De westerse media zijn linksfascistische clubjes geworden, met lak aan democratie en de wil van het volk

(Door: “Balkanske priče”)

De MSM (houdt mensen dom), die hun publiek moedwillig eenzijdig voorlichten, zijn wat mij betreft per definitie vijanden van het volk. Ze brengen de leugens en propaganda in het land. Vrije media zijn een belangrijk fundament voor een goed functionerende democratie. Media controleren de machten die er in een maatschappij zijn en moeten daarom onafhankelijk van die machten kunnen bewegen. Op die manier kunnen journalisten betrouwbare informatie verschaffen aan de burger, zodat deze goed geïnformeerd beslissingen kan nemen. Helaas, de media zijn in handen van miljardairs, die het nieuws bepalen. De media geven politieke propaganda ruim baan en belemmeren de democratie in plaats van die te bevorderen. Niet de belangen van de bevolking worden gediend, maar die van de gevestigde elite…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De westerse media zijn linksfascistische clubjes geworden, met lak aan democratie en de wil van het volk

 1. kruisridder zegt:

  Daarom moet je ook nooit een krant kopen of naar een publieke of commerciele zender kijken. Filmzenders zijn goede alternatieven.

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Generalisaties maken deel uit van de gereedschapskist van de MSM, zoals “vaccinatiecritici zijn allemaal corona-ontkenners”.
  Maar de auteur werkt hier indirect met dezelfde methode door een referentiepersoon te citeren, ene Ronald Bernhard: “Alle mensen van de superrijke organisatie-elite geloven in het geloof genaamd het lucifarialisme en zij geloven in de god ‘Lucifer’. Dit is niet mijn gedachte, maar zij hebben dit verteld.” Dus “Ik heb iets vreselijks gehoord van iemand die iets vreselijks van iemand heeft gehoord”. Dat kan waar zijn, maar wie zijn “alle mensen van de superrijke organisatie-elite”? en wie bepaalt wie er bij hen hoort?

  We leren over Bertelsmann-Mohn dat het samenwerkte met de nazi’s. Dat is waar. Maar wat hier ontbreekt, is dat Bertelsmann is begonnen als een christelijke uitgeverij en nog steeds evangelische boeken uitgeeft in het Gütersloher Verlagshaus.
  Deze informatie past niet in het verhaal. Was het niet bekend of werd het opzettelijk weggelaten, omdat het te veel vragen kon oproepen?”

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Gütersloher_Verlagshaus

  Like

 3. Jan zegt:

  “Niet de belangen van de bevolking worden gediend, maar die van de gevestigde elite…”
  Dan mag je namelijk aanschuiven en mee-eten

  Pieter Klok, redacteur Volkskrant: ‘Overheid en journalist spreken met één mond’, tegengeluid is geen noodzaak

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Alsmede de meerderheid van de Haagse politiek en burgemeesters. https://www.ninefornews.nl/furieuze-van-meijeren-in-nederland-regeert-een-tirannieke-overheid/
  Dus een kopje koffie halen betekent u laat uw ID zien (schending van de privacy) vervolgens dient u via de QR code te laten zien dat u gezond bent (medische apartheid). Kortom de grondwet wordt totaal geschonden. Ook blijkt dat meer en meer vrijheidsberoving wordt toegepast voor o.a. ongevaccineerden (discriminatie dus). We weten nu al dat Rutte 12 november komt met nieuwe desastreuze maatregelen QR code voor op het werk, QR code voor dierentuinen, QR code voor niet essentiële winkels en als het tegen zit vroegere sluitingstijden voor o.a. horeca. De waanzin alleen al massa mensen wandelend buiten zonder toegangsbewijs maar op een buiten terras een QR code verplicht. Dus de horeca ondernemers moeten voortaan ook haar mond houden want zij zijn juist degenen die hieraan meewerken is een grote mond ondertussen onderdanig controleren. Wat is dit voor een waanzin pure treiterij en nog meer uitsluiten van niet gevaccineerden. De gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid bepalen dus dat men zich moet vaccineren om deel te nemen aan de samenleving. Het is niet meer normaal en vooral omdat bekend is dat de mondmuil alleen dient voor gedragsverandering dus het opvoeden van volwassen mensen. Sorry maar hier doe ik niet aan mee ik laat me door een stel fascisten niet de les nemen de kleuterklas heb ik al jaren achter mij liggen.https://nos.nl/artikel/2350709-van-dissel-blijft-erbij-gewone-mondkapjes-hebben-weinig-effect
  https://www.ninefornews.nl/jurist-haalt-uit-naar-kabinet-wat-jullie-doen-zijn-misdrijven-tegen-de-menselijkheid/ Hoogste tijd om de fascistische Haagse bende en artsen en virologen die hieraan meewerken levenslang op te sluiten. Knettergek en zwaar besmet door machtswaanzin. Een meer gevaarlijk virus voor de algehele samenleving kun niet bedenken. Ook die linkse staatskranten dienen allemaal in het openbaar te worden verbrand één en al leugens en onwaarheden worden gepubliceerd maar het daadwerkelijke nieuws en aantal bijwerkingen en sterftecijfers ten gevolge van de experimentele vaccins worden verzwegen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Sesamstraat is nu ook staatspropaganda
  video

  Like

 6. Jan zegt:

  OMG

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Pak de media terug !!!!! Zeg allemaal de krant op en zeg allemaal je tv gids op !!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  The balkans chronicles.Goed artikel,ik hoop als de mensen dit artikel gelezen hebben dat ze onderhand is een keer wakker worden.De satanische globalistische elite die praktisch alle rijkdom en macht hebben en deze wereld regeren hebben alles en iedereen in hun macht.Politici,justitie,politie,defensie etc.etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s