VIDEO Jensen: Niemand vertrouwt media nog

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Jensen: Niemand vertrouwt media nog

 1. Julia zegt:

  Blijken nog massa Nederlanders die heilig geloven in leugens van zowel de propagandazenders als de linkse MSM waar waarheden onder de tafel zijn geschoven en vaak puur uit ophitsen en angst inboezemen bestaat. Zij zijn mede schuldig aan de enorme tweedeling binnen onze samenleving en zijn de praatpaal voor de Haagse kartel politiek. Men hoeft maar te kijken naar o.a. WNL, OP1 en overige nietszeggende praattafels RTL. Eeuwig de zelfde kliek als gast vooral van de zijde van D66, PvdA, Groen Links vandaar dat een programma als Ongehoord Nederland ook niet is gewenst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Een oer-Hollandse spreekwoord luid ‘al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel’, maar deze zal nooit door de media worden verkondigt……..gaat gewoon in de doofpot..

  Geliked door 1 persoon

 3. Corrie Bruin zegt:

  Er kijken en luisteren nog veel te veel mensen naar dat bagger, en die noem ik zelf altijd de schaapjes van deze tijd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Sterker nog niet alleen de media vertrouw ik niet maar de algehele politieke WEF marionetten de volgende tiran is weer van start uiteraard D66 Kuipers https://www.ad.nl/politiek/grote-campagne-om-60-plussers-alsnog-coronaprik-te-geven-zeer-relevant-nu-de-besmettingen-toenemen~af52f5e3/ Wat mij betreft prikt hij zichzelf maar met de hele voorraad van de vernietigende experimentele vaccins lek maar mij niet bellen. Ik hecht geen enkel geloof meer aan de prikken wel vreemd dat midden in de zomer zo de besmettingen toenemen terwijl het grootste deel van de bevolking al drie gifprikken heeft laten toedienen. D66 de partij voorstander van levens te vernietigen de rotzak wil ook mogelijk maken kinderenhttps://nos.nl/artikel/2434386-kuipers-wil-euthanasie-voor-doodzieke-kinderen-mogelijk-maken Ouderen wordt euthanasie aangepraat als zij uit het leven willen stappen nu jonge kwetsbare zieke kinderen. Conclusie D66 wil zo snel mogelijk van kwetsbare ouderen af en nu dus ook van zieke jonge kinderen reden kosten teveel geld. De duivels van D66 hebben geen enkel respect voor het leven alles moet worden opgeruimd wat de rotzakken niet bevalt. Het is een partij dat allang streng verboden had moeten worden vanwege de misdaad tegen de menselijkheid. Maar mijn leven zullen zij niet kapot maken ik zal en blijf mij verzetten tegen dit soort tuig. Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s