Rusland van “Great Reset” uitgesloten: Klaus Schwab bevriest betrekkingen met Poetin

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Onverhoopte crisiswinnaar?

Het World Economic Forum Davos (WEF) kondigde nu het bevriezen van alle betrekkingen met Rusland respectievelijk president Vladimir Poetin aan. Vanwege de Russische invasie in de Oekraïne. Men zou zich niet inlaten met “gesanctioneerde individuen” en zou alle betrekkingen met een relatie tot Rusland hebben bevroren, zei de woordvoerster van het WEF, Amanda Russo, tegenover “Politico”. WEF-leider Klaus Schwab liet zich daarover tot nu toe niet uit.

Meningsverandering

Klaus Schwab´s “World Economic Forum” (WEF) had in het verleden tamelijke goede betrekkingen met Rusland. Poetin was enkele malen als spreker bij het Forum uitgenodigd, zoals “Wochenblick” berichtte. Bij de virtuele WEF-ontmoeting in 2021, op het hoogtepunt van de pandemie, waarschuwde Poetin voor een oorlog van “allen tegen allen”. “De corona-pandemie is een grote uitdaging voor de mensheid geworden en heeft structurele veranderingen bespoedigd, waarvoor de voorwaarden al bestonden”, zei het Russische staatshoofd in januari 2021. “We hebben alle redenen om aan te nemen dat de spanningen zich nog verder zouden kunnen verscherpen”, zei Poetin verder. Toen Schwab Poetin bij deze ontmoeting voorstelde, noemde hij hem een “wezenlijke stem in de wereldaangelegenheden”. Daarmee herhaalde hij zijn uitspraak uit 2009, volgens welke hem geen enkel probleem te binnen zou schieten dat zonder de deelname van Rusland opgelost zou kunnen worden.

SWIFT-betalingssysteem is WEF-partner

De aankondiging van de elitaire globalisten-fan-clubs komt na de serie sancties van de VS, de EU, Canada en enkele andere landen. De “bestraffing” van Rusland vindt vooral plaats in de bankensector, bij olieconcerns, bij Russische oligarchen, Poetin zelf en via het afkappen van SWIFT, het internationale financiële transfersysteem met zetel in België. SWIFT is overigens een belangrijke WEF-partner. Ze is als coöperatie georganiseerd en in het bezit van leden, die 11.000 banken, waardepapiereninstituten en firmaklanten in meer dan 200 landen en regio´s verbindt en gezamenlijk standaards definieert. Een steeds groter wordende groep westelijke ondernemingen kondigden de beëindiging van hun zaken in Rusland aan. Rusland moet het daarom in het vervolg zonder McDonalds en Co. stellen. Russische sporters en kunstenaars worden persoonlijk gesanctioneerd en door de westelijke gemeenschap uitgesloten. Rusland oriënteert zich ondertussen in toenemende mate op China, dat aankondigde de economische en financiële betrekkingen met Moskou zoals gebruikelijk voort te zetten, zoals “Wochenblick” berichtte.

Totalitaire Schwab-agenda

Sinds het begin van de pandemie heeft de naam van het WEF een enorme knauw gekregen. Dit o.a. vanwege de uiterst omstreden agenda over de “Great Reset” en diverse postings, o.a.: “Welkom in het jaar 2030. Ik bezit niets, heb geen privésfeer en het leven was nog nooit zo goed”.

Schwab bestudeert met zijn WEF-lobbyorganisatie al jarenlang strategieën om een globale wereldorde te creëren onder het dictaat van een totalitaire wereldregering naar het model van het Chinese socialisme. (lees hier het artikel in “Wochenblick” over de afschaffing van de democratieën). Het kernstuk van deze plannen is de degradatie van het vrije individu tot wezen van de staat, dat via een belonings-/bestraffingssysteem tot gehoorzaamheid en tot dankbaarheid tegenover het “systeem” gedresseerd wordt. Via het Forum van de Young Global Leaders is het het WEF gelukt om trouwe Schwab-discipelen in de regeringen van verschillende landen te installeren, zoals “Wochenblick” berichtte. Elitaire voorbeelden daarvoor zijn de regeringschefs van Canada (Justin Trudeau) en Nieuw-Zeeland (Jacinda Ardern), die in de pandemie schitterden als despoten en hun ware gezicht lieten zien. Om de nieuwe wereldorde in te voeren, werden er in de loop der jaren globale clan-achtige financiële, economische en mediale structuren opgebouwd, die op bevel en via een druk op de knop gelijkgeschakeld een agenda omzetten. In de corona-pandemie kon je dat heel goed zien.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rusland van “Great Reset” uitgesloten: Klaus Schwab bevriest betrekkingen met Poetin

  1. Triumph 1971 zegt:

    Kennedy Bin Laden Hoessein Kadaffi en nog een paar dit soort gasten kunnen omgelegd worden.Iedereen kotst die Nazi Swabber uit geef mij eens een reden waarom dit gedrocht niet kaltgestellt kan worden.

    Geliked door 3 people

  2. bobzelf zegt:

    ZAL HET GODVERDEGODVER DRUK WORDEN BIJ MIJN OOM

    WAT LEUK , DAAR ZAL DIE VAN WAKKER LIGGEN DENK IK

    DIE KLAAS TOCH

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    Waarschijnlijk krijgt de baas van het landverraders kabinet van de nietsontziende schaamteloze recidiverende Pharma psychopaat Mark R.,wegens zeer ernstige ondermijning in meerdere westerse nep-democratieën na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal gewoon de doodstraf!! Het is te hopen dat Vladimir Poetin zich niet ook laat misbruiken door deze zeer slechte neo-nazi van het compromitterende WEF!!Er is met voorbedachten rade een wig gedreven tussen Rusland en Europa waardoor miljoenen onschuldige mensen in de Oekraïne worden opgeofferd door het hypocriete Amerika en Europa !! Ook zijn net als 80 jaar geleden wederom de Joodse bevolkingsgroepen als zondebok weggezet door neo-nazi’s van de Oekraïne!!De overgebleven Joodse mensen in de Oekraïne moeten zo snel mogelijk worden geëvacueerd !Rusland wordt ten onrechte gedemoniseerd door het achterbakse westen!! Zonder de inzet van de Russen zou Europa nooit zijn bevrijd van de vegetarische eerste Europese klimaatfascist één zekere Adolf Hitler ,de sinistere voorganger van de boosaardige neo-nazi Klaus S. van het criminele alles verwoestende goddeloze WEF!!

    Een werkelijke eyeopener :
    https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-dezelfde-mensen-die-nu-over-rusland-schreeuwen-zijn-dezelfde-zelfingenomen-idioten-die-kleine-kinderen-dwongen-met-gif-ingespoten-te-worden/

    Geliked door 2 people

  4. Rene zegt:

    Klaus Schwab mafia baas van het groten geld met wereld Nasi idee oud recept.

    Like

  5. Harry zegt:

    Denk dat we ons beter bij Rusland aan kunnen sluiten dan bij die smerige EU blijven !
    Tenminste nog één land dat zich niet door die verrotte Schwab laat piepelen !

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Harry Goed idee zo langzaamaan maar politiek asiel aanvragen vanwege de ongekende WEF dictatuur die de samenleving vernietigd. Hoeveel doden zijn er al gevallen door de smerige giftige niet werkende vaccins, hoe triest is het gesteld in onze zorg. Inmiddels staan er meer dan 100.000 mensen op de langdurige wachtlijst om geopereerd te worden en nu al wordt gezegd dat deze inhaalslag niet meer verwezenlijkt kan worden. Hoe ver gaat het hier nog meer en meer voedselbanken, energiearmoede en een enorme toename van duizenden migranten per dag en daar bovenop nog de oorlogsvluchtelingen uit de Oekraïne. De wanhoop over het enorme wanbeleid gaat nu parten spelen omdat die idioten in Brussel en hier radeloos zijn vanwege het niet meer kunnen huisvesten van al deze mensen. Door de energiearmoede zullen veel bedrijven haar produktie moeten staken gevolgen enorme werkloosheid. Kortom de algehele EU ligt aan de rand van de definitieve afgrond dan nog het WEF terreur vanwege de verplichte gezondheidspas of anders uitgesloten worden van het maatschappelijk en sociaal leven en reizen niet meer mogelijk is. Kortom de Russen mogen gelukkig zijn dat die smerige NAZI misdadiger Schwab de banden met Poetin heeft verbroken. Ongehoord dat deze smeerlap nog het leven heeft en de WEF trekpoppen nog niet voor een tribunaal zijn gedaagd om zwaar veroordeelt te worden. Welk weldenkend mens gunt haar kinderen deze toekomst en haalt het nog in zijn of haar hoofd om zich uit te spreken over China of Rusland. Ik zou zeggen begin bij Brussel en eindig in Den Haag om definitief een einde te maken aan het WEF terreur.

      Like

  6. aranka kamp muscal zegt:

    Goed nieuws, dan hebben we straks waar naar toe kunnen vluchten. Deze engerd eigenlijk een soort economisch huurmoordenaar, een wereld vol met armoede en ellende wilt opbouwen en vele mega idioten doen gewoon vrolijk mee.

    Like

  7. Frits zegt:

    Biden of Putin. Aan u de keus. Simpeler kan het niet

    Like

Plaats een reactie