Kijk hier eens goed naar, jullie ketters tegen de Corona´s Getuigen! Zo werkt vaccinatiedictatuur

(Door: “Transdanubier” – Vertaling: E.J. Bron)

China voert de schandpaal weer in en corona-zondaren worden in kooien tijdens “Marsen van de schande” in het openbaar tentoongesteld. Geboeid in varkenskooien worden ze rondgereden en worden ze onder spitsroeden lopen door de straten gedreven. Op deze beelden hebben de systeemgetrouwe nieuwspresentatoren alleen maar gewacht om de vaccinatiecritici nog verder te intimideren en hen er van te overtuigen dat een corona-dictatuur ook nog nieuwe snaren kan opzetten als men niet gehoorzaam is.

Nadat in het Rijk van het Midden de schandpaal weliswaar in 2010 officieel werd afgeschaft, wordt hij tegen de “misdadigers” die de corona-regels overtreden weer tevoorschijn gehaald. Volledig gekleed in witte beschermende pakken, met capuchons op, worden ze geboeid in varkensbusjes onder begeleiding van luidsprekers die hun “schande” bekendmaken, door de stad geleid. Bij een “Mars van de schande” moeten ze dan borden met hun foto, naam en informatie over de door hen gepleegde misdaden tegen China´s corona-maatregelen dragen en worden ze daarbij tot vreugde van de massa´s door een dubbele rij politieagenten voortgedreven.

De video´s, die ons uit de Zuid-Chinese stad Jingxi, aan de grens met Vietnam, bereiken en ook door plaatselijke nieuwszenders worden uitgezonden, doen middeleeuws aan.

Terwijl de presentatoren hier zelfgenoegzaam becommentariëren dat wie in ons land van een corona-dictatuur zou spreken eens zou moeten kijken hoe er elders met lockdown-overtreders wordt omgegaan en hoe represailles er daar uitzien. We moeten dus blij zijn wanneer we alleen maar gedwongen gevaccineerd en niet als vee samengedreven en door de straten gedreven worden.

Ontbreekt alleen nog dat we blij moeten zijn wanneer we niet – naar Midden-Oosters voorbeeld – voor overtredingen van een uitgaansverbod of het laten zien van een niet gesluierd gezicht in het openbaar gestenigd worden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: “Transdanubier”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kijk hier eens goed naar, jullie ketters tegen de Corona´s Getuigen! Zo werkt vaccinatiedictatuur

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Coronadictatuur ten top, dat is hier in Nederland nog niet aan de orde ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Niek zegt:

  Dat is toch prachtig om mensen te laten inzien dat we technologie gigantisch
  vooruit zijn gegaan maar sinds de kruisiging van Jezus geen snars
  slimmer zijn geworden, hooguit aapjes met kleertjes aan maar ons
  brein is behoorlijk achter gebleven, wellicht zou daar meer aandacht
  voor kunnen komen zodat we als soort echt verder kunnen.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/groenlinkser-geeft-toe-de-indianen-van-baudet-bestaan/#

  GroenLinkser geeft toe: ‘De Indianen van Baudet bestaan’

  Volgens het partijkartel ziet Thierry Baudet overal (gevaarlijke) Indianen. Hij verspreidt “indianenverhalen.” Nou, schrijft een GroenLinkser nu op LinkedIn, het is hem opgevallen na wat zoekwerk dat die Indianen daadwerkelijk bestaan. Want ja, er is overduidelijk een project gaande om de maatschappij te veranderen, en nee, het heeft allemaal niets te maken met het beschermen van de Volksgezondheid.

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ik weet niet of iedereen de dreiging van hugo mengele de jonge nog kunnen herinneren,we weten waar jullie de ongevaccineerden wonen.Ik houd er ernstig rekening mee dat het leger zal worden ingeschakeld om de ongevaccineerden te bezoeken en te begeleiden naar een corona vaccinazi concentratie kamp.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/museumplein-amsterdam-geldt-vanaf-zondag-als-veiligheidsrisicogebied-uit-angst-voor-wapenbezit-en-geweld/

  Museumplein Amsterdam geldt vanaf zondag als veiligheidsrisicogebied uit angst voor wapenbezit en geweld

  De Amsterdamse driehoek (burgemeester, Openbaar Ministerie en politie) heeft de coronademonstratie op het Museumplein in Amsterdam, die gepland staat voor 2 januari, verboden. Forum voor Democratie omzeilt dat demonstratieverbod door hun verkiezingscampagne kick-off op dezelfde tijd en plaats te laten plaatsvinden. Dát vinden ze niet zo leuk in Amsterdam, dus nu hebben ze het Museumplein vanaf 2 januari 11.00 uur bestempeld als ‘veiligheidsrisicogebied’!

  Like

 7. Ravian zegt:

  Dit is nu het “verlichte” Chinese communisme waar heel links Nederland, met de Maoïsten van GroenLinks voorop, bij loopt te kwijlen.

  Geliked door 2 people

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Oh maar zijn er genoeg in het westen en bij de media die dit toejuichen en maar al te graag liever vandaag dan morgen hier ingevoerd willen zien.
  Ton Ruygrok

  Geliked door 1 persoon

 9. BosscheBol zegt:

  Er schijnt een oudejaarsconference geweest te zijn door ene Pannekoek die langdurig ene illem Engel door het slijk heewft gehaald. het publiek was voornamelijk razend enthousiast. https://www.telegraaf.nl/entertainment/575463173/inhakken-op-willem-engel-valt-in-de-smaak

  Nu weten we toch hoe het er in Oost-Duitsland aan toe ging, er zijn zelfs films over gemaakt, maar dat hetr er hier precies zo aan toe gaat, da

  Like

 10. BosscheBol zegt:

  sorry, bovenstaande is ontsnapt. Nog een keer.

  Er schijnt een oudejaarsconference geweest te zijn door ene Pannekoek die langdurig ene Willem Engel door het slijk heeft gehaald. Het publiek was voornamelijk razend enthousiast. En Willem Engel is een “wappie” toch? Ik weet niet wat hij precies beweert maar het schijnt iets anders te zijn dan de officiële standpunten. Dus moet hij kapot. En Nederland lacht braaf mee.

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/575463173/inhakken-op-willem-engel-valt-in-de-smaak

  Nu weten we toch hoe het er in Oost-Duitsland aan toe ging, er zijn zelfs films over gemaakt, maar dat het er hier precies zo aan toe gaat, dat wil er maar niet in. Uit miljoenen luidsprekers klinkt dag en nacht, elke dag opnieuw die stroperige propganda van de zgn “bekende Nederlanders” en de witte jassen-kaste. Als je het “correcte” standpunt maar verkondigt, mag je op de TV en verdien je poen.

  Alsof het om ebola gaat zo stellen ze zich aan. Het is net wat erger dan de griep. Het gaat niet om de volksgezondheid, het gaat om poen, macht en controle.
  En wat ze in China doen, is net een gradatie erger dan de smeerboel die ze hier over ons uitstorten.

  Geliked door 1 persoon

 11. En niemand hier vraagt zich af hoe “zo plotseling”, terwijl er tot nu toe bijna niets meer uit China kwam wat info betreft. En nu verschijnen er allemaal verschrikkelijke filmpjes op internet. Net als toen, de doodvallende man voor de winkel en de vrouw in hondenkennel container, slechts een enkel filmpje, een enkel incident?. Om ons weer bang te maken? Om ons toch maar over te halen die prikken te nemen?. Ja, Pfizer en China hebben banden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s