ARM NEDERLAND…

Spaanse griep 1918-1920

(Door: “Driek”)

Ondanks woningnood, asielzoekers, mondkapjes en injecties met een giftige substantie blijft het merendeel van het volk van Nederland zijn steun betuigen aan Mark Rutte, die lachend zijn verderfelijk werk voortzet. Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk dat een grote groep Nederlandse burgers nog altijd deze minne figuur bejubelen alsof de Verlosser op aarde is nedergedaald.

Er is werkelijk aan alles gebrek, doch met een soort van masochisme blijft dat misleide Nederlandse volk de laaghartige streken van onze leugenachtige regering goedkeuren. De schreeuwende leugens in Den Haag worden door Rutte en zijn gevolg goed gepraat en zijn miskleunen blijven ongestraft. Het is werkelijk van den zotte dat zo’n Judas, die het Nederlandse volk verraadt voor een zogenaamd virus, nog altijd ongestoord zijn misdadige streken op de burger kan botvieren.

Doch vanaf het begin van de corona-crisis hadden alle ondernemers gezamenlijk hun poot stijf moeten houden door niet mee te werken aan die idioterie. Elke horecaondernemer die de burger om een pasje vraagt, is fout. Net zo fout als de burgers die in de Tweede wereldoorlog hun ogen sloten voor de Jodenvervolging. Het zijn allemaal landverraders, meelopers, volgelingen van Klaus Schwab. Het is NSB-gedrag. Die Nederlandse burgers lopen weer braaf achter een Duitse leider aan die straks zonder enig mededogen dood en verderf gaat zaaien.

We worden mooi in het pak genaaid, want volgens Ernst Kuipers van Volksgezondheid gaat het nu razendsnel met de besmettingen, die op kunnen lopen tot wel honderdduizend per dag. Die toekomstvoorspeller Kuipers verwacht dat de komende dagen de besmettingen verder zullen stijgen. De besmettingen zijn nu ruim drie weken te hoog.

En de burger maar doodsbang maken door dit soort onheilsberichten. Welnu, lezer, er is geen sprake van een verhoging van besmettingen, het zijn allemaal grieppatiënten die nu plotsklaps volgens Kuipers allemaal Corona hebben. Die hele klucht wordt het Nederlandse volk in opdracht van die Haagse apostelen stomweg aangepraat. Arm Nederland, dit komt nooit meer goed.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op ARM NEDERLAND…

 1. Ravian zegt:

  Jaja, vanuit het “Hollandse kruidenier” perspectief bekeken was Judas Iskariot gewoon een “goede ondernemer”…

  Geliked door 6 people

 2. Hovawart zegt:

  Mijn waarschuwing voor rondtrekkende roversbendes is de harde realiteit geworden,…….helaas blijft het in de media stumm und dumm….die schweigen darüber.
  De statistieken gaan enkel over R-getallen, niets over Roofovervallen……

  Geliked door 2 people

 3. Hi Driek, je hebt. helemaal gelijk, op 1 zinnetje na:”het komt nooit meer goed”.
  Echt wel, voor degenen die oprecht de waarheid zoeken , de duisternis ontmaskeren, ook die in ons zelf en dan de enige weg tot Goed de Vader gaan, door Yeshua (Jezus).
  Zij leven dwars door de ellende en de dood heen , de principes van Yeshua uitlevend en zullen in Gods Koninkrijk zijn, omdat ze in Yeshua vergeving hebben ontvangen voor eigen fouten en Hem navolgen in Zijn normen en waarden, de Tora, toegelicht in de Bergrede door Yeshua.
  Iedereen die aan genoemde voorwaarden voldoet zal daar zijn.
  Zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Hoe ik dat weet? 50 jaar lang uitgetest, de woorden van Yeshua kloppen 100% als je ze doet.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 3 people

  • Svalbard zegt:

   Beste Ben Kok,

   Graag wil ik de volgende personen onder uw aandacht brengen.
   Allereerst Amir Tsarfati uit Israël die ons regelmatig voorziet van betrouwbaar nieuws met de Bijbel belicht. Veel nieuws ook dat ons via de reguliere massa media niet bereikt.
   Ten tweede Erick Stakelback uit Amerika met zijn regelmatige Watchmen News.
   Beide personen zijn via YouTube te volgen.
   Wanneer we deze beide personen volgen, wordt het steeds duidelijker hoe actueel de Bijbel is.
   Actueler dan de krant en zonder leugens of propaganda.
   Maar misschien was u al op de hoogte van bovengenoemde personen, die ik zelf al jaren volg.
   Het is meer dan overduidelijk dat we nu al ver in de Eindtijd leven.
   Met vriendelijke groet,

   Svalbard

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Als er iemand ruim 2000 jaar geleden al aan zag komen wat er nu gebeurt , wat voor klootzak is dat dan om dat ál die tijd maar aan te zien komen en gedogen , zonder actie te nemen ?
    Snap écht niet dat er nog onnozelaars zijn die daar in trappen !
    Vergeet heel die klote bijbel , kom met twee voeten terug op aarde en doe effectief wat aan de problemen !
    Ga niet onderuitgezakt op de bank zitten wachten op een of ander debiel verzinsel , dat nóóit waarheid zal worden !
    Snap je nou niet hoe contraproductief jullie vromen zijn ?

    Geliked door 6 people

   • Hi Svalbard,
    Dank je wel, Amir ken ik, helaas verkondigt hij naast veel goede punten 1 onBijbels punt, nl. de zgn. eerdere, aparte opname van de gemeente, die gelovigen gaan dan niet door de moeilijke eindtijd, waarin we overigens al leven, dus tot dusver heeft hij dat blijkbaar mis.
    Erick ken ik niet, ga ik nog beluisteren, heb je een link, die je aan kan bevelen?
    Shalom, moge JHWH. spoedig komen in de gestalte van Yeshua, want dan is de opname van alle oprechte gelovigen vanaf Adam/Eva tot de laatste.
    Ben

    Like

   • Johan zegt:

    Man , kap eens met die nonsens over de eindtijd. Het zal de lezers hier worst wezen.
    Ga je praatjes bij een of ander kerkgenootschap verkondigen, maar niet hier.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    benkokjoodschrpastor 18 januari 2022 om 22:00

    Als ik u was, zou ik eens wat video’s gaan bekijken van JD Farag, Robert Breaker, Tom Hughes en Andy Woods. Er is wel degelijk sprake van de ‘opname van de gemeente’ vóór de zevenjarige (grote) verdrukking. Er zijn voldoende Bijbelverzen die een pre-tribulation rapture aantonen.

    Wat we nu meemaken, zijn voorproefjes van die verschrikkelijke periode, die ook wel ‘Jacob’s trouble’ wordt genoemd. Voordat de hel op aarde écht losbreekt, moet de antichrist zich openbaren. Maar eerst moet de Gemeente van de aarde worden weggenomen.

    De verdrukkingen waarmee christenen in deze wereld altijd al te maken hebben gehad, zijn een pretpark vergeleken bij de laatste zeven jaren, waarin Gods toorn eindelijk over de gehele aarde zal worden uitgestort.

    Vergelijk de Bijbelboeken Daniël en Openbaring met elkaar. Daniël moest een en ander verborgen houden, terwijl het nu duidelijk is wat God aan Johannes heeft geopenbaard. ‘De kleine hoorn’ in Daniël 7:8 is het eerste beest in Openbaring 13.

    Het laatste wereldrijk, dat van de antichrist, wordt momenteel voorbereid. Het wachten is op de NWO-leider, die alle problemen wel even zal gaan oplossen. Ja ja…

    Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk Ben , zijn optimisten levensgevaarlijke individuen !
   Ze vertrouwen en wachten op iets , dat niet bestaat en ons – of alleen hén – toch niet komt redden .
   In plaats van actie te ondernemen gaan ze achterover op de bank zitten wachten op iets dat tóch nooit komt !
   In feite zijn dat levensgevaarlijke figuren .
   Een soort van NSB-ers light .
   Lui waar je niks aan hebt , maar die je ook niet blindelings kunt vertrouwen .
   100 % zeker !

   Geliked door 2 people

   • Dag Harry,
    Ik weet niet wat jij doet om de globalisering te ontmaskeren en de mensen er voor te waarschuwen en een alternatief te bieden?
    Ik doe dat in elk geval wel, zie tora-yeshua.nl , het evangelie verkondigend als het Alternatief, actie voeren met demonstraties, folders, samenkomsten, persoonlijk gesprek e.d..
    Dan doen NSB ers niet, die praten politiek correct mee en helpen Klaus Schwab vooruit.
    Hoor graag wat jouw positie is,
    shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Like

   • karton zegt:

    @ Harry op 18-1-2022 om 21.45 u.
    Ik weet zeker dat de Jehova’s getuigen gelijk hebben/krijgen : zij voorspellen de ondergang van de gehele wereld, alleen…….ze moeten de datum nog ff invullen !
    Voor de rest zal ’t me worst wezen, al dat rare gedoe van mannen die niet mogen trouwen maar zelf wél in grote, wijde jurken gaan lopen, vreemde mutsjes op hun kop zetten, staan te prevelen voor een stukje hout, maar als ze de kans krijgen “de kat in ’t donkerknijpen”.
    Ik moet eigenlijk wel lachen om dat onvolwassen gedrag van die mannetjes !

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Ben KOK : Kunt u mij vertellen waarom Yeshua er zo verschrikkelijk lang overdoet om in te grijpen, eerlijk gezegd lijkt het mij dat hij ook net als anderen wellicht controlled opposition is ..
   Voor de goede orde ik sla alle kerkelijke instituten niet hoog aan, is allemaal een grote business.

   Geliked door 4 people

   • Johan zegt:

    Yeshua heeft last van corona, vandaar.

    Like

   • Dag Lucia,
    Eens mbt alle kerkelijke instituten, daar ben ik al lang klaar mee, vandaar ons alternatief met de Tora-Yeshua gemeente.
    Yeshua is de menselijke verschijning van JHWH, Hij is almachtig, alwetend en trekt Zijn eigen plan, dus Hij komt op Zijn tijd, als de maat/het getal van de niet-gelovigen vol is, dwz als er niemand meer in Hem geïnteresseerd is, net als tgv Noach.
    Op dat moment gaat de deur van de ark dicht, als er niemand meer aan boord wil.
    En tot dan ervaar ik als gelovend in Hem dat Hij me de weg wijst, elke dag, door Zijn woorden in de Bijbel te gehoorzamen,
    Dan ervaar je Zijn aanwezigheid, als Heilige Geest (JHWH is Geest) in je hart.
    Het zou fijn zijn als Hij vandaag al kwam, maar Hij geeft ook de allerlaatste de ruimte om tot bekering te komen.
    Zie de 2e brief van Petrus , hfdst. 3 vers 9, maar lees het hele hoofdstuk.
    En zorg dat je met Hem in het reine bent voor Zijn komst, waarom zou een mens voor eeuwig verloren willen blijven als je de kans hebt om de genade en liefde van JHWH in Yeshua te aanvaarden?
    Shalom
    Ben
    tora-yeshua.nl

    Like

  • bobzelf zegt:

   benkokjoodschrpastor zegt:
   18 januari 2022 om 19:49

   HE BENNIEBOY
   KAN JIJ IN JE EIGEN MOSKEET NIET GEWOON
   EEN GOUDEN KALFIE MAKEN EN OP JE ALTAAR ZETTEN ??
   ZOU ER DAN EINDELIJK WEER EEN NIEUWE BOZE MAN TEVOORSCHIJN KOMEN NA 5000 JAAR OFZO

   HIJ LAAT ZICH NOU DOOR DIE ISLAM AARDIG IN ZIJN ZAK SCHIJTEN HE ??
   HIJ DOET WERKELIJK GEEN FLIKKER DIE OUDE BOKMA FAN OP DIE WOLK

   DE ENIGE DIE KOMT REDDEN IS OOM VLADIMIR
   ZOU DIE DAN MISSCHIEN GOED VERKLEED DE NIEUWE MESSIAS ZIJN ???

   JE WEET HET NIET HE, JE WEET HET NIET .. 32 JAAR GEEN OORLOG GESTART ???

   HIJ DOET WEL GOED ZIJN BEST HE ?? HIJ WEL , GOEIE GOSERT

   WANT IK GA TOCH EEN BEETJE TWIJFELEN NOU AAN DIE DRONKEN LOR OP DIE WOLK !!

   HEBBIE AL UITGEZOCHT. WAAROM DAT HELE VOLK OP ZIJN FLIKKER KREEG, TERWIJL HET GEBOD NOG IN DE TAFEL GETIMMERD MOEST WORDEN ??

   JIJ WEET NIET ECHT VEEL HE ???

   MAAR JA, DISCUSSIEREN WEET JE NIET HOE JE HET SCHRIJFT.
   DUS
   ALLEEN MET KLEINE LETTERS , IN JE TABERNAKEL TOCH ??
   IK VIND DAT EEN BEETJE ECHT SAMEN MET JOU , ?? IN DIE TENT ??

   BEN JE DAN EEN LOSER DACHT HET WEL HE .

   JE HEBT HIER MISSCHIEN 1 VOLGER DUS KAN JE NIET BETER , NAAR DE HOEREN GAAN MET ZIJN TWEETJES DAN LULLEN WIJ HIER OP EEN WAT HOGER NIVEAU GEWOON LEKKER DOOR

   MIJN GOD WAT ZAL DIE MOZES DE TERING INGEHAD HEBBEN OP DIE NATTE NIKE SLIPPERS OP DIE ZEIKNATTE BERG. MET DAT GEBLIKSEM IN DAT KUTWEER

   OOM DE 15 GEBODEN

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Waarom zo weinig respect?
    We weten hier wel dat “Vladimir” jouw God is.
    Maar waarom zo doen tegen de heer Kok die in zijn God gelooft?

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    Tineke zegt:
    19 januari 2022 om 17:40

    WAAOM OMDAT DEZE MALLOOT ,DUS NOOIT ERGENS OP INGAAT
    EN ZIJN ER GEPOMPTE GELOOF DUS HEILIG IS

    NOU IK HAAL DIE LULVERHALEN DUS AL 65 JAAR ONDERUIT , HARRY OOK

    SODEMIETER NOU TOCH EEN KEER OP

    DE LAATSTE KEER DAT DIE DRONKEN LOR ER EFFE WAS , MET BLIMSEM EN DODELIJKE STRALEN ??

    WAS IN DE WOSTIJN , DUS WEET IK WEET 5000 JAAR GELEDEN

    EN DAT LULVERHAAL IS DAN HEILIG VOOR DIE KOK SNIJBOON

    EN IK HEB GEWOON DIRECTE VRAGEN GESTELD , OVER DAT GOIUDEN KALF EN NIET 1 KEER HE ??

    DUS ALS DE GEBOD DUS IN DAT TAKKENWEER IN ELKAAR GEFROMMELD WORDT DAAR BOVEN OP DIE BER

    STAAN ALLE GEVLUCHTE ISRAELIETEN EEN CARNAVALS FEESIE TE VIEREN

    DUS NIEMAND WERKELIJK NIEMAND KON DAT WETEN VAN U ZULT GEEN ANDERE GODEN AANBIEDEN .

    DUS ?? WAT WAS JE VRAAG OOK ALWEER

    HET ANTWOORD VAN DEZE GELOVIGE THOMAS WAS

    U MOET EERST MAAR EENS MET GEWONE LETTERS GAAN SCHRIJVEN
    EN
    DAN MOCHT IK LANGS KOMEN BIJDEZE HOMOFIEL IN ZIJN TABERNAKEL ??

    ROT EFFE OP , IK KRIJG ER NOG GEEN TERMOMETER IN

    KIJK ALS VOLGENWEEK DE BROER VAN LOU DE PALINGBOER PROZA NEERPLEURT. MOET IK WEER MIJN MUIL HOUDEN

    IK MAAK ALLEEN MAAR MENSEN WAKKER , EN DAN BEDOEL IK MENSEN MET HERSENS

    DUS OF JE BEGRIJPT ER GEEN FLIKKER VAN . OF JE ZIT BIJ DEDOMBOOS

    ALLES WAT NIET KLOPT , KRIJG IK VAN DIE OMHOOG GEVALLEN NITWIT NOOIT GEEN ANTWOORD

    DAT IS JOUW VRIEND IKBENBOOKKOKGEweest !!

    adam en eva,…. kain en abel , kain slaat abel dood….. is mij geleerd op het groen van prinsteren

    en kain !!! let effe op !! ja . leg jij het anders aan mij uit !!

    KAIN STICHT EN EIGEN VOLK , ?????????????????????

    JA TUURLIJK , ANTWOORD BENNIEBOB, ZIJN MIDDELVINGER

    WAT IS ER MIS AAN MIJN VRAAG . NIKS TOCH

    NOU EN IK HEB OP EEN TE HOOG NIVEAU GEWERKT . DUS ALS HIJ REAGEERT DEZE MINKUKEL ZEIK IK HEM AF

    EN OM EERLIJK ZIJN MET EEN HELE HOOP PLEZIER OOK NOG

    WHAHAHAHAHAHAHA

    NOU VERTEL EVEN WAT ER MIS IS MET OME BOBBIE

    p.s. vladimir is toevallig mijn echte oom , en met deze standvastige held en mensenredder is niks mis

    ik kijk niet tgen kanjers op, ik maak wel een diepe buiging voor mensen die hun leven en in dewaagschaal zetten met de dood voor ogen

    OM JE EIGEN LAND EN EEN 15 MILJOEN LANDGENOTEN , EEN GOED TEVEN TE WILLEN GEVEN

    EN TE BESCHERMEN TEGEN HET USA GAJUS

    EN HET IS HEM GELUKT .

    IK HEB MAAR 1 VOLIJKE GOD, DIE GEEN OORLOGEN VEROORZAAKTY MAAR AAN DE DIEREN EN MENSEN IN DE HELE WERELD DENKT

    MIJN GROTE MANITOU ..

    NOU VERTEL JIJ NOU EFFE WAT NIET AAN MIJN GROTE MANITOU DEUGT

    NOGMAALS HUGGIE

    IK WORDT SCHIJTZIEK VAN DIE KERKEN EN GELOVEN EN ALLEMAAL HEBBENZE HET GOEIE GELOOF

    TIEFT STRAALT LEKKER OP . MET DIE KERK RATTEN DUS OOK

    MET OOMIKBENOOKKOKGEWEEST MIJNFAVORIETE LOSER PREDIKANT

    OOM EEN KWAKKIE VASELINE EN LOOPT U MAAR ZACHIES TEGEN MIJN AAN WHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Rutte en Kaag zijn muppets net als Biden, niet democratisch gekozen, maar neergezet door de WEF-sekte.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik ga in ieder geval bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart gewoon blanco stemmen en laat mijn geld aan mij neven na opdat die afschuwelijke overheid het nooit in handen krijgt!

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Je mag het ook hier brengen hoor Jules !

    Like

   • karton zegt:

    @ Jules V. op 18-1-2022 om 22.11 u.
    U laat uw geld na aan uw neven ? Hebt u niet een lieftallig nichtje ?
    Ik heb óók geen nichtje in een voor mij aantrekkelijke leeftijd maar ik heb m’n buufje van 34 tot erfgename benoemd, m’n echtgenote weet hier niks van , das dus een verrassing voor haar, over, hopelijk, enige jaren !

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik ga trouwens in maart NOOIT meer stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen of stem gewoon blanco!

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Cleo.En niet te vergeten de nazi bilderberg groep waar het nep koningshuis vuistdiep in zit.

   Geliked door 3 people

 5. VarAway zegt:

  Klein correctie, Klaus Schwartz is Zwitser

  Like

 6. VarAway zegt:

  SCHWAB,

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Driek; bijna niemand wou Rutte weer terug hebben, hij regelde zijn grote VVD en een grote D66 even via de gestolen verkiezingen die Kaag kopieerde vanuit de Amerikaanse verkiezingen. En veel Nederlanders adoreren Rutte niet, maar zijn te bang voor het systeem om zich te verzetten. En natuurlijk lopen er ook veel idioten rond (zo’n 30% van de bevolking) die wel achter hem staan. Weer een 30% kan hem wel ophangen, en de overige 40% staan op het punt zich aan te sluiten bij diegenen die zich verzetten. Verder is Kuipers bezig via zijn – besmettingen – om Rutte a.s. Dinsdag munitie te geven tot het rechtvaardigen van zwaardere maatregelen.

  Geliked door 3 people

 8. Mario Schettini zegt:

  @Ravian
  wat voor zotte reactie plempt u hier. deze reactie is een teken van minachting voor Nederland. bent u ook voor de wok waanzin?

  Like

  • Ravian zegt:

   “Doch vanaf het begin van de corona-crisis hadden alle ondernemers gezamenlijk hun poot stijf moeten houden door niet mee te werken aan die idioterie. Elke horecaondernemer die de burger om een pasje vraagt, is fout. Net zo fout als de burgers die in de Tweede wereldoorlog hun ogen sloten voor de Jodenvervolging. Het zijn allemaal landverraders, meelopers, volgelingen van Klaus Schwab. Het is NSB-gedrag. Die Nederlandse burgers lopen weer braaf achter een Duitse leider aan die straks zonder enig mededogen dood en verderf gaat zaaien.”

   Is het so duidelijker?
   En het helpt als je reacties op een reactie onder die reactie plaatst, dank u.

   Geliked door 7 people

  • bobzelf zegt:

   Mario Schettini zegt:
   18 januari 2022 om 21:26

   HELAAS MOET IK MEDEDELEN DAT RAVIAN

   EEN GOEIE KIJK OP DE WERELD HEEFT.

   U VOND JUDAS ISKARIOT, IETS MET EEN HAAN EN 3 X KRAAIEN

   EN DAN ROEPEN IK KEN DIE MAFKEES NIET
   EN
   DAAR IN DIE MOEILIJKE JAREN, DE VOLGENDE OCHTEND EFFE 30 ZILVERLINGEN OP GING HALEN
   BIJ… IK WAS MIJN HANDEN IN ONSCHULD, DIE OUWE ROMEINSERUKKER PONTIUS PILATUS

   DUS IK DENK DAT HIJ HELEMAAL GEEN SPIJT HAD MAAR DAT OUWE PAULUSEN PETRUS EN NOG EEN ENKELE HOMFIEL JUDAS GEWOON OPGEKNOOKT HEBBEN

   KIJ DAN WORDT INEENS ZO’N HEEL VERHAAL EEN STUK DUIDELIJKER

   JA, IK HEB 10 JAAR BIJBELSE GESCHIEDNIS GEHAD, EN IK HERKEN OPLICHTERS EN MATENNAAIERS GELIJK

   WHAHAHAHAHA

   DUS WAT BEGRIJPT U NIET HELEMAAL ???,
   DAT DE NEDERLANDER DUS ZIJN HELE LEVEN NIKS ANDERS GEDAAN HEBBEN

   DE BALENENDE VOC MENTALITEIT !!
   HELE LANDEN LEEGGESTOLEN , YOU NAME IT

   DOOR DE PIETEN HEYN , EN ADOLF DE RUYTER, DATWAREN GODVERDOMME DE GROOTSTE BOEVEN EN PIRATEN TER WERELD, HAD U OOK NIET HELEMAAL BEGREPEN ??

   DE USA HEEFT DIE HOBBY NU WERELDWIJD OVERGENOMEN

   GOUD , SIERADEN DIAMANTEN OLIE, , HEROINE VELDEN ENZE 2 JAAR BESCHERMEN IN AFHANISTAN , WAT EEN KUTVOLK

   DUS IK GEEF 12 PUNTEN VOOR RAVIAN EN U 2 PUNTEN VOOR DE MOEITE

   DE WERELD IS TOCH HELEMAAL NIET ZO MOEILIJK TE BEGRIJPEN

   DE JODEN ?? MIJN GOD DIE DEDEN TOCH OOK NOOIT IETSANDERS ??

   OOM MAX TAILLEUR

   Geliked door 1 persoon

 9. Mario Schettini zegt:

  Wok waanzin moet woke waanzin zijn. mijn verontschuldiging.

  Like

 10. antiislamnu zegt:

  Het is inderdaad verbijsterend hoeveel achterlijke er rond lopen. Zelfs asielparasieten weten meer van de Nederlandse politiek .

  Geliked door 3 people

 11. LUCIA zegt:

  @Mario ..neen Ravian is een realist het aantal NSBérs in Nederland was ontstellend groot .

  Geliked door 5 people

 12. johannes zegt:

  Wacht maar tot rotte en/of hielenlikkers aan hún centjes of baantjes komt………dit soort gespuis is toch niet eerder tevreden dan dat ze met hun stronteigenwijze harses uiteindelijk iedereen hebben kaal gevreten , en net wanneer ze denken gewonnen te hebben komt t klapstuk :), dan zullen z(w)e wel eens zien wie de werkelijke Baas is (al komen ze zelf eerst ook nog met een wannabe op de proppen).
  Maar vooralsnog zijn zoals altijd eerst de goeien de klos, maar goed, zo filter je de slechten van de goeden denk ik dan maar, ik bedoel ze moeten ook niet voor zweetvoeten (alleen) worden aangepakt toch……?
  Maar al met al , waarom nou , we hadden het zo goed kunnen hebben met zn allen, maar altijd in (bijna) elk regime/systeem zitten altijd weer van die figuren die net weer wat meer macht/bezit/ego dan de ander moeten hebben en het verpesten voor het grote deel van de wereld en de bek maar vol hebben over sociaal zijn en verantwoordelijkheden/plichten, nou je bent sociaal of neemt je verantwoordelijkheid (trouwens net als vrijheid vanuit respect en liefde voor de ander), die dring je niet aan een ander op voor jouw gevoel van geweldig zijn omdat jij overtuigd bent van je gelijk !
  Aan de vruchten kent men de boom zullen we maar zeggen

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Sorry maar veel respect kan ik voor Rutte niet meer opbrengen. Hij is het grootste gevaar voor de Nederlandse samenleving. De geslepen rat is een meester in de boel te manipuleren en mensen te gebruiken om zelf buiten spel te blijven vandaar dat hij nu ook voor de vierde maal Nederland verder naar de klote kan gaan helpen. Hij kan zich wel terdege herinneren wat hij inmiddels al op zijn kerfstok heeft maar doet bewust of dat zijn neus bloedt. Een intelligent mens heeft deze geslepen WEF rat wel door. Hij staan uiteindelijk in dienst van het WEF onder leiding van zijn grote fascistische vriend SCHWAB. De rat loopt zelfs al tijden rond met een tas met het WEF logo. Ik hoop één ding dat hij het liefst morgen nog keihard op zijn muil valt en flink wordt afgerekend vanwege zijn leugens, volks- en landverraad.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Iemand zal Van Dissel een keer recht in zijn gezicht moeten uitlachen en zeggen dat hij een ongelofelijke ouwehoer is.

  30% van de COVID-patiënten is niet door maar mét een besmetting opgenomen | 20-01-2022

  Like

 15. Jan zegt:

  Van Haga over de puinbak die Nederland is geworden onder de gansterbende van Rutte. Zenuwpees Hermans in de verdediging. Dat vreselijk gesticulerend mens moet eens naar een psychiater of een ander baantje zoeken

  Hermens: “Welles, als ik zeg dat er een stikstofprobeem is is die er”

  “en boeren krijgen perspectief”
  Die bekkentreksters heeft niet door dat zij nu liegt want boeren worden massaal weggetreiterd

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan op 21-1-2022 om 08.21 u.
   Dit gratenpakhuis, Hermans, dochter van opper-graaier Loek Hermans, loopt al jaren bij psychologen én psychiaters. Zij hebben luid en duidelijk aangegeven dat zij NIET te genezen is…….ik herhaal : NIET te genezen is van haar gekte.
   Zij lijdt naast diverse psychische aandoeningen maar óók nog eens aan ADHD in zeer ernstige mate.
   De enige plek waar zij, volgens de behandelende artsen, weinig gevaar kon stichten én waar zij zich enigszins zou thuis voelen tussen de overige patiënten, was de Kamer, daarom is zij daar geplaatst, valt ze niet écht op tussen alle andere patiënten.

   Like

   • Jan zegt:

    Ik heb eens op haar gezicht gelet. Niet normaal en al die armbewegingen. Hoe langer het duurt hoe meer zij begint te hijgen en te gesticuleren en gekke bekken trekt.
    En dan iets stellig beweren waar niets over bekend is, maar slechts aannames zijn.
    Ik begrijp niet hoe je jezelf dit kunt aandoen ik de Kamer als Kamerlid, zo staan te schutteren.

    Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  @Tineke zegt:
  19 januari 2022 om 17:40

  Als je vasthoudt dat dit ventje een psychiatrisch geval is valt alles op zijn plek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s