België: Meer dan één gerechtelijk vonnis in verband met terrorisme – per week!

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Vlaams Belang in België onthult op dit moment: in het jaar 2021 werden 75 gerechtelijke vonnissen in verband met terrorisme geveld. “Dat is meer dan één per week”, zegt senator Guy D´haeseleer verbaasd, die onlangs de minister van Justitie van de Open VLD, Vincent Van Quickenborne, naar de aantallen had gevraagd. Hij trekt daaruit de les dat “dit aantoont dat de terroristische bedreiging nog lang niet verdwenen is en dat we constant alert moeten blijven.”

België heeft in verhouding met de bevolking de meeste IS-terroristen

De 75 vonnissen betroffen 118 aangeklaagden. Zes jaar na de aanslagen in Zaventem en het metrostation Maelbeek is de terroristische bedreiging niet slechts een pijnlijke herinnering, nee, ze is nog steeds een gevaarlijke realiteit.

België had het griezelige record voor het hoogste aantal – in verhouding tot de totale bevolking – strijders in de gelederen van IS in Syrië in heel Europa. Niet minder dan 500 “Belgen” hadden zich aangesloten bij dit terreurleger, dat, zoals we ons zouden moeten herinneren, de meest vreselijke gruweldaden heeft gepleegd die je je kunt voorstellen. Inmiddels zijn velen van hen weer teruggekeerd. En in de afgelopen weken vond de “Vivaldi”-regering het nog als gepast om een serie criminele vrouwen te repatriëren, die zich eveneens bij dit monsterachtige leger hadden aangesloten.

Het terrorisme vormt een echte en blijvende bedreiging voor onze samenleving en de 75 gerechtelijke vonnissen doen niet veel om daar iets tegen te ondernemen. Om dit terrorisme te bestrijden, moet de hoogste prioriteit voor de regering hebben. Om het terrorisme effectief te bestrijden, moet het eerst van zijn voedingsbodem worden ontdaan, die in principe uit de georganiseerde islam en enkele van zijn aanhangers bestaat. Bovendien moeten er energieke maatregelen genomen worden om gepast terug te slaan.

Het Vlaams Belang wil bijvoorbeeld graag dat een ieder die op basis van de antiterreurwet veroordeeld werd en een dubbele nationaliteit bezit de Belgische nationaliteit verliest en na het uitzitten van de straf voorgoed het land wordt uitgezet. Bovendien moet hij er een “speciale levenslange gevangenisstraf” voor terroristen komen om te garanderen dat ze nooit meer kunnen worden vrijgelaten. Wanneer zal de politiek in dit land toestaan bijvoorbeeld politieke moed te tonen zonder zich achter een versleten pseudo-humanistische retoriek te verschuilen?

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op België: Meer dan één gerechtelijk vonnis in verband met terrorisme – per week!

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Dat is allemaal gelul in de ruimte want Ik heb zelf gelezen in de media dat de import ons een gruwelijke rijkdom hebben gegeven.

  Geliked door 1 persoon

  • Oliedom zegt:

   Yep, stuk voor stuk pareltjes en daarom moeten wij die pareltjes ook terugsturen om hun eigen land weer gelukkig te maken, want wij redden ons ook wel zonder die pareltjes en het zou toch zonde zijn om het hier niet te benutten terwijl die pareltjes in eigen land hard nodig zijn, hé?😜

   Like

 2. Frits zegt:

  1.5 x. Het blijft lachwekkend laag.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Ik heb om het islamitische terrorisme in europa te stoppen een “briljante” oplossing.Nog meer soldaten van allah importeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s