Ronald McDonald House verwijdert ongevaccineerde kinderen en gezinnen uit centra

(Door: Laila Mol)

Een vader van een jongen die aan leukemie lijdt ontving afgelopen dinsdag een bizarre brief van de Ronald McDonald House Charities in Vancouver. Deze brief confronteerde hem met de nieuwe, totalitaire realiteit waarin we ons begeven: zijn gezin zou worden verwijderd uit het desbetreffende centrum. Reden voor uitzetting: het gezin was niet gevaccineerd.

Nadat Austin Furgason afgelopen dinsdag een video Facebook plaatste waarin hij de manager van het centrum confronteerde met de brief, deden oproepen om McDonald’s te boycotten woensdag al massaal de ronde op sociale media.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ronald McDonald House verwijdert ongevaccineerde kinderen en gezinnen uit centra

  1. Ravian zegt:

    Ronald McDonald = Josef Mengele
    Alsof die troep die ze als voedsel verkopen nog niet erg genoeg was…

    Geliked door 2 people

  2. duinsnip zegt:

    Zo, dat is dan voor het laatst een donatie geweest voor hen. Goed slecht doel geworden.

    Geliked door 1 persoon

  3. Rensk. zegt:

    Ook weer de oneindige domheid. Het is allang bekend dat gevaccineerden ook besmettelijk kunnen zijn (alleen een 3 dagen korter) Echter ook dat laatste is al zeer snel niet meer van toepassing. Zo zie je wat het OMT met hun achter de feiten aanlopen en zelf het wiel uit willen vinden veroorzaakt hebben. De domste mensen lopen er nu eenmaal achter aan zonder ook maar even de moeite te nemen zelf onderzoek te doen en ook te kijken naar onderzoeken buitenland. Gaat nog lang doorwerken deze onfrisse praktijken.

    Like

  4. Jan zegt:

    School in Denver geeft koters instructies dat zij hun gezin moeten verwoesten

    De Centennial Elementary School in Colorado leert kinderen om “het kerngezin te ontwrichten” en de Black Lives Matter-beweging te steunen.

    De lessen werden uiteengezet in een instructiegids voor kleuters en brugklassers over de “Black Lives Matter Guiding Principles” voor hun Black Lives Matter-week. Het schokkende document werd verkregen door de organisatie Parents Defending Education.
    https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/denver-elementary-school-teaching-kids-disrupt-nuclear-family-support-blm/

    Like

Plaats een reactie