VVD-spreekbuis Hans Wiegel: “Vera Bergkamp moet opstappen”

(Door: Michael van der Galien)

Het is eigenlijk nauwelijks te geloven, maar prominente VVD’ers keren zich dan ein-de-lijk tegen Vera Bergkamp. Hans Wiegel gebruikt zijn column in De Telegraaf vandaag namelijk om mevrouw de Kamervoorzitter te vertellen dat ze moet vertrekken. En snel een beetje.

“De wereld staat in de brand, de inflatie loopt gierend uit de hand, maar een onderzoek naar de omgangsvormen van een oud-Kamervoorzitter die al anderhalf jaar weg is, nota bene op basis van anonieme klikbrieven, krijgt alle aandacht in ons parlement,” schrijft Wiegel over het belachelijke onderzoek dat Bergkamp laat doen naar de handel en wandel van haar voorganger Khadija Arib (PvdA).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VVD-spreekbuis Hans Wiegel: “Vera Bergkamp moet opstappen”

 1. Frits zegt:

  En de VVD ook

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Kan men de Kamer niet gewoon “kleuterklasje” gaan noemen ?
  Nietsnutten die nog nóóit iets gepresteerd hebben willen óns vertellen wat en hoe we iets wél moeten doen !
  Ze lullen de hele dag over iets vreselijk onbenulligs, en aan ’t einde van hun betoog………is er niks veranderd en er verandert ook niks.
  Een stelletje infantielen is het, zónder enige kennis van zaken; nu komt er weer de één of andere uit de goot opgeraapt figuur als “minister van landbouw & stikstof & CO2 & uitkoopregeling enz.” Deze uiterst garistelijke figuur weet van toeten noch blazen, ziet een aantal camera’s op zich gericht en vraagt zich af : “Oh lieve heer, waar ben ik nú in terecht gekomen ?” Maar ja, ook van die kant komt er géén antwoord, zoals gebruikelijk, dus deze man begint een beetje te rotzooien en is binnen de kortste keren weer verdwenen in z’n garistelijke gemeenschap.
  Waarom zijn er nog zg. “volwassenen” die, allen samen in één Kamer geperst, “regerinkje” spelen en dagelijks héél gewichtig zitten te doen én stom zitten te lullen, zónder enig benul waarmede ze bezig zijn ?
  Afschaffen dat zootje, levenslang opsluiten zónder eten/drinken en geheel opnieuw beginnen, met alléén maar échte Nederlanders; dán pas zullen we weer enige levensruimte krijgen om te ontspannen en redelijk tot goed te kunnen leven.
  Ik zal ’t niet meer maken, maar hopen mag altijd, toch ?

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Karton
   Kleuterklasje?
   Open inrichting zal je bedoelen 😉

   Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 4-10-2022 om 13.02 u.
    Mevr. Blaff toch !
    Een open inrichting ? Bent u gek geworden ?
    Een geslóten inrichting; maar u heeft gelijk, een kleuterklas is véél te humaan gesteld.
    Sorry.
    FF off topic. Hoorde u zojuist ook dat de “regering” 10-tallen miljarden euro’s ophoest om de energienota betaalbaar te houden ?
    Ze weten niet meer in ze zich moeten wentelen teneinde niet teveel kiezers te verliezen bij de eerstkomende verkiezingen !
    Maar ik kijk bij verkiezingen altijd naar de voorbije jaren en bekijk alsdan wat het zittende zootje ervan heeft gemaakt, en das in onze situatie………niet veul !!
    Wát zeg ik : “NIet veul” ?
    Hélémáál niks heeft dat zootje ervan gemaakt.

    Geliked door 1 persoon

   • joop zegt:

    dagbesteding

    Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het kleuterkabinet van Mark pleegt een gevalletje ‘Jan Huigen’, ♪, ♫,,Jan Huygen in de ton. Met een hoepeltje erom. Jan Huygen. Jan Huygen. En de ton die viel in duigen.♪, ♫, en de koning draait in het midden van de kring.
  (een ouderwets kinderspelletje, kinderen lopen hand in hand in de kring. bij ‘en de ton die viel’ de handen los en laten ze zich vallen.)

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 4-10-2022 om 11.38 u.
   Ach ja, nostalgie, leuk !
   Ik was . zélfs in m’n jonge jaren,méér van : “Waar de blanke(n) (t)op der duinen, blinkend in de zomerzon enz. enz.”
   (mijn tekst zal vermoedelijk niet 100% zijn, maar ik ben wél “in de buurt” geloof ik ! 🤣)

   Like

 4. Fran zegt:

  Niet alleen Bergkamp, maar die hele verzameling WEF-clowns, inclusief ambtenaren, moet uit zijn lijden verlost worden.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze wetteloze VVD klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia misdadigers (ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer!)hebben deze situatie in feite zelf bewerkstelligd!! De criminele psychopaat Mark R.behoort per direct gevangen gezet te worden in afwachting van zijn berechting door een onafhankelijk volkstribunaal!!Het is te gek voor woorden de zeer vele ambtsmisdrijven die door de pathologische leugenaar Mark R. onder bescherming van z’n gecriminaliseerde klimaatfascistische gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven pharma maffia ambtenaren zijn gepleegd!!Nu kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde boeven nog geweldloos worden verwijderd uit hun pluche burelen!!

  Van overheidswege georganiseerde criminaliteit mag nooit lonend zijn!!

  Klik om toegang te krijgen tot Brief_van_Aachboun_aan_Rutte_van_4-oktober-2022.pdf

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!! Detineer preventief alle geïnstitutionaliseerde medeplichtige klimaatfascistische pharma maffia veelplegers op !!

  Mijnheer Wiegel met mooie praatjes alleen red je het niet!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Alle sloop criminelen dienen morgen nog op te stappen zo niet dan moet het huidige kartel VVD, CDA, D66, CU, PvdA gewoon er keihard worden uitgestrapt. Vrijwillig opstappen zal dat WEF tuig niet doen dus blijft er maar één optie over.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rene zegt:

  Waar om Bergkamp ? De hele zieke getikte club van dit mafketel meeloop
  kabinet . Een vals lachend liegend en ons geld uit deelt om flink te zijn in de EU en wij?Meneer wiegel wij kunnen Verreken Toch?

  Like

 8. Ravian zegt:

  Laat ze maar eens onderzoeken hoe Vera Bergkamp nu eigenlijk precies op dat kamervoorzittersstoeltje terecht is gekomen.
  Niet omdat een links schertsfiguur als Vera Bergkamp ook maar van het minste belang is, maar om de hele onderliggende stinkend corrupte partijkartel mestvaalt eens aan het daglicht te krijgen.

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Wiegel heeft op zich wel gelijk, vindt ik. Maar die zg. prominenten hadden bij het eerste Kabinet al in de gordijnen moeten hangen natuurlijk.
  En dat hele WEF verraders clubje moet ruimen. Maar zo zuiver op de graat is hij zelf ook niet,, ook gij Brutus,,!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s