Inderdaad . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jol@nde)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Inderdaad . . .

 1. LUCIA zegt:

  Het is krankzinnig, dat geen enkele politieke partij of mensenrechten organisatie hierover…. discriminatie van de autochtone bevolking … een proces gevoerd heeft..dat is eigenlijk een groot vraagteken …waarom niet?????

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Lucia. Heeft misschien wel te maken met die cultuur-marxistische achtergrond (waar Baudet in de kamer niet over mocht spreken van de regering!) Je hebt slachtoffers en daders en daarin is een volgorde ontstaan.
   De boze witte mannen zijn daarin ALTIJD dader,
   de arme zwarte mohammedanen zijn daarin ALTIJD slachtoffer.

   Afwijken van de volgorde wordt racisme genoemd en is strafbaar.

   Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   Het is krankjorem dat de Nederlanders dit nog steeds pikken, mag toch hopen dat dit rampenkabinet minimaal in Maart 2023 is verdwenen/weggestemd.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Hoe ongelofelijke idioot moet je zijn om ooit nog op één van de kartelpartijen of op één van hun handlangers in de tweede kamer te stemmen ??????

  Like

 3. Julia zegt:

  Over discriminatie gesproken. De overheid maakt zich hier zwaar schuldig aan maar ja het WEF tuig negeert zowel de grondwetten, de Neurenberg code en de rechten van de mens. Dat de autochtone bevolking zich nog langer in de hoek laten drijven blijft onvoorstelbaar. Eigen kinderen mogen jarenlang op de wachtlijst, talloze Nederlandse daklozen waar inderdaad nagenoeg geen opvang voor is maar luxe hotelkamer, cruiseschepen en woningen staan klaar voor de binnengehaalde kansparels en we zijn er nog lang niet al die geïmporteerde geitenneukers die al talloze kindertjes in eigen land hebben rond huppelen halen straks hun gezinnen en familieleden hier ook nog eens naar toe die uiteraard van harte welkom zijn. Dus vooral grotere eensgezinswoningen zullen met voorrang beschikbaar worden gesteld voor de kuddes onder te brengen.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Omvolking,ontvolking,coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda (great reset)

  Like

 5. Astrid zegt:

  Het importeren van al die opportunistische moslims is een onderdeel van de aloude tactiek van het ‘verdeel- en heers’-principe, dat tot doel heeft mensen tegen elkaar op te zetten. En het werkt telkens weer, omdat de massa nu eenmaal angstig is, bang om buiten de kudde te vallen. De massa consumeert liever wat haar massaal voorgekauwd wordt, ook al zeggen de feiten en de intuïtie dat er niets klopt van wat haar opgedrongen wordt.

  De op macht beluste elite leeft zelf in grote angst, zij is namelijk extreem bezitterig, zeg maar gerust bezeten….. Het zijn in feite narcistische mensen waar je helemaal niet naar zou moeten luisteren, zij moeten hoognodig naar de psychiater voor een herprogrammering.

  Vroeger was het de Kerk die het leven van de burger dicteerde, maar door de vele schandalen die de afgelopen decennia geopenbaard werden, heeft zij haar machtspositie verloren. Dus heeft de elite haar naam veranderd in de ‘Nieuwe Wereldorde’ en heten haar nieuwe religies nu o.a. stikstof-, asiel- corona- en energiecrisis.

  De angst regeert, zolang we de ziekelijke ideeën en voorschriften van de elite maar braaf blijven opvolgen, en dat terwijl wij, de volkeren van de wereld, met veel meer zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s