Britse huurling “klapt uit de school” na gevangenneming

(Vertaling: E.J. Bron)

Andrew Hill (foto), een vader van 4 kinderen uit Plymouth, was naar de Oekraïne gegaan om te vechten en werd bij gevechtshandelingen in de regio Mikolajiw door Russische strijdkrachten gevangen genomen. Hij werd na zijn gevangenneming op de Russische tv-zender “Rossiya1” met zijn uitspraken daarover getoond.

Huurling wil naar huis

Voordat Hill naar de Oekraïne kwam, beschikte hij al over gevechtservaring. Hij diende bij de grondtroepen van Groot-Brittannië en vocht in Afghanistan. Hij is een militaire opleider met gevechtservaring.

In het getoonde filmmateriaal laat men Hill zien met een hoofdverband en zijn linkerarm in een draagdoek, hij lijkt gewond te zijn. Men vroeg hem eerst wie hij was en waarom hij naar de Oekraïne was gekomen om te vechten. Hill verklaarde eerste hulp van de Russische eenheden te hebben gekregen. In de loop van het verhoor vroeg hij verder hoe lang hij vastgehouden zou worden, voordat hij naar Engeland zou kunnen terugkeren. Daarop was het antwoord: “Daar kan ik niets over zeggen, maar u kunt er zeker van zijn dat het zo zal zijn.”

Van de kant van de zender “Rossiya1” is te horen: “Andrew Hill legde zijn wapens neer en gaf zich over aan het Russische leger in de regio Mykolajiw, nadat de groep huurlingen, waarin hij vocht, overwonnen en hijzelf gewond geraakt was. “

De Oekraïne had tot nu toe herhaaldelijk ontkend “huurlingen” ingezet te hebben om de Russische strijdkrachten af te weren. De voormalige minister van Defensie van het land zei dat er in de Oekraïne geen “legaal mechanisme” zou zijn dat de rekrutering van huurlingen zou toestaan.

Het hele scenario wordt hierdoor overschaduwd en bevestigt dat de Britse huurling Scott Sibley bij gevechten in de Oekraïne werd gedood en dat twee van zijn landgenoten, Shaun Pinner en Aiden Aslin, door Russische troepen gevangen genomen werden, zoals ook bericht wordt door de “Daily Mirror”. Het filmbericht met de getuigenis van Hill werd echter niet openbaar gemaakt door de “Daily Mirror”.

Voor de camera “zijn gemoed gelucht”

Hill, die het tot nu toe gewend was om, zodra hem dat werd gevraagd, anti-Russische leuzen te propageren, verklaarde nu voor draaiende Russische camera´s op de vraag “wat zou u graag tegen andere Engelsen zeggen, die besloten hebben om naar de Oekraïne te gaan?”: “U moet er echt over nadenken, het gaat ons niet aan.”

Hij verklaarde ook: “Ik heb geen rang, ik weet alleen dat het vreemdelingenlegioen gezegd heeft dat ik zou kunnen helpen.”

Op de vraag naar zijn herkomst en zijn familieomstandigheden verklaarde hij: “Ik heb een ex-vrouw. Mijn vader is dood. Mijn vader is dit jaar met Oud & Nieuw overleden. Ik heb geen contact met haar (zijn moeder).”

“Is er nog iemand anders die voor u kan zorgen”, vroeg men hem. “Mijn kinderen, ik heb vier kinderen en ik heb een partner, met wie ik nu samen ben”, antwoordde Hill.

Op de vraag of hij een wapen had gekregen, zei hij: “Ja, ik droeg een CZ (pistool).” Hij zei met een groep van zeven man geweest te zijn toen hij werd tegengehouden. “Ik heb eigenlijk geen idee wie ze waren”, voegde hij er aan toe.

Hill zei dat hij de grens was overgestoken in het Poolse Shezhuv. Daar zou hij alleen naartoe zijn gegaan en zelf de grens zijn overgestoken. Men vroeg hem hoeveel hij betaald kreeg. Daarop gaf hij geen antwoord. “Ze hebben me niet betaald”, verklaarde hij uiteindelijk.

“Ben ik veilig?”, vroeg Hill. “Ja, je bent veilig, maak je geen zorgen”, was het antwoord.

“Hoe zal het verdergaan, hoelang zal het [onverstaanbaar] duren dat ik naar Engeland kan terugkeren?”, vroeg Hill. “Ik kan op dit moment absoluut niet zeggen hoelang het zal duren, maar u kunt er zeker van zijn dat uw leven niet meer in gevaar is”, was het antwoord.

Meer tips voor andere huurlingen en die het nog willen worden

Enkele groepen huurlingen zouden volgens Hill al geëlimineerd worden, er zouden echter nog enkele zijn, waarvoor het echter niet meer “lang zou duren”, aldus Hill.

Hij liet zich zeer minachtend uit over “zijn” huurling-kameraden. “Ze zouden voor geld elke misdaad, ook op burgers, plegen en ook Russische soldaten folteren.”

Andere “bekentenissen” van de 35-jarige volgen hier:

“Nadat ik in de Oekraïne was aangekomen, werd het me duidelijk dat het hier de hel was”, zei hij, voordat hij er aan toevoegt dat de buitenlandse huurlingen, met wie hij tot vorige week vocht, “werkelijk slechte mensen en sadisten” waren.

“Ze waren bereid elke smerige klus op te knappen voor geld”, zei Hill.

“Ze komen niet alleen voor geld naar de oorlog, ze krijgen geld, maar ze doen het, omdat ze er lol in hebben. Veel van hen begrijpen noch de Oekraïense taal noch de Russische taal.”

Verder verklaart Hill dat de gebrekkige kennis van de huurlingen van de taal er de reden voor is dat “ze burgers doodschieten en willekeurig verwonden.”

Hij voegde er aan toe: “Ze hebben zonder enige schaamte waardevolle spullen van deze mensen gestolen. Huurlingen folterden ook Russische soldaten en Russische activisten. Ze snijden hun vingers af en folteren hen. De gevangen werden geslagen en ze kregen geen eten en drinken. Ik heb nog nooit eerder zo´n wreedheid in deze omvang gezien.”

“Aanhangers van de neonazi´s en de nationalistische ideologie overheersen in dit kamp”, gaat Hill verder. “Ze zijn trots op hun tatoeages van hakenkruisen en het dubbele S-embleem. Het was vreselijk. Helaas bevond ik me onder deze verschrikkelijke mensen en werd onbewust in deze oorlogsmisdaden verwikkeld.”

“Ik weet dat alles fout werd gedaan, en ik hoop op begrip van de kant van de Volksrepubliek Donetsk”, verklaart Hill afsluitend.

In Groot-Brittannië heeft zijn partner Candice Morgan wanhopige inspanningen ondernomen om hem terug te brengen naar Groot-Brittannië, en het nieuws verbreid dat haar partner een “krijgsgevangene” zou zijn.

Slechts een week voor zijn gevangenneming had Hill in een hartstochtelijk verzoek aan zijn volgers op Facebook om meer bronnen voor de strijd tegen de Russen gesmeekt.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Britse huurling “klapt uit de school” na gevangenneming

  1. bobzelf zegt:

    het schijnt dat als je jood bent en een keppeltje opzet

    EN HARD MET JE LUL OP EEN PIANO KAN SLAAN !!

    dat je dan ..

    NA HET VERMOORDEN VAN EEN 30.000 ONSCHULDIGE BURGERS
    EN
    EEN 51.000 GEWOINDEN

    EN NOG STERKER EEN MANNETJE OF 80 LEVEND HEBT VERBRAND ..

    VAN OOM DE BRITSE PREMIER BORIS JOHNSON

    EEN ENGELS PASPOORT KRIJGT , EN OOK JE HELE SS PLEURIS FAMILIE

    DAS MOOI TOCH ALS ADOLFJE 2.0. NU MET KEPPELTJE !!

    WE VECHTEN TOT DE LAATSTE UKRAINIER ??? TUURLIJK

    Geliked door 3 people

    • delamontagne zegt:

      Dat heeft niks met z’n Joods zijn te maken dat ie met z’n “bite” de piano bespeelt.
      Was ’t “tchaikovsky” ……Oh nee dat kan natuurlijk niet ies Russisch.
      De Fransen moeten wel vreemd op kijken als ze ’t Duitse woordje “bitte” in Duitse teksten zien.
      Dat betekent hier n.l “lul” of andere benamingen voor dat instrument.
      En keppeltje ?, dat is toch zo’n rond kleine gevalletje boven op je hoofd.
      Dat heb ik ook vaak op, want als je ouder wordt/bent is ’t dikwijls midden boven op je hoofd Kaal, gebeurt alleen bij heren op oudere leeftijd.
      Kan ook zo’n Marokkaans geval zijn, weet ik niet, heb in ieder geval geen koud hoofd.
      Je haren groeien dan weer waar je ’t liever niet hebt.
      Dat van die moorden in 2014 en die mensen die levend werden verbrand heb ik in NL-teksten nog nergens gelezen [ op alternatieve Sites na ].
      Een paar artikelen terug heb ik iets geschreven over ruzie in de Franse militaire kring.
      Een piloot van de Fr. luchtmacht schrijft vaak artikelen die niet in lijn zijn met de NATO- opvattingen en staat a.h.w achter de Russen.
      Hij is een gepensioneerde, dat wel !

      https://ripostelaique.com/voyage-en-novorossia-liberee-place-a-la-verite.html
      ( dat gebied geven ze nooit meer terug…….)

      Geliked door 2 people

      • bobzelf zegt:

        delamontagne zegt:
        7 mei 2022 om 00:28

        HET WAS MEER EEN OPTELSOM VRIEND
        EN??

        PROBEER JIJ NOU EENS NA 30.000 MENSEN DE DOOD IN GEJAAGD TE HEBBEN

        EEN BRITS PASPOORT ONEVRAAGD TEVENS VOOR JE HELE FAMILIE UITGERIJKT TE KRIJGEN

        DOOR BORIS WHAHAHAHAHAHAHA

        GOHH WAT ZULLEN DE NEDERLANDERS BLIJ ZIJN ????????

        OOM ADOLF HAD MEER PROBLEMEN OM DESTIJDS TE ONTSNAPPEN NAAR ARGENTINIE EN OMSTREKEN UIT ZIJN BUNKERTJE

        DUS MIJN HOOP IS ??
        IK HOOP DAT HIJ TIJDIG OPGEPAKT WORDT. EN ALLE MOORDEN BEKEND GEMAAKT WORDEN

        ALS HIJ VOOR EEN TRIBUNAAL STAAT BIJ OOM VLADY

        DIE BOKKENLUL

        IEMAND NOG IETS GEHOORD OVER GOEIE VACCINS VAN ONZE HELD NUMAN ?? DE BOKKENLUL

        Geliked door 2 people

      • delamontagne zegt:

        lk zit net hier boven “bij-te-komen” van de schrik met ’n wijntje.
        Was in de tuin aan ’t werk en 12,00 tijd
        op te houden, ga naar boven de stenen trap op en……….tussen de dozen van m’n katten kronkelt een grote, lange zwarte Slang.
        M’n hart klopte in mijn keel van schrik en dat voor ’n 8@ jarige.
        18 gebeld en binnen 10 à 15 min waren ze hier, de Police in speciale kleding.
        ( niet om mij als “oudere-heer” te arresteren, maar dat beest ) [ je schrikt je kapot als voormalig Rrotterdammertttt. ]

        Maar ik hoop je krijgt gelijk en ze krijgen die “heilige” Zellinskiki te pakken, maar ik denk hij dan in England zit als British citizen bij The Queen opschoot.
        In Fr. kranten kun je soms anders over die heiligert lezen dan in NL.
        Heb ’n sarcastisch gedichtje van ’n Fr. persoon bij artikel:
        “Hoeveel genders heb jij vandaag?” …..gezet.

        Like

  2. koosv8 zegt:

    Zo gaat het altijd, ze denken alles aan te kunnen, en dan wordt het paniekerig, worden opgepakt ziedaar ze worden in eens weer mens, en zien hoe verschrikkelijk ze eigenlijk zijn. Berouw komt na de zonde.
    Maar niemand zei dat je moest, je ging uit vrije wil. 30 jaar Siberië eikel. En daarna lekker naar huis. Goed bezig. Maar als het aan mij was kreeg hij de kogel.

    Geliked door 2 people

  3. Johan P zegt:

    Ophangen zou het beste zijn. Indien niet, dan de rest van zijn leven in een strafkamp.
    Dit gejank achteraf is gewoon niet aan te horen. Wat een lul. Hij ging vrijwillig, streed tegen de Russen, nou zal hij de gevolgen moeten dragen, maar in plaats daarvan nu janken en zielig doen en zeggen dat hij graag terug wil naar GB en doen alsof er niets is gebeurd.
    “If you don’t want to do the time, don’t commit the crime”.

    Geliked door 2 people

  4. Groene Leeuw zegt:

    Hill heeft zelf deelgenomen aan executies op Russische krijgsgevangenen. Van mij mag hij de kogel krijgen voor het vuurpeloton deze smerige rat.

    Geliked door 1 persoon

  5. oudmarinier zegt:

    Tja …soldaatje spelen voor ’t ECHIE ,…is toch wel anders dan je dacht he , EZEL !!! En WAT verwacht je nou van ’n HUURLING …?? LOYALITEIT …??? Tja , dat zijn je “maten” …. Als je zonodig ‘soldaatje” wil spelen als zijnde “huurling”…. Meld je dan aan bij het LEGITIEME vreemdelingen legioen van Frankrijk. DAT zijn erkende militairen in een vreemdelingen legioen , en worden ook als zodanig behandeld bij krijgsgevangenschap. EIKEL !!!

    Geliked door 2 people

    • Groene Leeuw zegt:

      Zo is het precies oud-marinier. Militairen die krijgsgevangen worden gemaakt, vallen zoals jij ook weet onder de bescherming van de Geneefse Conventie. Huurlingen en gewapende burgers die op militairen schieten niet. Die vallen onder de Haagse conventie hetgeen betekent dat ze als vijandelijke strijders gezien worden. Ze hebben geen recht op bescherming volgens de Geneefse Conventie en kunnen zelfs geexecuteerd worden in oorlogstijd.

      Geliked door 2 people

      • oudmarinier zegt:

        Yep…helemaal waar. Maar die Geneefse Conventie…pfff….Genoeg militairen van “bepaalde landen” , die schijt hebben aan die Geneefse Conventie , Groene Leeuw. Maar idd , onder normale omstandigheden , mag men er van uitgaan dat alle landen hun krijgsgevangen , op een menswaardige manier behandelen.

        Like

  6. boorzalf zegt:

    Die gaat gewoon naar een gevangenis in de goolag. Voor een jaar of 25. En dan….. heel misschien mag hij weer naar huis. Hoe wel ik eerder denkt dat hij de doodstraf krijgt. Nadat hij flink is uitgehoort.

    Geliked door 2 people

    • Groene Leeuw zegt:

      Hij heeft talloze Russische krijgsgevangenen geexecuteerd. Als hij voor de Russische krijgsraad moet verschijnen, loopt hij vrijwel zeker 100% kans de kogel te krijgen. Het militaire straf en tuchtrecht daar kent en past daar nog de doodstraf toe in tijden van oorlog en conflicten.

      Geliked door 2 people

  7. leeuw7 zegt:

    De vaccinazi’s te Brussel zoals o.a ; de zeer slechte goddeloze horror dokter Ursula von der L en haar Europese medeplichtige WEF pharma maffia vaccinazi’s trawanten horen zo snel mogelijk na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal de doodstraf te krijgen voor de met voorbedachten rade gepleegde zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid !!Europa heeft met opzet samen met de satanische onwettige president,de alzheimer patiënt ,de zeer zware criminele pharma maffia psychopaat Joe B uit de VS deze oorlog tegen Rusland ontketend!!Vladimir Poetin zou er goed aan doen de werkelijke daders zo snel mogelijk bekend te maken!! Voor Vladimir Poetin hoop ik dat hij uit die satanische WEF sekte gestapt is!! Nee de afgrijselijke verschrikkelijke Oekraïne oorlog is niet wat het lijkt,wederom worden net als tijdens het WEF criminele COVID-19 pharma maffia stappenplan miljoenen mensenlevens meedogenloos tegen elkaar uitgespeeld door het totaal gecorrumpeerde fascistische zogenaamde “democratische “ totaal gecorrumpeerde transhumanistische establishment!!Zolang wij ons niet bevrijden van deze satanische geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia overheden gaat het destabiliseren van de wereld gewoon door !! Mensen als de nietsontziende schaamteloze recidiverende psychopaten zoals;de pharma maffia vaccinazi’s Mark R.,Hugo de J., terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele medeplichtige pharma maffia trawanten hadden allang achter slot en grendel moeten worden opgesloten!! Deze Oekraïne oorlog stop je natuurlijk niet door er zware wapens ernaar toe te sturen!!
    Jammer dat zo weinig mensen bij justitie en defensie geen moed hebben de werkelijke daders van hun bed te lichten,waarschijnlijk hebben de semi-criminele “NSBers”van het NCTV ,de MIVD en andere laffe overheidsinstanties het te druk met het bespioneren van Geert Wilders,Thierry Baudet en andere Nederlandse mensen die wel het verschil willen maken in het door WEF pharma maffia vaccinazi’s bedreigde Nederland!!!Nederland heeft aantoonbaar niets ,maar dan ook niets geleerd van de tweede Wereldoorlog!!!Een hopeloos zooitje satanische transhumanistische geïnstitutionaliseerde landverraders die ook Nederland wederom verder dreigen te destabiliseren !!

    Deze huurlingen in de Oekraïne zijn vooral aangemoedigd door hun criminele WEF pharma maffia vaccinazi misleiders zoals de ruggengraatloze WEF vaccinazi Boris Johnson!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  8. droevige mof zegt:

    De Russische kijk op Oekraïense oorlogsmisdaden. In ieder geval werden ze aan de VN voorgelegd. De link naar het Russische persbureau Tass is in Duitsland geblokkeerd, werkt alleen via een Oostenrijkse blog. Het is duidelijk dat we in een informatie oorlog zitten.

    Russia presents at UN vast evidence of crimes by Ukrainian military
    https://tass.com/politics/1448191?utm_source=bachheimer.com&utm_medium=referral&utm_campaign=bachheimer.com&utm_referrer=bachheimer.com

    Geliked door 1 persoon

  9. boorzalf zegt:

    Andrew mag straks naar huis, maar eerst even op dat afvoer putje gaan staan. En zo kwam Andrew weer veilig thuis, maar dan wel tussen 6 planken. ⚰️
    En met een briefje er bij “Andrew is helaas overleden aan verwondingen”.
    🪦 “Hij rust nu in de hel voor zijn misdaden”

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      boorzalf zegt:
      7 mei 2022 om 11:10

      IK VIND DEZE ALTIJD WEL GEINIG …

      ANDREW HEEFT VOLGENS WELINGELICHBTE KRINGEN

      ZELFMOORD GEPLEEGD !!

      HIJ LIEP WANDELEND ZIJN MES SCHOON TE MAKEN
      EN
      IS GESTRUIKELD
      EN
      IN ZIJN EIGEN MES GEVALLEN
      EN
      DAT 30 X

      WHAHAHAHAHAHAHA

      Geliked door 1 persoon

  10. Scevian zegt:

    Deze man zal er alles aan doen om in leven te blijven.
    Hij verteld wat hem wordt opgedragen wordt.
    Net als 99,9% van alle mensen dat zouden doen, als je geslagen of gemarteld wordt.
    Oorlog is geen feest.
    Aan beide kanten van het front sterven onnodig mensen .
    De machthebbers van de wereld geven echt geen reet om mensen levens.
    Van de zo genaamde bevrijde steden rest alleen nog puin.
    Die paar bewoners die het overleven zijn terug bij de middeleeuwen.
    Het gaat om grondstoffen , en wereld heerschappij.
    Volgens mij (ik kan het mis hebben natuurlijk) is het de bedoeling dat de gewone burger dadelijk ook aan de geeuw hoger ligt.
    De welvaart die we de laatste 50 jaar hebben gehad zal smelten als sneeuw in een woestijn.
    Alles waar je trots op was wordt afgebroken, Vrijheid,Welvaart,Gezondheid,Onderdak , bestaat dadelijk alleen nog maar voor een enkeling.
    Maar ik troost mij met de gedachte dat Jesus terug komt.
    En dat hij zal oordelen over hen die op de wereld leed veroorzaken.
    Maranatha.

    Like

Plaats een reactie