KLM mag van rechter nieuwe piloten niet naar vaccinatiestatus vragen: “Dit is een grote overwinning, mensen”

KLM mag nieuwe piloten niet meer vragen naar hun vaccinatiestatus tegen corona en dit gebruiken om kandidaten af te wijzen, op straffe van een boete van 100.000 euro per overtreding. Dat heeft de rechter donderdag bepaald.

De rechter weegt nadrukkelijk mee dat de effectiviteit van de maatregel te betwisten valt en dat de inbreuk op de persoonlijke levenssfeer in dit geval zwaarder weegt dan het belang dat KLM zegt na te streven met deze maatregel, aangezien er ook andere oplossingen mogelijk zijn. KLM legt daarmee te veel druk op nieuwe piloten om zich alsnog te laten vaccineren, aldus de rechter.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op KLM mag van rechter nieuwe piloten niet naar vaccinatiestatus vragen: “Dit is een grote overwinning, mensen”

 1. BosscheBol zegt:

  En nu maar afwachten of onze minister van dwang niet even een hogere rechter belt die morgen dit oordeel nietig verklaart. Voor de zekerheid maakt Hugo dan een noodwet die binnen 24 uur door onze zgn. “volksvertegenwoordiging” wordt aangenomen. Zo ging het al eerder …

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   BosscheBol We hebben nu een duivel van D66 op de post. U weet toch inmiddels wel dat de D66 ratten het meest gevaarlijke gif is wat denkt u dat ons te wachten staat. D66 tirannie Kuipers heeft zijn plannen allang klaar liggen. Het is nu aan het volk om massaal dit soort door Rutte in het zadel geholpen ratten massaal te negeren en er geen enkele aandacht meer aan te besteden. Laat ze zelf stikken in hun mondmuilen en zich dood prikken met de giftige experimentele vaccins https://www.trouw.nl/binnenland/ministerie-moet-mogelijk-miljoenen-coronavaccins-vernietigen. De zoveelste blunder dat miljoenen verspild belastinggeld is. Maar voor meer zorgcapaciteit is geen geld.

   Geliked door 1 persoon

 2. Niek zegt:

  Ik ben begonnen in het boek over massa psychologie uit 1895, wat een hoax en wat een dwang. Er was helemaal niets aan de hand en slechts een oefening en iedereen schoot in een kramp. Achterlijke westerlingen die nog nooit iets hebben meegemaakt en alleen vertrouwen op de overheid of het gezondheidszorg systeem, het lijkt de sovjet unie wel uit de jaren 80, en het ergste is dat ze het ook nog vrijwillig doen en totaal niet door hebben, die kramp zullen ze nog lang moeten bezuren bij KLM. Zij hebben daar een eigen partij kartel opgericht en probeer daar maar eens doorheen te breken, dat is het probleem.

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Petje af voor deze verstandige moedige authentieke oprechte rechters!!

  Misschien gloort er toch nog een oprechte kentering in het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s