Groot-Brittannië: Oversterfte wordt steeds extremer, mainstream eist onderzoek

(Door: Willy Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Intussen slaan ook mainstream media alarm. Blijkbaar vindt nog niet elke burger het leuk om gewoon zijn mond te houden en stilletjes te sterven respectievelijk het sterven van zijn familieleden en vrienden stilzwijgend te accepteren. Volgens de “Daily Mail” zouden enkele parlementariërs zich al voor een dringend onderzoek hebben uitgesproken.

Week na week sterven er in Groot-Brittannië duizenden mensen meer dan gebruikelijk. Dat valt niet meer te ontkennen. De situatie ziet er in veel landen in de wereld net zo uit – het gaat om die naties die aan het mRNA-gen-experiment hadden deelgenomen.

In de zeven dagen tot 13 januari werden er in Engeland en Wales ongeveer 17.381 sterfgevallen geregistreerd – 2.837 meer dan het jaargemiddelde – of 16%. Uit Duitsland en andere landen worden inmiddels al percentages van meer dan 30% gemeld. Wartaal sprekende vertegenwoordigers van de autoriteiten bezweren als reden “de klimaatverandering” of “te weinig griepvaccinaties”. Dat is beide uiteraard onzin.

Lange wachttijden bij dringende oproepen

In Groot-Brittannië worden ook problemen in het ziekensysteem voor de oversterfte verantwoordelijk gemaakt. Zo zou men in veel regio´s bij dringende oproepen van de categorie 1 (hartstilstand, anafylactische shock…) gemiddeld 13 minuten en 11 seconden op de ambulance moeten wachten, bij dringende oproepen van de categorie 2 (hartinfarct, beroerte, epilepsie, zware verbrandingen) gemiddeld 2 uur en 29 minuten. In heel Engeland bedraagt de gemiddelde wachttijd van de categorie 2 bijna 1 uur en 33 minuten. Een efficiënte, levensreddende tijd zou 18 minuten zijn.

In de winter van 2022/2023 maakte Groot-Brittannië constant een hoge oversterfte mee. In de beide laatste weken van december lag et aantal doden 21 en 20% boven het gemiddelde, in januari 14% en 20%. Dit zou, wanneer men de tijd van de Covid-pandemie niet zou meerekenen, het ergste jaar sinds 1951 zijn.

Minister van Gezondheid ziet geen groot probleem

Minister van Gezondheid Maria Caulfield bestrijdt het dramatisch karakter. Men zou zich in het Verenigd Koninkrijk in het middenveld bevinden, Duitsland zou met 15,6%, Finland met 20,5% (!) en Polen met 13,3% een hogere oversterfte hebben.

Deze uitspraak is aan cynisme moeilijk te overtreffen, want eigenlijk geeft de politica een internationaal probleem toe – en haar eigen land staat er immers niet beter voor, omdat de over een jaar gerekende oversterfte iets minder is dan elders.

Uitvluchten statistisch niet houdbaar

Een andere uitvlucht is dat veel patiënten tijdens de pandemie geen noodzakelijke medicatie zoals medicijnen tegen hoge bloeddruk gekregen zouden hebben. Dit kan echter niet in de uitgiftestatistiek van de desbetreffende medicijnen niet bewezen worden, het kwam nooit tot een daling van de uitgifte van de medicijnen.

Het gezondheidssysteem in Engeland zou echter wel eens enorme gebreken kunnen bezitten. Zo moesten in december 54.532 mensen op de spoedopname in het ziekenhuis meer dan 12 uur lang wachten op opname.

Ook de voormalige conservatieve minister voor Arbeid en Pensioenen, Ester McVey, sprak zich voor dringend extra onderzoek uit waarom er op dit moment zo veel mensen sterven. Momenteel duidt er niets op dat de schijn-conservatieve regering onder de oorspronkelijk uit India afkomstige vlegel Rishi Sunak gevolg zou willen geven aan de eisen naar een onderzoek van de oversterfte.

Bron
report24.news
Door: Willy Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Groot-Brittannië: Oversterfte wordt steeds extremer, mainstream eist onderzoek

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Opvallend zeg.
  In geen enkel met name westers land zijn regeringslijers bereidt om onderzoek te doen naar de oversterften
  Het zou zo maar kunnen zijn dat er bepaalde afspraken zijn gemaakt, maar gelukkig zijn er nog hele volksstammen die een blind vertrouwen hebben in hun regeringslijers.
  Lijers is overigens geen schrijffout

  Geliked door 3 people

 2. Htskday zegt:

  erik jansen (@erikjanjansen33) tweeted at 1:48 AM on Tue, Jan 24, 2023:
  het vaccin is een catastrofe die epische proporties te boven gaat… 50% zal naar verwachting in de komende 5 jaar sterven… https://t.co/LlATeD9Olj
  (https://twitter.com/erikjanjansen33/status/1617580142712492032?t=CkB8NbsdqoHlSo3S0_Y_Ew&s=03)

  Geliked door 1 persoon

 3. hans zegt:

  Alles en iedereen die dit als beleid heeft afgedwongen OPHANGEN! Ook die Griezel die in Windsorcastle zit. Hoop dat er volkswoede komt. Het zijn gewoon genocidale criminelen en bovenal de VIJAND!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  De druk in de beerput neemt toe…
  Dat gaat een zooitje geven…

  Geliked door 3 people

 5. jantjeuitnl zegt:

  Ach ja, in Groot-Brittanië zijn “maar” 3000 doden extra per week. Waar hebben we het over?
  Hopelijk worden degenen, die dit euthaniserende spuitje 1 of meerdere keren hebben gehad wakker, en gaan ze degenen die ze dat hebben aangegaan te lijf.

  Geliked door 2 people

 6. Rensk. zegt:

  Géén onderzoek naar oversterfte. Gevestigde partijen zijn te druk met verbieden. Daar gaat de aandacht naar uit. Bovendien is het helemaal zeker dat het niet aan de vaccinaties kan liggen. Waarom het daar niet aan kan liggen dat weten ze niet, alleen dat het niet ligt aan de vaccinaties. Huh………… Welke drugs gebruikt de wetenschap, de media en de Overheid als ik deze gigantische meer dan achterlijke hersenkronkels lees???????

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Minister van Gezondheid vind het in de UK geen probleem omdat de sterfte in andere landen wat hoger is. Dus hoeft het niet onderzocht te worden. Ze zijn echt totaal van de pot gerukt. Ze praten alsof ze een IQ van min 60 hebben. Misschien hebben ze dat ook echt door gebruik van drugs of drank. Ik begin het me echt af te vragen, want de achterlijke antwoorden worden steeds idioter. Ik zou die hersens van de lui wel eens willen zien. Hoe dat daarbinnen uitziet. Ook van die lui in Den Haag. Bizar gedrag ,bizarre antwoorden.Kan er niks aan doen, maar de hersens van Stalin lieten ook zien dat die totaal verwoest waren door de drank. Lenin dronk volgens mij niet, maar kan in mijn beleving prima een hersenbeschadiging hebben gehad. Die had ook van die rare idiote kronkels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s