DUIDELIJK (168) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op DUIDELIJK (168) . . .

 1. bobzelf zegt:

  OHHH WAT GEK OOM BOB VOND NOG IEMAND MET HERSENS
  WHAHAHAHAHA

  VALT NIET MEE LAS IK VANMORGEN .
  WAT EEN LOSERS REACTIES .
  ALSOF IK VVD D 66 REACTIES ZAT TE LEZEN

  IK ZOU GRAAG UW KOP VOLSCHIJTEN . LAFAARDS

  STRAK VOOR DE ZEKERHEID ER NOG EEN KEER OP STEMMEN HOOR

  IK VERSPREEK ME NU EVEN .
  ZE MOESTEN U ALLEMAAL KAPOT SCHIETEN ….

  IK VERONTSCHULDIG MIJ VOLGENDE WEEK WEL EFFE ….

  Column
  Het grote theater van Thierry Baudet

  Published 2 uur ago

  on 23 september 2022

  In reactie op de woorden van Thierry Baudet in de vergaderzaal van de Tweede Kamer, stapte Sigrid Kaag op uit protest, en verliet de tempel van de democratie, gevolgd door het voltallige kabinet.

  Inhoudsopgave

  In reactie op de woorden van Thierry Baudet in de vergaderzaal van de Tweede Kamer, stapte Sigrid Kaag op uit protest, en verliet de tempel van de democratie, gevolgd door het voltallige kabinet.
  S

  Dat komt toch angstaanjagend dicht in de buurt van Zelensky in Oekraïne, die nog voor de oorlog uitbrak de oppositiepartijen van de weg reed, en de media die hem niet bevielen verbood.

  WAKKER NOU KLOOTVIOLEN ???

  Baudet wilde het niet over Kaag’s plannen voor een nieuw koffertje hebben, waar ik gisteren enige woorden aan wijdde, maar over haar loyaliteit aan het Nederlandse volk, en haar integriteit, waarbij hij verwees naar Kaag’s studie aan ‘Oxford‘.

  Hij stelde dat dat instituut er om bekend staat dat de Britse geheime dienst er haar spionnen vandaan haalt, wat een open deur is. Maar daarmee is het nog niet het bewijs dat Kaag een spion is voor de Britten.

  DAT RIEP HIJ OOK NIET WHAHAHAHAAHA

  Los nog van het gegeven dat velen op stategische posities in Nederland er niet voor gerecruteerd hoeven te worden om de Britten vertrouwelijke informatie toe te spelen, en het een hele eer vinden om gevoelige informatie te delen met onze ‘bondgenoten‘ aan de overzijde van de Noordzee. Onze eigen AIVD doet niet anders dan nauw samenwerken met de ‘Five Eyes‘ om daar een wit voetje te halen.

  ZEG MAAR MINIMAAL 125 LANDVERRADERS . DE BALKIES EN ZALMEN NIET EENS MEEGEREKEND

  Vele malen giftiger zijn de veelvuldige insinuaties dat Baudet, en andere critici van het kabinetsbeleid, ‘Russische agenten‘ en ‘onwelriekende reuzel‘ zijn.

  KIJK DAT MAG WEL, DAN BLIJFT HET OOK HIER BIJ BERT DOODSTIL . LOSERS !!

  Niet dat dat niet zou kunnen, dat iemand een ‘Russische agent’ is, maar het komt de sfeer niet ten goede als je daar zonder bewijzen mee gaat gooien,

  KAA GB ROEPT HET GEWOON EN LOOPT DAN N IET WEG
  zoals we eerder al zagen in de Verenigde Staten.

  Ondanks alle beschuldigingen aan het adres van Trump en tal van zijn medewerkers werd er in die richting nooit iets gevonden wat zelfs maar suggereerde dat er een kern van waarheid in die beschuldigingen zat. Toch mocht je het vrijelijk ‘bespreekbaar‘ maken, en zijn er nog steeds journalisten en politici, zeker bij D66, die die onzin blijven herhalen. En wie kaatst, moet de bal verwachten.

  Zit ik als burger te wachten op dat soort debatten? Nee. Maar zoals al eerder meerdere keren aangegeven snak ik naar meer integriteit, en helderheid over de loyaliteit van politici.

  DIE IS AL 22 JAAR PLEITEN VRIEND

  Zijn ze, als het puntje bij het paaltje komt, loyaal aan de Nederlandse burger, of aan supra-nationale instituten als de EU, ‘Davos‘ en de NAVO?

  VULT U ZELF EFFE IN . LOESERS . DER LAGE LANDEN

  En hoe je het ook wendt, of keert, dat is in het debat over de voorliggende begroting wel degelijk een erg belangrijk thema, want er vloeit nogal wat geld weg naar vage doelen die niet renderen, of zelfs uitgesproken contraproductief zijn, wanneer we het belang en de welvaart van de Nederlandse belastingbetaler centraal stellen.

  Dat de voltallige regering een volksvertegenwoordiger de rug toekeert en wegloopt is uniek in de parlementaire geschiedenis van ons land, en tekenend voor de houding van de regering jegens het volk in het algemeen, dat zichzelf boven de wet verheven acht.

  Zeker, het betreft nu Baudet, en bij extensie wat er over is van zijn partij, maar de toon is gezet.

  De regering streeft ernaar om van de Volksvertegenwoordiging een echoput te maken waarin uitsluitend politici aan het woord kunnen komen die de regering naar de mond praten.

  IK HEB NET DE REACTIES GEZIEN . GEWOON 125 LANDVERRADERS DIE REAGEREN HIER BIJ ONS BERTUS ONGELOFELIJK

  EN STRAKS TOCH NOG MAAR EEN KEER VVD / D 66 HET HOKJE ROOD MAKEN VUILE SCHOFTEN TEVENS LOSERS EN ETTERBAKKEN ????

  HET GING 22 JAAR GEWELDIG TOCH ??

  Discussie over welke ‘kunstenaar‘ het nieuwe koffertje voor Sigrid mag ontwerpen kan nog wel worden getolereerd, maar daar houdt het op. En dat is in deze tijd levensgevaarlijk!

  In de basis erken ik overigens dat er maatschappijbreed een markant gebrek aan elementair fatsoen zichtbaar is, maar wie daar opmerkingen over maakt wordt afgeserveerd omdat je niet met je tijd mee bent gegaan

  Hoe de constatering dat iemand studeerde aan een universiteit die de visvijver is van de Britse geheime dienst, wat feitelijk juist is

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEBBIE UM ASBAKKEN ???

  onfatsoenlijk zou zijn, dat ontgaat mij volkomen.

  WHAHAHAHAHAHAA . NOU DE VVD STEMMERS HIER NIET HOOR .

  Hoe eenvoudig is het niet om in een repliek, als je al de behoefte voelt, te stellen dat een ‘mus‘ wel een ‘vogel‘ is, maar dat daarom alle ‘vogels‘ nog geen ‘mussen‘ zijn?

  Per jaar studeren er oneindig veel meer mensen af aan Oxford die niet benaderd zijn door de geheime dienst voor hand- en spandiensten, dan ‘BoJo’s‘ en aanverwante lieden die er wel pap van lusten. Daarnaast was Oxford ook de pleisterplaats van spionnen voor de KGB die infiltreerden in de Britse geheime diensten ten tijde van de ‘Koude Oorlog‘. En als studenten dergelijke universiteiten in het buitenland opzoeken, dan doen ze dat niet vanwege de voortreffelijke Britse keuken. Bedenk in dit verband ook dat Baudet zelf veelvuldig in verband werd gebracht met ‘zekere professoren‘ in Leiden, dus waarom is de Alma Mater van Kaag onbespreekbaar?

  De realiteit is, dat bepaalde ‘studierichtingen‘ op gerenommeerde universiteiten doelbewust zijn opgezet als een kweekvijver voor talent waar geheime diensten in kunnen vissen. Daarnaast hebben universiteiten ‘cursussen‘ waar zulke talenten als Navalny werden gekneed en geïnstrueerd in de schone kunst van het verlenen van hand-en-spandiensten aan de diverse ‘Colour Revolutions‘ waar de NAVO patent op heeft, en Kissinger had een ‘klasje‘ waar hij (onder andere) Poetin leerde hoe de oude vos dacht, terwijl de oude vos ‘assessments‘ over zijn leerlingen doorspeelde aan de Amerikaanse CIA. Zo werkt dat.

  U WEET WEL DIE PLEURIS JOOD , DE MASSAMOORDENAAR VAN DE WERELD . DOODSTIL BLEEF HET .

  De reactie van Kaag vind ik, in het licht van de niet aflatende aanvallen op Baudet vanuit haar eigen partij, waarbij ze zich bepaald niet onbetuigd heeft gelaten, opmerkelijk.

  JA GEWOON GAAN ZITTEN LACHEN . ALS ZE SPION EN MEDERWERKER VAN PUTIN ROEPT . SNAPPIE LANDVERRADERS
  DAN HOUDEN JULLIE OOK HIER ALLEMAAL JE MUIL DICHT !!

  Alsof Baudet een voltreffer scoorde. Kaag’s loopbaan, die langs uiteenlopende functies voerde die ‘contact‘ met geheime diensten vanzelfsprekend maakt, en waarbij ze terecht kwam in landen waar volop belangstelling voor is vanuit de NAVO, schraagt daarbij de verdenking, maar is nog altijd geen bewijs. Nu is, door deze vertoning van het kabinet, ‘iedereen‘ geattendeerd op dit thema,

  EN DAT WAS DE BEDOELING VAN THEIRRY . MAAR OOK DAAR BENT U TE STOM VOOR IQ .11.7 REGEERT

  en ligt ze in dit opzicht onder het vergrootglas, wat toch niet haar bedoeling geweest zal zijn.

  NOU WEL DIE VAN THEIRRY HOOR

  Alhoewel je ook kunt redeneren dat ze het liever daar over heeft, dan over de vele miljarden die ze wegsluist alsof het niet op kan.

  DOODSE STILTE WEER MANNEN ??

  Ongeacht hoe dit thema zich verder ontwikkelt, zou ik u met klem willen aanraden om te blijven kijken naar de ‘bal‘, en u niet op een dwaalspoor laten zetten door de ‘Theatrics‘ van dit kabinet. Het debat dat urgent gevoerd moet worden in ons land gaat over de vraag of we collectief economisch zelfmoord willen plegen door al ons geld, en uiteindelijk ook ons leven, te geven voor Oekraïne

  THE LOSERS OOK HIER HEEBEN VOOR JA GEKOZEN .. WANT ZELESKY IS THE KANJER TOCH

  2004….2014 ??? MINSK ???? 30.000 DONBASS DODEN ??? 51. 000 GEWONDEN ?? 60 LEVEND VERBRANDE MENSEN ???

  IK HEB JULLIE GODVERDOMME NOG NOOIT GEHOORD STELLETJE LOSERS HIER

  en aanverwante prioriteiten van de NAVO, de EU en ‘Davos‘, of dat we daar geen trek in hebben. Koffertjes en ‘Oxford‘ zijn een ‘side-show‘, zelfs als ze in de kern niet onbelangrijk zijn.

  HEERLIJK HEERLIJK MENSEN MET HERSENS

  ZITTEN JULLIE NIET BIJ HE WHAHAHAHAHAH

  GOHHH WAT EEN HEERLIJ BEGIN VAN DE MORGEN

  IK BEN UURTJE NAAR HET STRAND

  KOTSMISSELIJK BEN IK VAN U . DANK U

  17 MILJOEN HERSENDODEN . JA JULLIE ZITTEN ER GEWOON BIJ

  BOOS OOM BOB . NEE GESCHROKKEN . VAN HET FEIT DAT JE DIE HERSENDODEN OOK HIER TEGEN KOMT NA JAREN AL DIE INFORMATIE VAN ONS BERTUS

  DAT IS HET ERGSTE

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  HET VIEL WEL MEE VOLGENS RUTTE
  MET DE GEGEVENS VAN DE OMLIGGENDE LANDEN
  STAAN WIJ NOG STEEDS ONDDERAAN DE LIJST ???????

  WHAHAHAHA .EN DAN GAAN WE KOFFIE DRINKEN
  EN EFFE LEKKER BEPPPEN OOVER DIE DEKSELSE BAUDET
  DIE ZOMAAR DE WAARHEID ROEPT

  MILJARDEN WEGGEPLEURD PER JAAR .

  UKRAINERS EEN 100.000 .. DE FAMILIE KOMT NOG . DIE NOOIT MEER WEG GAAN .. EN ER IS DUS DAAR HELEMAAL GEEN OORLOG

  EN THEIRRY MAG DE WAARHEID NIET ZEGGEN??
  IK HEB IN OXFORD OP SCHOOL GEZETEN .

  EN DAN DE REACTIES HIER >> SCHIJTZIEK WORD IK DAARVAN

  HIJ HIJ HAD ( KOTS ) DAAR BETER EEN ( KOTS ) ANDERE DRAAI ( KOTS ) AAN MOETEN GEVEN
  DUS DE WAARHEID WEGSTOPPEN ?? ( KOTS )

  LOSSSSSEEEERRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  Groene rondjes: volksvertegenwoordigers.
  Rode rondjes: regeringsvertegenwoordigers.

  De Nederlandse “democratie” in beeld gebracht.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Landverraders inbeeld !!

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Omtzigt ook ONBETROUWBAAR !!!!

  Geliked door 3 people

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Dat Wilder’s motie verworpen zou worden had iedereen
  vooraf kunnen incalculeren.Reden: niet alleen binnen
  Binnenhof 1a Den Haag bulkt het van de moslimvriendjes.!
  Andere reden voor asielinstroom: STEMVEE.

  Like

 7. mooinique zegt:

  En zijn jullie alweer opgefokt door deze uitslag?! Daar lachen ze om. Vinden ze prachtig. U speelt ze precies in de kaart. Verdeeldheid. Lekker hoor! Het enige wat elk land kan helpen is dat men zich niet meer laat verdelen. Laat je haat racisme boosheid en domheid vooral los en ga samen bouwen om het op te lossen. Zolang er verdeeldheid is komt het niet goed. Dan blijft het wij tegen zij. Wakken worden ook diegene die hard roepen dat ze het al zijn graag.

  Like

 8. wim23387 zegt:

  Ja Koddebeier Omtzigt zal dit land niet redden. Zijn stemgedrag sluit te vaak aan bij de zittende macht. Geldt ook voor de SGP.
  En ja, een motie van Wilders die ga je toch als ‘fatsoenlijk’ mens’ niet steunen…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s