Explosieve studie: bijna alle dode gevaccineerden stierven aan auto-immuunschade

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw een klap voor een officieel verbreid corona-sprookje: een actuele studie duidt erop dat bijna alle ontvangers van Covid-vaccinatiestoffen, die binnen zeven dagen tot zes maanden na de vaccinatie stierven, waarschijnlijk op grond van door het vaccin veroorzaakte auto-immuunschade overleden.

De studie met de titel: “On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination” (Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken en onweerlegbare bewijzen voor hun oorzakelijke rol bij sterfgevallen na de vaccinatie) werd door Prof. Sucharit Bhakdi en Dr. Arne Burkhardt (foto) gepubliceerd, die hier beiden al vanaf het begin van de vaccinatiecampagne voor waarschuwden.

Zoals uit de studie blijkt, bleken 14 van de 15 gevaccineerde patiënten die overleden auto-immuunschade in verschillende organen te hebben, dat betekent: het immuunsysteem van de patiënten viel zijn eigen organen aan.

De artsen stelden vast dat slechts vier van de 15 patiënten voor hun dood langer dan twee dagen op de IC behandeld waren, terwijl de meeste patiënten nooit in het ziekenhuis werden opgenomen of thuis, op straat, tijdens het werk, in de auto of in verzorgingsinstellingen overleden. In de meeste gevallen werd als doodsoorzaak “a-ritmisch hartfalen” aangegeven.

Voor dit gevolg van het bij de vaccinatie toegediende Spike-proteïne had Prof. Sucharit Bhakdi al in 2020 voor het begin van de vaccinatiecampagne nadrukkelijk gewaarschuwd. Bhakdi en Dr. Arne Burkhardt zijn al lang niet meer de enige artsen die de effecten van de Covid-vaccinaties aan de hand van autopsies van gevaccineerde personen onderzoeken.

Zoals “The New American” al in augustus berichtte, kwam ook de Duitse patholoog Peter Schirmacher, directeur van het pathologisch instituut van de Universiteit Heidelberg, er achter dat 30 tot 40% van de mensen die binnen twee weken na een Covid-vaccinatie stierven en bij wie hij een autopsie uitvoerde, stierven aan de gevolgen van de vaccinatie.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Explosieve studie: bijna alle dode gevaccineerden stierven aan auto-immuunschade

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Alweer een bericht dat de media doofpot in gaat

  Geliked door 3 people

 2. Ravian zegt:

  Vanavond ongecensureerd op het NOS journaal natuurlijk…
  Misschien moet al die hoernalisten nog eens duidelijk worden gemaakt dat het verzwijgen van dit soort informatie hen medeplichtig maakt aan de grootste misdaad tegen de mensheid ooit, en wat daar wel eens zo allemaal de gevolgen van zouden kunnen wezen.
  Misschien dat er dan toch nog een aantal eieren voor het geld kiezen…

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Spijt komt meestal pas op het schavot, als ze de dood in de ogen kijken !!

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   Ravian zegt:
   7 januari 2022 om 18:25

   GROTE HULP VRIEND , LUISTERTTTT

   IK HEB DE MAIDAN GEZIEN , IK HEB DE USA FIGUREN GEZIEN W.O MC CAIN
   IK HEB DE SNIPERS GEZIEN IK HEB DE VREDELIEVENDE PROTESTERS GEZIEN MET DE DUIZENDEN MOLOTOV COCKTAILS EN EN ANTI TANK VERSPERRINGEN DIE MEESTAL GEBRUIKELIJK ZIJN BIJ VREDELIEVENDE PROTESTERS

   DUS LIEGEN LIEGEN WAT KIEV BETREFT 8 JAAR LANG ,

   DUS SINDS DIE DAGEN , EN KIJK GEWWON MAAR MEE INTERNET, DE PAGINA A.D.

   ZEKER EENS IN DE 4 WEKEN , KOMT HET LULVERHAAL BOVEN WATER NU 7 JAAR EN 6 MAANDEN LANG

   HET WAS EEN BUKRAKET, EEN RUSSISCHE, DE ANNEXATIE VAN DE KRIM EN DE RUSSISCHE TROEPEN IN DE DONBASS .
   BEWIJZEN ??
   MAAR ROEP HET MAAR DE EINDELOZE HERHALINGEN , SS WAY !!

   IK SCHRIJF DAN OP DIEZELFDE DAG EEN STUKKIE TERUG EN AL OF PAS 7 JAAR EN 6 MAANDEN LANG

   GEEN ANTWOORD, OF ENKELE VRAGEN , DAN WEL KUNT UDAT BEWIJZEN WHAHAHA

   NOOIT NIKS NOPPES NADA ,

   DUS JE KUNT DUS WACHTEN TOTDAT JE BITTERBALLEN SCHIJT

   ALS ER NIEMAND OPSTAAT BENT U REDDENLOOS VERLOREN
   SOORT SALAMI TAKTIEK

   WE BLIJVEN ER IEDERE DAG 1 HEEL DUN PLAKKIES AFSNIJDEN TOTDAT U ALLEN GEHERSENSPOELD BENT ..

   NOU EN DAAR ZITTEN WE NU DUS AL DICHTBIJ .. TOCH

   IK GAEFFE VOOR MIJN BOOSTER, DAN IS HUN TRUC TOCH GELUKT ??

   IK KOM ECHT MEESCHIETEN EN STROTTEN DOORSNIJDEN ,, MAAR NIET ALLEEN WHAHAHAHAHA

   ALS JULLIE HET IETS TE ENG VINDEN MAG JE OOK DAELIJKS IEMAND IN JE KOFFERBAK PLEUREN , ALLES WAT IK NODIG HEB

   IS 1 STEVIGE KEUKENSTOEL , 20 DIKKE TYREPS EEN TAKKENSCHAAR EN EEN GROTE KLAUW HAMER

   EN EEN OPNAME RECORDERTJE , DAN WORDT ALLES BINNEN 30 DAGEN DUIDELIJK

   SNAPPIE . MAAR IK ZIT LIEVER OP HET STRAND HOOR ..

   VOOR MIJ ZIJN ZE VEEL TE VER GEGAAN , EN DOE DAT MET LIEFDE

   OOM KLAAAASSS , DE LANDVERRADERS ZIJN ONDER U WHAHAHAHA

   Like

 3. Cathja zegt:

  Nu gaat natuurlijk het grote ontkennen beginnen. Er zal van alles bedacht worden om vooral de waarheid niet onder ogen te hoeven zien. Ik hoop dat het bedrog wereldwijd geopenbaard zal worden. Hopelijk dat de mensen dan uit hun diepe slaap ontwaken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Vanwege onze uitstekende gezondheidszorg, die via onze patiëntendossiers de samenleving in de Pays-Bah tot een zéér gewild onderzoeksterrein maken, de bevolking als één van de best gedocumenteerde groep laboratoriumratten, waarvan men van de wieg tot aan het graf en op leeftijdsgroep kan testen hoe en in hoeverre de experimenten verlopen,……zijn wij via medicatie de lijdende voorwerpen, rest de vraag, Wie Verdienen Er Miljarden Aan?

  Like

 5. Jan zegt:

  De wereld aan de naald van de gekken (als het aan hen ligt)

  De hele wereld wordt ingeënt met nano-technologie
  Super nano-vaccin binnenkort: Amerikaans militair lab ontwikkelt Covid-19 alleskunner

  – Amerikaans militair laboratorium ontwikkelt supervaccin
  – “Spike Ferritin Nanoparticle Covid-19 Vaccine”.
  – Met nanotechnologie tegen alle SARS-CoV virussen
  – Voetbalvormig eiwit met 24 “gezichten”
  – Dierproeven met “positieve resultaten”
  – Fase 1 bij mensen voltooid in december
  – Vergelijkingen met huidige gen-behandelingen
  – Wereldwijde tests gepland
  – Samen met industriepartner

  De ontwikkeling van Covid-19-behandelingen wordt ook nagestreefd door het militair onderzoek van de VS als een “pan-SARS”-strategie. Het Walter Reed Army Research Institute (WRAIR), dat onder het Amerikaanse ministerie van Defensie valt, werkt al twee jaar aan een serum dat werkzaam zou moeten zijn tegen alle oorspronkelijke SARS-virussen, tegen huidige en toekomstige mutanten van het Covid-19-virus, waaronder Omikron, en tegen geheel nieuwe virussen. Het vaccinatiewonder wordt “Spike Ferritin Nanoparticle Covid-19 Vaccine” of “SpFN” genoemd.

  Door Kornelia Kirchweger

  Pan-“vaccin” voor iedereen
  Het gebruikt een voetbalvormig eiwit met 24 “gezichten”. Wetenschappers kunnen het gebruiken om de “spikes” van verschillende stammen van het coronavirus aan verschillende zijden van het eiwit te hechten. Het Walter Reed Militair Laboratorium ontving de eerste COVID-19 virus volgorde-analyse in het begin van 2020. De onderzoekseenheid Infectieziekten, geleid door Dr. Kyvon Modjarrad, richtte zich op het produceren van een nieuwe generatie van een ” preventief vaccin ” dat alle bestaande virale strengen en toekomstige mogelijke varianten kan bestrijken.

  Effect bij dierproeven
  Eerder dit jaar werden dierproeven afgerond met “positieve resultaten”. Uit pre-klinische studies zou zijn gebleken dat SpFN niet-menselijke primaten beschermt tegen ziekten veroorzaakt door de oorspronkelijke SARS-CoV-2-stam en zeer effectieve, breed neutraliserende antilichaamresponsen induceert tegen SARS-CoV, inclusief het SARS-CoV-1-virus dat in 2002 de kop opstak. Fase 1 van de proeven op mensen ging in april 2021 van start en werd in december afgerond. Het betrof mensen die reeds waren ingeënt tegen omicron en de andere virusvarianten. Op dit moment vindt een definitieve evaluatie plaats, vertelde Modjarrad aan Defence One. De eerste resultaten zijn positief, zei hij, en geven inzicht in de vraag of de werkzaamheid en de reikwijdte van SpFN, zoals gevonden in preklinische studies, zich vertalen naar mensen. Onderzoekers zullen ook in staat zijn om het immuunprofiel van SpFN te vergelijken met dat van andere voorwaardelijk goedgekeurde Covid 19-gen-gebaseerde behandelingen. Fase 2 en 3 van de klinische proeven zijn nog open.

  Gezonde personen en niet gevaccineerden gezocht
  Volgens Modjarrad hebben de proeven op mensen met het nieuwe nanomateriaal langer geduurd dan verwacht. Het laboratorium moest het serum testen op mensen die niet gevaccineerd waren en niet eerder met COVID besmet waren. Door de toenemende vaccinatiegraad en de snelle verspreiding van de delta- en omicron-varianten was het moeilijk om dergelijke proefpersonen te vinden. Met omikron, zei hij, was er weinig kans om aan het virus te ontsnappen; er zou geen manier zijn om besmetting te voorkomen. “Dus ik denk dat vrij snel de hele wereld gevaccineerd of besmet zal zijn,” zei Modjarrad.

  De hele wereld zal een testlaboratorium zijn
  De volgende stap, zei hij, is op grote schaal na te gaan hoe mensen die reeds zijn gevaccineerd of besmet, op dit nieuwe “pan-materiaal” reageren. Daartoe werkt Walter Reed samen met een industriële partner die nog niet bij naam genoemd is. Het moet in de echte wereld worden geëvalueerd om te begrijpen hoe de nieuwe nanotechnologiebehandeling werkt bij een veel groter aantal mensen – vooral degenen die eerder een ander vaccin hebben gekregen of die al Covid-19 hebben opgelopen.

  Onder het Ministerie van Defensie
  Het hoofdkwartier van het Amerikaanse Walter Reed National Military Medical Center (WRNMMC) bevindt zich in Bethesda, Maryland. Het rapporteert aan het ministerie van Defensie. De huidige commandant is kapitein Mark A. Kobelja. Het militaire hospitaal behandelt Amerikaanse presidenten en hun vrouwen. Het is ook verantwoordelijk voor de medische verzorging van militair personeel, veteranen en hun gezinnen, heeft een traumacentrum en verschillende kinderafdelingen.
  https://www.wochenblick.at/corona/bald-kommt-der-super-nano-impfstoff-us-militaerlabor-entwickelt-covid-19-allrounder/

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Big Tech Censoring Conversations on Science’
  video
  https://www.ntd.com/rep-cloud-big-tech-censoring-conversations-on-science_723859.html

  Nog even en Bron verdwijnt

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  GOH ,DAT HAD IK NOU NIET VERWACHT ,TOCH ??

  WHAHAHAHA

  OOM BOSTERTJEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Geliked door 2 people

 9. saddy zegt:

  “”In de meeste gevallen werd als doodsoorzaak “a-ritmisch hartfalen” aangegeven.””

  Uiteindelijk sterft inderdaad iedereen aan een hart dat stopt. Maar het klinkt wat beter dan onderliggend lijden bijvoorbeeld.

  Hieronder een meer uitgebreid verslag (op vaers) van een meneer die 2 moderna’s kreeg. Dit is wat auto-immuunschade in de praktijk laat zien. De verhoogde leverwaarden in zijn status zijn hier niet genoemd. Bijna alle artsen leggen die link niet omdat ze standaard aan alcohol denken. Interessant dat in dit verhaal ook weer “”tachycardie”” genoemd wordt, dat lijdt tot hartfalen.

  His arm was sore almost immediately, within 10 hours he felt fatigue, by the 2nd day he started coughing, loss of appetite, couldn’t sleep, within the first week his cough worsened and he said his chest felt pressure. His stomach wasn’t well and he had diarrhea. He wasn’t getting better. By second/third week he was saying his ankles hurt and I noticed he was walking strange. I noticed he wasn’t eating well and was still coughing a lot. He got his second shot and was sick very fast, within hours. All the same symptoms, but worse. Very tired, coughing worsened and his walking was getting bad. During the next couple weeks I noticed he was gaining weight but couldn’t think why if he wasn’t eating well. He spent most of his time sleeping. By the third week after the 2nd vaccine he was acting out of character, talking out loud to no one and not making sense, standing at a cupboard and just staring for a long period of time. He was having bathroom accidents and not aware of it. I was questioning him and he wasn’t sure. He came down in morning and his face was swollen and I brought it to his attention. The day he went to health clinic, March 27, 2021, he had come downstairs and said he felt like a truck hit him, his breathing sounded terrible and I got him an appointment immediately. So at health clinic, they found he had tachycardia and we took him immediately to the emergency room March 27, 2021. After some testing they found he had a blood clot in his heart, left ventricle, and in both lungs. He needed further testing and his condition was worsening, he was in heart failure, so they put him on blood thinners and transferred him March 28, 2021, where he was put in ICU and had a echocardiogram. He was treated there for a period of time. For some reason he was transferred into a Cardiac unit. His condition did not get better, he had a stroke. They found he had small clots in his brain. He lost some control of his right hand and couldn’t pick up things or use his fingers well. He went back into ICU. We were told he needed further treatment and was transferred to ICU April 3, 2021 and after testing and treatment, where they found he was allergic to heparin, he had surgery to have a LVAD placed, April 9, 2021. Patient is currently under the LVAD Team’s care. He is in the process of going on the Heart Transplant list.

  Bloedproppen in hart, beide longen en hersenen. Maar dankzij moderna heeft hij gelukkig geen loopneus gehad!
  Wat ik me wel afvraag is als je in nederland, met 2 prikjes en een positieve test, op de IC komt met bloedproppen in de longen of ze dat dan aan cojona toeschrijven.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Mensen verdeeld in bevoorrechten en minder bevoorrechten
  Holocaust overlevende is het eens met Bhakdi: “De geschiedenis herhaalt zich”

  Vera Sharav overleefde de Holocaust als kind. Ze beschrijft: “Toen ik naar New York kwam, vroeg ik mezelf af: waar was iedereen? Waar was iedereen toen ik in die hel was?” Gerechtigheid en niet wegkijken wanneer onrecht gebeurt is daarom van groot belang voor Sharav.

  Sucharit Bhakdi werd er onlangs van beschuldigd antisemitisch te zijn omdat hij Israël “de hel op aarde” noemde. Maar Holocaust-overlevende Vera Sharav is het met hem eens: “Ik wou dat het niet zo was.” De geschiedenis herhaalt zich. Zij roepen op tot processen van Neurenberg voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de “misdaad tegen de menselijkheid” van Covid.

  Sharav legt uit: “De nazi-misdaden gebeurden zonder in strijd te zijn met het internationaal recht. Maar er volgden de processen van Neurenberg, die voor gerechtigheid zorgden en het begrip “misdaden tegen de menselijkheid” introduceerden. Zodat zoiets als in Nazi Duitsland nooit meer kan gebeuren. De code van Neurenberg werd ingevoerd tijdens de medische processen (1946) na de Tweede Wereldoorlog en was bedoeld om de ethische behandeling van mensen door de medische beroepsgroep te waarborgen. Maar toch, de geschiedenis herhaalt zich nu.

  Getraumatiseerd door de Holocaust, is Sharav getuige van het verval van de democratie.
  Het is verschrikkelijk voor Sharav om getuige te zijn van het verval van de democratie. De grondwettelijk gewaarborgde vrijheidsrechten zijn opgeschort, zoals in nazi-Duitsland, analyseert de overlevende van de Holocaust. Dit is een groot verraad van vertrouwen dat de regeringen plegen tegen hun volk.

  Vera Sharav uit scherpe kritiek op de Israëlische regering. Ze is geschokt over hoe niet-ingeënte mensen worden gedemoniseerd. “Onder de nazi’s werden Joden gestigmatiseerd als ziekteverspreiders en opgesloten in kampen. Nu zou er weer een tweeklassenmaatschappij ontstaan. De samenleving zou worden verdeeld in bevoorrechten en minder bevoorrechten.

  Bhakdi en overlevenden Holocaust vragen Neurenberg-processen
  Sucharit Bhakdi was diep geraakt door Sharav’s beschrijvingen. Als Thai die in Duitsland is opgegroeid, kende hij het nationaal-socialisme alleen uit de geschiedenisboeken op school. Dat hij nu zoiets in Duitsland en ook in Israël waarneemt, is voor hem hetzelfde. Bhakdi vraagt zich af of we een tweede Neurenberg nodig hebben en of dat überhaupt wel voldoende is voor deze misdaad. Hij is Vera Sharav zeer dankbaar voor het delen van zijn analyse. Ze antwoordt dat ze wenst dat het niet de waarheid was.

  Prof. Sucharit Bhakdi beschrijft de beschuldigingen dat hij een antisemiet zou zijn en dat deze zouden zijn ontstaan omdat hij echode wat wanhopige Israëlische ouders hem vertelden: “Israël is de hel op aarde”. De beschuldigingen hadden hem diep geschokt, vooral omdat hij zich met veel Israëli’s zo vertrouwd voelde. Hij had alleen kritiek op de Israëlische regering.

  Er zijn geen bondgenoten die ons kunnen redden
  Daarom moeten wij onszelf redden, zegt Holocaust-overlevende Vera Sharav: “Toen de geallieerden kwamen, hebben zij de overlevenden van de Holocaust gered. Maar nu zal niemand ons redden. Als deze beschaving vergaat, is er niemand om ons te redden. Je moet nu je eigen redder zijn, die van je eigen kinderen.”
  https://www.wochenblick.at/corona/holocaust-ueberlebende-springt-bhakdi-bei-die-geschichte-wiederholt-sich/

  Vera Sharav heeft net zo ongezouten kritiek op de Israëlische regering als Tamarah Benima op Rutte en zijn maffiabende
  https://www.blckbx.tv/videos/benima

  Geliked door 1 persoon

 11. janx zegt:

  Covid injecties zijn met recht levensgevaarlijk, vooral als het er meer dan een is.
  Wereldwijd zijn er sterfgevallen geconstateerd en bewezen dat de vaccinaties de oorzaak zijn !!
  Het aantal (vaak zeer ernstige) bijwerkingen, loopt letterlijk in de miljoenen.
  Wat de wereld een vaccin noemt, is echter GEEN vaccin volgens de officieele definitie, maar een Biowapem (china) welke niet alleen je dna verandert, maar op termijn ook je lichaam verwoest, vooral in combinatie met 5G.
  De zg. varianten zijn afkomstig van de vaxxers (de mensen die reeds gevaccineerd zijn).
  Wetenschappelijk is aangetoond dat gevaccineerden anderen (ook niet gevaccineerden) kunnen besmetten (dit kan al als iemand 20 minuten of langer in de nabijheid is van een vaxxer.
  Maar dit is nog maar het begin, het gaat nog veel verder. (chipvaccin / merkteken(666)

  Voor meer info hierover, ook over het hoe en waarom van dit alles, zie mijn website http://www.dewegwyzer.nl

  Like

 12. R Thomasson zegt:

  Twee dagen geleden heb ik de video met Dr.Sucharit Bahkdi op Facebook geplaatst. Ik kreeg te horen dat de feiten in de video zijn onjuist!!!! ….Hier is het bericht: Er is een kennisgeving toegevoegd aan je bericht
  Het bericht bevat informatie die volgens onafhankelijke feitencheckers onjuist is.
  Onjuiste informatie in een bericht dat je hebt gedeeld. Onafhankelijke feitencheckers hebben de informatie beoordeeld en geven aan dat deze onwaar is.
  7 jan. 2022
  Facebook heeft een kennisgeving aan het bericht toegevoegd.
  7 jan. 2022
  De berichten van mensen die herhaaldelijk onjuiste informatie delen worden mogelijk lager in het nieuwsoverzicht weergegeven, zodat anderen deze minder waarschijnlijk te zien krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s