FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER

  1. bobzelf zegt:

    PROBEER HET EENS UIT ,ZOU IK ZEGGEN WHAHAHAHA

    The magic word for today is “lunatic”.

    Say the magic word and look who pops up.

    IK DENK DE HELE USA . EN ONS JOOST NATUURLIJK

    OOM THE KILO KNALLER VOOR DOLLAR 5

    Geliked door 4 people

  2. delamontagne zegt:

    Ja maar, ja maer da’s toch de redder des Vaderl….s, sorry ik bedoel van de Keuninklike kliek.
    Zijn hooghartige ma heeft heur paard naar ‘m vernoemd.
    Moge zij ooit onder …………….ik zal m’n verdere gedachten maar niet neer schrijven, de volgende woorden na ……… zouden zijn: “de hoeven …verpl…”
    Enfin denken mag nog, de techniek is nog niet zover dat de AIVD dat kan peilen……..

    Geliked door 5 people

  3. karton zegt:

    De gedecoreerde figuur lijkt op Volkert, de moordenaar van dhr.Fortuyn, maar ik weet ‘t niet zeker.

    Geliked door 5 people

    • Harry zegt:

      Had ook even moeite met die vermomming .
      Maar het is inderdaad degene waarnaar dat paard vernoemd is .
      Die zou je toch met plezier een klap met een ijzeren staaf in ’n nek geven ?

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      karton.Bilderberg beabitch heeft de opdracht gegeven voor de moord op pim fortuyn.Haar paard de naam “volkert”geven is een middelvinger naar de nederlandse bevolking,uit arrogantie.

      Geliked door 1 persoon

  4. Dr. Heinz zegt:

    Dat is jaren geleden al binnen kamers gebeurt!!
    Bea heeft in dat jaar een paard, de naam Volkert gegeven, als eer betoond!
    Zo werkt dat in NeDDRland!!

    Geliked door 9 people

  5. de barbaar zegt:

    Na de kuniklijke penetratie is volkertje gesmeert gegaan en gedaan wat de cabal opgelegd had…tja..
    Oja dela montage of zoiets…wees niet zo schijterig zeg de aivd en mid en de rest weet dat ze de pest pokke kunne genieten…en hun famillie ook… ze weten wie ik ben de stronthopen.

    Like

  6. bobzelf zegt:

    MOCHT U DIT KOTS LAND . DUS SPOEGZIEK ZIJN ??

    HIER .. VEEL MAKKELIJKER KAN IK HET NIET MAKEN

    Vladimir Poetin – de Nationale Leider van Rusland.
    Olga Victorova · 46 m ·
    Poetin keurt verblijfsregels goed voor inwoners van nieuwe regio’s zonder Russisch staatsburgerschap
    Volgens het decreet zullen inwoners die in de nieuwe regio’s woonden op het moment van hun toetreding tot Rusland of degenen die daar eerder woonden en naar Rusland verhuisden, maar ervoor kozen hun vorige staatsburgerschap te behouden en niet de eed van Russisch staatsburgerschap af te leggen, worden overwogen buitenlanders
    MOSKOU, 27 april. /TASS/. De Russische president Vladimir Poetin heeft een decreet ondertekend waarin wordt uiteengezet hoe legaal inwoner van de nieuwe regio’s van Rusland kan worden als het individu ervoor kiest om geen Russisch staatsburger te worden. Het document is donderdag gepubliceerd.
    Volgens het decreet zullen inwoners die in de nieuwe regio’s woonden op het moment van hun toetreding tot Rusland of degenen die daar eerder woonden en naar Rusland verhuisden, maar ervoor kozen hun vorige staatsburgerschap te behouden en niet de eed van Russisch staatsburgerschap af te leggen, worden overwogen buitenlanders.
    Deze mensen en mensen zonder staatsburgerschap kunnen een verblijfsvergunning aanvragen; ze zullen vingerafdrukken moeten nemen en een aantal documenten moeten overleggen. Het decreet bepaalt dat alle documenten die in een andere taal dan het Russisch zijn geschreven, voorzien moeten zijn van een vertaling. Ondertussen zal de vereiste om de vertaling wettelijk te verifiëren niet verplicht zijn in de nieuwe regio’s totdat de overgangsperiode voorbij is.
    Aanvragen voor een verblijfsvergunning moeten binnen 20 werkdagen worden beoordeeld. Een aanvraag kan worden afgewezen als een van de documenten vervalst is. Het besluit bepaalt ook de procedure hoe zulke mensen zich kunnen inschrijven op hun woonplaats.
    Het decreet bepaalt dat beslissingen over uitzetting, inreisverbod, ongewenstverklaring of verkorting van de duur van het tijdelijk verblijf niet worden toegepast op mensen die ervoor hebben gekozen hun oorspronkelijke staatsburgerschap te behouden of op mensen zonder staatsburgerschap (met enkele uitzonderingen). Ook zullen deze mensen niet het slachtoffer worden van het intrekken van hun verblijfsvergunning, het verliezen van hun vluchtelingenstatus of tijdelijk onderdak.

    OOM LET’S GO

    Geliked door 2 people

  7. saddy zegt:

    Duidelijk een fake want het was beatrix die hem geridderd heeft.

    Maar dit is een filmpje dat je voor de tweede keer gaat zien en misschien wel vaker want linksom of rechtsom, dit is fenomenaal:

    https://www.bitchute.com/video/xp69Zmnc0YeD/

    Geliked door 1 persoon

    • LUCIA zegt:

      @Saddy ; Bedankt ontzettend geestig, meteen doorgestuurd deze Hark van Noah, trouwens ook geschiedenis gestudeerd, net als andere WEF-buddy Mark…. hebben ze daar een onderdeel leugens, listig en giftig kortom serpentologie

      Like

  8. Hovawart zegt:

    Hoe bestaat het dat zelfs een ‘Hensman’ een ridderorde krijgt…..of verdient.

    Like

  9. droevige mof zegt:

    Soms is de realiteit de echte satire. Het roddelblad “Nieuwe Revu” in een artikel uit 2020 over de vervroegde vrijlating van Volkert van der Graaf. Hij was eigenlijk een goed mens en had goede bedoelingen en de psychiaters toonden ook begrip voor hem omdat hij zijn slachtoffer zag als ‘een groot gevaar voor de zwakkeren’. Hij kan beter worden beschreven als een activist. Zoals we weten zijn dat mensen die goed doen, maar zich niet altijd aan conventies kunnen houden.

    “Volkerts jaren in detentie zouden hem uiteindelijk hebben veranderd. Er zou verbetering zijn opgetreden in zijn gedrag, vergeleken met het profiel dat het Pieter Baan Centrum in 2003 van hem schetste. De behandelaars constateerden destijds dat Van der Graaf ‘een intellectueel hoogbegaafde, lichamelijk gezonde man is, bij wie sprake is van een obsessieve-compulsieve persoonlijkheidsstoornis. Deze komt tot uiting in perfectionisme dat het voltooien van taken bemoeilijkt en in overmatige toewijding aan het werk, met uitsluiting van ontspannende bezigheden en vriendschappen’. Het rapport zegt ook dat Volkert ‘overdreven gewetensvol’ zou zijn en ‘scrupuleus en star betreffende zaken van moraliteit, ethiek en normen, doordat hij starheid en koppigheid toont’. Ook concludeerde de artsen in de psychiatrische observatiekliniek dat hij zijn slachtoffer zag als ‘een groot gevaar voor de zwakkeren’.”
    https://revu.nl/artikel/242856/ik-ga-mezelf-niet-verantwoorden

    Like

    • LUCIA zegt:

      @ droevige mof; Dat activistisch goedgekeurd stempeltje krijg je alleen ter linkerzijde, Assange heeft hem nog niet en met hem vele rechtsdraaiende waarheids activisten

      Like

  10. Wolf zegt:

    Trix heeft haar paard naar die moordenaar genoemd. Dat mens moet daarvoor voor het tribunaal komen en gestraft worden.

    Geliked door 1 persoon

  11. stradivotsi zegt:

    alles een politieke moord met de sceptor zwaaiende achterban….
    En men vergete,.. men leve de lust… een gewetenloze ter sprake

    groeten, de belangen behartigde…

    niet de stradivotsi

    Like

Plaats een reactie