Vertrouw jij ze?

(Door: Ben Garrison – Vertaling: E.J. Bron)

Veel mensen denken dat Fauci voor het Amerikaanse volk werkt. Fout. Hij mag dan wel een salaris van $ 420.000,- per jaar van de belastingbetalers krijgen, maar hij werkt niet in het belang van de Amerikaanse burgers.

Fauci werkt voor de belangen van Big Pharma en in het bijzonder, Bill Gates

Fauci voert zelf geen onderzoek of experimenten uit. Hij volgt zelfs niet eens per se de wetenschap. Hij is een bureaucraat die beslist welk soort onderzoek wordt gefinancierd. Daarvoor neemt hij orders aan van multi-biljonairs die deze planeet bezitten en controleren. Een van de belangrijkste spelers is Bill Gates, die veel medische instituten financiert en controleert, inclusief de Wereldgezondheidsorganisatie. Zowel Gates als zijn getrainde aapje (Fauci) anticipeerden op, bedachten en voorspelden de huidige zogenaamde “pandemie” die zich maar voortsleept. En die sleept zich alleen maar voort, omdat te veel mensen akkoord gaan met het dragen van mondkapjes en het nemen van de gemandateerde vaccins.

Zowel Gates als Fauci willen de wereldbevolking verminderen door middel van dodelijke vaccinaties. Terwijl je dit leest, zijn ze wellicht alweer een nieuwe virusvariant aan het uitdenken.

Door:
Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vertrouw jij ze?

  1. het echte probleem is dat ministers dit goedkeuren

    Geliked door 1 persoon

  2. droevige mof zegt:

    Fauci hebt er flink van langs gekregen.
    Senator Rand Paul, arts van beroep, slaagt erin om in een vuurwerk van argumenten de hele leugenachtigheid en arrogantie van de heersende medische maffia bloot te leggen.
    Fauci voelt zich persoonlijk onbegrepen en beledigd.
    Voor de naam Fauci, kunt u elke naam van onze prominente TV dokters invoegen. Ze bedoelden het allemaal goed en deden alleen wat de regering hen vroeg te doen. Volkomen onbaatzuchtig.

    Geliked door 1 persoon

  3. ronjaspers zegt:

    De werkelijke machthebbers op aarde die achter alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste 2 eeuwen zitten en deze corona hoax zijn de rotschilds/rockefellers.

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Covid ziekenhuisopnames is de belangrijkste maatstaf omdat het wordt gebruikt om dodelijke sluitingen te rechtvaardigen.
    video

    Het antwoord is simpel. Hoe meer patiënten, hoe hoger de subsidie. Dus iedereen met een verdachte snotbel heeft corona

    “We hebben de cijfers vervalst om vaccins te verhogen en sluitingen af te dwingen.
    video

    Pfizer CEO. Doses 1 and 2 don’t work but 3 works a little bit. 🤣
    https://twitter.com/i/status/1480831893562138629
    (hoeveel krijgt hij betaald met dit geleuter?)

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie