Pilotenvereniging klaagt 18 Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen aan wegens vaccinatiedwang

(Door: Dr. Peter F. Mayer – Vertaling: E.J. Bron)

Piloot: “Het aantal vaccinatie beschadigden neemt elke dag toe”

Des te meer er gevaccineerd werd, hoe duidelijker het risico wordt van plotseling optredende ziektes zoals hartinfarcten. Piloten zien dit als toenemend veiligheidsrisico voor de commerciële luchtvaart. Er worden geen onderzoeken uitgevoerd om risico´s te uit te sluiten, hoewel piloten stilletjes over gezondheidsproblemen klagen. Blijkbaar is het veiliger om met ongevaccineerde dan met gevaccineerde piloten te vliegen.

Klacht tegen 18 luchtvaartmaatschappijen

Het advocatenkantoor John Pierce Law heeft in naam van de US Freedom Flyers (USFF) en de werknemers van Atlas een klacht tegen Atlas Air ingediend en is van plan om alle grote vliegmaatschappijen, in totaal 18, evenals de Federal Aviation Adminitration (FAA) en het Department of Transportation (DOT) aan te klagen. De motivering is dat de door deze autoriteiten aan de werknemers van de luchtvaartmaatschappijen opgelegde vaccinatievoorschriften hun grondwettelijke, religieuze en medische vrijheden schenden. De klacht tegen Atlas Air werd bij een federale rechtbank in het zuidelijke district van Florida ingediend, en meer dan 100 eisers hebben zich bij de procedure aangesloten.

“In principe gaat het er in deze zaak om of Amerikanen gedwongen zouden moeten worden om te kiezen tussen hun levensonderhoud en de deelname aan een experimentele, gevaarlijke medische behandeling”, staat er in de aanklacht. Bij de eisers gaat het grotendeels om ongevaccineerde piloten, stewardessen en stewards en andere medewerkers van Atlas Air.

Vliegveiligheid betwijfeld

“Het gaat ook om de veiligheid van de Amerikaanse luchtvaartindustrie. Zouden piloten – die volgens een federale verordening tot de gezondste werknemers in de VS moeten behoren –, die een experimenteel “vaccin” genomen hebben, dat nu bewijsbaar potentieel dodelijke bijwerkingen op de lange termijn heeft, toestemming moeten krijgen om in grote vliegtuigen te vliegen? Terwijl diegenen, die (slim genoeg) van zo´n koers afstand hebben genomen uit hun baan gedrongen worden”, staat er in. Atlas Air is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen voor vrachtvervoer in de branche en de wereldwijd grootste gebruiker van Boeing 747 vliegtuigen.

Advocaat had ook succes tegen Rusland-zwendel

Het advocatenkantoor werd opgericht door de advocaat John Pierce, die ook de National Constitutional Law Union heeft opgericht. Daarvoor vertegenwoordigde hij George Papadopoulos in verband met de “Rusland-Hoax” van 2016, bereikte hij een afwijzing van de aanklacht van de DNC en hielp mee om voor zijn cliënt gratie te krijgen door de president van de VS. Hij vertegenwoordigt op dit moment ook aangeklaagde personen, die in verband met de inbraak in het Capitool op 6 januari zijn aangeklaagd.

“De aanklacht werd dus ingediend. We zijn e rop dit moment mee bezig om alle aanklachten te versturen. En daarna zullen we waarschijnlijk weldra uitspraken in kort geding aanvragen om te garanderen dat alle Covid-gerelateerde mandaten onmiddellijk gestopt worden. En daarna zullen we met de juridische strijd, de verzoekschriften, de praktijk en de openbaarmaking doorgaan en tenslotte overgaan tot een proces”, zei Pierce tegenover “Epoch Times”.

Ook de luchtvaartautoriteit (FAA) moet aangeklaagd worden

Deze week wil John Pierce Law nog een aanklacht indienen tegen United Airlines. “We zullen ze in principe allemaal een voor een aanvallen, en daarna zullen we ook tegen de FAA optreden. We zullen bereiken dat deze vaccinatievoorschriften en Covid-beperkingen ongrondwettig verklaard worden. En we zullen laten vaststellen dat er sprake was van discriminatie volgens artikel 7. We zullen strafschade vervanging voor het opzettelijk toedienen van geestelijk leed en soortgelijke dingen”, zei Pierce.

Uiteindelijk zal er een grote vernieuwing nodig zijn. En daarvoor zal waarschijnlijk een wetgeving nodig zijn en alle betrokkenen aan één tafel brengen, maar de eerste stap is een civiele procedure.”

Vaccinatiebevel gelast door president Biden

Luchtvaartmaatschappijen, die opdrachtnemers van de staat zijn, zijn door de verordening van president Joe Biden van september vorig jaar getroffen, die zegt dat alle medewerkers van deze ondernemingen tegen Covid gevaccineerd moeten worden. Pierce zei dat hij, zodra hij van de voorschriften voor luchtvaartmaatschappijen hoorde, voorspelde dat dit de volgende grote golf van juridische ruzies zou zijn.

[Deze aanklachten zijn] absoluut beslissend. Het is een hele, hele rode lijn – wanneer men op een punt komt waarop men moet kiezen tussen een experimentele medicijnspuit in de arm en je loonstrook, is dat gewoon on-Amerikaans, het is ongrondwettig, het is stuitend, het is ziek.”

Josh Yoder, een piloot en woordvoerder van de Freedom Flyers, zegt dat er pesterijen, dreigingen, intimidaties, vaccinatieschade en zelfs “zelfmoorden in verband met deze voorschriften” zouden zijn geweest.

Steeds meer vaccinatie beschadigden onder piloten

“We dienen geen verzamelde klachten in. Individuele personen dienen een aanklacht in. De reden daarvoor is dat er zoveel mensen geschaad werden, en wel in verschillende omvang. We hebben het over de ongevaccineerden, die in het nauw gebracht, bedreigd en geïntimideerd werden om zich te laten vaccineren. Dan zijn er ook veel mensen, die tegen hun wil gevaccineerd werden”, aldus Yoder. “En dan hebben we nog de vaccinatie beschadigden, en het aantal van hen neemt elke dag toe”, vervolgde Yoder, “het is gewoon ongelooflijk wat er met piloten gebeurt.”

Bron:
wochenblick.at
Door: Dr. Peter F. Mayer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Pilotenvereniging klaagt 18 Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen aan wegens vaccinatiedwang

 1. antiislamnu zegt:

  We zijn nu al een tijdje aan de gang met de ene na de andere rechtzaak aanklacht maar nergens hoor of zie ik een succesje helemaal niks na da .
  Wat ik wel hoor dat men nu al zeker weet dat er weer een nieuwe covid19 variant komt die bijna zeker weer hartstikke erg is lockdows worden op voorhand niet uitgesloten. .
  Ik denk dat de grote klapper nog gaat komen via de WHO verplichte vaccinatie wereldwijd.

  Geliked door 2 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Alleen de moordenaars van het WEF pharma maffia syndicaat zijn hiervoor verantwoordelijk!!
  Deze groep satanische transhumanistische WEF maffia psychopaten zouden vanwege de zeer zware geïnstitutionaliseerde misdaden tegen de menselijkheid gewoon geruimd moeten worden!!Gelukkig hoef ik over deze gewetenloze WEF bende geen oordeel te vellen!!

  Uiteindelijk zal een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal deze georganiseerde pharma maffia moordenaars moeten gaan berechten!! Daarom wil de pharma horror dokter Ursula von der L een verbod op dit onafhankelijke Neurenberg 2.0 tribunaal !!Deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia oorlogsmisdadigers zijn bang dat hun leugens ontmaskerd worden!!

  Geliked door 3 people

 3. Léon van Duren zegt:

  De wereldbevolking wordt bedrogen door de pharma maffia WHO vaccinazi’s!!!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/05/28/waarom-apenpokken-zijn-geselecteerd-als-nieuwe-pandemie/

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  https://niburu.co/gezondheid/17447-deze-herhaling-van-zetten-moet-stoppen

  Ook het louche geldverslindende ministerie van VWS onder leiding van de pharma maffia psychopaat Ernst K . is aantoonbaar medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Al zijn de leugens van deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia bende nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!! Stop het verder van overheidswege destabiliseren van Nederland!! Herstel de Nederlandse rechtsstaat!! Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het demoraliserende machtsmisbruikende corrupte medische pharma maffia establishment!!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia boevenbende berechten!!Stop de gewetenloze omhooggevallen geïnstitutionaliseerde boevenbende van het corrupte WEF!!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde censuur op de WAARHEID!!!

  Deze berichten zijn enkel en alleen bestemd voor die één procent moedige overheidsdienaren die geen knikkende knieën hebben voor hun collaborerende leidinggevenden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s