Het nut van demonstraties

(Door: Rients Hofstra)

Het nut is ontegenzeggelijk aanwezig, omdat er tientallen redenen voor zijn. De resultaten zijn helaas minimaal. Zonder twijfel zorgen ze voor een steeds hechter saamhorigheidsgevoel.

Want de overheid, inclusief de Tweede Kamer, heeft er zowel landelijk als regionaal en plaatselijk een behoorlijke puinzooi van gemaakt.

-Neem de waarschuwingen van het RIVM uit februari 2020 die door de regering terzijde zijn geschoven. Nu deze info wel bekend is geworden, willen de bewindslieden niet zeggen waarom die toen is achtergehouden. De Tweede Kamer doet hier niets aan, omdat de oppositie monddood is en de coalitie nieuwe verkiezingen vreest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het nut van demonstraties

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Nederland wordt ernstig gedomineerd door 915.000, zwaar geld kostende,, levenslang onschendbare ambtenaren. In 2011 beloofde Rutte dat als hij premier zou worden hij dit aantal met minstens 10% zou terugbrengen. Van deze belofte is niets terecht gekomen, het werden er zelfs 10% meer ambtenaren. Met de huidige, extreem linkse VVD kun je voorlopig helemaal niks en breken we inmiddels alle records qua onnodige staatsschuld, mede door sinds 1985 (verdrag van Schengen), wijd openstaande grenzen die ons land steeds sneller armoediseren. arbeidsmigranten zijn helemaal niet nodig want we hebben immers 600.000 personen in de sociale dienst en die zouden allereerst aan het werk gezet moeten worden. Dat is immers een win-winsituatie. Degene die aan het werk gaat krijgt een hoger inkomen uit werk en zij komen de belastingbetaler niet meer tot last.

  Like

 2. Oliedom zegt:

  Kijk wat die nepregenten hebben gedaan!
  Politie en leger + die leraren (moest van de dictators 66) veel geld erbij gekregen.
  Nu kunt u zelf wel bedenken waarom!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  RIENTS .DOE JE BEST GOED VERHAAL …
  ALS HET JE EEN BEETJE LUKT
  ORGANISEREN RAVIAN ,, HATSIKIDEE .. DELAMONTAGNE.. OOM BOB EN WOEF
  EEN MENIGTE MET 200.000 HOOIVORKEN
  DAT WERKT HET BEST
  GELOOF MIJ MAAR .
  EN
  DAN GEBRUIKEN WE DIE KLOOTZAK VAN VOIGHT MEIN KAMPFF ALS

  LEVEND SCHILD .. ,JA JE STEEKT WAT OP VAN NAZI’S MET EEN KEPPELTJE

  HEEFT DIE LUL OOK IETSGOEDS GEDAAN IN ZIJN LEVEN

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  OOM MOLOTOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  De boerendemonstraties kunnen nog steeds rekenen op steun vanuit de bevolking.
  Ik denk, dat die steun is gestoeld op de afkeer v.d. bevolking t.o.v. de “regering” Rutte.
  Álle acties, gericht tegen Rutte en z’n trawanten, worden door een groot deel v.d. bevolking positief ontvangen.
  Onbegrijpelijk dat deze man, Rutte dus, niet in de gaten heeft dat hij door een heel groot deel der NL’ers wordt uitgekotst als gevolg van z’n psychopatisch gedrag.
  Als hij ’t wel dóór heeft maar desondanks blijft zitten, dan bevestigt dat alleen maar de inhoud van deze reactie : Rutte is een psychopaat , aanbeden door een stelletje leerling-psychopaten.

  Geliked door 2 people

 5. Gerrit zegt:

  Het “gave land” van Rutte is veranderd.in een puinhoop. Overal autobranden. overvallen op winkels en ouderen. Enorme toestroom van gelukzoekers waardoor er door deze bevolkingsgroei een tekort aan drinkwater is in Gelderland. De politieke elite heeft zich vast genesteld in strategische posities en smullen uit de staatsruif. Met een VVD of D66 lidmaatschapskaart is een goede toekomst verzekerd. Ons kent ons. Protesteren? De Politie staat je al op te wachten met de lange lat.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Gerrit Onbegrijpelijk dat de politie nog achter deze regering staat en zelfs hiervoor mede burgers terroriseren en neer knuppelen. Willen de gezinnen van deze politie niet eten, vinden de dienders het fijn dat ook zij en hun gezinnen door klimaat terreur in de kou komen te zitten en verder moeten leven onder terreur van Rutte die in dienst staat van het WEF om de great reset te realiseren, vinden de dienders het normaal als zij of één van hun naasten dringend medische behandelingen nodig heeft op de wachtlijst komen, vinden de dienders de discriminatie op de woningmarkt normaal dat massaal profiteurs worden binnen gehaald waardoor eigen kinderen jaren lang op wachtlijsten moeten voor een woning, vinden de dienders het normaal dat hun grootouders in verpleeghuizen liggen te verpieteren of niet de broodnodige thuishulp meer krijgen. Nou dan ben je toch wel de meest domme diender die tegen een hongersalaris de orde nog langer handhaaft voor politiek tuig dan land en volk heeft verraden en ben je geen knip meer waard om het lef te hebben om je tegen eigen volk te keren. Vergeet niet geweld smeekt om geweld.

   Like

 6. Htskday zegt:

  Ja hoor, ik wist het wel…

  Caroline van der Plas (@lientje1967) tweeted at 4:58 PM on Tue, Jun 28, 2022:
  Boeren, ik sta achter jullie strijd voor jullie bestaansrecht en die strijd voer ik hier in de Tweede Kamer. Voer actie, desnoods elke dag, maar blokkeer GEEN wegen en tref onze burgers niet! Mijn oproep hier 👇#boerenprotesten #boerenzakdoek #boerkoos #stikstofwaanzin https://t.co/iur2g0t77y
  (https://twitter.com/lientje1967/status/1541707579683999745?t=gYB78yAx9sKbGxkBWXXUOXHh-wnPOS_NuOkSuZWd8lE&s=03)

  Met andere woorden, ga maar ergens op een verlaten veldje met een spandoek lopen wapperen, of gewoon thuis, zodat niemand er last van heeft..

  Ik had het allang gezien, kijk maar hoe zij heel regelmatig met die hele linkse reutemeteut mee stemt.
  En daar moeten wij dan de oorlog mee winnen..
  Klopt niks van dat mens..

  Wegwezen!
  Zet daar maar een échte boer neer..

  En platgooien die handel!

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   De enige partij die de boeren nog steunt is FvD.

   https://dissident.one/2022/06/28/gideon-van-meijeren-wij-hebben-er-alle-begrip-voor-dat-de-acties-harder-worden/

   Carolientje heb je niks aan, dat staat daar maar te deugen, met haar rooie boerenzakdoek om haar nek en haar eeuwige camouflage kleding om haar yoghurttassen te verbergen..
   (ook een soort tassendrager dus..)

   Aanvallen!
   Zet de boel maar op z’n kop..
   De aanval is nog steeds de beste verdediging..

   Ik wordt zo moe van dat slappe gedoe allemaal..

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Htskday op 28-6-2022 om 14.39 u.
   Helemaal met u eens.
   Het lopen wapperen met een vlaggetje op een weilandje ergens in de Achterhoek of in de Peel, heeft geen enkele zin; het veroorzaken van deze gehele chaos in Nederland (en niet alleen op het gebied v.d. stikstof !) heeft al zo lang geduurd en blijft maar voortgaan, al die “keurige, nette” demonstraties hebben helemaal niks uitgehaald, dus…….zoals u zegt : platgooien die handel, gierkarren legen in hun véél te grote tuinen én villa’s.
   Laat ze maar lijden dat rapaille, dat doen ze met óns óók, de gore smeerlappen !

   Geliked door 1 persoon

 7. wim23387 zegt:

  “Als al die ontevreden mensen (ruim 80%) het echt niet meer pikken en achter volksbewegingen die het AS-systeem aanhangen gaan staan, dan gaat het volk bepalen. In Den Haag, maar ook regionaal of plaatselijk.”
  Rients blijft zijn voor bijna elke Nederlander onbekende systeem propageren. Het is dezelfde wens dat 80% nu eens voor PVV of PVV/FvD stemde? De kans daarop is klein – 58% zou overigens ook al mooi zijn – , maar vele malen groter dan dat de droom van Rients uitkomt.
  Zolang het zo ver niet is hebben demonstraties nut, maar alleen als ze breed gedragen en overgenomen worden en het land echt plat gaat. De overheid moet geraakt worden op de plek waar zij de burger raakt, nl. de portemonnee….
  Maar we in het westen ontbreekt de saamhorigheid die daarvoor nodig. Met dank aan de media en de opiniemakers en -peilers.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Voor het geval het niemand is opgevallen,de corrupte omgekochte of gechanteerde politici zijn onze vijand.Iedereen moet onderhand toch wel begrijpen dat de bilderbergers en het WEF de macht hebben en de politici trekpoppen zijn.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 28-6-2022 om 18.00 u.
   Helemaal met u eens.
   Wij worden “geregeerd” door een stelletje psychopaten, volledig doorgesnoven figuurtjes.
   De échte NL’ers zijn dat Haagse gajes zó beud, dat ze áchter onze boeren staan en blijven staan. Het feit dat dát gebeurt maakt duidelijk dat NL hoognodig aan verandering toe is, dus…………wég met die minkukels in Den Haag. Hopelijk blijft er van de huidige “regerings-partijen” ná de Prov.Verkiezingen geen spaan meer heel.
   Ik ben niet gelovig maar waag er toch een gebedje aan, Mann kann ja nicht wissen !

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s