Toespraak generaal Michael Flynn op de Dam tijdens het boerenprotest (23-07-2022)

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik voel me vereerd om hier iets te mogen zeggen tegen de Nederlandse boeren die voor hun vrijheid vechten. Het heden is een van de belangrijkste momenten, niet alleen in de Amerikaanse geschiedenis, maar zeer zeker ook in de geschiedenis van de vrijheidslievende wereld. Al onze rechten worden aangevallen!

We accepteren niet dat onze vrijheden worden afgepakt, en daarom beginnen veel volkeren in de hele wereld op te staan tegen de tirannie van hun regeringen! Maar nu gaat het erom de Nederlandse boeren te ondersteunen en om duidelijk te maken dat jullie het begrijpen. We moeten elkaar trouw blijven, schouder aan schouder, de wereld staat achter de boeren! De vrijheden worden overal aangevallen, in Canada, Australië, Brazilië, Frankrijk, Italië, de Verenigde Staten en nu Nederland. Overal beginnen de mensen zich vreedzaam te verzetten tegen de globalistenelites.

Aan het Nederlandse volk: wij staan achter jullie! We roepen de mensen overal op, sta op en laat je stem horen! Draag de Nederlandse vlag en laat hem in alle sociale media zien, opdat de mensen weten dat we achter de Nederlandse boeren staan! We strijden voor hun vrijheid om eten voor hun gezinnen beschikbaar te stellen. Vandaag zijn we allemaal Nederlandse boeren! Jullie strijd is onze strijd! Wij ondersteunen jullie worsteling om jullie land te verdedigen, jullie mogelijkheid om de velden bewerken. Jullie vrijheden worden aangevallen, daarom staan wij aan jullie kant! God zegene jullie allen, God zegene Nederland! Hartelijk dank aan jullie allemaal!

(Michael Flynn)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Toespraak generaal Michael Flynn op de Dam tijdens het boerenprotest (23-07-2022)

 1. hans-e-pans zegt:

  De Nederlandse (hoewel Nederlandse?) Roverheid laat deze protesten gewoon uitrazen en uitrazen en gaan dan gewoon over naar de volgende klant op het lijstje om die het leven dermate zuur te maken dat men niet meer vooruit kunnen in Nederland enz. enz. enz. enz.

  Dit doet de Nederlandse (hoewel Nederlandse?) Roverheid door wat hen van bovenaf is opgedragen, want Mark R. kan natuurlijk geen gezichtsverlies leiden tegenover de boven hem gestelden.

  Dat een groot deel van de Nederlandse bevolking zijn gezicht zo langzamerhand al niet meer kan ziet zal hem worst wezen, als hij na het uitvoeren van het opgestelde plan zijn beloning maar juichend in ontvangst kan nemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. hw.rademaker zegt:

  je kunt wel met een rode zakdoek lopen als steun voor de boeren
  maar deze overheid reageerd niet en zet dit gewoon door
  MAHATMA GANDHI geweldloos en doeltreffend kan een voorbeeld zijn dan kom je er ook achter hoe de massa denkt niets is eenvoudiger gezamelijk naar een bepaald punt lopen en het volkslied zingen er zal een begin gemaakt moeten worden want er komt nog veel meer

  Like

 3. Neutraal punt zegt:

  Vind het een slipperige helling om een Generaal een toespraak te laten houden bij burgerprotesten. Het spel om iedereen tegen elkaar uit te spelen met geweld als resultaat is in Amerika al aardig aan het escaleren. Dit geeft dan een reden om het leger in te gaan zetten om de orde te bewaren. Er zijn al genoeg FEMA kampen gebouwd om mensen in op te sluiten. Alex Jones heeft jaren geleden al gewaarschuwd dat de UN legers zouden worden ingezet in Amerika. Zolang we ons laten sturen zijn we een speelbal van de stuurders/ koersbepalers of “Bovenboeren” die de rest als vee zien, via de opinie makers genaamd Media.. We zijn dus zelf voor een niet gering deel medeschuldig aan wat er gebeurd door het Nieuws ook van de oppositie plus gecontroleerde opposite, met haak lijn en dobber te slikken en achter trends of mode hypes aan te hobbelen. Ik doel vooral op die transgender vegan en Woke hypes. Eenmaal in de fuik gevangen zit je klem als men de publieke opinie naar het andere uiterste gaat sturen. Momenteel zijn er veel insinuaties over de relatie tussen apenpokken en sexueel verkeer tussen mensen van het mannelijke geslacht dit begon al een paar maanden terug Ik heb een kennis die in deze hoek zit vanaf dat begin gewaarschuwd wat er ging komen omdat ik een intuïtief onderbuik gevoel kreeg. Mijn intuïtie die niet rationeel verklaarbaar is is tot nu toe de enige die vaak bij het juiste eind zat. Het is niet heilig en altijd juist naar gelang mijn eigen gekleurde bril maar blijkt wel een goede gids in verwarrende tijden waar krom recht wordt gemaakt en recht krom.
  Laat je niet a.u.b.meesleuren in polarisaties zoals Wappie, Xyz ontkenners, en wat er al niet meer is. Als we ons inclusief wanen maar iemand die ouderwets straight is in een hoek duwen omdat deze niet wil dat zijn kinderen op school rare dingen aangepraat krijgt of verwerpelijk sexueel onderwijs op zeer jonge leeftijd, dan valt dat gedoe meteen door de mand. We zijn er niet om over elkaar te oordelen en fronten te vormen maar om een synthese te zoeken. Zolang het niet stuift of besmettelijk is mag voor mij iedereen doen wat hij/zij/XYZ wil zolang ze ook diegene die niet hun mening hebben in hun waarde laten. Onze persoonlijke toekomst hangt niet zozeer af van wat we doen maar meer van de intentie die erachter zit.
  Als antwoord op de slotzin van deze generaal “God zegene jullie allen, God zegene Nederland! Hartelijk dank aan jullie allemaal!”
  Je kan de Bijbel uitdragen en toch heel ver van een eventuele God verwijderd zijn vooral een Generaal die de vijand bevecht voor zijn Masters met dubieuze redenen. De waarheid ligt in het midden en er is geen religie inclusief klimaat/stikstof religie die boven de waarheid staat. De huidige trend is om iedereen tegen elkaar uit te spelen Moslim tegen Christen man tegen vrouw, God tegen “wetenschap”, rijk tegen arm en ga zomaar door. Neem even de tijd om alles te relativeren laat je niet opjutten en vooral niet overmoedig maken door het internationale karakter en deze toespraak is mijn advies dat kan je voor veel “bad karma behoeden”. Overkoepelend blijft er één ding altijd overeind staan en dat is onveranderlijk, namelijk het principe van oorzaak en gevolg “wat je zaait zal je oogsten” . De toekomst komt je niet tegemoet maar wordt in het heden al bepaald. Volg je eigen gevoel en laat je niet meesleuren is mijn advies als je ergens aan meedoet dan met je hart en diepe overtuiging erin niet met wraak, eigenbelang of erbij willen horen als uitgangspunt.
  Hartelijk dank zegen jezelf en elkaar we zijn samen een levend geheel en spelen een enorm spel waar ve verdomd serieus in opgaan.

  Like

  • Sola Scriptura zegt:

   U laat ook zien dat u HOM NOCH KUIT ambieert.

   Like

   • Sola Scriptura zegt:

    P.s. Daarvoor had u wel heel veel woorden nodig.

    Like

   • Neutraal punt zegt:

    Of ik ambities heb of niet daar kan je niet over oordelen . Ik heb in ieder geval geen ambitie om in deze materie de boel op te naaien voor welke partij dan ook. De Naam Neutraal punt geeft dat ook aan. Je hebt gelijk maar alleen in deze zaak. Ik zie namelijk dat de waarheid ergens in het midden ligt Kan ik ook een heel verhaal over schrijven.. Dat ik veel woorden nodig heb kan je gelijk in hebben dat is relatief, tegenwoordig hebben veel mensen maar een korte aandacht spanwijdte ik ben al wat ouder en zit in mijn groef vast. Ik waarschuw in deze reply heel kort samengevat “laat je niet opjutten en wordt niet overmoedig” De rest is een onderbouwing om te waarschuwen dat men voorbereid is op geweld en het uitlokt. Ik vind het wel de moeite waard om hierover uit te breiden en te onderbouwen omdat het niet één maar heel veel levens kan kosten. Geen scheve gezichten van mijn kant. Superdoei .

    Like

 4. Julia zegt:

  Sorry in Nederland blijken het 3000 mensen te zijn die wel strijden voor hun vrijheid waar blijft de rest van de bijna 18 miljoen inwoners. Er konden wel 1,5 miljoen mensen naar het slot van de vierdaagse allemaal prima en leuk maar nu 1,5 miljoen mensen naar Den Haag om Rutte en de rest van zijn slopend WEF kabinet de zetel uit te jagen. Dan komen we samen er wel. Ik gun iedereen zijn of haar festival, feestje en vakanties dat moet ook normaal kunnen in een democratisch land maar wat ik nu zie wat er ons allen staat te wachten is absurd en pure misdaad tegen de menselijkheid doordat de WEF sneltrein blijft door denderen en vindt een drastisch eind hieraan te maken belangrijker dan wat dan ook mede ook zeer zeker voor de toekomst van onze kinderen. Het is onze plicht om als volwassenen op te komen voor de toekomst van onze kinderen door een drastisch einde te maken aan het smerige WEF terrorisme.

  Like

 5. Julia zegt:

  Hoe hebben vele Nederlanders Trump verguisd en nog en aanbidden Biden I love Trump https://twitter.com/Mirjam152/status/1551061395814359040. Al die Biden aanhangers zijn zo blind dat zij blijkbaar niet beseffen dat juist Trump geen enkele oorlog op zijn naam heeft staan maar die zwarte Obama en Biden weten van wanten. Zelfs in Canada is steun voor onze boeren https://mobile.twitter.com/RealMacReport/status/1550963528575729665?cxt=HHwWgoC-xZTHkIYrAAAA
  Het is een schande waar dit WEF kabinet mee bezig is tot aan het koningshuis toe zelfs internationaal wordt dit veroordeeld en dan hebben Rutte en de rest van de Haagse WEF terroristen commentaar op o.a. Orban en Poetin. Rot op met deze regering ze slopen compleet ons land en maken onze algehele samenleving kapot. Of gaan we SAMEN in het najaar weer met niet werkende mondmuilen lopen en wederom massaal een giftig experimenteel gif laten toedienen? Er zijn maar 2 keuzes namelijk of keihard verzet tegen het schenden van de rechten van de mens en het schenden van onze grondwet of verder voort leven onder het WEF terrorisme. Meer smaken zijn er helaas niet meer. Vergeet vooral niet wie voor tirannie zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Het begint bij de boeren vervolgens zal het gehele volk behoudens de elitaire gewetenloze zakkenvullers zwaar gebukt gaan on het WEF terreur. Inmiddels is het wel al tien over twaalf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s