Verkiezingsfraude in de VS (9)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees HIER deel 1 t/m 8 van “Verkiezingsfraude in de VS)

De reguliere media hoor je er niet over. Zowel in de VS als in Europa en de rest van de wereld wordt er als vanzelfsprekend van uitgegaan dat Joe Biden rechtmatig president is van de VS. Maar intussen is de bevolking van de VS hierover sterk verdeeld en die tweedeling woedt als een veenbrand.

Zoals ik in eerdere artikelen beschreef speelt het onderwerp “verkiezingsfraude” in de VS tot op de dag van vandaag een grote rol. Het is namelijk niet de vraag OF er fraude is gepleegd tijdens de verkiezingen van 2020. Na alles wat er inmiddels naar buiten is gekomen, staat het als een paal boven water DAT er op grote schaal met de uitgebrachte stemmen en de uitslagen is geknoeid. Nee, de vraag is meer of er met deze wetenschap iets wordt gedaan. Wordt er strafrechtelijk onderzoek gedaan, worden de uitslagen in bepaalde staten nietig verklaard en komt de positie van president Biden daadwerkelijk in gevaar als er wordt aangetoond dat hij in bepaalde staten onterecht tot winnaar is verklaard?

De Democraten zijn knap zenuwachtig door de niet aflatende bezwarende berichtgeving hierover. Gisteren verklaarde het DHS (Department of Homeland Security = Ministerie van Binnenlandse Veiligheid) dat er een “verhoogde terrorismedreiging” is door de online-berichten over “valse informatie over verkiezingsfraude en samenzweringstheorieën”. De vrijheid van meningsuiting staat door dit soort berichten ernstig onder druk. Oud-president Trump liet een verklaring uitgaan, waarin hij zei dat de Democraten er zó op gebrand zijn om de realiteit te verdoezelen, dat ze het uitspreken van de waarheid nu als crimineel bestempelen. Je houdt het niet voor mogelijk. Trump zei in zijn verklaring het volgende:

8 februari 2022. Verklaring van Donald J. Trump, 45e president van de Verenigde Staten van Amerika:

“De regering Biden zegt dat ´complottheorieën´ over verkiezingen de grootste bedreiging vormen voor het land. Maar neemt het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid in zijn lijst van complottheorieën het onweerlegbare bewijs op tape mee van het massaal binnenhalen van illegale post-stembiljetten in de Swing States? Daardoor hadden ze méér stemmen dan kiezers. En van het feit dat in Georgia duizenden dubbele stemmen werden gescand en kiezersfraude werd gepleegd met vervalste stemmen-tellingen voor Joe Biden? Nemen ze mee dat in Wisconsin meer dan twee keer de verkiezingsmarge is gestemd, zonder dat kiezers hun ID hoefden laten zien, wat illegaal is? Of de wijdverspreide fraude die in verpleeghuizen is ontdekt? Of hoe in Arizona 23.344 post-stembiljetten werden geteld van personen die niet op de aangegeven adressen woonden, en dat er meer dan 100% opkomst was voor post-stembiljetten in districten in Pima County? Hoe zit het met de vele schendingen van de grondwet en de miljoenen dollars die door de CEO van FaceBook in de Swing States zijn gepompt om de verkiezingen naar zich toe te trekken? 

De Biden-regering doet er alles aan om weg te kijken van de massale onregelmatigheden en van de kiezersfraude die en tijdens de presidentsverkiezingen van 2020. Het is belachelijk om nu via het Ministerie van Binnenlandse Zaken je eigen burgers te bestempelen als “terroristen”. Het Ministerie zou zich moeten concentreren op de zuidgrens, waar miljoenen mensen uit onbekende oorden ons land binnenstromen. De Democraten zijn er zó op gebrand om de waarheid te verdoezelen, dat ze het uitspreken van de waarheid als crimineel bestempelen!”
Tot zover Trump.

Oud-president Trump roert zich herhaaldelijk over dit onderwerp. Tijdens zijn openbare bijeenkomsten komt “verkiezingsfraude” steevast ter sprake. Bovenstaande verklaring laat er geen twijfel over bestaan dat hij er stellig van overtuigd is dat de verkiezingen van hem zijn gestolen. De naar boven gekomen onregelmatigheden lijken hem gelijk te geven.

Inmiddels hebben in verschillende Swing States “legislators” (afgevaardigden van House en Senaat) op grond van de aangetoonde onregelmatigheden aangedrongen op nietigverklaring van de uitslagen van 2020. Als dat lukt, komt het presidentschap van Joe Biden daadwerkelijk op de tocht te staan.

Het is dus helemaal niet zo gek dat de Democraten zich zorgen maken en proberen om kritische geluiden af te doen als nep-nieuws en complottheorie. Het feit dat ze zelfs proberen om berichtgeving hierover te criminaliseren, wijst erop dat ze niet zeker van hun zaak zijn. We moeten dus helemaal niet gek opkijken als vandaag of morgen Trump uiteindelijk gelijk krijgt en Biden gedwongen wordt om het Witte Huis te verlaten. Dat nieuws zal de reguliere pers wereldwijd – en ook in ons land – zeker halen!

Bron:
thegatewaypundit.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (9)

  1. Peter. zegt:

    Straks nog een oorlog met Rusland ,dankzij die ouwe seniele trekpop .

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Peter Inderdaad de seniele idioot Biden trekt ons niet alleen de oorlog in het ongekozen zooitje miljarden verspillers in Brussel alsmede Rutte met zijn grote muil sleuren heel Europa in een oorlog tegen Rusland mee. Het ligt niet aan Poetin zoals de linkse media ons dit tracht wijs te maken. Poetin laat in ieder geval zijn macht zien door Macron aan de lange tafel op grote afstand te houden waarom omdat fascist Macron vertikte een test te doen terwijl hij zijn eigen volk dwingt tot zelfs verplicht vaccineren probeer maar eens Frankrijk binnen te komen zonder test of corona toegangsbewijs. Macron was bang dat anders de Russen zijn DNA op zouden slaan nou dan heb ik slecht nieuws als deze zak al een kopje o.i.d. aanraakt hebben ze al zijn DNA terwijl Europa van miljoenen mensen de DNA al hebben opgeslagen. Respect voor Poetin een daadkrachtig leider. Daar kunnen onze politieke lapzwansen nog wel eens wat van leren.

      Geliked door 1 persoon

  2. Kees zegt:

    Dat zal ongetwijfeld zijn bedoeling zijn, want dan stopt deze discussie.

    Like

Plaats een reactie