Net zoals in 2015: In de winter dreigt er een unieke immigratieramp

(Vertaling: E.J. Bron)

De beelden herhalen zich: veel mensen voelen zich op dit moment aan de asiel-bestorming van 2015 herinnerd, toen honderdduizenden illegalen binnen enkele maanden via de Balkan naar Duitsland kwamen. Nu is het weer zover. Het enige verschil is dat er deze keer meer Oekraïners komen.

De nieuwe massa-immigratie werkt al lang op de gemeenten door, die opnieuw hun grenzen bereiken. Steeds meer Duitse deelstaten stoppen met de opname van Oekraïense vluchtelingen en eisen – net zoals in 2015 – een faire verdeling van de nieuwkomers. De president van de Duitse Stedendag, Markus Lewe (CDU), daarentegen eist dat de deelstaten hun opnamecapaciteiten zouden moeten verhogen.

Tegelijkertijd houdt de migratiedruk uit het Arabische gebied aan. De federale politie heeft sinds het begin van het jaar alleen bij steekproeven al 36.100 migranten bij niet toegestane binnenkomsten naar Duitsland betrapt – 47% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De meesten komen uit Syrië, Afghanistan, Turkije, Irak en Tunesië.

De Stedendag houdt er bovendien rekening mee dat er nog meer Oekraïense vluchtelingen zullen komen als het koud wordt en de oorlog aanhoudt. Tegelijkertijd stijgt het aantal migranten uit de desbetreffende gebieden van herkomst in het Midden-Oosten. De president van de Stedendag, Lewe, voorspelt daarom: “In de komende winter zullen ettelijke steden gevluchte personen weer in hotels, sporthallen of andere instellingen moeten onderbrengen.” Maar alleen als die tot dan niet voor autochtone armen gebruikt worden, die of op straat staan of geen verwarming hebben.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Net zoals in 2015: In de winter dreigt er een unieke immigratieramp

  1. karton zegt:

    Indien één en ander inderdaad gaat gebeuren, dan hoop ik toch wél dat die hele immigrantenzooi in de gezonde buitenlucht moet slapen !
    Verder hoop ik op “Zweedse toestanden” v.w.b. de politiek toekomst van Nederland; het linkse schorem vraagt om een finale afrekening !

    Geliked door 2 people

  2. Dolf van de Klundert zegt:

    Nee, het zijn geen Oekraïners. Het zijn mensen met een Oekraïens paspoort.
    Dat is nogal een verschil.

    Geliked door 3 people

  3. delamontagne zegt:

    De president van de Stedendag, Lewe, voorspelt daarom: “In de komende winter zullen ettelijke steden gevluchte personen weer in hotels, sporthallen of andere instellingen MOETEN onderbrengen.”

    De egoïstische Fransen pakken ’t weer anders aan ( om de buren aan de overkant te beschermen……! )

    In Calais [Fr] hebben de autotiteiten beroep gedaan op hun beste vrinden: ROTSBLOKKEN…….
    Al heel lang worden ze gebruikt voor de kustverdediging, [ maar nu ! ] ook te verdediging van mensen= sieligerts, om zich in deze woonbuurt met tentjes te installeren.

    Geliked door 2 people

  4. Frits zegt:

    Dat belooft weer een prettige Kerst te worden. Het nieuwe geschenk voor onder de boom ingepakt en wel: een migrant.

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    De meeste Oekraïners die binnenkomen kunnen zo doorgaan voor Syriërs en Afrikanen, ze zien er allemaal uit als Naffers en Kaffers (excusez le mot), (maar een beetje Bargoens moet toch kunnen op z’n tijd.)
    De Noord-Afrikaanse Oekraïners hebben al vernomen dat de komende winter in de Pays-Bah ( ‘It giet oan!’) behoorlijk koud zal worden en eisen massaal een groen A-label met drie sterren voor zowel hun nieuwe woning als de spiksplinternieuwe huishoudelijke apparatuur, de vluchtelingen helpen ons zo als voorbeeld om zo zuinig, milieuvriendelijk en/of energiebesparend mogelijk te profiteren….en gaan massaal s’nachts de straten op om de verkeersdrukte te ontlasten………….zucht.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      Grote delen van Oekraïne zijn inmiddels door de nazi’s van Zelensky “bevrijd”, dus de Oekraïners die naar hier zijn gevlucht of hier zijn gearriveerd per auto c.q. openbaar vervoer, kunnen nú wel weer terug naar de “bevrijde” gebieden.
      Ze gedragen zich als de eerste de beste “gevluchte” neger en laven zich aan de honingpotten van Nederland……….ik bedoel maar te zeggen : velen van hen behoren tot het zg. “tuig”.

      Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    Tsja, je doet gewoon de deur dicht, en dan draai je het slot er op.
    Wat voor de gemiddelde Europeaan niet meer dan een dagelijkse gewoonte is blijkt voor de boven ons gestelden echter te hoog gegrepen.
    Maar het ergste zijn wel al die idioten die dit landverraders ensemble nog geloven ook, als deze beweren dat de deur niet gewoon dicht en op slot kan.

    Er dreigt dus deze winter geen immigratieramp, er dreigt deze winter (weer eens) op grote schaal landverraad gepleegd te gaan worden.
    Het probleem zijn dus niet deze “immigranten” (lees gewelddadige kolonisten), het probleem is het partijkartel in Den Haag, en het Eurofielen collectief in Brussel, die de, respectievelijk, Nederlandse en Europese bevolking verraden.

    Dit soort problemen los je vervolgens gewoon volgens de regeltjes op, middels een executiepeloton.
    Dat kost een paar kisten 7.62 x 51, maar dat is dan goed geïnvesteerd.
    Neem nu zo’n lul als Frans Timmermans, die dreigt ons duizend miljard Euro te gaan kosten, dat geeft dan toch een mooi rendement op die 7,65 Euro aan patronen…

    Geliked door 3 people

  7. boorzalf zegt:

    Deze had ik al meer geplaatst, maar voor de mensen die het nog niet gezien hebben plaats ik hem nog een keer. Kijk en huiver.
    https://m.kla.tv/nl/2015-09-20/6746

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie