Oostenrijk gaat (weer) vol nazi!: Gedwongen vaccinatie en complete lockdown vanaf maandag, ook voor gevaccineerden

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Na de constante mediale beïnvloeding met gelogen corona recordaantallen wordt de vrees van de “samenzweringstheoretici” bewaarheid: vanaf maandag is er in Oostenrijk een lockdown voor iedereen. Ook voor gevaccineerden! En vanaf februari – tegen alle verstandige overwegingen in – een gedwongen vaccinatie.

“Vanaf maandag zal er voor een periode van maximaal 20 dagen een landelijke lockdown zijn”, verkondigde bondskanselier Alexander Schallenberg datgene wat voor normaal denkende mensen niet meer te begrijpen is. Na tien dagen zou deze geëvalueerd moeten worden. Uiterlijk op 12 december het einde van de lockdown in ieder geval voor gevaccineerden. Schallenberg:

Niemand van ons zet vrijwillig stappen die de vrijheid beperken. We moeten deze maatregelen besluiten en we staan er ook allemaal achter. Het doet enorm pijn dat we zulke maatregelen moeten nemen. […] Ik vraag u allen om uw medewerking. Ondersteunt u deze maatregelen. Opdat het kerstfeest voor gevaccineerden en beschermde mensen veiliggesteld is.”

Vooral de laatste zin is aan onbeschoftheid niet meer te overtreffen, want behalve genezen mensen en gevaccineerden zijn blijkbaar gezonde ongevaccineerde mensen geen categorie meer die men een normaal leven mogelijk wil maken.

Gedwongen vaccinatie vanaf 1 februari

Ondanks maandenlang overtuigingswerk is he t ons niet gelukt om er genoeg mensen van de overtuigen zich te laten vaccineren”, aldus kanselier Schallenberg.

Overtuigen waarvan? Zich een experimenteel vaccin te laten inspuiten, dat duidelijk helemaal niet werkt, zoals men inmiddels moet vaststellen (behalve als men al helemaal gehersenspoeld is).

De lockdown voor de ongevaccineerden zou het vaccinatiequotum verhoogd hebben – echter niet genoeg. Nu zou men “de realiteit onder ogen moeten zien”, zegt Schallenberg. Er zouden teveel politieke krachten zijn die tegen de vaccinatie zouden zijn – dat zou “onverantwoordelijk” zijn.

We zijn tot een moeilijke beslissing gekomen. Het besluit om een landelijke vaccinatieplicht op gang te brengen.”

Deze zou gelden vanaf 1 februari 2022. Het vaccinatiequotum zou de enige manier zijn om uit de “vicieuze cirkel” te komen. Wat Schallenberg verzwijgt: Zweden is al uit de “vicieuze cirkel” gekomen zonder deze waanzin ooit mee te maken – daar zijn überhaupt geen maatregelen meer!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Oostenrijk gaat (weer) vol nazi!: Gedwongen vaccinatie en complete lockdown vanaf maandag, ook voor gevaccineerden

 1. Speed Flyer zegt:

  En waarom in zweden niet Reden

  Geliked door 1 persoon

 2. vangie1206j zegt:

  Waar haalt dat smerig stuk ongedierte de lef vandaan om ((

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Het verbaast me niet meer zo erg , dat hitler uit Oostenrijk kwam .
  Er zitten er daar nog een héleboel met dezelfde mentaliteit !

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   SS’ers zoals Eichmann, Kaltenbrunner, Stangl, Globocnik, Rajakowitsj etc. kwamen ook allemaal uit Oostenrijk!

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Jules V. Wat dacht van Kurt Josef Waldheim ?? Was secr.generaal bij de VN en daarna nog járen bonds-president van Oostenrijk ! Juliana + Bernhard waren “kind aan huis” bij deze SS’er.

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   De grootste oorlogsmisdadigers kwamen inderdaad vooral uit Oostenrijk waar het antisemitisme altijd veel sterker was dan in Duitsland!

   Like

 4. Bert zegt:

  Ook hier ontbreken weer enkele feiten in, zo als wel vaker in berichten uit Duitsland.
  Of ze lopen daar een beetje achter, of ze laten bewust iets weg.

  Ze bedriegen de mensen dat ze een boete krijgen van 1450 euro als ze weigeren.
  En dat is knap vervelend als je een laag inkomen heb.

  Like

 5. karton zegt:

  Prachtig nieuws uit Spanje : zes met corona besmette Nederlandse vakantiegangers zijn spoorloos verdwenen terwijl zij in quarantaine moesten verblijven ! Heel Spanje in paniek ! Hopelijk worden ze niet gevonden. Dít is de échte, door Bakellende gepropageerde, VOC-mentaliteit.

  Geliked door 2 people

 6. saddy zegt:

  Ik heb hier het volgende eens gelezen: Als je niet meer weet hoe je het gebrek aan werking en de dodelijke bijwerkingen moet verklaren dan kun je de controle-groep (de mensen zonder prik) verwijderen.
  Dan kun je de oversterfte toeschrijven aan de zoveelste variant ipv aan de proefprikken. Je hebt immers niemand meer om mee te vergelijken. En jou valt dan niets te verwijten. Je kunt zelfs claimen dat dankzij jou als sterke leider delta is verdwenen, dat er opeens een zgn. nieuwe variant is komt dan vast door het klimaat.

  Deze zeer discutabele tactiek heeft b.v. pfizer ook gehanteerd bij de onderzoeksgroepen: de placebo groep kreeg het aanbod om na 2 maanden alsnog de proefprik te nemen. Veel hebben dat toen gedaan. Vandaar dat er geen gegevens zijn langer dan 2 maanden. Dat is falsificeren op een schaal die ik nog nooit eerder ben tegengekomen.

  De kartelpartijen hebben geen geweten en geen fatsoen. De nederlandse bevolking is voor het overgrote deel oerstom en compleet te beinvloeden. Ik ben dus heel bang dat verplichte genocide ook hier gaat komen.

  Schiet me opeens te binnen maar als je zieke mensen werkzame medicijnen ontzegt, is dat martelen?

  Geliked door 4 people

 7. Julia zegt:

  Schande voor een EU lidstaat afwachten of die bollebozen in Brussel deze fascistische bende tot orde zal gaan roepen. Ben ook benieuwd of het Koninklijk Huis nog gezellig gaat wintersporten in dit wederom fascistisch land . De tijd zal het leren. Welke gezond denkende Nederlander die democratie en vrijheid hoog in het vaandel heeft staan haalt het nog in zijn of haar hoofd een ontspannen skivakantie gaan houden in een land waar fascisten regeren en een gevaar zijn voor de algehele Europese Unie. Ik heb al diverse malen gereageerd op dit ongekend fascisme omdat ik mij nog niet kan voorstellen dat dit binnen de Europese Unie 2021 gebeurt. Ik vrees het ergste als de EU nu niet drastisch in grijpt dan weten we zeker dat de WOIII een feit is en de vreselijke geschiedenis WOII zich herhaalt. Hoe zal überhaupt D66 hierop gaan reageren en de linkse propagandatafels NPO of zullen zij wederom gasten uitnodigen die het hier volkomen mee eens zijn.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Wat er gisteren in Rotterdam starte de razernij van de bevolking wat door die zwart petten als relschoppers betiteld wordt daar van zijn alleen de dictators Rutte en de Jonge verantwoordelijk voor.
   Dat die “relschoppers ” nu de politie aanvallen hebben zij eerder geflikt door onschuldige vredelievende mensen in elkaar te rossen.
   Dit moeten ze in Oostenrijk ook doen.
   Dat regeringsgajes doet er alles aan het leven van de inwoners te verzieken.
   Mijn motto is en was altijd geweld met tegen geweld bestrijden zeker als het de overheid betreft

   Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Dan maar de bak in mochten ze het hier verplicht stellen. Hoge boete kan ik niet betalen of mijn huis wordt ingenomen door de Overheid. Ach ja de bak. Je moet alles een keer meegemaakt hebben. Die prik komt er niet in. En de hele wereld kan zeggen dat het verstandiger is, ik weet dat ik een heel verstandig en zeer verantwoordelijk mens ben. Ik let wel op plus dat ik al corona heb gehad in milde vorm zonder bewijs door de stommiteit van een arts van de huisartsenpost., die achter de feiten aanliep. Over een aantal jaren gaan we zien wie er wel en wie er niet verstandig waren.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Ik volgens mij in dec 2019.
   Exact dezelfde verschijnselen, alleen geen koorts.
   En niemand had het toen over corona of covid.
   Ik dacht dat ik dood ging zo erg was het met mij.
   Na 2-3 weken was het over.

   Like

  • Steven zegt:

   Dan maar in de BAK? … Daar moet je uit zien te blijven want daar kom je naar alle waarschijnlijkheid niet meer uit. (of geinjecteerd)
   Onderduiken zodra boetes opduiken, je telefoon de sloot ingooien en niet meer met je auto rondrijden (ivm kenteken camera’s door heel Nederland) zal waarschijnlijk je enige redding nog kunnen zijn.

   Like

 9. Julia zegt:

  Eén ding voor mij is zeker wie dan ook of het een goede vriend, kennis, buurman of buurvrouw is die nog heerlijk gaan genieten van een wintersport in een fascistisch land als Oostenrijk klap ik de deur voor goed voor dicht want dan weet ik gelijk wie er niet te vertrouwen is want die staan gelijk voor mij aan NSB-ers die achter fascisme staan.

  Like

 10. Peter. zegt:

  Die zakkewasser daar heeft ook een snor,ze zijn zeker al vergeten dat de vorige met een snor alles in puin heeft achtergelaten,over de doden maar niet te spreken

  Geliked door 2 people

 11. Tineke zegt:

  Ze hanteren allemaal dezelfde agenda(de lidstaten) dus hier gaat dat uiteindelijk ook gebeuren.
  Hugo heeft wel vaker gezegd” dat gaan we niet doen” De vraag is wat gaan wij/ik doen als het zover komt !

  Geliked door 3 people

 12. de barbaar zegt:

  Typisch nederlands anno 2021….ik heb toch betaald voor dat pension? ..dus ik ga met mijn QR code…..ook al is daar dan alles dicht/benauwd/niet sfeervol. maar je hebt wel betaald!, dus verplicht geniessen….jawohl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s