Tweet Raisa Blommestijn

Nederland is de op één na grootste exporteur van voedsel wereldwijd (na de VS). De onteigening van de boeren hier zal leiden tot voedseltekorten en uiteindelijk honger(snood). Dus: waarom worden deze idiote plannen doorgezet? Zijn Mark/Kaag cs dom of gewoon ronduit kwaadaardig?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Tweet Raisa Blommestijn

 1. Olie bol zegt:

  Ik denk het laatste

  Like

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Niet dom of kwaadaardig, maar uitermate achterbaks en berekenend.
  Ze kijken hoever ze gaan kunnen, wat de bevolking wel of niet zonder verzet pikt.
  Maar dat punt is binnenkort bereikt, niet alleen door die VERZONNEN stikstofwaanzin,
  maar ook door dat zieke plan van asielpaus E.v.d.Burg om gemeentes te DWINGEN
  asielzoekers, lees: gelukzoekers, onproductieven en ook mosliminfiltranten te huisvesten
  mbv de zgn uit 1952(…!)daterende “noodwet.”
  Op die manier kunnen burgers zoals u en ik ook gedwongen worden voornoemd
  uitschot in huis te nemen…
  Ik weet nu al dat tegen die tijd de bom zal barsten.

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Keigoed , die meid !
  Fraai om te zien .
  En nog blond ook !

  Alleen hebben ze bij de pvda ook een blondje .
  Maar die is behoorlijk gestoord !
  En nog een grote bek ook !
  WAT EEN IRRITANT KRENG .
  Nou ja , de vorige had zwart haar .
  Was ook al NIKS .
  Kortom : links is brandhout , ongeacht de kleur !

  Maar die Raisa , die wordt het helemaal hoor !

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Zijn Mark/Kaag cs dom of gewoon ronduit kwaadaardig?
  Antwoord: K W A A D A A R D I G

  Geliked door 1 persoon

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Aanvulling mbt mijn vorige comment: lees wat Frederick Douglass destijds zei:
  http://web.archive.org/web/20130605092936/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index171e.html?pagina=10330

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Het laatste KWAADAARDIG.
  Dat kan je aan hun smoelen zien.
  Een normaal persoon bedenkt dit niet.
  En Rutte is dat al 3 kabinetten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sinyo zegt:

  Uit het (pasar)maleis.
  Nanti di mana-mana tidak ada manna
  Straks is er overal geen manna (brood uit de hemel)

  Uit het Frans:
  Honi soit qui mal y pense (Wee diegene die er kwaad van denkt)
  Honger maakt smalle pensen

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  De twee criminele gewetenloze (WEF) pharma maffia vaccinazi psychopaten Mark R. ,en de knettergekke terroristenvereerster Sigrid K .zijn allebei van de duivel bezeten en hebben nul empathisch vermogen met o.a; de boeren en andere mensen!! Deze twee geïnstitutionaliseerde criminele nep politici voeren de boosaardige opdrachten van hun zeer kwaadaardige goddeloze (WEF) nieuwe wereld orde gangsters!! Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze twee geïnstitutionaliseerde schaamteloze nietsontziende gewetenloze pharma maffia psychopaten,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers (hooggeplaatste eveneens gewetenloze immorele pharma maffia ambtenaren!!) nog oprecht berechten!! De huidige Nederlandse gecorrumpeerde rechtsstaat is vrijwel failliet!!

  Deze twee gewetenloze nietsontziende politici(Mark R/Sigrid K.) zijn na de tweede Wereldoorlog de ergste collaborerende personen ooit in Nederland!!

  Zelfs de Amerikaanse bevolking hebben de flagrante leugens van de pharma maffia vaccinazi’s gezien en opgemerkt!!
  https://gellerreport.com/2022/07/dutch-farms-seized-to-make-way-for-migrants.html/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Het lijkt wel of de mensen die toetreden tot de regering zich onmiddelijk tegen de bevolking keren, ik ben nu 84 jaar en heb nog nooit meegemaakt dat de bevolking zo wordt tegengewerkt.

  Geliked door 2 people

 10. Léon van Duren zegt:

  Raisa Blommestijn is gelukkig voor Nederland nog een eerlijke en oprechte wetenschapper in tegenstelling tot haar veelal geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde leermeesters,nep-hoogleraren van allerlei pluimage!! De boeren zouden niet moeten onderhandelen met een semi-criminele fake overheid, die zelfs geleid wordt door een notoire collaborerende (WEF)pharma maffia vaccinazi psychopaat Mark R,en z’n zeer vele medeplichtige pharma maffia hoge ruggengraatloze immorele ambtenaren op allerlei posities!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik vrees het laatste Raisa !

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  gewqon kwaadaardig

  Like

 13. Marc zegt:

  De werkelijke radicalen huizen aan het Binnenhof!

  Like

 14. Lot zegt:

  Als er veel huizen gebouwd moeten worden, dan kunnen boeren gewoon onteigend worden en gecompenseer/betaald krijgen, en dan een boerderij ergens anders kopen. Die zijn er wel. Dus ik begrijp deze move niet. Een boer kan zich via de rechtbank verzetten, maar zal toch land moeten opgeven voor de maatschappij als dat nodig is.
  “Liever 1 miljoen schone poepende graskoeien, dan 1 miljoen poepende asielers”
  Waarom gaan die mensen niet naar kazachstan genoeg water, en kunnen ze daar voedsel verbouwen, zien hoe moeilijk dat is, en dan minder kinderen krijgen.
  Tussen de euphrates rivier en de tigris rivier was vroeger groen land op oude satellietbeelden, nu is het woestijn. In saudi krijgen mensen nog steeds 5 of 6 kinderen. Wij werken hard, halen de olie uit de grond, refine de olie en verschepen de olie, mannen die 6 weken weg zijn. En deze vrouwen rijden in dikke auto’s. Zij zijn niet gewend om te werken. En spanje hebben ze ook al ontbost, deels om ons dwars te zitten. 3200 jaar geleden toen odysseus daar nog woonde stond het bekend om de dichte bossen.
  Laten deze mensen 1 kind krijgen en de andere helft geen kind, en dan 300 jaar later, is de bevolking weer klein, en is het daar weer groen en kunnen ze daar leven. Wij moesten onszelf vervangen en twee kinderen nemen, want ons land was vol, en nu kunnen plots 4,5 miljoen buitenlanders erbij de afgelopen 50 jaar?
  Mijn vader geboren in een land van 5 miljoen, en ik eind jaren 60 in een land van 11 miljoen. Nu blijkt dat in de boeken resp. 8 miljoen en 14 miljoen te zijn. JAJA. Zo kan ik er ook wat van in corrupt kutjenederstan. Je komt emigreren in jaren 60 en je bent 50 jaar oud en mag je kinderen halen in jaren 70 en 80. Ja dan was je al in nederland in 1910!toen mijn eigen grootouders geboren waren. Ik heb de oude bosatlas heus nog wel thuis liggen hoor.

  Like

 15. Lot zegt:

  Zag deze link op dezelfde pagina.

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/dorpen-samen-in-het-geweer-tegen-komst-aanmeldcentrum-toezegging-geschonden/ar-AAZo7Bu?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=10a36b2ce32647b6951f7bad181515ff

  Ze schrijven er ook nooit bij, waar die 1000, die elke 1 of 2 jaar weer opnieuw komen, uiteindelijk blijven! Gaan ze naar de grote steden, of krijgen ze lokaal een huis. En dan hup de volgende honderden of 1000 halen. Ja daarom zijn er tegenwoordig ook zoveel donkere mensen overal.
  Hier bij mij is er ook een babyboom en worden er barakken bij scholen gebouwd. Ik weet alleen niet welke kinderen dat zijn. Vooral nooit wat aan die donkere mensen vragen. En wij wij hebben recht op onze eigen kinderen. Niemand in de wereld hoeft zijn land weg te geven. Wij hebben altijd respect gehad voor die mensen.
  Wij gingen naar lege delen, maar donkere mensen komen altijd naar ons toe en daarover wordt gelogen. De reden dat de krijgers van shaka zulu nadat ze naar het hoogeveld werden gestuurd, terugkeerden eind 1820, was omdat er toen al blanken zaten ver voor de grote trek uit engelse kaap. Deze mensen kwamen eind jaren 1500s op portugese schepen. Die zaten op hoogeveld flink terug te schieten. EN shaka probeerde zo van zijn rivalen af te komen daarom stuurde hij hen daarheen. Staat niet in de geschiedenisboeken dat wij daar al honderden jaren zaten. 1488 boven oranjerivier door portugezen in kaart gebracht, ze zijn meerdere keren oost west gereisd en zeiden dat het gebied leeg was. Ook livingstone die daar zat zei geen zwarten gezien te hebben alleen leeuwen. Daarvoor moest hij naar noord botswana om ze tegen te komen.

  Like

 16. Lot zegt:

  Was vergeten te vertellen. Dat wonder van glastuinbouw is te danken aan kunstmest die schijnt op te raken in de wereld. In de jaren 80 lagen de kassen een tijdje leeg want er wilde niets meer groeien. Kan iemand de ontzetting in filmpjes nog herinneren? Toen zijn ze ook begonnen met aquaponics gewoon wat kalium enzo toevoegen 2 mineralen, terwijl een normale tomaat in de volle grond 59 mineralen heeft.

  Like

 17. Ravian zegt:

  Combinatie van beide.

  Like

 18. Pol zegt:

  Dat is niet zo moeilijk (meer).
  Overigens is k a a g een man.
  Niets is wat het lijkt.

  Geliked door 1 persoon

 19. Pol zegt:

  Zelfde geldt voor die ander. Pinokkio.

  Like

 20. ronjaspers zegt:

  De vraag stellen is hem beantwoorden,kwaadaardig tot op het bot.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s