Dramatische waarschuwing: Grote raketaanval van Poetin in de komende 24 uur

Een kruisraket wordt afgevuurd vanaf een schip van de Russische Zwarte Zeevloot.

(Vertaling: E.J. Bron)

Alarmerende meldingen op Oekraïense sociale media accounts: blijkbaar zijn er steeds meer signalen dat er een grote Russische aanval met kruisraketten en kamikaze-drones ophanden is. Er is sprake van 200 raketten. Daarmee zou Moskou de verzetswil willen breken.

Sinds vanochtend 03.00 uur komen er steeds meer meldingen van de Oekraïense media en gebruikers van de sociale netwerken dat er een grote aanval van de Russische strijdkrachten op komst is: met meer dan 200 raketten, kruisraketten en kamikaze-drones zou deze aanval uitgevoerd worden, waarschuwen Oekraïense bronnen. Ook op het grondgebied van Wit-Rusland zouden de Russische bedieningsteams van de raketsystemen al in paraatheid zijn gebracht.

“Het doel van Rusland: het wil de verzetswil van de Oekraïne breken, de luchtafweer uitschakelen en de kritieke infrastructuur, vooral de energievoorziening, voor het begin van de extreme wintertemperaturen zwaar beschadigen”, zegt een bekend, goed geïnformeerd platform op Twitter.

Situatie in de Oekraïne nu al dramatisch

In werkelijkheid heeft de Russische legerleiding al enkele weken geleden de meest kwetsbare plek van de Oekraïense verdediging herkend: de energievoorziening. Zonder stroomverzorging geen afstandsverwarming, geen drinkwater, geen communicatie, geen informatie meet via tv, geen levensmiddelenproductie, geen productie van munitie en nauwelijks nog aanvoer voor de aan het front vechtende Oekraïense bataljons.

Nu al is de situatie in de Oekraïne dramatisch: bezoekers aan het land berichten van urenlange, landelijke black-outs, van duisternis – en van de constante kou in de woningen. In Kiev dalen de nachttemperaturen al naar -6 graden, overdag stijgen de temperaturen naar maximaal 2 graden boven nul, op dit moment sneeuwt het er.

Ook de Oekraïense luchtafweer heeft een probleem, dat elke dag erger wordt: de munitie raakt op, de dure luchtafweerraketten, die geleverd werden door West-Europese landen, zijn niet massaal beschikbaar – en meer leveringen zijn niet zo snel te verwachten.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Dramatische waarschuwing: Grote raketaanval van Poetin in de komende 24 uur

 1. bobzelf zegt:

  GOHHHH . VOLGENS DE BRITTEN WAREN MIJN OOMS RAKETTEN TOCH OP ??

  WHAHAHAHAHAHAHAA

  OP TIJD BUKKEN SS .. NAZI . AZOV AND BANDERA FRIENDS

  OOM SNIPERTTTTT

  Geliked door 10 people

 2. bobzelf zegt:

  VOLGENS THE SCHEDULE 4 UUR ELECTRICITEIT

  MAAR NU TOT NU 13.25 ATHENSTIME GEEN ELECTRICITEIT VANDAAG

  EN DAN MOET HET RF FEESIE NOG BEGINNEN

  OOMVLADIBOB

  Geliked door 5 people

 3. Harry zegt:

  Ben benieuwd of er nog afzwaaiers komen die per ongeluk in Brussel landen .
  Zo precies op de EU gebouwen , dan treffen ze geen onschuldige burgers tenminste .

  Geliked door 3 people

 4. droevige mof zegt:

  Het zou goed zijn geweest als exxpress.at zijn bronnen had genoemd. Als ik “Oekraïense media” en “sociale netwerken” lees, wordt mijn vertrouwen nogal getemperd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Kan die er niet stiekem eentje programmeren op deze coordinaten!

  Binnenhof 17 Den Haag, 1tje maar……………………………

  Geliked door 2 people

 6. John zegt:

  Exoset gebruiken en oorlogschip kelderen
  200km range vanaf land afgevuurd

  Like

 7. de barbaar zegt:

  De russische kroketten zijn gretig in aftrek bij de oekinazi,s.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Wat is het probleem? Dat nu Rusland het overwicht heeft. Bij elke oorlog die het westen uitvoerde werden gehele steden platgebombardeerd en toen is er geen enkel bericht in de westerse media verschenen van hoe erg dit wel niet is. In een oorlog worden nu eenmaal de energie voorziening buitenwerking gesteld, het zijn zowel civiel, als militaire doelen. De tijd van onderhandelingen die de Russen aanboden, werd steeds verworpen door Oekraïne zelf keer op keer. Maar nu de duimschroeven steeds verder aangedraaid worden, moeten we nu medelijden hebben. Hoezo? Dit is enkel het resultaat van hun eigen eigenwijsheid. Maar ja, dat heb je met de watjes die niet meer met tegenslag kunnen omgaan.

  Geliked door 7 people

 9. Bolle Bart zegt:

  Er is wel het risico dat de hele handel gezellig naar Nederland komt. Moet je straks verplicht (van Rutte) een aantal in je huis nemen en onderhouden.

  Like

 10. trompet zegt:

  Meer mededogen met het Oekraïense volk is op z’n plaats

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Oh… Ik begrijp dat u vanaf 2014 elke dag mededogen heeft gehad met de Russischtalige bevolking in de Donbas!? Dat uiteraard ook aan iedereen heeft laten weten op verschillende blogs en sites op internet!? Want die Russischtalige bevolking lag per slot van rekening bijna dag en nacht onder vuur van het “leger” (= neonazistische regimenten) van de Oekraïense bevolking. Of heerste er toen stilzwijgen bij u… (retorische vraag eigenlijk).

   Webmaster

   Geliked door 6 people

  • boorzalf zegt:

   Ik heb een film waar de de neonazi Zelenski russische sprekende Oekraïners uit moorden. Hoezo mededogen. Leer eerst maar eens de geschiedenis te bestuderen. En niet als een kloot viool naar de nos te luisteren.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   trompet.Als u zich beter had geinformeerd dan had u die reactie niet geplaatst.

   Geliked door 1 persoon

 11. J.A. Kapteyn zegt:

  Wie werkelijk gelooft dat Oekraïne van Rusland kan winnen staat niet met beide benen op de grond.

  Geliked door 4 people

 12. Julia zegt:

  Volgens de links msm, propagandazenders en westerse leeghoofden zal Rusland de oorlog verliezen. Gelooft u het zelf. Rusland speelt een heel goed schaakspel ondertussen ligt Europa in de armoede vele burgers kunnen het hoofd niet meer boven water houden en zijn afhankelijk van de voedselbanken of het Rode Kruis, veel burgers zitten nu al in de kou vanwege de torenhoge energieprijzen terwijl de winter nog moet beginnen , energieschaarste is op komst en Brussel zal alle lidstaten oproepen om energie sancties te gaan opleggen omdat er dreigende gastekorten worden verwacht, Miljoenen burgers in de Oekraïne zitten in de kou en zonder drinkwater waardoor een tsunami aan vluchtelingen naar Europa zullen komen. De NAVO komt nu knijp met het leveren van oorlogstuig omdat de voorraden zo goed als op zijn. Wat doet Rusland https://www.telegraaf.nl/nieuws/1743278794/live-rusland-zet-gevangenen-aan-het-werk-in-tankfabriek Waar is Duitsland en Nederland mee bezig met een doorgeslagen woke idioterie, met klimaathysterie, het wel of niet dragen van een bandje tijdens de WK en nog meer van die onbenullige zaken terwijl de dreiging van een daadwerkelijke oorlog waarschijnlijk de niet ver van onze bed show meer is. We krijgen nu al een campagne voor het aanschaffen van een noodpakket stelt niet veel voor want als de oorlog daadwerkelijk uitbreekt en de bommen vallen is er voor het klootjesvolk geen schuilkelder te vinden dus zijn ten dode opgeschreven. Wie lacht het hardst Poetin of de leeghoofden o.a. Europa ze zijn nu al economisch zwaar getroffen en zo goed als failliet.

  Geliked door 5 people

  • boorzalf zegt:

   Wat is dat een noodpakket??? Een vriendin maakte mij daar ook attent op dat het op tv was. Komen de Russen ofzo???

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    boorzalf Het noodpakket is half bakken en weer een verdienmodel. Wat heeft men aan een noodpakket waar voor een paar dagen voedsel, water, een EHBO kit, een lantaarntje en dekentje in zit. Als er daadwerkelijk een oorlog komt zet het door propaganda van deze waardeloze regering helemaal niets voor. Als de Russen komen hebben we vrees ik voor een aantal jaren een noodpakket nodig en zullen mensen het niet overleven. Van schuilkelders heeft deze klote regering nooit gehoord mogen uiteraard ook niet worden gebouwd vanwege het fake stikstof wanbeleid alleen de Haagse ratten en het koningshuis hebben wel voor zich zelf gezorgd zo niet dan staat het regeringsvliegtuig vol getankt klaar. Op de tv hebben ze inderdaad een lachertje vertoond mevrouw kwam gewapend met haar Hema shopper de inhoud van het noodpakket tonen. Hoe het met de broodnodige medicaties die veel mensen echt nodig hebben wordt geen woord gerept. Maar goed ze hebben weer miljoenen schaapjes angst ingeboezemd of verzwijgen onder dit mom dat er daadwerkelijk sprake is van het uitbreken van WOIII . Die Haagse WEF ratten zijn voor geen cent meer te vertrouwen alsmede de staats propagandazenders en de linkse msm.

    Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Het meest dramatische is deze regering zij zullen de burgers laten stikken en niet helpen het regeringsvliegtuig staat al volgetankt klaar zodat het WEF tuig en de oorlogshitser zelf kunnen vluchten en geloof ook maar dat voor dit tuig een goed voorziene schuilkelder al in gereedheid is gebracht. Zoals ze nu al de bevolking laten stikken om geen noodpakketten te verstrekken dan is het dus wel terdege een dramatische waarschuwing dat het WEF tuig haar volk aan haar lot zullen overlaten. https://www.ed.nl/politiek/kabinet-gaat-geen-noodpakketten-uitdelen-wel-komt-er-een-speciale-website~ab4944a7b/ Daar schieten we mee op een voorlichtingscampagne de regering heeft al ons belastinggeld verspild aan de tsunami van vluchtelingen c.q. kansparels en het leveren van oorlogstuig aan de Oekraïne allemaal bekostigd door de belastingslaven waarvoor geen cent meer in de staatskas zit die is inmiddels compleet leeg geroofd. Het toedienen van giftige experimentele vaccinaties werd volop al enkele jaren door de staatskas betaald maar nu het puntje bij het paaltje komt zijn de gewetenloze WEF verraders niet meer thuis.

  Geliked door 5 people

 14. Peter zegt:

  Hoop op een afzwaaier richting Brussel.

  Geliked door 3 people

 15. mooinique zegt:

  Kan dit niet leuk vinden. Oorlog levert alleen slachtoffers op. Vooral onschuldigen. En helaas de engerds een partij geld. Ik wens iedereen die het verdiend veel sterkte toe. 🥰

  Geliked door 1 persoon

 16. antiislamnu zegt:

  Wat zullen ze Kiev dankbaar zijn ontelbare nodeloze doden en voor wat ? Omdat Amerika dit zo bedacht heeft wacht maar tot bij het volk de bittere waarheid doordringt dan zullen er heel wat kopjes gaan rollen denk ik .

  Geliked door 2 people

 17. Niek zegt:

  Ze waren toch op?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s