugdsymbool op te klimmen. Al lange tijd werd er geen crimineel meer zo bejubeld als de dode, wiens portret de muren van talrijke huizen en muren siert. Ondertussen solidariseerde zich ook nog de rapstar en acteur Ice Cube (“Three Kings”) met “Black Lives Matter” om in haar joden-vijandige hoorn te blazen: “We hoeven alleen maar tegen ze op te staan en hun kleine spel is voorbij”, postte de 52-jarige naast een antisemitisch plaatje.

Israël geldt ondertussen als symbool van het imperialisme en kapitalisme binnen de Arabische wereld. Zwart leven telt, joods leven niet. De linkse beweging openbaart eens temeer haar compleet huichelachtige dubbele moraal.

Bron:
conservo.wordpress.com
Door: Alex Cryso

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Israël-haat van de “Black-Lives-Matter”-beweging

 1. Bert zegt:

  Denk dat het nou wel duidelijk is.
  Alles en iedereen wait of wie er niet uit ziet als een neger hebben ze een tyfus hekel aan.
  Die gasten zijn allemaal met een zwaar minderwaardigheid complex geboren.
  En anders worden ze wel zo opgevoed.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bert. Als zij überhaupt worden opgevoed! Door wie? Door een moeder die al op 14 jarige leeftijd haar eerste kind kreeg van “One Night Stand”, en daarna een hele verzameling kinderen gebaard van iedere kerel die hun *** als een openbare toilet gebruikt?

   Like

 2. Eppo zegt:

  Justitie in Nederland is op zoek naar
  een 37-jarige mensensmokkelaar uit
  Eritrea.Kidane Zekarias Habtemariam
  staat te boek als de wrede leider van
  een internationaal crimineel netwerk
  dat migranten afperst.In Ethiopië is
  hij bij verstek veroordeeld tot een
  levenslange straf wegens mensensmokkel.

  Habtemariam wist te ontsnappen en is
  spoorloos.Justitie denkt dat Eritreeërs
  in Nederland meer weten over zijn
  verblijfplaats.Deze groep wordt met een
  filmpje in de eigen taal benaderd.

  De verdachte zou vluchtelingen in een
  kamp in Libië martelen en afpersen.Een
  deel van die groep is nu in Nederland.

  Like

  • Bert zegt:

   Hij heb wel ze naam mee.
   Hadjememaar.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   Als zij hem pakken, direct doodschieten. Zonder van onze belastinggeld om hem te berechten. Behalve de advocaten en tolken die een smak geld aan het proces gaan verdienen, heeft niemand iets aan. Daarna gaat hij op onze kosten in de bajes vreten. Geld kan niet oneindig in de asiel WC worden gespoeld. Als men geld wil uitgeven, geeft het S.V.P. aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire, of de Groningers met hun kapotte huizen.

   Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Ravian zegt:

  “Het is vreselijk wanneer mensen de beweging ten volle gebruiken voor antisemitische haat.”

  Die mensen gebruiken die beweging gewoon voor datgene waar deze voor is opgericht…
  BLM is gewoon een soortement NSDAP of CPSU voor zwarten, een zooitje negroïde marxisten die niet enkel de Joden maar ook de rest van de blanken als zondebok voor hun eigen raciale falen pogen te misbruiken.
  En de leiders zijn, zoals gewoonlijk, werkschuwe parasieten die op deze wijze hun zakken flink hopen te vullen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ja je geloofd het niet zeg.
  Het zou zo maar kunnen zijn dat straks weer een partij “rechtsextremisten” gaan vragen wat dit soort gajes bezielt.
  Trouwens ook wel gaaf dat de gek als beveiliger werkt aldaar.
  Als het niet zo in en in achterlijk was zou je de lul uit je broek lachen.

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Amerika anno nu is met spuug aan elkaar gelijmd, en kan binnen afzienbare tijd afbrokkelen en uiteenvallen. Dat is niet ondenkbaar. Ook de Sovjet-Unie is in 1990 uiteengevallen. Echter, sommige ‘States’ hebben kans te overleven, en door te gaan als onafhankelijke landen. Bijv: Idaho, Wyoming, Utah, Vermont enz. Al deze ‘States’ hebben een ding gemeen: overwegend blanke bevolking. Vermont: 94,16% blank. Zwarten 1.36%. Idaho: 90% blank. Utah: 91,44% blank, 0,96% zwarten. M.a.w. hoe meer zwarten, en moslimmigranten, des te groter de onveiligheid en chaos. Goede voorbeeld: het echtpaar in Missouri die met een wapen in hun hand, hun huis en leven hebben gered. Hadden ze het wapen niet gehad, dan hadden de BLM betogers hen vermoord. https://www.youtube.com/watch?v=_xTSEkZyTUA Andere voorbeeld is de houding van treinpassagiers in Philadelphia, die getuigen waren hoe een neger een blank meisje in de trein had verkracht- en niemand kwam haar te hulp. Kennelijk mogen negers dat doen, en de passagiers kunnen beter hun tijd besteden aan Tik Tok filmpjes op hun smartphone. https://www.youtube.com/watch?v=kh6StlWP6pE De Amerikaanse Joden zijn een extreem voorbeeld van pathologische masochisme. Ondanks de vijandigheid en immense haat van zwarte Amerikanen, moslims en hun gestoorde “linkse” broeders, geven ze AAN HUN VIJANDEN volle steun. Hoe meer haat de vijand toont, des te meer geld en stemmen hij krijgt! Het is bekend dat George Soros is de Godfather van “Black Lives Matters” en ANTIFA. Joden hebben met miljoenen gesteund, en massaal gestemd op kandidaat-president Barrack HUSSEIN Obama; een neger met islamitische roots in Kenya, en opgegroeid als moslim in Indonesië. Na zijn verkiezing vertelde hij islamitische geleerden in Cairo: I’m One of Yours! Ook bij de laatste verkiezingen hebben ze hun financiële steun gegeven en massaal gestemd op Sleepy Joe Biden; al wetend dat hij behalve een seniel, ook grote vriend is (zover hij kan nog denken) van ANTIFA, BLM en iedereen die Joden en heteroseksuele blanken wil vermoorden of in het minst in concentratiekampen gooien.

  Like

 7. Bob zegt:

  Groepen en sekten zoals BLM en Antifa
  kunnen gedeien met behulp van de
  leiding gevenden.
  Zulke groepen zijn een afspiegeling van
  het politieke klimaat.
  Het bestrijden van antsemitisme bestaat
  op papier en doen van statements.
  Deze onrust stokers heeft men nodig om
  zijn foute plannen door te voeren.
  Het toont verwantschap met jaren 1933.

  Like

 8. cock pol zegt:

  Inderdaad, BLM wordt sterk gesteund door Joods Amerika. Er is echt bewustwording van de joden nodig dat dat woke gedoe zich tegen hen zal keren en keert. Het is niet omdat iemand de anti)fascist uithangt dat hij/zij geen Joden zal aanvallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s