Orbán waarschuwt voor oorlogseconomie in Europa: “Wordt veel erger dan we ons kunnen voorstellen”

(Vertaling: E.J. Bron)

De recessie zou “vreselijke gevolgen” hebben en zal een negatief effect hebben op de politieke stabiliteit van de hele Europese Unie, waarschuwde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) tijdens een gezamenlijke persconferentie met de Oostenrijkse bondskanselier Nehammer gisteren in Wenen.

Orbán benadrukte opnieuw dat de oorlogsstrategie van de EU niet zinvol zou zijn. Daarmee zou noch vrede gecreëerd noch de Oekraïne-oorlog beëindigd worden. En erger, Europa zou dreigen af te glijden in een oorlogseconomie die “veel erger is dan hetgeen we ons kunnen voorstellen”, aldus Orbán.

De Hongaarse minister-president liet zich ook uit over de migratiecrisis, nadat zijn jongste uitlatingen een golf van verontwaardig hebben veroorzaakt. “Wij willen geen gemengd ras worden”, verklaarde hij zaterdag in Roemenië. De politicus, die van zichzelf zegt de enige in de EU te zijn die zich openlijk verzet tegen migratie, wil aan dit standpunt vasthouden.

“Ik wil niet dat Hongarije een immigratieland wordt, en ik wil niet dat de migratie in Hongarije toeneemt”, zei Orbán. “Dat heeft geen biologisch fundament. Dat is voor ons geen rassenkwestie. Dat is een kwestie van de cultuur. Onze civilisatie zou gewoon zo behouden moeten worden zoals ze nu is”, voegde hij er aan toe.

Bron:
rt.de

Vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Orbán waarschuwt voor oorlogseconomie in Europa: “Wordt veel erger dan we ons kunnen voorstellen”

 1. Frits zegt:

  De man verdient een standbeeld. Gaat er nooit komen natuurlijk. Daar zorgt Soros en Links wel voor.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Als Rutte ook maar een héél klein stukje Orbán in zich zou hebben, dan was Nederland een gaaf landje gebleven; maar omdat Rutte niets van Orbán “heeft” is NL verworden tot een triest en arm landje, bevolkt door een ontstemde bevolking, m.u.v. de vele ongevraagd binnen gestroomde islamitische parasieten.

  Geliked door 5 people

  • Tante Maart zegt:

   En die ongevraagde islamitische vreemdelingen komen ons hier in Nederland ook nog eens eventjes de les lezen. Dat hebben ze er merkwaardig genoeg niet bij gezegd.

   Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Hadden wij in Nederland maar zo een verstandig persoon. Kijk naar de asiel chaos dat dreigt met de dag meer en meer op te lopen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/304858413/coa-staat-op-instorten Ongelooflijk dan staan er zelfs ook nog 1000 vacatures bij het COA open maar ja welk persoon wil überhaupt nog werken voor COA die door de overheid totaal zijn overspoeld vanwege dagelijks duizenden binnen stromende gelukzoekers die Nederland blijkbaar als een paradijs zien maar ondertussen wel personeelsleden intimideren. Miljarden verdampen aan dit wanbeleid nu weer drie cruiseschepen ingehuurd het mag wat kosten maar ondertussen weten die leeghoofden in het Haagse hol van chaos niet waar deze schepen aan kunnen meren. Ongelooflijk dat dit dagelijkse zo door kan gaan en de overheid rustig slaapt en zelfs nu vakantie viert. Ondertussen gaat Nederland failliet aan dit enorme wanbeleid daarbij wordt onze samenleving meer en meer ontwricht. Het is een schande dat eigen burgers jaren moeten wachten op een betaalbare woning en dit binnengehaalde grut dat niets aan onze samenleving heeft bijgedragen voorrang genieten en in een keurig over de ruggen van de belastingbetalers in een volledig ingerichte woning komen. Dan kun je je nog wel afvragen wat de bedoeling hiervan is de criminaliteit neemt hand over hand toe onder de asielzoekers en nog gebeurt er helemaal niets. Inderdaad nu nog de bemoeienissen met een oorlog die ook nog eens miljarden kost dan is het toch echt gedaan met het vertrouwen in een stel WEF leeghoofden die doelbewust Europa naar de ondergang brengen. Chapeau hou vol Orban u bent een leider naar mijn hart die voor eigen land en volk opkomt.

  Geliked door 4 people

 4. Bertus070 zegt:

  Het is geweldig om te zien hoe echte leiders hun land vertegenwoordigen. Wij moeten het helaas doen met trutte en die andere mislukkingen zoals kaag/hoekstra/de jonge etcetera.

  Geliked door 4 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  Orban voor min/pres in Nederland deze man heeft tenminste gezond verstand.

  Geliked door 4 people

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Orban is de enige politicus met lef en voorspellend vermogen, dus wordt het tijd dat de EU stopt met het voortdurend criminaliseren van deze nuttige boodschappers. Het verbaal zwartmaken en zelfs liquideren van boodschappers gebeurde reeds 2.000 jaar geleden ten tijde van de romeinse bezetters, maar je zou toch zeggen dat er anno 2022 serieuzer nagedacht wordt over de waarschuwingen van onze eigen EU-bewoners/bestuurders. ?

  Geliked door 4 people

 7. johandederde zegt:

  RESPECT

  Geliked door 3 people

 8. Hovawart zegt:

  De Europese leiders en ook de Haagse kliek van Rutte blinken uit in het relativeren in retrospect, het zogenaamd Acheraf Lullen,……regeren is immers vooruitzien en daar ontbreekt het volledig aan….Schwab’s afbraak van Europa in full swing.

  Geliked door 4 people

 9. Julia zegt:

  Vandaar dat nu ook de jacht wordt verboden geldend voor de provincies Limburg, Utrecht en Groningen geen sancties en verbod voor de provincie Gelderland waarom onze beroepsuitkering trekker en feestvierende jagende Willem jaagt drie maanden op wild in zijn vorstelijke kroondomein dat ook nog eens ondanks drie maanden sluiting subsidie ontvangt. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5323742/jacht-op-konijnen-komend-seizoen-definitief-verboden. Kortom corruptie viert hoogtij hieruit blijkt dat het zogenoemd koninklijk huis totaal niet is te vertrouwen en schaamteloos haar gang gaat en totaal geen enkele binding heeft met de Nederlandse samenleving. Wederom zal weer blijken hoeveel mensen in ons land eigen land mede verraden en zoetjes met vlaggetjes staan te zwaaien. kortom Orban u heeft mijn zegen u bent een man naar mijn hart die voor volk en land op komt.

  Geliked door 4 people

 10. booster123c zegt:

  Je zou spontaan verkassen naar Hongarije 😇

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Ruilen tegen Rutte!Geef ik de zegeltjes er bij!

  Like

 12. Iemand zegt:

  Orban spreekt zoals elke goede huisvader zou moeten spreken. Een goede huisvader werkt voor zijn gezin , onderhoudt ze, zorgt ervoor schuldenvrij te blijven, neemt al zeker geen vreemden in huis die haaks op de christelijke cultuur staan, verdedigt zijn normen en waarden en gooit ze bovenal niet buiten! De EU doet alles omgekeerd.
  Orban is een held!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s