De EU verzuipt in ongebruikte vaccinatiedoses: Pfizer wil nu betaling voor “vaccins” die nooit geproduceerd worden

(Door: Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen Karl Lauterbach heeft radicaal overdreven: ook de pathologische koopwoede van de EU bij de gezamenlijke inkoop van Covid-vaccinatiestoffen wreekt zich nu. De landen klagen over een enorm overschot aan vaccinatiedoses – maar meer levering van het Pfizer-vaccin zijn contractueel overeengekomen. De Amerikaanse farmaceutische reus heeft zich nu verwaardigd om een reductie van de nog te leveren doses met 40% aan te bieden. Echter: hij wil betaald worden voor alle goederen, die nooit geproduceerd zullen worden.

Volgens een bericht van de “Financial Times” heeft Pfizer de EU een contractwijziging aangeboden, volgens welke het aantal te leveren vaccinatiedoses met 40% gereduceerd en de leveringen verlangzaamd moeten worden. Dit wordt als inschikkelijkheid van de farmaceutische reus verkocht, nadat EU-landen over de massa ongebruikte vaccinatiedoses hadden geklaagd: nauwelijks iemand heeft, zoals bekend, meer interesse in de corona-vaccins, want ze zijn noch effectief noch veilig. De zogenaamde pandemie is sowieso al lang voorbij. Het gevolg: de duur ingekochte vaccinatiedoses moeten vernietigd worden.

Het echte schandaal is echter dat Pfizer – die door de snel afgenomen vraag naar de experimentele gentherapie tegen Covid-17 een lucratieve bron van inkomsten kwijtraakt – wat betreft betaling zich niet met minder tevreden stelt: volgens de “Financial Times” staat de onderneming nu op de betaling voor contractueel bestelde doses, die nooit geproduceerd worden. Details zijn zoals zo vaak niet bekend, want het contract wordt niet openbaar gemaakt.

De omstreden eurocommissaris voor Volksgezondheid, Stella Kyriakidou, vindt deze handelwijze in orde. “Door de samenwerking hebben we een duidelijke reductie van de doses, een tijdelijke verlenging van ons contract tot ver na 2023 en een verzorgingszekerheid voor het geval er meer doses nodig zijn, bereikt”, zei ze. “Als we de levering van vaccinatiestoffen willen veranderen, hebben we een deal nodig.” De verdere verkwisting van belastinggelden uit de EU-landen stoort haar blijkbaar niet.

Ondertussen kwam er kritiek uit Polen, Bulgarije, Hongarije en Litouwen. De verantwoordelijke ministers van Gezondheid eisten het onderhandelen over betere contracten: “Volgens ons vormen deze voorstellen geen definitieve en faire oplossing voor de problemen van het overschot aan Covid-19 vaccinatiedoses en komen ze niet overeen met de behoeften van de gezondheidsstelsels, de behoeften van de burgers en de financiële belangen van de lidstaten”, staat er in een gezamenlijk statement.

Polen ging vorig jaar al dwarsliggen en heeft de levering van nieuwe vaccinatiestoffen noch geaccepteerd noch betaald. De minister van Gezondheidszaken van Polen, Adam Niedzielski, stelde aan de kaak dat de deal gunstig zou zijn voor farmaceutische ondernemingen, niet voor EU-burgers. Hij eiste ook de publicatie van het vertrouwelijke contract.

“De voorgestelde verandering door Pfizer van het Pfizer-contract is voor ons met het oog op de kritieke situatie van het overaanbod aan vaccinatiestoffen in Bulgarije en de ongerechtvaardigde financiële belasting voor ter vernietiging bestemde producten duidelijk onacceptabel”, constateerde ook de Bulgaarse minister van Gezondheidszaken, Assen Medzhidiev.

Landen, die niet akkoord gaan met de contractwijzigingen, blijven volgens de “Financial Times” aan de oorspronkelijke voorwaarden gebonden. Dat het “vaccin” van Pfizer niet alleen niet gebruikt wordt, maar in werkelijkheid ook kwalitatief en veiligheid technisch als catastrofaal geclassificeerd kan worden, komt interessant genoeg helemaal niet ter sprake. Big Pharma geniet in de EU overduidelijk nog steeds een zeer grote vrijheid.

Bron:
report24.news
Door: Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op De EU verzuipt in ongebruikte vaccinatiedoses: Pfizer wil nu betaling voor “vaccins” die nooit geproduceerd worden

 1. leeuw7 zegt:

  De oorlogshitsende corrupte klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers houden elkaar zoveel mogelijk een hand boven het hoofd!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/polio-vaccine-gates-funded/?itm_term=home

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten wegens de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Over de terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaat Bill G . gesproken !!
  https://childrenshealthdefense.org/defender/polio-vaccine-gates-funded/?itm_term=home

  Herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Art 307 uit het wetboek van strafrecht! Dood door schuld!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 2. leeuw7 zegt:

  Big Pharma Maffia + Big TEC Maffia + Zeer onbetrouwbare corrupte Europese overheden = een zeer dodelijke mix met ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!!

  Pharmakeia = toverij!!

  De van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia fabrikanten worden nog steeds stilzwijgend gefaciliteerd!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels hebben telkens stilzwijgend ingestemd met de corrupte van overheidswege georganiseerde overbodige Corona wetgeving !!
  Alleen de moedige helden van FvD hebben weerstand geboden tegen de huidige corrupte Nederlandse overheden!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten wereldwijd te kunnen berechten wegens de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 3. oliedom zegt:

  Ook een optie is: Dat overgebleven spul in de Reten van die politici spuiten.

  Geliked door 5 people

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Nou ja het was een hectische tijd dan glipt er wel eens een miljardje of wat tussendoor …daar is niemand iets te verwijten…
  Behalve de Wappies dan die hebben angst gezaaid voor de vaccins….
  Ton

  Geliked door 3 people

 5. Htskday zegt:

  Een overschot aan vaccinatiedoses,… is dat een probleem dan??
  Die kunnen we toch gewoon voor de volgende plandemie gebruiken? (wordt hard aan gewerkt.. oa marburg en vogelgriep..)
  Of zijn ze dan over de datum en “werken” ze dan niet zo goed meer… 😂🤡 of zijn ze dan niet giftig genoeg meer of zo..🥴

  Zorg voor een nieuwe enorme levensgevaarlijke “uitbraak”, (marburg of vogelgriep ofzo, maakt niet uit hoe je het noemt..) dring de prikjes dmv propaganda nog een beetje meer op dan de vorige “uitbraak”, en je bent zo door de voorraad heen,..zoniet,.. maak het verplicht!…

  Het is maar goed dat ik het niet voor het zeggen heb,.. ik zou binnen een poep en een scheet de hele voorraad er doorheen jassen…

  Geliked door 4 people

 6. leeuw7 zegt:

  Topcriminelen (“ambtenaren “) houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd betreffende het zorgvuldig van overheidswege georganiseerde destabiliserende demoraliserende machtsmisbruikende corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten bedrog!!

  Het ons kent ons van overheidswege georganiseerde (boeven)banencarrousel houden elkaar uit de wind met leugens en bedrog !!

  De huidige Nederlandse overheid is daarom verworden tot een ordinaire onbetrouwbare criminele organisatie!!

  Hugo de J,Mark R,COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.,Ernst k., Jaap van D.. hadden allang preventief gedetineerd moeten zijn in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! De ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zijn in overtreffende trap!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland, om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Dealtjes zijn dealtjes, maar de (eu)politiek is zó corrupt geworden door het sluiten van schimmige dealtjes……..en de burgers betalen het gelag.

  Geliked door 2 people

 8. leeuw7 zegt:

  https://www.franklinterhorst.nl/Vaccinatiezwendel%20een%20misdaad%20tegen%20de%20menselijkheid.htm

  Dit door Franklin ter Horst gemaakte artikel moet door elk weldenkend mens gelezen worden!!Deel deze berichten met zoveel mogelijk mensen, justitieambtenaren,rechters met een rechte rug,enz……….!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19-pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  Europa en Nederland worden door schaamteloze nietsontziende “topcriminele” klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia ambtenaren gerund!!De huidige corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 Nederlandse overheid is momenteel volksvijand nummer één geworden!!

  De satanische terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan WEF-BILDERBERGER psychopaat Mark R. is een bedreiging voor het functioneren van de huidige Nederlandse samenleving!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Mark%20Rutte%20heeft%20Nederland%20veranderd%20in%20een%20WEF-sekte%20dictatuur.htm

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Harry zegt:

  Wie nou nog beweert dat de Big Pharma een welwillende groep menslievende en bevlogen mensen zijn , die dag en nacht in de weer zijn om ons te helpen , die slaat de plank goed mis !
  Het zijn gewetenloze grootgeldgraaiers zonder enig normbesef !
  Dat blijkt toch wel glashelder uit dit verhaal .

  Baudet krijgt het gelijk steeds meer aan zijn kant .

  Geliked door 3 people

 11. leeuw7 zegt:

  Voor Rusland hoop ik dat de Russische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia overheid in het Kremlin van Moskou publiekelijk afstand doen van het wereldwijd georganiseerde terroristische destabiliserende demoraliserende machtsmisbruikende gedwongen COVID-19 pharma maffia vaccinatie dwang programma!!

  Als Rusland afstand doet van dit terroristische WEF-BILDERBERGER nazistische COVID-19 pharma maffia stappenplan wil ik op persoonlijke titel afreizen naar Rusland om samen met Vladimir Poetin vrede te bewerkstelligen in de Oekraïne!!

  Een onafhankelijk tribunaal in Moskou zou een optie kunnen zijn om corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers uit Europese landen te kunnen berechten !!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. stradivotsi zegt:

  HAHAAA alwéér, toen.. “mexikaanse griep pandemie” zelfde kots.
  Veel gifspuiten bleven liggen, maar de centen waren al gecashed.
  De smeergelden al betaald.

  Dom volk om ons heen ziet het niet, leest het niet, boeit het niet.
  Wel de msm moraal prediken.

  Als ik hoofdschuddend moest blijven gaan, dan liep ik zo 24/7 rond
  en riskeerde een nekhernia….

  Geliked door 1 persoon

 13. leeuw7 zegt:

  Wie zou ooit nog ziekenhuizen of dokters vertrouwen??

  https://gellerreport.com/2023/03/medical-center-hospital-in-odessa-texas-bagged-covid-patients.html/

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

  Ook psychopaten als Mark R.,Hugo de J.,de collaborerende corrupte klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan terroristenvereerster Sigrid K. ,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren moeten zich in de toekomst verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 14. Sobieski zegt:

  Het is tekenend om te zien, dat de noodzakelijke kritiek op dit wanbeleid alleen geuit wordt door politici uit lidstaten met een “communistisch” verleden. Daar heeft men ervaring met corrupte en dictatoriale regimes, en geleerd van zich af te bijten. In West-Europa is de bevolking in slaap gesust, iets waar de elite en hun lakeien, de politici, gretig gebruik van maken.
  Al denk ik dat, na alle schandalen en verslechteringen, het bewustzijn bij de bevolking inmiddels ook aankomt. Alen de gevestigde politici gaan door met hun wanbeleid. Tijd om ze massaal weg te stemmen.
  We gaan toch geedoor de EU-burgers zuurverdiend belastinggeld aan die Pharma mafia schenken? Het feit dat dit ueberhaupt overwogen wordt, tart al iedere beschrijving.
  De politici die dit verdedigen behoren achter slot en grendel.

  Geliked door 1 persoon

 15. leeuw7 zegt:

  De van overheidswege georganiseerde terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten blijven Nederland willens en wetens destabiliseren!!

  De huidige oorlogshitsende corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia Nederlandse overheid is totaal ongeloofwaardig en onbetrouwbaar gebleken!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/controle-verkiezingen-nl-de-eerste-uitslagen-zijn-binnen/

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 16. leeuw7 zegt:

  De met voorbedachten rade aangerichte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten moeten voor honderd procent aansprakelijk gesteld worden voor het zorgvuldig van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte Corona bedrog !!

  Ook moeten de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia beleidsmakers voor het leven geschorst worden uit het publieke domein!!

  Like

 17. leeuw7 zegt:

  Van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia organisaties houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

  De leugens en het bedrog van zijn van overheidswege gefaciliteerd!!

  Het fascistische van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER terrorisme is nog steeds springlevend!!

  De beroepsleugenaars en landverraders houden elkaar met nog meer leugens en bedrog de wind uit de zeilen !!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/wob-dossiers-verontrustende-signalen-bij-start-vaccinatiecampagne/

  De fascistische corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s zijn nog steeds onder ons!!

  De Nederlandse rechtsstaat existeert niet meer!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 18. leeuw7 zegt:

  https://davidicke.com/2023/03/18/proof-politicians-couldnt-care-less-about-you-commons-chamber-empty-as-andrew-bridgen-presents-a-detailed-exposure-of-the-fake-vaccine-and-all-the-deaths-it-has-caused-no-labour-hardly-any/

  De meerderheid van de terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia politici ,en hun collaborerende van overheidswege georganiseerde handlangers geven absoluut niets om hun bevolkingen!!!

  Met dank aan de anti-fascistische in Europa onrechtmatig verbannen David Icke!!

  Het nazisme is schijnbaar nooit weggeweest uit Europa en Nederland!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de van overheidswege georganiseerde zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 19. leeuw7 zegt:

  “Waarom zijn de kippen zo ziek??”

  https://childrenshealthdefense.org/defender/sick-chickens-influenza-outbreak/

  Waarschijnlijk wordt ook de vogelgriep ook misbruikt om ons angst aan te jagen!!

  Geliked door 1 persoon

 20. leeuw7 zegt:

  https://www.frontnieuws.com/eu-aanklager-start-strafrechtelijk-onderzoek-naar-covid-19-vaccin/

  De oorlogshitsende corrupte collaborerende klimaatfascistische bloedvergietende COVID -19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L . hoort vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid minimaal een levenslange gevangenisstraf te krijgen!!

  De herinvoering van de doodstraf zou ook een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 21. Boike zegt:

  Schurken zijn als vossen. Ze verliezen wel hun haren, maar niet hus streken.
  Hoe groter de schurken, deste gemener de streken.

  Geliked door 1 persoon

 22. ronjaspers zegt:

  Ik wil bij deze iedereen waarschuwen geen kippenvlees meer te eten.Ze zijn begonnen met de kippen in te enten tegen de zogenaamde “vogelgriep”Het is vergif wat wij binnen krijgen als wij kippenvlees eten.

  Geliked door 2 people

 23. droevige mof zegt:

  Geen enkel academisch ziekenhuis (MUC) in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen wil patiënten met het Post Vaccinatie Syndroom behandelen. Een
  absoluut schandaal, want de MUC’s zijn door de staat verplicht elke patiënt te behandelen die om hulp vraagt. Het MUC in Keulen is bijzonder schandalig, omdat daar drie jaar geleden het vaccinatie-evangelie werd gepredikt door professoren wier autoriteit en arrogantie elke professionele kritiek de kop indrukten. Het is opmerkelijk dat RTL nu objectief bericht. Daar was tenminste een draai van 180 graden.
  https://www.rtl.de/cms/uniklinik-koeln-lehnt-patienten-von-impfschaeden-ab-5034714.html

  Geliked door 1 persoon

 24. Rien E zegt:

  Ik weet nog wel een paar “menschen” in den haag die een enorm geloof hechten aan die troep, dus ik zeg spuit ze maar en dan is er nog genoeg over om een paar keer te boosteren

  Geliked door 2 people

 25. leeuw7 zegt:

  Ook de corrupte volledig onbetrouwbare Nederlandse collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia overheid onder leiding van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. en Co is volledig aansprakelijk voor de moedwillig aangerichte COVID-19 pharma maffia schade!!

  “Wir haben es nicht gewusst “!? ,gaat niet meer op voor deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdrijven!!

  https://gellerreport.com/2023/03/bombshell-pfizer-confidential-documents-pfizer-knew-its-covid-vaccine-caused-myocarditis-but-did-not-disclose.html/

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia politici en hun medeplichtige trawanten wereldwijd te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 26. leeuw7 zegt:

  Wanneer worden de van overheidswege georganiseerde vaccinazi’s zoals de immorele corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaten Mark R. ,Hugo de J.,de corrupte COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. ,Ernst K.,en hun zeer vele medeplichtige van overheidswege georganiseerde medeplichtige trawanten preventief gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  https://gellerreport.com/2023/03/bombshell-pfizer-confidential-documents-pfizer-knew-its-covid-vaccine-caused-myocarditis-but-did-not-disclose.html/

  Feiten:
  Miljarden Euro’s zijn van overheidswege moedwillig verspild met behulp van het van overheidswege georganiseerde demoraliserende machtsmisbruikende COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

  Met behulp van de omgekeerde bewijslast mogen de van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s het tegendeel bewijzen van hun onschuld !!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 27. leeuw7 zegt:

  Van overheidswege georganiseerde D’66 COVID-19 pharma maffia landverraders regeren Nederland en Europa!

  Het gaat de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten niet om onze gezondheid!!

  https://niburu.co/het-complot/18381-in-2025-allemaal-gevangen-met-de-europese-digitale-entiteit

  Het gecorrumpeerde satanische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet onder leiding van de schaamteloze nietsontziende beroepsleugenaar Mark R., en CO draait het om volledige digitale controle van de onwetende bedrogen Nederlandsche bevolkingen!!

  Waarin een zekere vegetarische Adolf Hitler niet in slaagde ,lukt met de huidige van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s waarschijnlijk wel!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten wereldwijd te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 28. leeuw7 zegt:

  Waarom was de terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K . boardmember of the WHO??

  Waarom loopt deze totaal onbetrouwbare D’66 COVID-19 pharma maffia stappenplan politica nog steeds op vrije voeten??

  https://commonsensetv.nl/de-staatsgreep-van-de-who/

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 29. Léon van Duren zegt:

  Ook in Nederland is met behulp van de onbetrouwbare gecorrumpeerde D’66 mainstreammedia met voorbedachten rade desinformatie gepresenteerd aan de Nederlandse bevolking!!

  De zogenaamde van overheidswege georganiseerde wetenschappelijke kopstukken die deze desinformatie verspreid hebben lopen nog steeds op vrije voeten!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/california-covid-misinformation-chd-lawsuits/?itm_term=home

  Stop de van overheidswege georganiseerde fascistische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 30. bobzelf zegt:

  SCROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL .EVENARING WERELDRECORD

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   Ja man, ik scroll me elke keer de krampen in de hoop dat er nog wat andere reacties staan..

   Hij eindigt ook elke keer aan het eind van de rit sarcastisch met “de hartelijk groeten”… nog nét geen dikke vinger..

   Maar we weten waar zijn huis woont..
   zijn postcode staat er altijd bij.. 😉😂

   En ook:
   yeshua hamasallemachiesofzoiets..
   Vers 23 gedeeld door 26 om 3 uur 21 😵‍💫
   Nou dan weet je het wel..

   Like

   • bobzelf zegt:

    Htskday zegt:
    19 maart 2023 om 06:43

    WHAHAHAHAHAH
    JA ENN IK KIJK DAN . IK SCROL .
    EN NOG 1
    EN DAN NOG 1
    EN NOG 1 ??????

    SCHIET JE DAT DAN ALS JE KLAAR BENT IEDERE KEER
    WAT NIEUWS TE BINNEN

    WHAHAHAHA

    EFFE LACHEN HEERLIJK

    Geliked door 1 persoon

 31. Léon van Duren zegt:

  https://vm.tiktok.com/ZMY9Ad5Yk/

  Bedankt bobzelf!!

  Zolang Klaus Schwab en z’n WEF-BILDERBERGER boevenbende op vrije voeten zijn is niemand veilig op deze aardbol !! Punt!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s