Wegens ontbrekende vraag: Pfizer verviervoudigt de prijs voor Covid-vaccins

(Vertaling: E.J. Bron)

Het farmaceutische concern Pfizer wil de prijs voor zijn corona-vaccin enorm verhogen. Reden daarvoor zou de sterk afnemende vraag naar het gen-preparaat kunnen zijn. Ook de slechts op acht muizen geteste, aan Omicron aangepaste nieuwe mRNA-stoffen ontwikkelen zich in toenemende mate tot onverkoopbare artikelen. Daaraan verandert ook het schandalige vrijgeven van de gen-spuit voor baby´s niets.

In tijden van prijsstijgingen en enorme inflatie lijken ook farmaceutische reuzen te moeten kijken waar ze blijven. Vooral wanneer de vraag naar hun producten sterk afneemt. Dat dit mogelijk aan twijfelachtige toelatingsonderzoeken, het achterhouden van belangrijke data of aan het ineffectieve product, echter met veel bijwerkingen, zelf zou kunnen liggen, zorgt niet voor een andere manier van denken. In plaats van transparantie dient nu met prijsverhogingen de winst gemaximaliseerd te worden.

Verhoging van $ 30,- naar tot $ 130,-

Bij Pfizer/BioNTech overweegt men nu, omdat de koopcontracten tot nu toe met de VS aflopen, om de prijs per corona vaccinatiedosis van $ 30,- naar $ 110,- tot $ 130,- te verhogen, zoals de bedrijfsleider van het concern, Angela Lukin, meedeelde. Bovendien wordt ook verwacht dat met het aflopen van de gezondheidsnoodtoestand in de VS in het vervolg privéverzekeringen deze kosten zullen vergoeden. De zorgen dat dan onduidelijk zou zijn hoe mensen zonder private ziektekostenverzekering in de VS toegang tot de gen-spuit hebben, mag weliswaar terecht zijn, is echter waarschijnlijk zuiver van academische aard.

Enorm afgenomen vraag

Want nu al is de vraag naar de corona-spuit enorm afgenomen. Veel landen hebben al lang de meeste maatregelen afgebouwd. In de VS rekent Pfizer er sowieso op dat het niveau van de vraag naar inentingen ongeveer hetzelfde zal zijn als die naar inentingen voor de griep – iets anders is corona immers in feite ook niet. De “gevaarlijkheid” van corona is ondertussen in de hele wereld onder die van de klassieke influenza gedaald.

In de afgelopen zes weken hebben in de VS maar 14,8 miljoen mensen een spuit met de nieuwe Omicron-vaccinatiestof gehaald. In de vergelijkende periode vorig jaar, toen men nog de oude vaccinatiedoses gebruikte, waren dat nog meer dan 22 miljoen mensen geweest.

EU-vaccinatiecontracten

Het zou ook interessant kunnen worden hoe de prijzen van de vaccinatiestoffen zich in Europa ontwikkelen. Werd het vaccin oorspronkelijk voor € 15,- tot € 30,- aangeboden, nu betaalt de EU volgens contract, volgens welke tot 2023 1,7 miljard doses aangekocht zullen worden, € 20,- per dosis. Maar deze contracten zijn sowieso een onderwerp op zich.

Ze werden immers door de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, onder twijfelachtige omstandigheden afgesloten. En de desbetreffende chatberichten wilde von der Leyen tot nu toe niet openbaar maken. Maar ook de contracten werden tot nu toe alleen maar met veel zwart gelakte tekst gepubliceerd. Inmiddels stelt zelfs het openbaar ministerie van de EU een onderzoek in tegen de voorzitster van de Europese Commissie.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wegens ontbrekende vraag: Pfizer verviervoudigt de prijs voor Covid-vaccins

  1. Frits zegt:

    Niet en nooit nemen. Dan stort u NIET in. Pfizer wel!! Mooi toch☺

    Geliked door 1 persoon

  2. Léon van Duren zegt:

    De knettergekke door de overheid overgenomen aansprakelijkheid voor de vervolgschade door deze waardeloze mRNA vaccins moet per direct gestopt worden!! De corrupte gecorrumpeerde overheids ambtenaren die deze criminele pharma maffia bedrijven risicoloos gefaciliteerd hebben moeten door onafhankelijke tribunalen vervolgd gaan worden!!

    Niemand van het geïnstitutionaliseerde corrupte medische establishment mag vrijuit gaan ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie,al ben ben je de collaborerende megalomane WEF profiteur Willem Alexander en z’n WEF vrouw!!

    Het zou goed zijn om al de liquide middelen van de betreffende COVID-19 pharma maffia bedrijven op voorhand te confisqueren met behulp van de omgekeerde bewijslast!!

    https://rumble.com/embed/v1kksuu/?pub=4

    Ook zou in Nederland het louche ministerie van VWS onder leiding van de onbetrouwbare COVID-19 pharma maffia D’66 minister Ernst K.ontbonden moeten worden!!

    Het kan niet zo zijn dat zware misdaden gepleegd uit naam van de pharmacie
    door een niet onafhankelijke overheid wettelijk gefaciliteerd worden!!

    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Wie stopt de van overheidswege georganiseerde zware Big Pharma misdadigers!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  3. Léon van Duren zegt:

    Letsel veroorzaakt door het terroristische COVID-19 pharma maffia vaccin?!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-injury-risk-et/

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia misdadigers te gaan berechten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  4. BosscheBol zegt:

    Wat ik ook zie aankomewn, is dat als mensen heel zuinig gaan worden met gas, de prijs nog verder omhoog zal gaan.
    Daar kun je misschien een verhaal over bedenken met “vraag en aanbod” maar de bottomline is, dat de gasboeren dezelfde inkomsten willen hebben. Dus: de helft verkopen = 2x zo hoge prijs.

    Het is al eerder vertoond …

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      Yes zo very true …het enige wat zou helpen om de prijs naar beneden te krijgen is een veel groter marktaanbod en concurrentie. Het is eigenlijk tijd voor vrije energie die al lang bestaat maar op allerlei manieren onderdrukt wordt en werd, zie Nicola Tesla, grootste genie ever

      Like

  5. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Waarom is het belang van de Nederlandse staat belangrijker dan de belangen van 17 ,4 miljoen argeloze bedrogen Nederlanders!!

    Is de Nederlandse staat er niet meer om de belangen van de Nederlanders te behartigen en te beschermen?

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te gaan berechten!!Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zou het goed zijn om de doodstraf her in te voeren!!
    De zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia daders mogen absoluut niet vrijuit gaan!!Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze minkukels in de tweede kamer gaan met zekerheid niet vrijuit,wegens hun instemming met het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!Leugens werden gevolgd door leugens!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/het-had-niet-gehoeven-dood-en-schade-door-medische-machtsmisbruik/

    Het van overheidswege georganiseerde medische machtsmisbruik moet geweldloos gestopt worden!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  6. Hovawart zegt:

    Het aantal ziekenhuisopnames stijgt al zienderogen, mensen slaan massaal stijl achterover van de prijsstijgingen……of lopen tegen de gesloten deuren van ondernemers aan die hun licht doven uit solidariteit met lotgenoten.
    Hoe lang nog voordat het slappe volk de straat opgaat?

    Geliked door 1 persoon

  7. Wim Vreeswijk zegt:

    De burgers moeten veel meer op hun eigen immuunsysteem gaan letten, dus meer persoonlijke weerbaarheid opbouwen met minder nicotine, drugs, alcohol en overgewicht. Dan heb je ook geen peperdure Pfizer of Omikron meer nodig.

    Geliked door 1 persoon

  8. Julia zegt:

    Ik zou zeggen Kuipers prikt u zelf flink zodat we niet langer worden vergiftigd door de experimentele vaccins en door u leugens. Kihjk de zak zitten op de foto wat zal hebben gekregen de vijfde placebo???? Ongelooflijk de waarheid rondom het gif komt meer en meer boven tafel en nog zie ik talloze auto’s voor de GGD gifstraten staan hoe dom kan een mens zijn. Voor mij is men een grote rund als men de zijn of haar gezondheid stunt en wie gelooft überhaupt nog in de door en door rotte overheid oftewel de WEF gewetenloze vaccin terroristen. https://www.ad.nl/binnenland/nieuwere-herhaalprik-tegen-huidige-variant-beschikbaar-maar-oude-voorraad-moet-er-eerst-uit-br~a72cbb99/

    Geliked door 2 people

  9. Peter. zegt:

    Kuipers steekt ze maar bij zijn familie op een plek waar de zon nooit schijnt

    Geliked door 1 persoon

  10. Peter. zegt:

    Waarom maken ze geen reclame voor citroenen,kosten weinig en gezonder is er niet
    Tip,vries ze in en neem dan een rasp en rasp hem met schil en al,zet het terug in de vriezer en neem overal een lepeltje van dit probate middel ,apotheker is hier niet blij mee ,die verkoopt u liever allerlei rommel die niet helpt .
    De pharma industrie koopt dan maar een roeiboot inplaats van een jacht .

    Geliked door 1 persoon

  11. Léon van Duren zegt:

    t.a.v:De AIVD, Het NCTV, De MIVD , De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst en sluit je aan bij het leger van het LICHT en de liefde!!

    Stop demoraliserende machtsmisbruikende terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten en hun gehele geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde entourage!!Stop de van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Ter bemoediging voor eenieder,ook voor de bovengenoemde overheidsinstanties!!Bekijk deze bemoedigende video!

    Uw moed zal uiteindelijk beloond worden!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  12. Léon van Duren zegt:

    1933-1945
    Hitler en z’n zeer vele medeplichtige volgelingen konden ook de waarheid niet verdragen!! Ieder die tegen deze nazistische boevenbende in opstand kwam ,werd vakkundig de mond gesnoerd of zelfs vermoord!!

    Nu anno 2022 zien we dezelfde systematiek uitgevoerd door de volgelingen van de neonazistische satanische klimaatfascistische WEF pharma maffia sekte ,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten!! Nu anno 2022 is er wederom niets nieuws onder de zon!! Alleen de subtiliteit waarmee de bevolkingen wereldwijd bespeeld en gemanipuleerd worden is in overtreffende trap ,vergeleken met voor -en in de tweede Wereldoorlog!!

    Alleen moedige mensen kunnen deze ingeslagen levensgevaarlijke weg nog voorkomen!!Het buigen voor (WEF – Bilderberger)tirannie zal de situatie alleen maar verergeren !!Het is jammer dat de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels het niet begrijpen wat er op wereldschaal gaande is!!

    Geliked door 1 persoon

  13. saddy zegt:

    Iedereen snapt dat iedereen hieraan mee gaat betalen?

    De EU is bezig om 300 miljoen proefprikken aan te kopen. Reken zelf maar uit.

    Andere insteek:

    Dankzij een wob-verzoek bij het Britse statistiekbureau is bekend dat 96% van de coronadoden onderliggend lijden had. In nederland daarentegen wordt opgevoerd dat er tienduizenden Nederlanders door het virus omkwamen. Dat klopt dus niet. Gemiddelde leeftijd c.doden is boven gem. levensverwachting.
    Citeer Tweet
    Ruben van Gaalen

    Die 96% is een percentage dat dicht bij het percentage ligt dat ruim 2 jaar geleden in duitsland al op tafel lag.

    Geliked door 1 persoon

  14. Léon van Duren zegt:

    Het verkopen van de vaccinazi mRNA vaccins moet beschouwd worden als een flagrante leugen !! Deze flagrante leugens zijn van overheidswege ten onrechte in stand gehouden met behulp van de totaal gecorrumpeerde mainstreammedia!! Leugens werden gevolgd door leugens!!

    Stof tot nadenken voor de geïnstitutionaliseerde achterbakse nalatige terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers!!
    https://americafirstreport.com/vaxx-regrets-the-masses-are-realizing-they-made-a-mistake-and-theyre-getting-scared/

    Maar al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden!!!

    Geliked door 1 persoon

  15. Léon van Duren zegt:

    Groots geïnstitutionaliseerde gewetenloze wereldwijd georganiseerde criminele organisaties hebben het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan helpen uitrollen!! Met manipulatie en grof bedrog!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia misdadigers wereldwijd te kunnen berechten !!

    Geliked door 1 persoon

  16. Léon van Duren zegt:

    Hopelijk gaat deze moedige nieuwe premier de luiken open gooien, dat hypocriete geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia boeventuig de les lezen !! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!!

    https://www.ninefornews.nl/nieuwe-premier-van-alberta-verklaart-world-economic-forum-de-oorlog-dit-moet-afgelopen-zijn/

    Zou de schaamteloze nietsontziende recidiverende terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n zeer gecorrumpeerde entourage hier een les uit leren??

    Like

  17. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De Hoge Raad der Nederlanden,de raad van State,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst en ga de echte hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren onderzoeken!!

    Sinds wanneer is het onthullen van de waarheid tot een misdaad verworden??

    Natuurlijk begrijp ik dat het belang van een corrupte staat belangrijker is dan de belangen van 17,4 miljoen argeloze bedrogen Nederlanders!!
    Ons kent ons houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!
    De van overheidswege aangerichte materiële en immateriële schade is momenteel in overtreffende trap!!

    https://rwmalonemd.substack.com/p/vaccine-damaged-in-australia

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  18. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden, en andere eventueel moedige overheidsinstanties!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    Uiteindelijk zal uw moed beloond worden!!

    Er zijn gelukkig ook bekeerlingen,die door schade en schande gaan inzien dat het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan een zeer zwaar misdrijf tegen de menselijkheid is!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van de Nederlandse samenleving door de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s!!

    De meerderheid van de ruggengraatloze tweede kamer minkukels zijn wegens het faciliteren van deze vermeende terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden eveneens medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!

    https://www.frontnieuws.com/dr-john-wordt-red-pilled/

    Wie zwijgt stemt toe ,en is ten diepste ook medeplichtig aan de door de overheid gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  19. saddy zegt:

    India dumps 100 million Covid vaccine doses; Serum Institute stops Covishield production

    Nieuw etiketje erop en je verdient 100.000.000 x 110 dollar. Strafbaar is dit niet want je bent er dan wel bij betrokken maar niet bij betrokken.

    Like

Plaats een reactie