Kabinet loopt weg, wat verbergt Kaag?

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen, het belangrijkste debat van het jaar, blokkeerden kabinetsleden de inbreng van FVD-partijleider Thierry Baudet. Midden in zijn betoog maanden ze Kamervoorzitter Vera Bergkamp tot ingrijpen en liepen daarna weg, waarop Bergkamp besloot het debat te schorsen en Baudet het woord te ontnemen. Hij mocht zijn betoog niet afmaken. Een Nederlandse volksvertegenwoordiger werd gisteren monddood gemaakt.

St Antony’s College

Toen Baudet begon over het St Antony’s College in Oxford, als voorbeeld van een elitaire universiteit waar het cultuurmarxisme nooit is verdwenen, raakte hij een gevoelige snaar bij D66-minister Sigrid Kaag. Zij studeerde bij het instituut, dat in Oxfordse kringen bekend staat als “spy college”: een plek waar diverse geheime diensten, waaronder de Britse MI6, studenten rekruteerden. Voor Kaag en alle andere bewindspersonen was het benoemen van deze ongemakkelijke feiten aanleiding om het betoog van Baudet te onderbreken.

Opmerkelijke overreactie

Het kabinet saboteerde dus de inbreng van een oppositielid. Maar waarom? Is het niet zo dat een volksvertegenwoordiger zich onderzoekend en kritisch moet kunnen verhouden tot de achtergrond van kabinetsleden? Het is immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid om ministers te controleren.

Wij vragen ons dan ook hardop af: wat heeft Sigrid Kaag te vrezen of te verbergen? De ronduit bizarre sabotageactie van het voltallige kabinet doet vermoeden dat er meer aan de hand is dan we nu weten.

Bron:
Nieuwsbrief FvD

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kabinet loopt weg, wat verbergt Kaag?

 1. Eppo zegt:

  Wat een gezeik om niks zeg .
  Oh oh alleen maar afleiding van de werkelijke puinbak van Rutte.
  Oh oh de opleiding van Kaag daar mag niet over gepraat worden.
  We weten toch allang dat Zij een dubbele agenda heeft.
  Meer Islam in Nederstan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het parlement is een slechte soapserie, waarbij de goede tijden uitblijven door het abominabele gebrek aan acteertalent, een tenhemelschreiende continuering van oneliners en onnavolgbare herhalingen van een bijzonder slecht en inspiratieloos WEF-script……..de stekker eruit.

  Like

 3. Olie bol zegt:

  Heer Baudet heeft wat uitgezocht, wat niet aan het licht mag komen.

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Net de Winter van Vlaams Belang op ON gehoord:
  Het is ongehoord wat er in het Nederlandse parlement is gebeurd: de uitvoerende macht bepaalt naar wie zij wel of niet komen luisteren in het parlement.

  Ik had al begrepen dat de democratie in Nederland morsdood is, maar dit is daarover weer eens een hele dikke middelvinger.

  Geliked door 2 people

 5. hans zegt:

  Ja en die telegraaf als enige blad in NL wat nog een minimaal beetje kritisch is naar al die linkse engerds doet het voor alsof hij zich natuurlijk misdroeg. De arrogantie. Zo ook met dat in Rusland opeens 20 paardebekken en een bierbuik die in Moskou de straat opgingen om te protesteren tegen de oorlog opeens Putin het allemaal niet meer in de hand zou houden en in paniek zou zijn!? Ze leven echt in een ander universum. Ongelofelijk gevaarlijk tuig is het wat hier in Den Haag zit en in Brussel, Berlijn en DC.

  Geliked door 1 persoon

  • Iemand zegt:

   Inderdaad….msm schrijft dat Russen “massaal” het land willen ontvluchten. Plak er dan een cijfer op! Doen ze niet want dan valt het narratief in duigen. En massale straatprotesten? De beelden die ik zag betrof enkelingen die het aan de stok hadden met de politie.
   Het laatste nieuws schreef over “300000 reservisten….bestaan die wel?” Vermoedelijk geschreven door een hoernalistje dar groen is achter de oren. De waarheid is dat er in WoII 11 miljoen Russische militairen en 12 miljoen burgerslachtoffers waren. Conclusie: 300.000 reservisten, bestaan die wel? Schaterlach!!!
   Ik zou de vraag anders durven stellen: heeft Europa nog wel 300.000 ACTIEVE militairen?? Want in het gender verwijfde Europa zijn nauwelijks mannen te vinden. Lol.

   Geliked door 1 persoon

 6. Triumph1971 zegt:

  De waarheid is soms hard maar wint het tenslotte altijd.Je kunt wel weglopen maar eens komt de tijd dat je met de billen bloot moet.Stelletje landverraders met jullie WEF sympathiën.

  Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  Zoals ik bij ome BOB(zelf) al aangaf; Zij liepen weg omdat ze de WAARHEID niet konden aanhoren. Anders hadden ze Baudet wel aangevallen. Maar daar het de waarheid was konden ze daar niets tegen inbrengen en alleen maar wegkruipen voor die waarheid. Hetzelfde geldt voor Bergkamp; gauw de microfoon van Baudet uitzetten. De tweede kamer is verworden tot een Maffia organisatie met Rutte als een zetbaas van het WEF.

  Geliked door 1 persoon

 8. Alex Delarge zegt:

  Ik denk dat Baudet in dit geval per ongeluk raak heeft geschoten. Er bestaat de kans dat er mensen gaan lopen wroeten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s