Quote . . .

Ik wil geen gratis vaccin. Ik wil af van gedwongen vaccins.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “ManBearPig“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Quote . . .

  1. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!! Lafheid in deze brengt Nederland nog verder naar de afgrond!!!

    De van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia criminelen zoals de corrupte ambtenaren van het louche onbetrouwbare ministerie van VWS ,onder leiding van de onbetrouwbare D’66 psychopaat Ernst K. willen dit waarschijnlijk niet!!

    Het draait de gecorrumpeerde criminele Nederlandse overheid niet om onze gezondheid of ons welzijn maar om totalitaire fascistische controle!!

    D’66 is de meest fascistische politieke partij in Nederland!!

    Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan uitvoerders nog berechten!!

    Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten,enz….. zijn eveneens daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid geworden!!

    RIVM= reinste intimidatie van mensen!! OMT = onzin management team!!

    De meerderheid van de corrupte COVID-19 pharma maffia bedrijven zijn van overheidswege georganiseerde criminele organisaties geworden !!

    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Wie stopt de van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia criminaliteit!!

    Het is ronduit jammer dat justitie en het openbaar ministerie niet meer normaal functioneren!! Ook de meerderheid van de gewetenloze ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer zijn aantoonbaar medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland met behulp van het terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan!! Nu kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers nog geweldloos uit hun pluche burelen gehaald worden !!

    Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  2. Léon van Duren zegt:

    Het criminele klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R. heeft Nederland diep in de problemen gebracht met hun criminele WEF maffia bespiegelingen!!

    Psalm 94:20-21

    Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!! GIJ = DE SCHEPPER van hemel en aarde = DE GOD van Israël!! Met behulp van aantoonbare waardeloze PCR testen wordt onschuldig bloed schuldig verklaard!! Zeer veel Nederlanders zijn door dit criminele klimaatfascistische COVID -19 pharma maffia psychopaten kabinet ernstig gedupeerd!! (De materiële en immateriële schade is in alle maatschappelijke geledingen in overtreffende trap!!)

    Een aantoonbare zetel van het verderf is het schaamteloze nietsontziende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia kabinet van de psychopaat Mark R. , en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  3. Léon van Duren zegt:

    Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  4. saddy zegt:

    Dr. en een vrouw. Ach ja. Dan kun je alleen maar je hoofd schudden als ze het heeft over een “”vaccin””.

    Er zijn tenslotte alleen maar “”Proefprikken””. De testperiode is onlangs zelfs met 2 jaar verlengd.

    DAAR moet de aandacht naar uitgaan.

    Als een vrouw over “”freedom”” spreekt moet je het letterlijk vertalen:
    “”vrij dom””

    Like

  5. Frits zegt:

    Gratis?? Van door u betaalde belasting? Sigaar uit eigen doos. Roken is al slecht maar dat vaccin is vele malen erger. Zeg maar moorddadig.

    Like

  6. Ravian zegt:

    Vervang “vaccin” door “genetisch experiment” en de hele wereld gaat het met je eens zijn.
    Om maar even aan te geven hoe veel invloed het bewust verkeerd gebruiken van de term “vaccin” heeft…

    Like

Plaats een reactie