Het oude normaal . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het oude normaal . . .

  1. LUCIA zegt:

    Ja, ha ha ha, doet me denken aan die mensen die ook altijd spreken in pluralis majestatis (wij), en zij die zichzelf, steeds ( niet incidenteel), bij de naam noemen. Ook vreemd; mensen die hun hele, vaak zeer saaie leven als een eenmans-documentaire behandelen of de neo-narcistische generatie die 20 selfies per dag de wereld insturen..wat een wereld !!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    De vlieger gaat op wanneer een bewindspersoon spreekt ‘uit naam van’,….zoals de muppets in het huidige kabinet, helaas geld de verbondenheid niet als de persoon in kwestie uitblinkt in onvermogen,….dan laat men ‘Die’ vallen als een baksteen en is het ‘ieder voor zich, en god voor ons allen……

    Like

  3. Oliedom zegt:

    Beter is het, zulks spul voorgoed op te sluiten (en spuitje geven mag ook), want die psychiaters zijn nog gekker dan de patiënt.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Alles wat god geschapen heeft moet kapot,mannen en jochies hebben een penis,vrouwen en meisjes hebben een vagina.Het traditionele gezin man,vrouw,kinderen moet kapot,het christendom moet gesloopt worden.De wereld wordt geregeerd door satanisten.

    Like

  5. johannes zegt:

    tja als nagenoeg de meerderheid knettergek is geworden dan wordt dat schijnbaar ineens normaal (genoemd), hoezo een samenleving zonder vast uitgangspunt oftewel “de maakbare” wereld, ……..really ? wat een verbeelding dan , wat zou er toch mis kunnen gaan dan he

    Like

Plaats een reactie