Afschuwelijke bloedige daad bij Ulm: Eritreeër steekt 14-jarige dood en verwondt 13-jarige zwaar

(Vertaling: E.J. Bron)

Maandagmorgen heeft er een afschuwelijk mes-”incident” plaatsgevonden in Illerkirchberg bij Ulm: daar werden op hun weg naar school een 13- en 14-jarig meisje aangevallen. De 14-jarige overleed later in het ziekenhuis aan steekwonden in haar buik en haar borst, de 13-jarige raakte zwaargewond. Als dader werd een 27-jarige Eritreeër uit een naburig asielzoekerscentrum gearresteerd.

De verdachte zou de meisjes tegen 07.30 op straat in een woonwijk hebben aangevallen, wordt er officieel gezegd. Hij zou na de aanval naar een naburig woonhuis zijn gevlucht. Daar werden hij en twee andere Eritreeërsdoor de politie gearresteerd. Een speciaal commando zou de actie ondersteund hebben, deelde een woordvoerder mee. Er zou geen gevaar voor de bevolking bestaan, zei de woordvoerder.

Opvallend aan de berichtgeving over de zaak is dat 24 uur na de aanval in de meeste gevestigde media nog geen enkele aanwijzing is te vinden naar de “migratieachtergrond” van de verdachte. Dat het om een Eritreeër gaat, is alleen in buitenlandse – vooral Zwitserse – media evenals op onafhankelijke Duitse internetsites te vinden. Zowel in de regionale berichtgeving (SWR) als in het ZDF was nog tot maandagavond alleen maar sprake van een “man”. De presentatrice van het ZDF, Dunja Hayali, was er echter maandagmiddag laat al mee bezig om op Twitter de in zulke gevallen gebruikelijke uitspraak van de mainstream media vast te sjorren: “Wanneer de dader belangrijker is dan het slachtoffer…”, tweette ze verwijtend. Haar medeleven zou de families gelden.

Ook de politie spande zich opvallend in om een ongewenst stemmingsbeeld in de publieke opinie te voorkomen. Ze verzocht in haar persmededeling “geen algemene verdenking tegen vreemdelingen, bescherming-zoekers of asielzoekers te hebben of zo´n verdenking in de hand te werken of te ondersteunen.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Afschuwelijke bloedige daad bij Ulm: Eritreeër steekt 14-jarige dood en verwondt 13-jarige zwaar

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Volgend hoofdstuk zal zijn.
    Verward, Vluchtelingen-trauma, slechte behandeling door de Duitser, geestelijk onstabiel, Droeg een mes om schaap te slachten en dat mes schoot uit.
    Dus nou weet Ik niet of in Ulm een schoffelbrigade bestaat maar twee maanden plantsoenen schoffelen moet toch wel het minste zijn.
    Dat zal hem leren.

    Geliked door 4 people

  2. Moet je als West-Europeaan mee (leren) leven, gebeurd dagelijks!

    Like

  3. bobzelf zegt:

    GELUKKIG ZIJN ER NOG ENKELEN ONDER ONS ..

    DIE WEL DE BARRICADES OPSTORMEN ..

    EN DE WAARHEID . BLIJVEN ROEPEN ..

    DANWEL HET GAJUS BIJ HUN NAAM NOEMEN ,…..

    ZONDER OOK MAAR 1 SECONDE OVER DE EVENTUELE GEVOLGEN

    NA TE DENKEN

    WAT EEN HEERLIJK WIJF . OVER DE NAVO

    BRAVO BRAVO BRAVO

    Geliked door 4 people

  4. karton zegt:

    Het betrof, zeer waarschijnlijk een gynaecoloog i.o. van Eritrese afkomst.
    ´t Is toch gvd bij de wilde knorhanen af, je kunt je kind niet eens meer veilig naar school laten lopen als je in de buurt van een AZC woont.
    Maar denkt u dat de situatie in bijv. Ter Apel veel beter zal zijn v.w.b. de veiligheid van de autochtone bevolking ?
    Flikker die hele godsganse zooi het land uit en de veroorzakers van dit leed óók !

    Geliked door 5 people

  5. bobzelf zegt:

    SOMS BLIJKT DE HELE WERELD NIET HELEMAAL VERROT TE ZIJN …

    ER ZIJN NOG GELUKKIG WAT GOEIE MOMENTEN

    HEERLIJK . KIJKEN OF HET LUKT ZONDER EEN TRAAN WEG TE PINKEN

    OOM BOB

    Geliked door 3 people

  6. bobzelf zegt:

    DE ONTSNAPPING VAN EEN OUWE TAXICHAUFFEUR ..

    WAT EEN PLAN … GEWELDIG …

    OOM 60 DOLLAR VOOR EEN VAT . WHAHAHAHA

    WELKE VINGER DENKT U DAT MIJN OOM NU OPSTEEKT ??

    Geliked door 3 people

  7. paul zegt:

    Fijn he …. die culturele verrijking..

    Like

  8. Henk der Niederländer zegt:

    Ik heb zo mijn twijfels over Elon Musk.
    Aan de ene kant legt hij dit soort dingen blood maar aan de andere kant is hij bezig met een chip die in de hersenen geplaatst kan worden die de mens direkt verbindt met AI (Arteficial integinence) wat toch niet beschouwd kan worden als iets wat mensen meer vrijheid kan geven maar eerder de mensen een makkelijk te onderdrukken volk wordt.
    Daarbij heeft hij rondom de wereld talloze satelieten die de mensen voordurend in de gaten kunnen houden.
    Neem van me aan dat Musk geen filantroop is maar in de eerste plaats een zakenman die totaal geen interesse heeft in jullie of mij.
    Dus heb Ik niet echt vertrouwen in zijn beweegredenen om een en ander te openbaren.
    Ben Ik daarom wantrouwig??
    Jazeker omdat Ik in het verleden veel met zakenluivan doen heb gehad waar altijd naar voren kwam dat ze me altijd wel het idee wilden geven dat Ik een toffe peer was maar tegelijkertijd bezig waren om te kijken hoe ze betalingen konden frustreren in de hoop mij een zakelijk kopje kleiner te maken en resterende rekeningen niet hoefden te betalen.
    Helaas door ondervinding heb Ik totaal geen vertrouwen in grote bedrijven, wat me altijd heeft beschermd tegen een failissement.

    Geliked door 4 people

    • Albatros zegt:

      Helemaal mee eens. Twee totaal tegenstrijdige zaken waar hij mee bezig is. Ook dat hij gezegd heeft, op voorhand, niet suïcidaal te zijn mocht hij dood gevonden worden.
      Het ziet er meer naar uit, dat hij onrust wil door zoveel mogelijk grote zaken naar buiten te brengen.

      Like

  9. Blaffertje zegt:

    Geef die parasiet dezelfde behandeling als hij die meisjes heeft gegeven.
    Opgeruimd staat netjes en kost verder niets

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Blaffertje.
      Indien er vrijwilligers worden gevraagd om ’t vonnis te vellen………..ik wil graag meedoen, ik heb een stomp aardappelschilmesje, daarmee moet ’t vast wel lukken na een poos van steken, wrikken en breken in de strot van zo’n islamitische hond

      Geliked door 1 persoon

  10. Andre zegt:

    Dit is dus dat artikeltje van hieronder teletext met Frans Timmermans. De NOS stond weer eens vooraan om te liegen over de rug van 2 tiener meisjes ze moeten zich kapot schamen. Dit is ook de reden dat ik mijn laatste zegeningetje in Duitsland niet meer op school doe. Is het niet een asiel parasiet dan is het wel een verknipte Ruslandhater of een Volkert vd Graafje die door links de handen boven het hoofd wordt gehouden.

    Like

  11. Julia zegt:

    De orde van de dag triest maar waar. Maar volgens die linkse doorgeslagen idioten valt de overlast onder dit binnengehaald tuig wel mee. Dat heet wegkijken en lafheid omdat vooral D66, Groen Links en CU niet toegeven dat het mislukte asielbeleid geheel is verworden tot een enorme asielchaos. De voorzieningen rechter in Haarlem heeft gehakt gemaakt van een nieuwe maatregel van het kabinet om de komst van vluchtelingen tegen te gaan. In ruil voor het accepteren van de wet die spreiding van asielzoekers over Nederland mogelijk moet maken, eiste de VVD dat gezinsleden van vluchtelingen niet meer zouden mogen overkomen. De rechter oordeelt dat die laatste maatregel onwettig is. Kortom onze liegende WEF MP Rutte staat wederom aardig voor lul dus we kunnen de borst nat maken voor nog meer binnenkomende kansparels die aan onze uitkeringskas gaan hangen en alles gratis krijgen.

    Like

  12. R. zegt:

    Dat de families zich met hetzelfde moordwapen mogen uitleven op deze zwarte uit Eritrea!!!

    Geliked door 1 persoon

  13. Ravian zegt:

    “Er zou geen gevaar voor de bevolking bestaan, zei de woordvoerder.”

    Een veertienjarig meisje ligt dood in het mortuarium, en een dertienjarig meisje ligt zwaar gewond in het ziekenhuis, maar gelukkig bestaat er geen gevaar voor de bevolking…
    Volgens mij is, zolang er nog “vluchtelingen” in Europa rond lopen, de gehele Europese bevolking constant in gevaar.

    Like

  14. Pingback: Dodenlijst van de “grote vervanging” wordt steeds langer | E.J. Bron

  15. Jade zegt:

    Ik kan mij geen andere reden bedenken
    dan dat ze daarvoor worden opgehaald.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie