EU-dictator presenteert plan om rebellerende lidstaten te onderwerpen

(Door: “DissidentNL”)

De nationale soevereiniteit binnen de EU zou wel eens opnieuw naar beneden kunnen worden bijgesteld. Sinds de weigering van Hongarije om sancties tegen Russische olie te ondertekenen, blijft er onvrede bestaan over het onvermogen van het blok om snel op te treden op het internationale toneel. Nu zijn er plannen om dergelijke verlegenheden bij de wortel uit te roeien door het vetorecht van de lidstaten op wetgeving af te schaffen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU-dictator presenteert plan om rebellerende lidstaten te onderwerpen

 1. Andre zegt:

  Wat een schijtwijf is het ook het kan maar zo het zusje van Kaag zijn. Afschaffen veto recht is einde bestaansrecht EU. De EU is sowieso al kapot en failliet maargoed effe lekker belangrijk doen en stoer praten………….hot air net als NATO meer is het niet.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Inderdaad is er steeds meer sprake van een toenemende dictatuur door van der Leijen. Daarmee wordt het minder aantrekkelijk voor kandidaat lidstaten om plaats te nemen onder de paraplu van de EU

  Like

 3. Julia zegt:

  Heel veel lidstaten die het meeste geld afdragen zouden vaarwel EU moeten zeggen. Kijk wat voor een armoedige corrupte landen op de kandidaat lidmaatschap EU worden geplaatst die de rijkere landen miljarden gaan kosten. Ik denk niet dat Hongarije moet treuren als ze morgen nog uit de EU worden gezet. Wat is de toegevoegde waarde van de EU het is een machtig verspillend miljarden bolwerk van ongekozen dictators die alle poorten wagenwijd open hebben staan om meer woestijntoeristen en Afrikanen binnen te halen wat tot een totale ontwrichting van de samenleving zal gaan leiden. Maar eigen EU burgers hebben geen vrij reizen meer en zullen straks allemaal verplicht gewapend met een gezondheidspas nog op reis kunnen anders geen toegang tot andere lidstaten. https://niburu.co/het-complot/17511-vrij-reizen-binnen-europa-was-nooit-bedoeld-voor-eigen-burgers. Nu ook nog de ellende die jaren gaat duren de desastreuze sancties tegen Rusland en het meer en meer heilig verklaren van een corrupt land de Oekraïne dat miljarden eist voor wederopbouw en nu miljoenen wordt besteed door het blijven leveren van moordwapens dat onnodig vele burgers de dood kost en een uitgeput leger als kanonnen voer dient. Kortom de veroorzakers van deze ellende zijn de EU, de VS en de NAVO. Kijk er niet raar van op als zeer binnenkort door de schuld van o.a. de EU de beer los breekt https://www.frontnieuws.com/bereid-u-voor-op-wo-iii-het-westen-heeft-oorlog-nodig-want-het-hele-financiele-systeem-stort-in-elkaar/ Ook Zelensky speelt hier een heel groot smerig spel in. Kortom de EU tekent voor haar eigen ondergang dat niet ver meer weg is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Boike zegt:

  Het wordt alsmaar duidelijker, dat de EU geen democratische instelling is, maar aan het verworden is tot een ontiegelijke satanische dictatuur.

  Wat de EU allemaal bekokstooft, kan niet goed blijven gaan. Nee, dat gaat eerdaags goed foutgaan gaan.

  Je hoeft helemaal geen helderziende te zijn, om te zien, dat de EU-trein zijn wagons gaat verliezen. Met BREXIT is de eerste wagon er al afgevallen. Welke wagon volgt ???

  In tijden van welvaart en voorspoed kun je proberen de zegeningen toe te schrijven aan de EU. Maar als het tij gaat keren, gaat die vlieger niet meer op.

  Het tij is inmiddels al gekeerd. De bomen groeien niet meer tot in de hemel. De vette jaren liggen achter ons en de magere zijn begonnen.

  De ellende, die in het verschiet ligt, zal ongetwijfeld aan de EU worden toegeschreven. En onderlinge verschillen en oude vetes tussen de lidstaten zullen dan ook weer gaan opleven.

  Ik voorzie, dat er naar zwarte schapen zal worden gezocht, die de verantwoordelijkheid voor de ellende in de schoenen geschoven krijgen.

  Dat proces is feitelijk onderhuids al bezig en mogelijk niet meer te keren. Daarom grijpen de EU-bobo’s in paniek naar de dwangmiddelen van de dictatuur.

  Dat zou je paniekvoetbal kunnen nooemen. Dat leidt nooit niet tot doelpunten leidt, maar wel tot degradatie.

  Daarom zal de EU op niet al te lange termijn wellicht als een kaartenhuis in elkaar donderen.

  Ongetwijfeld zullen dan ook in de afzonderlijke Europese landen interne verschillen ook opgeld doen.

  Uiteindelijk zal dat resulteren in een Europa, dat niet langer zal bestaan uit een 30-tal landen, maar uit 300 kleine autonome staatjes.

  Like

 5. oliedom zegt:

  Nog Meer Corrupte, criminele, armoedzaaiers en aan het infuus liggende Landen erbij, is te zot voor woorden, die EU moet inkrimpen en NIET uitbreiden!!!
  Het is de hoogste tijd, dat de Nederlanders van die psychopaten in de EU en dat in Den Haag verlost worden, want dit wordt de ondegang, snel terug naar of een kliene EEG of NEXIT.

  Geliked door 1 persoon

 6. BosscheBol zegt:

  Europa wordt daarmee een superstaat. Nederland zal geen ekele souvereiniteit meer hebben en nog meer dan nu worden “opgevreten” door Frankrijk en Duitsland. Vooral Frankrijk, dat onze visserij al heeft ingepikt en binnenkort onze veeteelt zal overnemen.
  Dergelijke grote veranderingen in de souvereiniteit zouden eigelijk aan het volk moeten worden voorgelegd maar dat zucht in lijfeigenschap.

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Moge deze vrouw, v.d. Leyen, hetzelfde lot ondergaan als Elena Ceausescu + echtgenoot.
  (ik weet het wel mensen, ik ben hardvochtig. maar dat moet een mens wel zijn om zichzelf te kunnen blijven)

  Like

 8. Jean zegt:

  Die EU bende is de reinste DICTATUUR, daar moeten wij hééééééél snel een einde aan maken en overgaan naar onderlinge samenwerking naar de wil van de burgers.
  Als wij gesloten grenzen eisen dan worden de grenzen gesloten, punt.
  Als wij geen islam willen op ons grondgebied dan wordt die islam verboden, punt.

  Like

 9. Belozersky zegt:

  De EU is op weg naar een totalitaire staat. Daar past geen vetorecht in. Kenmerk is eenheid. Ook leugen, zie Oekraineconflict. Het uithollen van de soevereiniteit van de lidstaten is een proces dat onomkeerbaar is.

  Like

 10. Schimanski zegt:

  “… overstappen op de gekwalificeerde meerderheid” zegt deze Eva Braun, alleen het managers-woordgebruik al en dan kreeg Lubbers vroeger het verwijt van ‘wollig taalgebruik’.
  Je vraagt je dan af wie is dan ‘gekwalificeerd’? Degenen die het eens zijn met Brussel, degenen die niet teveel uit de pas lopen of wordt dan voor die laatste categorie vervolgens ook ‘gekwalificeerd’ beslist dat ze helemaal niks meer te zeggen hebben want ze zijn ‘óngekwalificeerd’, en wat verderop in de tijd dat ze misschien zelfs geen échte moderne groot-europeanen zijn, een soort 2e rangs europeanen, 2e rangs-mensen, of eigenlijk een soort untermenchen of zo.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Het socialistische duveltje komt uit het doosje, ze draagt Prada…….en drijft haar zin door.

  Like

 12. bobzelf zegt:

  Wanneer de leugens thuiskomen

  Na maandenlang te hebben gelogen, bereiden de media het publiek voor op de militaire ineenstorting van Oekraïne.
  (Bumble Dee/Shutterstock)

  Diogenes, een van de illustere filosofen uit de oudheid, geloofde dat leugens de valuta van de politiek waren, en die leugens probeerde hij bloot te leggen en te verlagen. Om zijn punt duidelijk te maken, droeg Diogenes bij daglicht af en toe een verlichte lantaarn door de straten van Athene. Als hem werd gevraagd waarom, zou Diogenes zeggen dat hij op zoek was naar een eerlijke man.

  Het vinden van een eerlijke man vandaag in Washington, D.C., is even uitdagend. Diogenes zou in elke hand een Xenon Searchlight nodig hebben.

  Toch zijn er korte momenten van duidelijkheid binnen het establishment in Washington. Na maandenlang overvloedig tegen het Amerikaanse publiek te hebben gelogen over de oorsprong en het verloop van de oorlog in Oekraïne, bereiden de media nu het Amerikaanse, Britse en andere westerse publiek voor op de militaire ineenstorting van Oekraïne. Het is al lang geleden.

  De westerse media hebben er alles aan gedaan om de Oekraïense verdediging de schijn van veel grotere kracht te geven dan ze in werkelijkheid bezat. Zorgvuldige waarnemers merkten op dat dezelfde videoclips van aangevallen Russische tanks herhaaldelijk werden getoond. Lokale tegenaanvallen werden gemeld alsof het operationele manoeuvres waren.

  Russische fouten werden overdreven in alle verhouding tot hun betekenis. Russische verliezen en de ware omvang van de eigen verliezen van Oekraïne werden vervormd, verzonnen of gewoon genegeerd. Maar de omstandigheden op het slagveld veranderden in de loop van de tijd weinig. Toen de Oekraïense troepen eenmaal geïmmobiliseerd waren in statische defensieve posities in stedelijke gebieden en de centrale Donbas, was de Oekraïense positie hopeloos. Maar deze ontwikkeling werd door de Russen afgeschilderd als een mislukking om ‘hun doelen’ te bereiken.

  Grondgevechtstroepen die soldaten immobiliseren in voorbereide verdedigingswerken, zullen van een afstand worden geïdentificeerd, gericht en vernietigd. Wanneer aanhoudende bovengrondse inlichtingen-, bewakings- en verkenningsmiddelen, zowel bemand als onbemand, worden gekoppeld aan precisiegeleide wapens of moderne artilleriesystemen die worden geïnformeerd door nauwkeurige richtgegevens, is ‘grondhouding’ fataal voor elke grondmacht. Dit geldt des te meer in Oekraïne, omdat vanaf de eerste actie duidelijk was dat Moskou zich richtte op de vernietiging van Oekraïense troepen, niet op de bezetting van steden of de verovering van Oekraïens grondgebied ten westen van de rivier de Dnjepr.

  Het resultaat is de fragmentarische vernietiging van de Oekraïense troepen. Alleen de episodische infusie van Amerikaanse en geallieerde wapens hield de gehavende legioenen van Kiev in het veld; legioenen die nu in grote aantallen sterven dankzij de proxy-oorlog in Washington.

  De oorlog van Kiev met Moskou is verloren. Oekraïense troepen worden witgebloed. Er zijn niet voldoende getrainde vervangers om de strijd te beïnvloeden en de situatie wordt met het uur wanhopiger. Geen enkele hoeveelheid militaire hulp of bijstand van de VS en de geallieerden, behalve directe militaire interventie door grondtroepen van de VS en de NAVO, kan deze harde realiteit veranderen.

  Het probleem van vandaag is niet het afstaan ​​van grondgebied en bevolking aan Moskou in Oost-Oekraïne dat Moskou al controleert. De toekomst van de regio’s Kherson en Zaporozhye samen met de Donbas is beslist. Moskou zal waarschijnlijk ook Charkov en Odessa beveiligen, twee steden die historisch Russisch en Russisch spreken, evenals het aangrenzende gebied. Deze operaties zullen het conflict tot de zomer verlengen. Het probleem is nu hoe de gevechten te stoppen.

  Of de gevechten in de vroege herfst stoppen, hangt af van twee belangrijke factoren. De eerste betreft de leiding in Kiev. Zal de regering van Zelensky instemmen met het Biden-programma voor een eeuwigdurend conflict met Rusland?

  Als de regering-Biden haar zin krijgt, zal Kiev blijven opereren als basis voor de opbouw van nieuwe troepen die klaar staan ​​om Moskou te bedreigen. In de praktijk betekent dit dat Kiev nationale zelfmoord moet plegen door het Oekraïense hartland ten westen van de rivier de Dnjepr bloot te stellen aan massale, verwoestende aanvallen van de Russische langeafstandsraketten en rakettroepen.

  Natuurlijk zijn deze ontwikkelingen niet onvermijdelijk. Berlijn, Parijs, Rome, Boedapest, Boekarest, Sofia, Vilnius, Riga, Tallin en, ja, zelfs Warschau, hoeven Washington niet blindelings te volgen. Europeanen, zoals de meeste Amerikanen, turen al in de afgrond van een allesomvattende economische neergang die het beleid van Biden thuis veroorzaakt. In tegenstelling tot Amerikanen die moeten omgaan met de gevolgen van het slecht doordachte beleid van Biden, kunnen Europese regeringen afzien van Bidens eeuwigdurende oorlogsplan voor Oekraïne.

  De tweede factor betreft Washington zelf. Na meer dan $ 60 miljard of iets meer dan $ 18 miljard per maand te hebben gestort in directe of indirecte overdrachten naar een Oekraïense staat die nu afbrokkelt, is de belangrijke vraag wat er gebeurt met miljoenen Oekraïners in de rest van het land die niet zijn gevlucht ? En waar zullen de fondsen vandaan komen om de verbrijzelde samenleving van Oekraïne weer op te bouwen in een zich ontwikkelende mondiale economische crisis?

  Wanneer inflatie het gemiddelde Amerikaanse huishouden $ 460 extra per maand kost om dit jaar dezelfde goederen en diensten te kopen als vorig jaar, is het heel goed mogelijk dat Oekraïne rustig onder de golven zou kunnen zinken, zoals de Titanic zonder veel bezorgdheid te wekken bij het Amerikaanse electoraat . Ervaren politici weten dat de Amerikaanse aandacht voor zaken buiten de Amerikaanse grenzen zo kort is dat een toegeven van een nederlaag in Oekraïne waarschijnlijk weinig of geen directe gevolgen zou hebben.

  De effecten van herhaalde strategische mislukkingen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië zijn echter cumulatief. In de jaren tachtig wilde General Motors het soort auto’s dicteren dat Amerikanen zouden kopen, maar Amerikaanse consumenten hadden andere ideeën. Daarom verloor G.M., dat 77 jaar lang de Amerikaanse markt domineerde, zijn toppositie aan Toyota. Washington kan niet alle uitkomsten dicteren, noch kan Washington de verantwoordelijkheid ontlopen voor zijn losbandige uitgaven en het hebben geruïneerd van de Amerikaanse welvaart.

  In november gaan de Amerikanen naar de stembus. De verkiezingen zelf zullen meer doen dan de integriteit van het Amerikaanse verkiezingsproces op de proef stellen. De verkiezing zal er waarschijnlijk ook voor zorgen dat Biden herinnerd wordt vanwege zijn onverzettelijkheid; zijn weigering om van koers te veranderen, zoals Herbert Hoover in 1932. Democraten zullen zich herinneren dat hun voorgangers in de Democratische Partij meer dan een halve eeuw effectief tegen Hoover waren. Republikeinen kunnen de komende 50 jaar tegen Joe Biden strijden.

  LEUK HE. BLIJVEN TREKKEN AAN EEN DOOD USA PAARD …

  WINTER IN AMERICA IS COLD WHAHAHAHA

  OOM Platvloerse Rotterdamse bluffer. BOBOBOBOBOBOBOBOOBOBBOB

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Aldus de NAZI eva von der leyen braun.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s