CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON . . .

 1. Harry zegt:

  Sprak zojuist nog een man die zich had laten inenten .
  De eerste prik ging goed .
  Na de tweede werd ie vreselijk ziek en heeft daar maanden mee getobt , en het was nog steeds niet goed , een half jaar verder .
  Wat is dat voor bocht waarmee ze je immuun denken te maken ?

  Like

 2. Jan zegt:

  Canadese arts zegt dat er iets kwaadaardigs aan de hand is nadat hij is gestraft voor de behandeling van COVID-patiënten met Ivermectine

  Een Canadese arts op de spoedeisende hulp is is op non actief gezet nadat hij de COVID-behandelingsprotocollen van de provincie had getrotseerd door Ivermectine aan drie patiënten voor te schrijven.

  In een krachtige toespraak vorige week sprak Dr. Daniel Nagase over de slordige manier waarop COVID-patiënten werden behandeld in een landelijk ziekenhuis in Alberta, en concludeerde hij dat “er iets kwaadaardigs aan de hand is”.

  Nagase sprak op de trappen van de Vancouver Art Gallery tijdens een evenement ter herdenking van de 75e verjaardag van de processen van Neurenberg. Het evenement werd georganiseerd door een onpartijdige lokale groep genaamd “Common Ground”.

  Nagase vertelde American Greatness dat hij al meer dan 15 jaar arts is en al 10 jaar spoedeisende hulp. Hoewel hij in Vancouver woont, werkt hij sinds 2015 als arts op de eerste hulp in plattelandsgemeenschappen met weinig zorg in heel Alberta.

  In zijn toespraak vrijdag vertelde de arts wat er gebeurde toen hij in het weekend van 11 september drie patiënten in een klein landelijk ziekenhuis probeerde te behandelen met Ivermectine. Hij had felle kritiek op artsen en chirurgen “die levensreddende medicijnen weigeren te geven”.

  Nagase zei dat hij zijn oudere patiënten één dosis Ivermectine gaf, samen met antibiotica, vitamines en inhalatoren, waardoor twee van de drie snel op weg waren naar herstel. Maar toen gezondheidsautoriteiten lucht kregen van wat hij aan het doen was, werden alle medicijnen, inclusief de inhalatoren, weggenomen en werd Nagase van zijn taken ontheven.

  Brian Peckford, een voormalige premier van Newfoundland, leverde de tekst van de toespraak van de dokter op zijn blog, Peckford42.
  ….
  https://amgreatness.com/2021/10/04/canadian-doctor-says-something-malicious-is-going-on-after-hes-punished-for-treating-covid-patients-with-ivermectin

  Like

 3. Jan zegt:

  71 van de 75 districten in Uttar Pradesh, India – de meest bevolkte staat – meldden geen Covid-19-gevallen in 24 uur na toepassing van Ivermectine
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/update-71-75-districts-uttar-pradesh-india-reported-no-covid-19-cases-24-hours-implementing-ivermectin-protocol/

  Like

 4. Jan zegt:

  Nurse Fired For Not Taking The Experimental Vaccine. Absolutely disgusting.

  video1

  2

  3

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Diegenen die na de prik de pijp uit zijn gegaan, kun je niet meer laten inzien dat ze misleid zijn geweest. Ze zwoeren allemaal bij die prik die ze nog grootser vonden dan God zelf. Wie zijn gat brand moet maar op de blaren zitten, aan zulke mensen is niets verspeeld, Zij wilden toch niet luisteren naar onze goede raad en verklaarden ons tot Wappie. Zulke toestanden lees je vaak op Frontnieuws.com. Over die betweters die twee a drie spuiten namen, ons Wappie en a-socialen noemden, en zelf binnen korte tijd stierven.

  Like

 6. Jan zegt:

  Dr. Rochagné Kilian, an ER doctor in Owen Sound, Ontario, resigned in protest of mandatory vaccines and the corruption of our health services.

  “How many people are we going to kill if we keep following this narrative”, asks Ontario ER doctor

  Dr. Rochagné Kilian, een ER-arts in Owen Sound, Ontario, nam ontslag uit protest tegen verplichte vaccins en de corruptie van onze gezondheidsdiensten.

  Dr. Kilian kwam onder de publieke aandacht toen de opname van het Gray Bruce-ziekenhuisbestuur werd vrijgegeven. In die opname kan bestuursvoorzitter Gary Simms geen enkel bewijs leveren van zijn sombere voorspellingen van een ‘vloedgolf van pediatrische Covid-gevallen’ waarvan hij zegt dat die dit najaar komen, terwijl hij Dr. Kilian bedreigde toen ze voor de waarheid opkwam.

  Dr. Kilian heeft zich eerder uitgesproken over de groeiende corruptie van onze gezondheidsdiensten en heeft leiderschap en integriteit getoond door haar functie neer te leggen.

  “Ten minste 80% van de ER-patiënten in de afgelopen drie maanden was dubbel gevaxx”, zegt Dr. Kilian over haar informele enquête onder patiënten die de SEH binnenkwamen met ernstige medische problemen. “Hoeveel mensen gaan we vermoorden als we dit verhaal blijven volgen?”

  https://rumble.com/vmlttr-how-many-people-are-we-going-to-kill-if-we-keep-following-this-narrative-as.html

  video op
  https://vladtepesblog.com/2021/10/30/doctor-forced-out-of-her-job-explains-how-the-clot-shot-requires-d-dimer-tests-to-check-for-possible-heart-stroke-issues/#comments

  *D-dimeer is een stof afkomstig van fibrine die als gevolg van fibrinolyse vrijkomt. Fibrinolyse is de afbraak van een bloedstolsel. Een bloedstolsel bestaat uit een netwerk van fibrinen (stollingseiwitten). Een van de afbraakprodukten is D-dimeer. De hoeveelheid D-dimeer in het bloed is altijd laag, behalve wanneer er een bloedstolsel afgebroken wordt. De D-dimeertest wordt gebruikt bij situaties met een verhoogde bloedingstollingsneiging, bijvoorbeeld bij een diepveneuze trombose (DVT) (1), waarbij een stolsel in de beenader ontstaat, bij een longembolie waarbij een stolsel in de longen terechtkomt en bij diffuus intravasale stolling (DIS) waarbij stolsels ontstaan door het gehele lichaam.

  Een diepveneuze trombose (of DVT) betekent dat er zich een bloedklonter heeft gevormd in een van de diepe aders. Meestal komt dit voor in het been, zeldzamer in het kleine bekken, de arm, het hart, de poortader en de hersenen. Soms komen klonters los en gaan ze mee met de bloedstroom om te blijven hangen in de longen. Dit noemen we een longembolie.

  Klontervorming wordt beïnvloed door een aantal factoren: vertraging van de bloedstroom, stoornis in de bloedstolling (vaak genetisch bepaald) of beschadiging van de vaatwand. DVT is bijna altijd geassocieerd met risicofactoren als:
  – vroeger doorgemaakte trombose,
  – overgewicht,
  – ernstige infectie,
  – hartfalen,
  – gebruik van de pil of hormonen tijdens de menopauze,
  – zwangerschap ,
  – langdurige immobiliteit (bedrust, gipsverband, lange vliegreis…),
  – recente ingreep,
  – kanker,
  – erfelijke stollingsstoornissen.

  Een DVT krijgen als je geen enkele van deze risicofactoren hebt, is zeer zeldzaam.
  https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/diepveneuze-trombose-dvt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s