WHO moet haar controle-wetgeving vernederend terugtrekken

(Door: Stephen Andrew Mirani – Vertaling: “Malpaso”)

Niet-Westerse landen in de WHO hebben afgelopen week Biden’s 13 controversiële voorstellen tot wijziging van het Pandemieverdrag dat de WHO immense bevoegdheden zou geven bij epidemieën óver íeder onafhankelijk land, in meerderheid weggestemd.

Afgevaardigden van de Westerse landen spraken er hun krachtige steun uit voor Biden’s voorgestelde amendementen en drongen er bij andere landen op aan om zich bij hen aan te sluiten en zo feitelijk hun éigen soevereiniteit in dit “Pandemie-verdrag” weg te stemmen. Het teken dat zaken misschien toch niet helemaal zouden lopen zoals alle Westerse Globalisten wilden, kwam op woensdag 25 mei, toevallig ook ‘Afrika-dag’, what’s in a name.

Botswana las toen een verklaring voor namens de AFRO-World Health Organization/Office for Africa – waarin het werelddeel Afrika vertegenwoordigd is. Zij verklaarden dat zij collectief hun steun voor de ‘hervormingen’ zouden onthouden, omdat de Afrikaanse leden zich hier grote zorgen over maakten. Meerdere andere landen zeiden ook dat ze bedenkingen hadden bij de veranderingen en ze ook niet zouden steunen. Deze omvatten Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en Maleisië. Brazilië zei dat het liever helemaal uit de WHO zou stappen dan toe te staan dat zijn bevolking aan deze nieuwe wijzigingen werd onderworpen. Als men de bevolking van al die landen bijeen telt komt men al snel op een stuk meer dan de helft van de wereldbevolking die blijkbaar nog bij zinnen is.

De WHO en Westerse landen waren toen wel gedwongen zich terug te trekken. Zij hebben echter hun plannen niet opgegeven – verre van dat. In plaats daarvan deden ze wat ze altijd doen als ze het niet halen en ‘draaiden’. Op hun verzoek werd een nieuwe werkgroep bijeen geroepen om “technische aanbevelingen te doen over de voorgestelde wijzigingen” die samen met het Pandemieverdrag opnieuw zullen worden ingediend tijdens de 77e vergadering van de WHO-Gezondheidsvergadering in 2024….

Intussen is er ook al steeds meer tegengas gegeven door Republikeinen in de VS met nieuwe wetsvoorstellen, die het Amerikaanse Congres/de Senaat bevoegdheden geven om alle WHO-mandaten of -richtlijnen die zijn uitgegeven als onderdeel van internationale overeenkomsten gewoon te kunnen negeren; om zo te voorkomen dat de WHO nog meer macht krijgt. Begin dit jaar stelden de Republikeinen al voor om maar gewoon helemaal uit de UN en WHO te stappen.

Afgelopen donderdag heeft de Republikeinse senator Ron Johnson de “No WHO Pandemic Preparedness Treaty, Without Senate Approval Act” in de Senaat geïntroduceerd. Johnson zei: “De soevereiniteit van de Verenigde Staten is niet onderhandelbaar”.

Ook in Australië wil men druk op de eigen parlementen, zowel federaal als de staat, houden en zich hiervan niet laten afleiden. Zet je maar schrap voor de digitale ID, en terwijl het federale parlement opnieuw opstart (de vorige federale regering in Australië is onlangs na 10 jaar aan de macht weggestemd), moeten we alles koste wat kost weer terugschroeven.

We moeten de druk blijven opvoeren en koste wat het kost terugvechten.

Bron:
onenation.org
Door: Stephen Andrew Mirani

Vertaald uit het Engels door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op WHO moet haar controle-wetgeving vernederend terugtrekken

  1. Rensk. zegt:

    En intussen maakt de escalatie tussen Rusland en het Westen zachtjesaan voorderingen. Ik houd mijn hart vast vanwege de ongelofelijke megalomane houding van die gasten in de top van de EU. Alleen al de persoonsverheerlijking van die gasten naar Zelensky. De bewondering naar die man. Ze zouden zo graag ook zo willen zijn. Zo ontzettend triest om te zien hoe deze mensen zichzelf overschatten en tegelijk in feite laten zien dat ze zo slap als een vaatdoek zijn in het nemen van juiste beslissingen. De media doet in ieder geval stinkend haar best de escalatie te bevorderen. Ik denk niet dat ze enig idee hebben wat daar de gevolgen van kunnen zijn. Voorzichtigheid is nu helemaal noodzaak. Doen ze niet.

    Geliked door 3 people

    • Schimanski zegt:

      De media schetsen een totaal vertekent beeld van de situatie en doen steeds of ‘de héle wereld’ zich achter het Westen schaart, nu met dat WHO gedoe, uitgaande van de regerende democraten in de VS en ook met de Oekraïne-oorlog. Qua échte feiten zijn:
      Australië, Canada, Japan, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Zuid-Korea de enige niet-westerse landen die zich achter de strafmaatregelen tegen Rusland hebben geschaard. De overige landen in de wereld met zo ruim 6 miljard inwoners hebben dat níet gedaan, de meesten daarvan stellen zich neutraal op en gebruiken hun gezonde verstand. Wij in in Europa deden dat ook…. ooit. Wat daarmee te zien is is de vollédige ontaarding van de westerse beschaving, op een aantal uitzonderingen na.

      Geliked door 1 persoon

  2. Wim Vreeswijk zegt:

    13 niet-westerse landen zijn inmiddels wakker geworden uit hun winterslaap. Wie volgt nog ?

    Geliked door 2 people

    • Skarsgärd zegt:

      Dat zijn volgens dat artikel meer dan 50 niet-westerse landen, in die Afrikaanse tak van de WHO zitten alleen al 47 landen en dan nog grote landen met véél inwoners als Brazilie, India, China, Rusland, even grof uit het hoofd geteld kom ik dan al op meer dan 4,5 miljard mensen die ze vertegenwoordigen, meer dan de helft van de wereldbevolking. En dan heb je in de VS nog de republikeinen die hetzelfde willen. Als ze dat toch gaan doordrijven over een paar jaar dan wordt de WHO waarschijnlijk verlaten door de helft van de mensheid, dat ‘World’ in hun naam kunnen ze dan wel schrappen. De globalisten bereiken dan precies het tegenovergestelde van wat ze willen, een steeds grotere versnippering, nu al te zien door de kampen i.v.m. Oekraine die zich los van elkaar gaan organiseren. Het zou mooi zijn als die bende oude zakken die de wereld nog even willen ‘verenigen’ op hun sterfbed zullen zien dat hun hle levenswerk uiteen gespat is als een zeepbel…. voordat ze naar de inferno afdalen natuurlijk, volgens de ‘divina commedia’ van Dante vriest het daar heel hard door de ijzige natuur van Lucifer; maar dan hoeven ze zich ook geen zorgen meer te maken over klimaatverwarming… 🙂

      Geliked door 2 people

  3. Eelco Eekhof zegt:

    Toch enige opluchting in deze duistere tijden.

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Ach massa mensen blijven geloven in alles wat ze door de strot is geduwd en vooral nog wordt geduwd. Hoelang laat een mens zich nog langer belazeren. Nog niet wakker. Men is zo zwaar bedonderd. Waarom is een booster nodig als men volledig is gevaccineerd, Waarom nog testen als men volledig is gevaccineerd. Waarom mondkapjes dragen als men volledig is gevaccineerd. Nog in een ziekenhuis wordt opgenomen als men volledig is gevaccineerd? Hieruit blijkt dat een mens zich graag laten bedonderen. Ook vrouwen die zwanger zijn moeten zich maar eens afvragen waar de grote babysterfte vandaan komt /https://www.ninefornews.nl/schrikbarend-hoge-babysterfte-in-meerdere-landen-dit-zou-het-nieuws-moeten-halen.
    Het gaat om het reduceren van de wereldbevolking https://www.frontnieuws.com/kinderarts-waarschuwt-als-ze-de-meeste-kinderen-zouden-vaccineren-zou-dat-het-einde-van-de-mensheid-kunnen-betekenen/ en de dwang tot vaccinatie is ten behoeve van het wereldwijd invoeren van de digitale ID waarin al uw gegevens worden opgeslagen alsmede uw medisch dossier. Totale controle. Helaas laten massa mensen zich blijvend manipuleren en hersenspoelen en angst inboezemen door de ziekelijke eenzijdige propaganda in de MSM waar de keiharde waarheid onder tafel wordt gehouden. Hoe verstandig zou het zijn als mensen zich eens verdiepen in de samenstelling van de giftige experimentele vaccins en de desastreuze bijwerkingen hiervan tot aan overlijden toe. Een weldenkend mens lees toch ook eerst wel terdege een bijsluiter van een medicijn voordat deze wordt ingenomen en stelt toch niet zonder meer het lichaam bloot aan een experimenteel goedje omdat de globalisten dit hoog op de agenda hebben staan om de NWO te realiseren. Dan nog te bedenken dat VonderLeyen die sterk voorstander is voor vaccinatie plicht voor geheel de EU maar wel grote belangen heeft in o.a. Pfizer https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5284374/wob-von-der-leyen-europese-commissie-pfizer-appjes-sms. Kortom het is de hoogste tijd om de WHO buiten spel te zetten. De Amerikaanse journalist en Ethiopië-kenner David Steinman heeft de baas van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus aangeklaagd bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Steinman zei tijdens een digitale persconferentie dat Tedros zich schuldig heeft gemaakt aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid doordat hij niets deed om wandaden van regeringsfunctionarissen te voorkomen in zijn periode als minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië van 2012 tot 2016.
    Tedros Adhanom Ghebreyesus is een bekend gezicht als baas van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). nog zo een mis

    Geliked door 4 people

  5. Léon van Duren zegt:

    https://childrenshealthdefense.org/defender/monkeypox-global-health-power-grab/?itm_term=home

    Geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaten regeren Nederland en proberen met list en bedrog een wereldwijde medisch-ethische pharma maffia dictatuur te vestigen!!

    De nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia psychopaten van het meest onbetrouwbaarste kabinet van de psychopaat Mark R. liegen en bedriegen er op los alsof het de normaalste zaak van de wereld is !!

    De firma list en bedrog moet gestopt worden!!

    Geliked door 2 people

  6. En hier hoor je de staatstelevisie NOS niet over. Volgens de Nederlandse media en NOS is de machtsgreep van de WHO en WEF al een gelopen race. De NOS liegt er lustig op los. Het is al een feit, net zo als het een feit is dat de Ukrain wint van Rusland. De waarheid is toch ietsje anders dan dat. Soms is het gewoon vermakelijk, dat schaamteloze gelieg van de NOS.

    Geliked door 1 persoon

  7. Peter zegt:

    Wie had dat gedacht dat de redding ooit uit Afrika zou komen………….

    Geliked door 1 persoon

  8. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: Politie,Leger,Defensie,Openbaar Ministerie,Justitie,De AIVD,het NCTV,De MIVD, De Koninklijke Marechaussee,de nationale recherche, De Rijksrecherche en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!!

    Zeker 1^% van de overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten hebben ruggengraat en heldenmoed om het wereldwijd geïnstitutionaliseerde terroristische pharma maffia COVID-19 stappenplan te onderzoeken!!

    Herstel de ontspoorde Nederlandse rechtsstaat!!!

    Stop de geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s !!

    Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia
    establishment !! Laat u en de uwen niet misleiden en afleiden door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne!! Niet alles is wat het lijkt!!

    https://www.theepochtimes.com/synthetic-mrna-suppresses-immune-system-possibly-leads-to-cancer-blood-clots-fertility-issues-spontaneous-abortions-dr-malone_4434571.html?utm_source=enewsnoe&utm_campaign=etv-2022-06-01-2&utm_medium=email&utm_content=1

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland , Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  9. Harry zegt:

    Uit al dit soort geldverslindende boevenclubs stappen is natuurlijk de beste optie .
    Dit soort gasten worden op den duur allemaal omhooggevallen dictatortjes .
    Ze begeleiden niet meer , maar gaan “aansturen”.
    Nu gaan ze dan werken aan ” technische aanbevelingen en voorgestelde wijzigingen ” , wat in de praktijk bij dergelijke instanties altijd neerkomt op nóg onbegrijpelijker gelul en gebruik van andere bewoordingen , waar ze na afloop weer verschillende kanten mee op kunnen , waar haast iedereen dan weer in moet trappen .
    Net zoiets als toen we voor of tegen de EU moesten stemmen .
    Zó werkt de politiek .
    En dat is waar verstandige , oprechte en betrouwbare mensen nou zo de pest aan hebben .
    Politiek is eigenlijk een doorontwikkelde vorm van liegen en bedriegen .
    Als je dat in één woord wil vatten , wat we allemaal kennen : R U T T E !

    Geliked door 1 persoon

  10. Peter. zegt:

    Biden weet nu al niet meer wat voor dag het is vandaag,in 2024 zit hij op een gesloten afdeling met een luier om .

    Geliked door 2 people

  11. LUCIA zegt:

    Goed nieuws maar het zou nog beter..beter.. nieuws zijn als een bepaalde personen in gun-high strong USA de top van de WHO zouden aftoppen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Léon van Duren zegt:

    Geïnstitutionaliseerde satanische (WEF) pharma maffia vaccinazi’s willen de wereld hun notoire leugens ons door de strot duwen!! Mensen als de psychopaten Mark R.,Hugo de J.,terroristenvereerster Sigrid K., horror arts Ernst K., Ferdinand G., en waarschijnlijk ook de collaborerende corrupte WEF pharma maffia koning en z’n collaborerende WEF vrouw weten heel goed waarom zij een contract hebben gesloten met de gewetenloze satanische Klaus S. ,en z’n pharma maffia vaccinazi’s!!!Het getal van het beest is waarschijnlijk aanstaande!!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/doj-appeals-court-travel-mask-mandate-bb/?itm_term=home

    Leugens werden gevolgd door leugens!!!Het psychopaten kabinet van de nietsontziende schaamteloze geconditioneerde wetteloze leugenaar Mark R. is een vloek voor Nederland!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  13. Niek zegt:

    Blij dat we er voorlopig vanaf zijn en inderdaad zullen ze niet ophouden, goed om te horen dat veel landen het gevaar van eigen soevereiniteit niet opgeven. Precies die landen die helemaal covid-dol waren geworden door de macht willen het liefst een wereld regering.
    Lullig om te zeggen maar wie de macht als eerste heeft raakt hem niet snel meer kwijt en bepaalt in wel systeem wij voortaan leven door onderdrukking, zo is het in het verleden ook altijd geweest en zal opnieuw opstaan om ook weer te vergaan. De soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend. Het is goed om op je rechten te letten en niet zomaar aan je voorbij laten gaan, in een ver verleden hadden wij nog vakbonden maar ondertussen gaan die ten onder en dat is zorgwekkend want we maken hier niets meer en hebben dat uitbesteed, ga het kort houden maar bedankt voor het bericht.

    Like

  14. ronjaspers zegt:

    Die tedros is het hoofd van de WHO hij is een communistische dictator die vele duizenden mensenlevens op zijn geweten heeft.Eigenlijk wel logisch dat hij het hoofd is van de WHO,hij werkt mee aan een genocide op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s.

    Geliked door 2 people

  15. Ravian zegt:

    “WHO moet haar controle-wetgeving vernederend terugtrekken”

    Nee hoor, mensen die geen schaamte kennen kun je niet vernederen.
    Die blijven gewoon drammen, totdat ze een keertje hun zin krijgen.
    Zo is links, stapje voor drammerig stapje, groot geworden in de wereld…

    Geliked door 3 people

  16. droevige mof zegt:

    En meteen heeft de deep state weer een voet tussen de deur.
    Justin Trudeau aka Castro kondigt reisbeperkingen aan omdat er nog steeds Canadezen sterven, dag na dag. Oh ja, ze gaan dood aan covid, zegt Trudeau. Ik dacht aan apenpokken. Maar als Trudeau zegt covid, is het waar.

    Geliked door 2 people

  17. Bram zegt:

    Geweldig hoor hou vol en arresteren die dui els

    Geliked door 1 persoon

  18. Léon van Duren zegt:

    De geïnstitutionaliseerde WEF pharma vaccinazi’s moeten zo snel mogelijk preventief worden gedetineerd,in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Mensen zoals de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaten ;Mark R,Hugo de J. Ferdinand G.,de terroristenvereerster Sigrid K. ,horror dokter Ernst K,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers moeten geïsoleerd worden uit de samenleving om het recidivegevaar te voorkomen!! “Wir haben es nicht gewusst!?”

    Herstel de rechtsbescherming voor 17 miljoen Nederlanders!!

    Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het medische COVID-19 pharma maffia establishment !!!Geen illegale geldverslindende experimentele inentingen meer op straffe van …………………………..?

    https://stichtingvaccinvrij.nl/theorie-dat-virussen-ziekte-veroorzaken-klopt-niet-gareth-icke-interviewt-thomas-cowan-over-bewijs/

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  19. Léon van Duren zegt:

    https://stichtingvaccinvrij.nl/misinformatie/rijksvoorlichting-media/rivm/

    Waar zijn de wetenschappelijke bewijzen dat de experimentele (schadelijke?)COVID-19 inentingen werken???RIVM = reinste intimidatie van mensen!! Het RIVM is door hun verwerpelijke optreden eveneens medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid!!!

    De pharma maffia kreeg dankzij het corrupte RIVM vrijspel!!

    Over van overheidswege georganiseerde pharma maffia gesproken!!
    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Waar ziijn de tweede kamerleden met ruggengraat!! Gelukkig zijn er zeker 5 moedige FvD helden in de tweede kamer!!

    Waar is de patholoog-anatoom na een overlijden van een willekeurige overledene??

    Herstel de totaal ontspoorde Nederlandse rechtsstaat!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  20. Léon van Duren zegt:

    Over van overheidswege georganiseerde corruptie gesproken in Amerika,waarschijnlijk zal het in Nederland niet anders gaan!! We worden bedrogen waar we bij staan!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-royalty-payments/?itm_term=home

    Like

  21. Léon van Duren zegt:

    https://childrenshealthdefense.org/defender/faucis-niaid-monkeypox-treatment/?itm_term=home

    Leugens werden gevolgd door leugens!! Ook in Nederland probeert het geïnstitutionaliseerde medische pharma maffia syndicaat hun corrupte narratief overeind te houden!!

    Like

  22. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: wetenschappers met een rechte rug , integere wetenschappers !!

    Waarom zouden oprechte wetenschappers bang zijn??

    https://niburu.co/binnenland/17465-wetenschappers-beginnen-bang-te-worden

    Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

    Stop de censuur op de waarheid!!

    Stop de vaccinazi’s!! Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het medische pharma maffia syndicaat!!!De verantwoordelijken die het experimentele COVID-19 goedje hebben gefaciliteerd moeten vervolgd worden vanwege zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!!

    Niemand van de collaborerende gewetenloze satanische WEF pharma maffia psychopaten mogen vrijuit gaan !!!(mogelijke verdachten: De pharma maffia psychopaat Mark R., de pathologische leugenaar Hugo de J.,De Koning en z’n vrouw,en zeer vele andere medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaten!!!

    Alleen een totaal onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan de voorgenoemde verdachten berechten!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  23. De brian wander zegt:

    Goedzo. Nu nog arresteren van deze groep dwangmatige elite. Onteigenen van al hun geld en goederen en opsluiten in een kerker op alleen water en brood. Verder het ingenomen geld her verdelen over de burgers die het echt nodig hebben. Dan komt vanzf het vertrouwen teug in overheden, mits de schuldigen aan machtsmisbruik zelfverrijking en het overtreden van de grondwet worden veroordeeld en opgeruimd. Begin maat met Rutte de Jonge Kaag, Grappenhouse Hoekstra Teefen Demmink en Opstelten, en wie ik hier vergeet. Beginnen met een schone lei, en nu eerlijk en transparant zoals het hoord

    Like

  24. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: Het openbaar ministerie, De politie,Het leger,De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!!

    Uit ervaring weet ik dat bij de bovengenoemde instituten angst een trieste spelbreker is!!
    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/injuries-covid-shots-vaccine-vaers/?itm_term=home

    Het terroristische COVID-19 pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende WEF psychopaat Mark R., en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia vaccinazi’s moet op een geweldloze maar overtuigende wijze gestopt worden!!

    Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde gewetenloze pharma maffia psychopaten berechten!!Ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie mogen geen van deze geïnstitutionaliseerde gewetenloze schaamteloze satanische lieden vrijuit gaan!!

    https://niburu.co/buitenland/17469-joe-biden-liegt-bijna-net-zo-goed-als-mark-rutte

    Over liegen gesproken!! Maar al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

    De geïnstitutionaliseerde georganiseerde Mark R . pharma maffia mag onder geen beding vrijuit gaan vanwege de ernst van de door deze gewetenloze lieden gepleegde zeer ernstige misdrijven!!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  25. Léon van Duren zegt:

    https://www.frontnieuws.com/schokkend-hoge-kindersterfte-in-verschillende-landen-dit-zou-in-het-nieuws-moeten-zijn/

    T.a.v: het Openbaar Ministerie!

    Als dit frontnieuws nu waar is waar blijft het onafhankelijk onderzoek naar zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!!??

    Like

  26. Léon van Duren zegt:

    https://commonsensetv.nl/kuipers-wil-u-weer-opsluiten/

    Deze geïnstitutionaliseerde liegende en bedriegende pharma maffia horror dokter Ernst K .(WEF?)moet per direct uit al zijn functies ontheven worden,wegens het vrijwillig meewerken aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van de Nederlandse samenleving!!

    Herstel de rechtsbescherming voor 17 miljoen Nederlanders!!!

    Stop de van overheidswege georganiseerde COVID-19 vaccinazi’s!!!

    Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  27. Léon van Duren zegt:

    Valse verhalen moeten ontmaskerd worden met tegenargumenten!! De geïnstitutionaliseerde Nederlandse WEF pharma maffia vaccinazi’s mogen geen dag langer gefaciliteerd worden door 17 miljoen misleide Nederlanders!! Het louche onbetrouwbare ministerie van VWS zou per direct ontbonden moeten worden ,wegens het opzettelijk medewerking verlenen aan het wereldwijde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

    Een waarschijnlijke WEF pharma maffia hoofddader als Mark R .zou zo snel mogelijk moeten worden gedetineerd in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

    https://childrenshealthdefense.org/countering-false-narratives/

    Like

  28. Léon van Duren zegt:

    https://www.blckbx.tv/corona/bijna-twee-miljoen-ongebruikte-coronavaccins-de-prullenbak-in

    Welke gestoorde politieke idioten worden verantwoordelijk gesteld voor het met voorbedachten rade faciliteren van de waardeloze experimentele COVID-19 inentingen !! De geïnstitutionaliseerde criminele onbetrouwbare geïnstitutionaliseerde horror pharma maffia arts Ernst K. zou per direct van zijn bed moeten worden gelicht en minimaal preventief worden gedetineerd in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! De vergunning voor het experimentele Mrna COVID-vergif (of zoutoplossing??) werd 28 maart 2020 afgegeven!! (Staatscourant) Deze illegale vergunning werd plusminus twee weken na de eerste zogenaamde (intelligente)lockdown afgegeven!!De geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia vaccinazi psychopaten zullen tijdens hun leven waarschijnlijk nooit hun misdadige handel en wandel betreffende het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan toegeven!! Het is ook te betreuren dat de huidige bestuurscultuur volledig verrot is ,waardoor het recht gestagneerd wordt!!De Nederlandse rechtsstaat is totaal ontspoord!!

    Alleen onafhankelijke tribunalen los van welke partijdigheid dan ook kan uitsluitsel brengen over de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi veelplegers!!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van de Nederlandse samenleving!!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  29. Léon van Duren zegt:

    Een leugen meer of minder daar zijn de geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi psychopaten in getraind!!De Nederlandse overheid is momenteel totaal onbetrouwbaar!!
    De Nederlandse rechtsstaat is ontspoord!! Het recht is dankzij de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden(minkukels) zijn ver te zoeken !!
    Gelukkig zijn er wel de de vijf moedige FvD kamerleden,die wel de strijd aangaan met het liegende en bedriegende pharma maffia establishment!!

    https://niburu.co/binnenland/17468-cbs-dumpt-18-355-vaccinatieslachtoffers-in-corona-massagraf

    Like

  30. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: Het Openbaar Ministerie,Justitie,Defensie,Politie,Het leger,De AIVD,Het NCTV, De MIVD,De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!! Ga onafhankelijk onderzoek doen, rechercheren met behulp van onafhankelijke wetenschappers!!!

    https://www.frontnieuws.com/australie-met-zerocovid-en-87-vaccinatiegraad-overvolle-ziekenhuizen-geen-vrije-bedden/

    Deze geïnstitutionaliseerde terroristische WEF COVID-19 pharma maffia psychopaten in Australië mogen onder geen beding vrijuit wegens de door hun met voorbedachten rade gepleegde zeer ernstige medische misdrijven (misdaden) tegen de menselijkheid!!! “Wir haben es nicht gewusst ?!gaat niet meer op voor deze geïnstitutionaliseerde misdadige regering(mis)leiders !!

    Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s,en hun zeer vele medeplichtige pharma maffia trawanten berechten!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  31. Léon van Duren zegt:

    Complot of gewoon realiteit!!!

    https://niburu.co/binnenland/17471-zijn-nederlanders-werkelijk-onnozel-en-goedgelovig

    Wie houdt wie voor de gek??

    Laten wij ons wederom door de duivel en z’n WEF pharma maffia vaccinazi psychopaten voor de gek houden??

    Stop de van overheidswege georganiseerde terroristische medische pharma psychopaten!!!

    Herstel de rechtsbescherming voor 17 miljoen Nederlanders!!

    Stop de censuur op de WAARHEID!!

    Like

  32. Léon van Duren zegt:

    https://www.frontnieuws.com/veilig-en-doeltreffend-politie-klaagt-big-pharma-baas-aan-wegens-vervalsing-van-zijn-covid-vaccinatiestatus/

    Nooit zal ik mij laten inenten met welk voor een experimenteel COVID -19 vergif dan ,ook al gaan de geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi oorlogsmisdadigers Mark R,Hugo de J,Horror arts Ernst K,terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia trawanten op hun kop staan!! Deze voorgenoemde (WEF) regerings(mis)leiders horen levenslang te worden opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis!!

    Alleen een onafhankelijk Neurenberg tribunaal kan deze voorgenoemde pharma maffia
    sociopatische psychopaten hun welverdiende straffen opleggen!!!Deze regerende asociale salonboeven mogen absoluut niet vrijuit gaan!! De gepleegde medische misdaden tegen de menselijkheid zijn te gek voor woorden!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  33. Léon van Duren zegt:

    T.a.v:Het nalatige angstige Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie,de politie,het leger,De AIVD,Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2006-06-2022.htm

    Wanneer worden de geïnstitutionaliseerde Nederlandse (WEF) pharma maffia oorlogsmisdadigers nu eens eindelijk preventief gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal??

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  34. Léon van Duren zegt:

    https://www.maurice.nl/2022/06/05/de-r-van-kuipers-en-van-rekenen/?utm_medium=email&utm_campaign=MDH%20ALERTS%20-%20Week%2022&utm_content=MDH%20ALERTS%20-%20Week%2022+CID_ec599e37823e8b33aa23307116c6bba5&utm_source=OMAs%20Email%20Marketing&utm_term=Lees%20artikel

    Het virus van het terroristische pharma maffia vaccinazi psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia topcrimineel Mark R. zijn de leugens van satan en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde onbetrouwbare pharma maffia veelplegers!!

    RIVM= reinste intimidatie van mensen!!

    Stop het terroristische van overheidswege destabiliseren van Nederland!!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie